- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.181
Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm yaGeçmiş olsun canım allah korumuş seni şimdi nasılsın?
Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versin
Canım randevu yoksa git araya alırlar bende bi keresinde randevu alamadim ama ataya aldılar sonuçta oraya gidicemiz tarihi onlar belirliyor bi yerde mecburlar almaya
Canım sen got o tarihde defiyse randevu olmasada almak zorunda
Of aynen bende öyle hissetmeye başladım bel agrıları sürekli morelimi düşürüyor hep yalnızım korkuyorumKızlar kim ne durumda? Belirtiler var mı hiç? Ben erken doğum olacakmış gibi hissediyorum. Karnım hep kasılık zor yürüyorum. bugünkü bayılma. ayrıca süt gelmeye de başladı. perşembe doktora gidicem. hayırlısı...
Canım gunaydın bence dr yanılmıs olabilir 34 haftalık hamılesin bu zamana her ay kontrolden gecıyoruz bi sorun olsaydı sımdı ye kadar bellı olurdu bence hıc canını sıkma cunku hamılelıgının son donemlerındesın ben hem devlete hem ozele gıdıyorum aynı gun ızın alıyorum ıkı ayrı dr gıdıyorum ama yınede fark oluyo o yuzden canını sıkma rabbımın ıznıyle sag salım alırsın kuzunu kucagına ayrıyetten hemen mudahale edılıcek bı durum olsa kanaman suyun agrın sızın mutlaka yolunda gıtmeyen bısey olurdu
canım hıc canını sıkma.herzamankı doktoruna guven.zaten bır sıkıntı olsaydı sımdıye kadar cıkardı.moralını bozma hıc....
Cnm iki doktorun söylediği rakam arasında sadece 200 gr var yani o 4 hafta gerilik var diyen doktor saçmalamış eğer öyle olsaydı bebeğin 1 900 değil 1 300-1 400 olması lazımdı onun dediğine göre, bence çok stres yapıp bebeğini de kendini de germe boşuna
200 gram farkla 4 hafta gerimi olur bebek çok saçma sen kendi doktorunun dediğine güven canım hem kilosu felan gayet normal ne bekliyormuşki 34. haftada 3 kilo olmasını bekliyormuş bebeğin sen içini ferah tut kendi doktor herşey normal dediyse norlmaldır bazı doktorlar yangına körükle gidiyorlar
ah ah hiç sorma yasak olunca da insanın yiyesi geliyor napıcaz bilmiyorum banada hep uzak dur diyor normalde aramam ama bugün gerçekten canım makarna çok istedi yaptım höplettim bundan sonra dikkat etmem gerekiyor..
gözünüz aydın canım neyse az kalmış bir kaç gün daha idare ediceksin yapacak bişey yok..
ellerine sağlık canım biz öylen vaktı bebek mağzasına gittik ama apar topar geri döndük çok aşırı bi sıcak var şimdiden kızımı nasıl çocuk evine götürüp getiricem diye düşünüyorum..
Ben de yaklastikca cok korkuyorum. Normal dogum istiyorum ve ilk cocugum olacak. Belki tecrubesizligin verdigi korku ve heyecandir
Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm ya
Aysenur hanima gidiyordum ben, ben aysenur hanimda cok rahat ediyorum kadin bana iyi geliyor guveniyorum ona :) ama yarin almazsa guvenimi sarsabilir bu durum :)Insallh cnm.humeura hanimmi ne iyi demislerdi sifada soylemidimdr bekki.onceden.erzurum 2 saati geciyo diye bnde gumushaneye gittim seyhani bey var.cok.iyi dediler.bi daha giderim arabamiz olsa her ay giderdimde iste.amn bi saglicakla kucagimiza alsaydik.bizden mutlusu yok :)
Gizemcim bana 1 ay sonra gel diyeli nerdeyse 3 bucuk ay oldu araya kar kis girdi memlekete gittim geldim kadin unuttu belki beni ama o benm hep aklimda :) :)Geçmiş olsun canım allah korumuş seni şimdi nasılsın?
Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versin
Canım randevu yoksa git araya alırlar bende bi keresinde randevu alamadim ama ataya aldılar sonuçta oraya gidicemiz tarihi onlar belirliyor bi yerde mecburlar almaya
Canım sen got o tarihde defiyse randevu olmasada almak zorunda
Mide yanmasi yasiyorsun canim iki uc yudum soguk sut ic dik otur bi muddet.. karnin yukarda mi senin benim asagida cok sukur oyle yanmam olmuyor insallah seninkide gecerKizlar midem.eksime mi yapiyo nedir anlamadım bogazimda sanki yutkunamamisim gibi bir yumru olusuyor yanıyor .
Kızlar kim ne durumda? Belirtiler var mı hiç? Ben erken doğum olacakmış gibi hissediyorum. Karnım hep kasılık zor yürüyorum. bugünkü bayılma. ayrıca süt gelmeye de başladı. perşembe doktora gidicem. hayırlısı...
Devlette sira bulmasi zor bulsanda 5 dakika anca bakiyor,ozele 1.5 saat uzaklikta gidiyorum maddi manevi her istedigimde gidemiyorum. Benim de sıkıntım cok ama idare ediyorum iste yarin da bi goruneyim icim rahatlasinNasıl dayanıyorsunuz valla bu ağrılar bahane oldu her hafta doktordayım ben..
Öylesi de zor tabi canım. Tek doktorluk bişeyiniz olmasın sağlıklı olun inşallah zor durumda kalmayın faxla canım..Devlette sira bulmasi zor bulsanda 5 dakika anca bakiyor,ozele 1.5 saat uzaklikta gidiyorum maddi manevi her istedigimde gidemiyorum. Benim de sıkıntım cok ama idare ediyorum iste yarin da bi goruneyim icim rahatlasin
günaydın cnm, sen bugünden bi doktorunu arasan daha iyi olur .inşallah bişey yokturda ,için rahat eder.Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Kizimda hic olmamisti boyle lekelenme filan 3.
Trimesterda
Ginydin cnm bnde beste uyandin dahada uyuyamiyorum.bnmde uc hfta olmustu belki dha fzla muz yemistim.duzenli yiyince kabizda yapmiyo bnde yapmadi.cok ii gelmisti.gunde iki kere magnezyum.ic yada tabi dojtoruna sorabiliorsan sor canim.günaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.
Canm bende oyle bisey hic olmadi bugune kadar ama emnmki cok acyrdr netten biseyler baktn mi belki nasrdr cnm diken daha fena bisey bildgm kadryla
teşekkür ettim kızlar nette kilo alımında dolayi gebelikte sık görülür yaziyordu ama bi çözüm önerisi bulamadım. Şimdi okula gidecek gücü bulamadım mesaj attım doktora döner o bana. El kadar bebek insanın topuguna kadar nasıl acitabiliyor bilemedim :)Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?