- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.201
Bence hiç bekleme git canım ne olur ne olmaz. Her hamilelik bir olmuyo maalesef.Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Kizimda hic olmamisti boyle lekelenme filan 3.
Trimesterda
Günaydın çok geçmiş olsun. Korkma canım o ağrılar normal magnezyumu fazlalaştırır belki doktoruna desengünaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.
Çok zorya Allah şifa versinIyi geceler kizlar ya benim gibi alerjik astimi olan varmi cok zorlaniyorum mevsim gecisleri benim icin iskence napabilirim ilac kullanamiyorum
Hoşgeldin arkadaşım.Bende yeni katıldı m aranıza
Git canim doktora, onemli degildir belki ama icin rahat etsin bizede haber ver mutlaka....Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Trimesterda
Geçiyorsa iyi bari canım sen su iç bol bol.Merhaba kızlar günaydın son günlerde sıcaktan sanırım ellerim şiş uyanıyorum elimi yumruk yapmak zor oluyor parmaklarımı hareket ettirmekÖğlene doğru geçiyor
Mide yanmasi yasiyorsun canim iki uc yudum soguk sut ic dik otur bi muddet.. karnin yukarda mi senin benim asagida cok sukur oyle yanmam olmuyor insallah seninkide gecer
Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Trimesterda
günaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.
aynen bende öyle eşim değiştrlm deyıp duryr eğer bugnde randevu alamazsm sanrm değiştrcm artık bende sıkldm çünkü ilglenemyr sanki artk doğru düzgünAynen bende korkuyorum :)
Biliyo musun bu kadar yogun bi doktoru tercih ettigim icin cok pismanim. Baksana 10 gündür neler cekiyorum 3 defa aradim hepsinde bir sey söyledi gel bi goreyim demedi. En son 10 nisanda gittim simdi 21 mayista gidicem. Bu kadar gec cagirilir mi bi hamile ya
valla canm ben değiştrcm bu gidişle doktorumu valla hamıle halımle gerılyrm ya sınır hastası olcmGizemcim bana 1 ay sonra gel diyeli nerdeyse 3 bucuk ay oldu araya kar kis girdi memlekete gittim geldim kadin unuttu belki beni ama o benm hep aklimda :) :)
hoşgeldn aramıza :)Bende yeni katıldı m aranıza
canm doktora git kesın kan olursa hemen gel dıor doktorlr genelde cünkü umrım erken doğm veya tehlıkelı bır durum olmaz haberdar et bızıKizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Trimesterda
gunydn canm eger gecmzse ara doktorunu belkı magnzym az gelyrdr. yada yatş pozsynundan agrmş olblr benmde kolllarm olyr bazengünaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.
Bnmde oluyo cnm cok afedersin wc ye.gidemiyorum sabh gecsin diye biraz bekliorum allahtan geciyo bide sunu fark ettim gunduz de uyusam.oluyo o kolumun.ustune yatinca elim sisiyo.Merhaba kızlar günaydın son günlerde sıcaktan sanırım ellerim şiş uyanıyorum elimi yumruk yapmak zor oluyor parmaklarımı hareket ettirmekÖğlene doğru geçiyor
canm ağrlaşyrz doğal olrak vücut ne olyr dıor bırden bıre :) inş dıken falan değildr ya benmde agrlktan biraz fazlaca yurudgmde ayak bıleklerım ağryrteşekkür ettim kızlar nette kilo alımında dolayi gebelikte sık görülür yaziyordu ama bi çözüm önerisi bulamadım. Şimdi okula gidecek gücü bulamadım mesaj attım doktora döner o bana. El kadar bebek insanın topuguna kadar nasıl acitabiliyor bilemedim :)
sana az kaldı canım sabret normal doğum mu seninki belli miArtık geceleri uyumak mümkün olmuyo oturarak yatarak hertürlü pozisyonu deniyorumpencerenin önünde yatmak istiyorum yada balkonda nefesim daralıyo. Dün sinirden oturdum Ağladım herkes mışıl mışıl uyuyor. Hem sıkıntıdan hem bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum. Okadar sertki artık bütün azalarını hissediyorumya kızlarda hiç böyle değildi. Oyy oyyyy bugünlerde bi hayırlısıyla geçse miniğimi kucağıma sağlıkla bi alsam hepimiz inş.
canm gecicek inş. bunlar oğlan doğunca uyutmyck derler ama 5 dk da olsa rahat uyrsn ozmn sımdı sureklı rahatsz olyrsn. benm oğlan nıe sert değil ya elı agr olmyck mı ne :))Artık geceleri uyumak mümkün olmuyo oturarak yatarak hertürlü pozisyonu deniyorumpencerenin önünde yatmak istiyorum yada balkonda nefesim daralıyo. Dün sinirden oturdum Ağladım herkes mışıl mışıl uyuyor. Hem sıkıntıdan hem bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum. Okadar sertki artık bütün azalarını hissediyorumya kızlarda hiç böyle değildi. Oyy oyyyy bugünlerde bi hayırlısıyla geçse miniğimi kucağıma sağlıkla bi alsam hepimiz inş.
Artık geceleri uyumak mümkün olmuyo oturarak yatarak hertürlü pozisyonu deniyorumpencerenin önünde yatmak istiyorum yada balkonda nefesim daralıyo. Dün sinirden oturdum Ağladım herkes mışıl mışıl uyuyor. Hem sıkıntıdan hem bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum. Okadar sertki artık bütün azalarını hissediyorumya kızlarda hiç böyle değildi. Oyy oyyyy bugünlerde bi hayırlısıyla geçse miniğimi kucağıma sağlıkla bi alsam hepimiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?