2015 Temmuz Anneleri

Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm ya

Of aynen bende öyle hissetmeye başladım bel agrıları sürekli morelimi düşürüyor hep yalnızım korkuyorum galiba annemi erken getirticem bu gidişle..

Canım görmeliydin doktoru çok moralimizi bozdu şimdilik yaşıyor bebeğin ama kaybedebilorsin diyor sinir oldum öyle birşey olsa bile bu böyle anlatılmaz ki allahtan başka doktora gittik hemen yoksa kendimi heba ederdim

Evet canım bende anlamadım 200 gram için 3 4 hafta geride dedi geçmiş ultrason jağıtlarımı gösterdim orada geride dedi peki bunu daha önceki doktorlar nasıl farkketmezki ben hiç inanmadm yada inanmak istemiyorum

Aynen canım bende hiç tatmin olmadım ama kafam karışmadı da değil kendi doktoruna gidip herşey detaylı konuşacam

Ben de yaklastikca cok korkuyorum. Normal dogum istiyorum ve ilk cocugum olacak. Belki tecrubesizligin verdigi korku ve heyecandir

Aynen bende korkuyorum :)

Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm ya

Biliyo musun bu kadar yogun bi doktoru tercih ettigim icin cok pismanim. Baksana 10 gündür neler cekiyorum 3 defa aradim hepsinde bir sey söyledi gel bi goreyim demedi. En son 10 nisanda gittim simdi 21 mayista gidicem. Bu kadar gec cagirilir mi bi hamile ya

Aysenur hanima gidiyordum ben, ben aysenur hanimda cok rahat ediyorum kadin bana iyi geliyor guveniyorum ona :) ama yarin almazsa guvenimi sarsabilir bu durum :)

Gizemcim bana 1 ay sonra gel diyeli nerdeyse 3 bucuk ay oldu araya kar kis girdi memlekete gittim geldim kadin unuttu belki beni ama o benm hep aklimda :) :)

Kizlar midem.eksime mi yapiyo nedir anlamadım bogazimda sanki yutkunamamisim gibi bir yumru olusuyor yanıyor .
Mide yanmasi yasiyorsun canim iki uc yudum soguk sut ic dik otur bi muddet.. karnin yukarda mi senin benim asagida cok sukur oyle yanmam olmuyor insallah seninkide gecer

canım dinlen bol bol inşallah zamanında gelir kuzun..bende biraz fazla yürüyünce acaip kasılıyorum

Nasıl dayanıyorsunuz valla bu ağrılar bahane oldu her hafta doktordayım ben..
Devlette sira bulmasi zor bulsanda 5 dakika anca bakiyor,ozele 1.5 saat uzaklikta gidiyorum maddi manevi her istedigimde gidemiyorum. Benim de sıkıntım cok ama idare ediyorum iste yarin da bi goruneyim icim rahatlasin

Devlette sira bulmasi zor bulsanda 5 dakika anca bakiyor,ozele 1.5 saat uzaklikta gidiyorum maddi manevi her istedigimde gidemiyorum. Benim de sıkıntım cok ama idare ediyorum iste yarin da bi goruneyim icim rahatlasin
Öylesi de zor tabi canım. Tek doktorluk bişeyiniz olmasın sağlıklı olun inşallah zor durumda kalmayın faxla canım..

Iyi geceler kizlar ya benim gibi alerjik astimi olan varmi cok zorlaniyorum mevsim gecisleri benim icin iskence napabilirim ilac kullanamiyorum

Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Kizimda hic olmamisti boyle lekelenme filan 3.
Trimesterda

günaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.

günaydın cnm, sen bugünden bi doktorunu arasan daha iyi olur .inşallah bişey yokturda ,için rahat eder.

Ginydin cnm bnde beste uyandin dahada uyuyamiyorum.bnmde uc hfta olmustu belki dha fzla muz yemistim.duzenli yiyince kabizda yapmiyo bnde yapmadi.cok ii gelmisti.gunde iki kere magnezyum.ic yada tabi dojtoruna sorabiliorsan sor canim.

Canm bende oyle bisey hic olmadi bugune kadar ama emnmki cok acyrdr netten biseyler baktn mi belki nasrdr cnm diken daha fena bisey bildgm kadryla

Geçmiş olsun canım istersen bi doktora görün allah şianı versin
teşekkür ettim kızlar nette kilo alımında dolayi gebelikte sık görülür yaziyordu ama bi çözüm önerisi bulamadım. Şimdi okula gidecek gücü bulamadım mesaj attım doktora döner o bana. El kadar bebek insanın topuguna kadar nasıl acitabiliyor bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…