- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.161
Allah razı olsun canım kontrol altında tutuyorum tansıyon aletimide aldı eşim hayırlısı allahdan yediklerime biraz daha dikkat edicem ineallah çok sağolCanm rabbm.korusun. tabiki dua ederz cok dikkat et kendine
Cnm.lohusa sepetindn aldm ben
Lohusashop.com dan bakabilirsin
Ben loya'dan aldırdım kayınvalideme canım.
Bizim burdada bi tek devlet var.ozel icin baska sehire gittik bi kere daha anca bi giderim.anm millet firsat vermiyoki doktorla konusalim sira alalim..bnde esime sinirlndim aksamina da anasina sinirlndim.bugun sinir kupu oldum .Ama nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocami
Alir insallah aradan bi sorsam cok iyi olur insafa gelir de alir insallah cok gerildim ne zaman gerilsem cocuk hickirmaya basliyo zaten :)Canm sakin ol bende gerginm bu konuda dediklern gibi yaparsn belki ugradgnda randevu alamadgni soylynce alir belki araya ozmn knsrsn. Benmde doktrm tlfnu acmamasina deli oldm yaa bisey gelse basimiza soramycz randevu yok ne ara almslr anlamadm yaa onceden boyle bisey yoktu doktora gittgmde randevumuda alyrdm
Bence bu ara mide bulantisi geri donuyor. Gecen hafta hep mide bulantisi ve Kusma ile gecti. Bu hafta da ben de sik sik bulanti oluyorBu gece uykumdan uyandım bulantıdaninşallah doğuma kadar devam etmez böyle
Ben erzuruma gidecem iste yarin oyle kolay degil her istedigimde kalkip gidemiyorum ozelde iki hastane var anca birini bulduk,devlette de bebegi goremiyorum ne gergin bir gun insallah yarin oglumu gorunce iyi gecer gunumBizim burdada bi tek devlet var.ozel icin baska sehire gittik bi kere daha anca bi giderim.anm millet firsat vermiyoki doktorla konusalim sira alalim..bnde esime sinirlndim aksamina da anasina sinirlndim.bugun sinir kupu oldum .
Canm sabahlkli biseyler al kesinlkle ben sabahlkli almadm ama.icimi cok gostryr simdide ayri sabahlk bulamyrm ne yaocm.bilmyrm benTeşekkürler kızlar, bakınıyorum lohusa sepetine ve lohusashopa sanırım fotoğraflardan emin olamıyorum... Loyayı duymamıştım ona da bakayım...
Canm.hepmzden allah razi olsn ins. Bisey olmyck canm icini ferah tutAllah razı olsun canım kontrol altında tutuyorum tansıyon aletimide aldı eşim hayırlısı allahdan yediklerime biraz daha dikkat edicem ineallah çok sağol
Geçmiş olsun canım allah korumuş seni şimdi nasılsın?Kızlar bugün çok giremedim gezmeklerdeydim. Akşamüstü gibi geldim eve. Sebilden su doldurdum. Düşmüşüm. Bardak paramparça olmuş. 1 saat kadr geçmiş öyle. eşim annem babam paniklemiş hepsi.
Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versinKızlar cumartesi doktora gittim çok Iyiydim ardından alışveriş falan biraz yoruldum. Pazar da temizlik yaptık. Ertesi gün topuk ağrısı başladı ilk gün yine katlanilirdi ama bugun basamiyorun bile. Gebelikte topuk diken sık gorunuyormus sanırım başka yaşayan var mı ne çözüm oldu. Doktor merkezde okulda hep yazılı tarihi vermiştim izin alıp gitsem işler aksayacak baya
Canım randevu yoksa git araya alırlar bende bi keresinde randevu alamadim ama ataya aldılar sonuçta oraya gidicemiz tarihi onlar belirliyor bi yerde mecburlar almayaKizlar yarin doktorumdan randevu alamadim cok doluymus bende mecburen ayni hastaneden baska doktora aldim ama hic gidesim yok bende buna agliyorum
Canım sen got o tarihde defiyse randevu olmasada almak zorundaAhh canm doktr randevusunda bende sorun yasyrm bu ay hazran 5 gibi randevu al dedi bana 13 maysta gittm 15 maysta aclyrms randevular aradm ama maalesef dolydu hazran 15 ine kadrdoktorumun asistanini aryrm acmyr cebini aryrm mesai saatlerinde acmyr delrdm iyice esim benden beter sinirli biri tuttrdu simdi doktr degstrcz die bende dogrcm artik kesnlkle degsmem diorm doverm o doktru gidersm diyr allah im iki gundr kafayi yicm bende
Insallh cnm.humeura hanimmi ne iyi demislerdi sifada soylemidimdr bekki.onceden.erzurum 2 saati geciyo diye bnde gumushaneye gittim seyhani bey var.cok.iyi dediler.bi daha giderim arabamiz olsa her ay giderdimde iste.amn bi saglicakla kucagimiza alsaydik.bizden mutlusu yok :)Ben erzuruma gidecem iste yarin oyle kolay degil her istedigimde kalkip gidemiyorum ozelde iki hastane var anca birini bulduk,devlette de bebegi goremiyorum ne gergin bir gun insallah yarin oglumu gorunce iyi gecer gunum
Geçmiş olsun, buna şükürbebeğe bir şeyler aldık annemle. MEtrodn eve yürümek fena yaptı. Tüm gün dışardaydım. olay olduğunda yalnızdım evet. 1 saat kadar geçmiş. Çok ağladım o halde gitmek istemedim. Başım ağrıo şimdi de aama ağlamaktan muhtemelen. Bardak kırılmış. Cam parçaları filan bi yerime batmamış şükür.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...
Ben de yaklastikca cok korkuyorum. Normal dogum istiyorum ve ilk cocugum olacak. Belki tecrubesizligin verdigi korku ve heyecandirKızlar sicak ve bunaltıcı mersin havasından hepinize selamlar.doğum yaklastikca korkuyorum.sizde de var mi heyecan korku karışımı bu his
Kızlar loğusa tacı terliği, erkek bebek için broş,baba için broş takımlar var yeni gördüm alanımız var mı
Nasıl dayanıyorsunuz valla bu ağrılar bahane oldu her hafta doktordayım ben..Ama nasil sinirlendim 1.5 ay oldu gitmedim nerdeyse bi ara devlettekine gittim orda bebegi goremiyorum zaten gidecem ama yarin olmazsa kapidan kendi doktoruma da ugrarim bide dogumu falan konusacaktim vuracam herkesi simdi basta kocami
Yoktur insallh canim bisey.doktorun soyler sana bisey olmadigini insallh.bnde bugun sagima yatmisim nasil yattim bilmiorum bebegin hareketini hissetmiom korkuyom unsallh iyidir canim skilio bisey olck diye
Günaydın canim bence hic stres yapma o doktorun kullandigi ultrason cihazindan kaynaklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?