2015 Temmuz Anneleri

Ama nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocami
Bizim burdada bi tek devlet var.ozel icin baska sehire gittik bi kere daha anca bi giderim.anm millet firsat vermiyoki doktorla konusalim sira alalim..bnde esime sinirlndim aksamina da anasina sinirlndim.bugun sinir kupu oldum .

Canim şimdiye kadar doktoruna guveniyorsan bence bir doktorun sozlerine dikate alma. Benimde 19. Haftada ayrintili ultrason icin baska bi hastaneye gitmistim ve oradaki doktor bebegimin beyninin olusmadigini söyledi. Müdahale etmeleri gerebilecegini belirtti. O korku ile once kendi doktoruma gittim. Doktorum beni bi guzel fircaladi. Ben sorun olursa size soylerdim siz niye kendinize eziyet ediyorsunuz diye. bizim endisemizin bitmedigini gorunce baska bir doktora daha yonlendirdi. yeni doktorda dedi bir sorun yok. ayrintili ultrason her doktorun uzmanligi degildir bu yuzden boyle bir sikinti olmustur korkma dedi. Simdi cok sukur 31. Haftamizdayiz. Doktorumun sozunden cikmiyorum ve ona guveniyorum.

ndi25, post: 41021548, member: 592589"]Günaydın kızlar bende temmuz annesiyim size bişey danışmak istiyorum dun başıma çok talihsiz bir olay geldi ben gebelik rakiplerini her ay dikkatle takip ettiren biryim tahliller vesaire dün akşam eşim bebeğimizin görmeye gidelim dedi dedi ve daha ence hiç gitmediğim en yakın hastaneye gittik orda doktor baktı ve bebeğimde sorun olabileceğini 4 hafta geriden geldiğini çok acil müdahale edilmesi gerektiğini aksi taktirde bebeği kaybedebilir iz dedi ve ben şok oldum daha önceki aylarda nasıl farkkedilmez herşey normal olduğu söyleniyordu apar topar başka hastaneye gittik orda muane ettiler herşeyin gayet normal olduğu bebeğin durumunda gelişme gerili olmadı söylendi ama benim piskolojim bozuldu dünden beri o doktorneden öyle dedi neye dayanarak bunları söyledi bana anlam veremiyorum ne yapmama gerektiğini de hiç bilmiyorum bu arada bebeğinde gelişme geriliği var diyen doktora göre bebek 1 kilo 900 gram herşey normal diyen doktora göre 2 kilo 100 gram hangisi normal hangisi anormal kızlar akıl verin bana[/QUOTE]

Son düzenleme:
Alir insallah aradan bi sorsam cok iyi olur insafa gelir de alir insallah cok gerildim ne zaman gerilsem cocuk hickirmaya basliyo zaten :)

Bizim burdada bi tek devlet var.ozel icin baska sehire gittik bi kere daha anca bi giderim.anm millet firsat vermiyoki doktorla konusalim sira alalim..bnde esime sinirlndim aksamina da anasina sinirlndim.bugun sinir kupu oldum .
Ben erzuruma gidecem iste yarin oyle kolay degil her istedigimde kalkip gidemiyorum ozelde iki hastane var anca birini bulduk,devlette de bebegi goremiyorum ne gergin bir gun insallah yarin oglumu gorunce iyi gecer gunum

Teşekkürler kızlar, bakınıyorum lohusa sepetine ve lohusashopa sanırım fotoğraflardan emin olamıyorum... Loyayı duymamıştım ona da bakayım...
Canm sabahlkli biseyler al kesinlkle ben sabahlkli almadm ama.icimi cok gostryr simdide ayri sabahlk bulamyrm ne yaocm.bilmyrm ben
Allah razı olsun canım kontrol altında tutuyorum tansıyon aletimide aldı eşim hayırlısı allahdan yediklerime biraz daha dikkat edicem ineallah çok sağol
Canm.hepmzden allah razi olsn ins. Bisey olmyck canm icini ferah tut

Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Geçmiş olsun canım allah korumuş seni şimdi nasılsın?
Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versin
Kizlar yarin doktorumdan randevu alamadim cok doluymus bende mecburen ayni hastaneden baska doktora aldim ama hic gidesim yok bende buna agliyorum
Canım randevu yoksa git araya alırlar bende bi keresinde randevu alamadim ama ataya aldılar sonuçta oraya gidicemiz tarihi onlar belirliyor bi yerde mecburlar almaya
Canım sen got o tarihde defiyse randevu olmasada almak zorunda

Ben erzuruma gidecem iste yarin oyle kolay degil her istedigimde kalkip gidemiyorum ozelde iki hastane var anca birini bulduk,devlette de bebegi goremiyorum ne gergin bir gun insallah yarin oglumu gorunce iyi gecer gunum
Insallh cnm.humeura hanimmi ne iyi demislerdi sifada soylemidimdr bekki.onceden.erzurum 2 saati geciyo diye bnde gumushaneye gittim seyhani bey var.cok.iyi dediler.bi daha giderim arabamiz olsa her ay giderdimde iste.amn bi saglicakla kucagimiza alsaydik.bizden mutlusu yok :)

Geçmiş olsun, buna şükür

Kizlar midem.eksime mi yapiyo nedir anlamadım bogazimda sanki yutkunamamisim gibi bir yumru olusuyor yanıyor .

Kızlar kim ne durumda? Belirtiler var mı hiç? Ben erken doğum olacakmış gibi hissediyorum. Karnım hep kasılık zor yürüyorum. bugünkü bayılma. ayrıca süt gelmeye de başladı. perşembe doktora gidicem. hayırlısı...

Kızlar loğusa tacı terliği, erkek bebek için broş,baba için broş takımlar var yeni gördüm alanımız var mı

Ama nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocami
Nasıl dayanıyorsunuz valla bu ağrılar bahane oldu her hafta doktordayım ben..

İnşallah canım ya bugün sabah uyandım ve çok sağlıklı beslenmeye karar verdim bu zamana kadar çok dengesiz beslendim bunun farkındayım günde iki öğün yerdim oda abur cubur ama bugün 5 öğün yedim az az sık sık eminim işe tyarayacak beklip görcez canım yeri daraldığı için hareketleri azalıyordur bende oluyor artık eskisi gibi hareketli değil
Yoktur insallh canim bisey.doktorun soyler sana bisey olmadigini insallh.bnde bugun sagima yatmisim nasil yattim bilmiorum bebegin hareketini hissetmiom korkuyom unsallh iyidir canim skilio bisey olck diye

Bende öyle düşünüyorum evet bebeğim zayıf ama bu doktorun abarttığı kadar ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum artık beslenmeme daha dikkat edicem doktorumla bu konu hakkında detaylı konuşacam
Günaydın canim bence hic stres yapma o doktorun kullandigi ultrason cihazindan kaynaklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…