- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.141
Canm cok gecms olsn evde.kimse yokmydu peki okadr saat kalmssn allah korms biryerini vurmadn dimi.Bilmiyorum ki. Ağladım bi ton. Eşim çok ısrar etti hastaneye gidelim diye ama istemedim. Oğlanın hareketlerinde bişi yok Allahtan öyle caydırdım.
Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Agrin sizin biseyin varmi .bebekde iyiyse insallh sknti yoktr Canim.icine sinmzse git cnm doktora.Bilmiyorum ki. Ağladım bi ton. Eşim çok ısrar etti hastaneye gidelim diye ama istemedim. Oğlanın hareketlerinde bişi yok Allahtan öyle caydırdım.
Geçmiş olsun canım yalnızmıydın??Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Çok geçmiş olsun... Korkarlar tabi yaaa, Allah'tan bir tarafını fln vurmamışsın cnm...Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Canimn gecmis olsun ama.keske doktora gitseydin yinede. Peki düştüğünde evde kimse var miydi?
Canm cok gecms olsn evde.kimse yokmydu peki okadr saat kalmssn allah korms biryerini vurmadn dimi.
Geçmiş olsun.
Agrin sizin biseyin varmi .bebekde iyiyse insallh sknti yoktr Canim.icine sinmzse git cnm doktora.
Geçmiş olsun canım yalnızmıydın??
Çok geçmiş olsun... Korkarlar tabi yaaa, Allah'tan bir tarafını fln vurmamışsın cnm...
Cok çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine.
canım ben fisher price tavsiye ederim kızıma bunu almıştım hala duruyo kesinliklle tavsiye ederim fiyatnı bilmiyorum ama yağmur ormaınınıda alabilisin ana kucagı olarak[/QUOTE
Canım bu ana hangi sitede.bulamadim.
Canm bende oyle bisey hic olmadi bugune kadar ama emnmki cok acyrdr netten biseyler baktn mi belki nasrdr cnm diken daha fena bisey bildgm kadrylaKızlar cumartesi doktora gittim çok Iyiydim ardından alışveriş falan biraz yoruldum. Pazar da temizlik yaptık. Ertesi gün topuk ağrısı başladı ilk gün yine katlanilirdi ama bugun basamiyorun bile. Gebelikte topuk diken sık gorunuyormus sanırım başka yaşayan var mı ne çözüm oldu. Doktor merkezde okulda hep yazılı tarihi vermiştim izin alıp gitsem işler aksayacak baya
Ahh canm doktr randevusunda bende sorun yasyrm bu ay hazran 5 gibi randevu al dedi bana 13 maysta gittm 15 maysta aclyrms randevular aradm ama maalesef dolydu hazran 15 ine kadrKizlar yarin doktorumdan randevu alamadim cok doluymus bende mecburen ayni hastaneden baska doktora aldim ama hic gidesim yok bende buna agliyorum
boşver sen onlara takılma ağzı olan konuşuyor..Aynn bnde oylee dedim.illa ewham yaptrcklr bna.bnmki bu ara cok sakin dun.kalp atisini dinlrkn yer degistrdi hemsire bulamadids geri bugunde bi iki pit baska yok .zaten busey oldumu die tedrginim bide milketin bu laflari ile ugrasiyoz
çıkıyor canım doktor 14/9 olursa mutlaka haberim olsun dedi bu haftalarda çok dikkat etmem gerekiyor artık son haftalarımız inşallah bi sorun olmadan atlatırız dualarınızdan eksik etmeyin benide..amin canmmm, hayrdr düşyr mu cıkyr mu düşkte sorn yok demştı bana doktr ama yüksk tehlıkelı cnm dıkkat et takipte olmn iyi içinde rahatlr
Ama nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocamiAhh canm doktr randevusunda bende sorun yasyrm bu ay hazran 5 gibi randevu al dedi bana 13 maysta gittm 15 maysta aclyrms randevular aradm ama maalesef dolydu hazran 15 ine kadrdoktorumun asistanini aryrm acmyr cebini aryrm mesai saatlerinde acmyr delrdm iyice esim benden beter sinirli biri tuttrdu simdi doktr degstrcz die bende dogrcm artik kesnlkle degsmem diorm doverm o doktru gidersm diyr allah im iki gundr kafayi yicm bende
Canm rabbm.korusun. tabiki dua ederz cok dikkat et kendineboşver sen onlara takılma ağzı olan konuşuyor..
çıkıyor canım doktor 14/9 olursa mutlaka haberim olsun dedi bu haftalarda çok dikkat etmem gerekiyor artık son haftalarımız inşallah bi sorun olmadan atlatırız dualarınızdan eksik etmeyin benide..
Cnm.lohusa sepetindn aldm benKızlar lohusa geceliği konusunu nerelerden halletmiştiniz ??? Bulamıyorummmmm... Bir takım alabildim dolana dolana, internette hiçbirşey bulamıyorum ztn...
Lohusashop.com dan bakabilirsinKızlar lohusa geceliği konusunu nerelerden halletmiştiniz ??? Bulamıyorummmmm... Bir takım alabildim dolana dolana, internette hiçbirşey bulamıyorum ztn...
Canm sakin ol bende gerginm bu konuda dediklern gibi yaparsn belki ugradgnda randevu alamadgni soylynce alir belki araya ozmn knsrsn. Benmde doktrm tlfnu acmamasina deli oldm yaa bisey gelse basimiza soramycz randevu yok ne ara almslr anlamadm yaa onceden boyle bisey yoktu doktora gittgmde randevumuda alyrdmAma nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocami
Kızlar lohusa geceliği konusunu nerelerden halletmiştiniz ??? Bulamıyorummmmm... Bir takım alabildim dolana dolana, internette hiçbirşey bulamıyorum ztn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?