2015 Temmuz Anneleri

Aynn bnde oylee dedim.illa ewham yaptrcklr bna.bnmki bu ara cok sakin dun.kalp atisini dinlrkn yer degistrdi hemsire bulamadids geri bugunde bi iki pit baska yok .zaten busey oldumu die tedrginim bide milketin bu laflari ile ugrasiyoz

Bende bulamiyorum neye baksam stokta yok diyor. Galiba her şey degismis.

Mamaroo istiyorsan tutumluanne. com var, orada ikinci el temiz bulabilirsin uyguna belki ? veya istedigin farklı bir ana kucağında, bir bak istersen ?

Tutumlu anneden alirsam.sonrada istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum canim ya b

amin canmmm, hayrdr düşyr mu cıkyr mu düşkte sorn yok demştı bana doktr ama yüksk tehlıkelı cnm dıkkat et takipte olmn iyi içinde rahatlr

soguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama

Benim annemde diyo gülüyorum çok mantıksız çünkü vucudumuzun içi sıcak zaten önce mideye ordan bagırsaklara gidiyo su buzu elime slsam anında eriyo komik geliyo bana

Canm yapmdm daha :) ya netten baktm hep zeytn yagi dior zaten yagli balik birde kagida sarip atym mi firina

Canım ben limon suyu biraz zeytin yağı karabiber defne yapragı biraz kekikle şöyle bi çevirip altına halka halka soğan dilip koyuyorum 180 derecede 35 dk da pişiyor

Ben bi seften tarif almistim sogani sarimsagi yagda kavurup yagdan bunlari aliyorsun o yagla baligi ovuyorsun firina atiyosun canim 35 dkika yetiyor pismesi icin
kizlar sagoln gec yemek yedgmmicin gec saatte yapcm.sanrm bunu ama.yapcm :)

kizlar sagoln gec yemek yedgmmicin gec saatte yapcm.sanrm bunu ama.yapcm :)

Canim ben de yemek kanallarindan birinde degisik bi tarif gormustm denemedim ama cok guzel gorunuyordu.
Somonlari soya sosuna bulayip yagli kagit serdigi firin tepsisine dizdi.uzerine birer dal dereotu koyup yarim saat firinladisoya sosu ete de btavuga da cok uakisiyor zaten. Eminim somona da harika olur.

Mideme agri girdi ya uc dort saattir var esime sinirlndim ondan.oldu diyorum ama nasil gecer ki.sut icsem iyi gelir mi ki

Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.

Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Tansiyonunmu dustu canim.gecmis olsunn.

Canimn gecmis olsun ama.keske doktora gitseydin yinede. Peki düştüğünde evde kimse var miydi?

Canm soya sosum yoktu bunu sade sekilde attim.firina beklyrm pismesini digerlerini oyle yaprm alip aklimda olsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…