2015 Temmuz Anneleri

Bence hiç bekleme git canım ne olur ne olmaz. Her hamilelik bir olmuyo maalesef.

Günaydın çok geçmiş olsun. Korkma canım o ağrılar normal magnezyumu fazlalaştırır belki doktoruna desen

Merhaba kızlar günaydın son günlerde sıcaktan sanırım ellerim şiş uyanıyorum elimi yumruk yapmak zor oluyor parmaklarımı hareket ettirmek Öğlene doğru geçiyor

Git canim doktora, onemli degildir belki ama icin rahat etsin bizede haber ver mutlaka....

Artık geceleri uyumak mümkün olmuyo oturarak yatarak hertürlü pozisyonu deniyorum pencerenin önünde yatmak istiyorum yada balkonda nefesim daralıyo. Dün sinirden oturdum Ağladım herkes mışıl mışıl uyuyor. Hem sıkıntıdan hem bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum. Okadar sertki artık bütün azalarını hissediyorumya kızlarda hiç böyle değildi. Oyy oyyyy bugünlerde bi hayırlısıyla geçse miniğimi kucağıma sağlıkla bi alsam hepimiz inş.

Mide yanmasi yasiyorsun canim iki uc yudum soguk sut ic dik otur bi muddet.. karnin yukarda mi senin benim asagida cok sukur oyle yanmam olmuyor insallah seninkide gecer

Evet karnım yukarda baya. Hic böyle bi yanma şekli görmedim ne degisik.

Insallah onemli bir sey degildir canım

Ah su kramplar agrilar bende nelee cekiyorum 10 günden beri. Yarin doktora gidicem ne diyecek bakalım

günaydın kızlar nasılsınız uykusuz bı gece gecırdım ayaklarım hıc olmadıgı kadar şişmiş resmen ayak bielğimdeki kemik kaybolmuş neden bianda böyle oldu bilmiyorum

aynen bende öyle eşim değiştrlm deyıp duryr eğer bugnde randevu alamazsm sanrm değiştrcm artık bende sıkldm çünkü ilglenemyr sanki artk doğru düzgün

canm doktora git kesın kan olursa hemen gel dıor doktorlr genelde cünkü umrım erken doğm veya tehlıkelı bır durum olmaz haberdar et bızı

gunydn canm eger gecmzse ara doktorunu belkı magnzym az gelyrdr. yada yatş pozsynundan agrmş olblr benmde kolllarm olyr bazen

Merhaba kızlar günaydın son günlerde sıcaktan sanırım ellerim şiş uyanıyorum elimi yumruk yapmak zor oluyor parmaklarımı hareket ettirmek Öğlene doğru geçiyor
Bnmde oluyo cnm cok afedersin wc ye.gidemiyorum sabh gecsin diye biraz bekliorum allahtan geciyo bide sunu fark ettim gunduz de uyusam.oluyo o kolumun.ustune yatinca elim sisiyo.

canm ağrlaşyrz doğal olrak vücut ne olyr dıor bırden bıre :) inş dıken falan değildr ya benmde agrlktan biraz fazlaca yurudgmde ayak bıleklerım ağryr

sana az kaldı canım sabret normal doğum mu seninki belli mi

canm gecicek inş. bunlar oğlan doğunca uyutmyck derler ama 5 dk da olsa rahat uyrsn ozmn sımdı sureklı rahatsz olyrsn. benm oğlan nıe sert değil ya elı agr olmyck mı ne :))

Canım sen hepimizden öndesin tabiii, son4-5 haftan artık, inşallah bir çırpıda geçer sağlıkla alırsın kucağına... Bebeğin hareketleri bendede sertleşmeye başladı artık, hatta 32. haftadan sonra azalır fln yazıyor, bir terslik mi var diye düşünmüştüm senin yazdığını okuyunca daha bir rahatladım... Özellikle ben uzanırken daha net oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…