- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.121
Aynn bnde oylee dedim.illa ewham yaptrcklr bna.bnmki bu ara cok sakin dun.kalp atisini dinlrkn yer degistrdi hemsire bulamadids geri bugunde bi iki pit baska yok .zaten busey oldumu die tedrginim bide milketin bu laflari ile ugrasiyozcanım ben kar yağarken bile yiyordum dondurma şimdide öyle içim yanıyor tek iyi gelen şey dondurma.. akrabanın dediğini hiç duymadım yani neden üşütsünki sonuçta midemde gidene kadar dondurma zaten dondurmalıktan çıkıyor :)
canım benim kullandığım biraz daha pahalıydı ama müzikli olması kendi sallıyo olması çok iyi ve mama sandalyesi olarak ta kullanabiliyosun . tavsiye ederim .fisher prisen katologu var bende bi çok ürünü değişmiş.yenilenmiş. ama hepsi çocuk gelişimi için çok önemli ben hiç sıkıntı çekmedim o salıncak ilaç gibi gelmişti bana bide uyku arkadaşı deniz atı almıştım ama şimdi satılmıyo onun yerine uyku arkadaşı eğitici köpek var 7 yıldır kızım deniz atı ile uyuyo 40 günlüktü aldığımızda hatta sesi çıkmıyodu dün yaptırdık kızımın mutllugunu anlatamam
Mamaroo istiyorsan tutumluanne. com var, orada ikinci el temiz bulabilirsin uyguna belki ? veya istedigin farklı bir ana kucağında, bir bak istersen ?
amin canmmm, hayrdr düşyr mu cıkyr mu düşkte sorn yok demştı bana doktr ama yüksk tehlıkelı cnm dıkkat et takipte olmn iyi içinde rahatlrsıcak insanı daha çok yoruyor allah bu sıcaklarda dışarıda çalışanlara ve hamilelere hastalara yardım etsin içleri sırada bizlere yardım etsin inşallah gerçekten zor iki gündür tansıyon problemi yaşıyorum eşim tansıyon aleti almaya gitti takip etmem gerekiyor zaten doktor her zaman takipte tut dedi aslında normal tansıyonum ama b bildiği vardır
kızlar ya ben bu somonu nasıl yapayım fırında ?[/QU
Cnm 1 saatgeçmiş mesajı attıgından beri ama,eger hala yapmadıysan tuzla ve karabıberle baska hiçbişey yapmana gerek yok,zaten yagını cok salıyor...mis gibi oluyor...
soguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama
kızlar ya ben bu somonu nasıl yapayım fırında ?
Ben bi seften tarif almistim sogani sarimsagi yagda kavurup yagdan bunlari aliyorsun o yagla baligi ovuyorsun firina atiyosun canim 35 dkika yetiyor pismesi icinkızlar ya ben bu somonu nasıl yapayım fırında ?
Canım ben limon suyu biraz zeytin yağı karabiber defne yapragı biraz kekikle şöyle bi çevirip altına halka halka soğan dilip koyuyorum 180 derecede 35 dk da pişiyor
kizlar sagoln gec yemek yedgmmicin gec saatte yapcm.sanrm bunu ama.yapcm :)Ben bi seften tarif almistim sogani sarimsagi yagda kavurup yagdan bunlari aliyorsun o yagla baligi ovuyorsun firina atiyosun canim 35 dkika yetiyor pismesi icin
Herhalde biz usuturuz bebek etkilenir diemi o mantikla diuolr bilmiyorum :)Benim annemde diyo gülüyorum çok mantıksız çünkü vucudumuzun içi sıcak zaten önce mideye ordan bagırsaklara gidiyo su buzu elime slsam anında eriyo komik geliyo bana
kizlar sagoln gec yemek yedgmmicin gec saatte yapcm.sanrm bunu ama.yapcm :)
Tansiyonunmu dustu canim.gecmis olsunn.Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Canm yapmdm daha :) ya netten baktm hep zeytn yagi dior zaten yagli balik birde kagida sarip atym mi firina
Tansiyonunmu dustu canim.gecmis olsunn.
Canimn gecmis olsun ama.keske doktora gitseydin yinede. Peki düştüğünde evde kimse var miydi?Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Canm soya sosum yoktu bunu sade sekilde attim.firina beklyrm pismesini digerlerini oyle yaprm alip aklimda olsn :)Canim ben de yemek kanallarindan birinde degisik bi tarif gormustm denemedim ama cok guzel gorunuyordu.
Somonlari soya sosuna bulayip yagli kagit serdigi firin tepsisine dizdi.uzerine birer dal dereotu koyup yarim saat firinladisoya sosu ete de btavuga da cok uakisiyor zaten. Eminim somona da harika olur.
Tammdr canm attm firinda beklyrm :))Hayır hiçbişeye sarmana gerek yok,zaten çok yaglı bi balık sakın.yaglı kagıdın üstüne koy,tuz karabiberr tamamdır,,efsane yemegımdir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?