- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.621
sence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride halaCnm gunaydin seninle aramizda 5 gun var benimde carsamba aynı sey oldu, panikledim gittim doktora persembe hersey yolundaydi seninde yolundadir merak etme, hassasiyetim hala yok... Ben baya kotu panikledim persembe o yuzden daha fazla beklemedim o stresle... Sen daha sakinsen gitme ama eger cok takiliyorsa git doktora, kalbinin attigini gor, rahatla
benim aksilik ya dolgum düştü üstünede aynı dişimde kırılma olduGunaydin guzel anneler. Kahvaltinizda bol kalsiyum almayi unutmayin. Ilerde cocuk buyuyunce annenin kalsiyumunu somuruyormus, bu da ilk dislerde SOS veriyormusHamilelikte en buyuk korkum disimin agrimasi. Ilac da alamiyorsun. Allah hicbirimize yasatmasin insallah..
cnm destegin icin saol dayanamadim geldim dr.a kalp atimini duyduk şukur.bu sefer de eşim kafami karistirdi 10 gun önce daha hizliydi sanki diyo.24.haftadan önce önemli diil diye sayisini da soylemiyolar.cuma kendi druma kontrol war bakalm hayirlis cnmCanım sana öyle gelmiş olmasın.Benimde bazen hassasiyet geçiyor gibi oluyor sonra yine geliyor.Geçtiği bir vakte denk gelmiş olmayasın?
Ayyy ne kadar güzel maşaAllah :) Hayırlı olsun canım,çok sevindim :)bende bu sabah gittim doktora. geç döllenme olduğundan adet tarihime göre hesaplayamıyoduk haftasını. bugün net olarak ölçtü doktorum. tamtamına 2,17 cm olmuş. bugün tam 9 haftalık dedi. doğum tarihimizide 10 temmuza çekti. bundan sonra bu hesaba göre gitcez. testlerimi bile daha yapmamıştı. biraz bekleyelim demişti. bu sabah gittiğimde artık yapalım testlerini durcak bu bebek dedi. aç gitmiştim zaten. kan ve idrar verdim hemen. o kadar mutluyum ki. kuzum benim yaa o kadar büyümüştü ki inanamadım. daha geçen hafta 1 cm di. şimdi 2.17 cm kolları, bacakları çıkmış. sallıyo elini ayağını. inanamadık yaaa. el salladı bize resmen
Hayırlısı olsun canım.Benim doktorumda atım hızını felan söylemiyor.Eşine takılma sen oda stres yapıyordur :)cnm destegin icin saol dayanamadim geldim dr.a kalp atimini duyduk şukur.bu sefer de eşim kafami karistirdi 10 gun önce daha hizliydi sanki diyo.24.haftadan önce önemli diil diye sayisini da soylemiyolar.cuma kendi druma kontrol war bakalm hayirlis cnm
Ay inşallah canım yaNe guzel hersey yolunda gidiyormus canim cok sevindim. Kocamda bol bol sevinsin tadini cikarsin bu gunlerin. Dogduktan sknra bol bol kendisini de iper bebisin:)
cnm destegin icin saol dayanamadim geldim dr.a kalp atimini duyduk şukur.bu sefer de eşim kafami karistirdi 10 gun önce daha hizliydi sanki diyo.24.haftadan önce önemli diil diye sayisini da soylemiyolar.cuma kendi druma kontrol war bakalm hayirlis cnm[/QUO
hayırlı olsun canım. zaten bu haftalarda çok dinlemekte iyi değilmiş. o ses dalgaları bebeği yorarmış. o yüzden çok az dinletiyolar. benim doktorum 1-2 saniye falan dinletiyo oda içimiz rahatlasın diye. şimdilik bununla idare edin ilerde gümbür gümbür dinlicez diyo :)
Ayyy ne kadar güzel maşaAllah :) Hayırlı olsun canım,çok sevindim :)
Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum neden insan böyle bir konu da yalan söylesin ki ne kadar art niyetli insanlar gerçekten.
evet canım bende ilk kez böyle insanlarla karşılaşıyorum..AFEDERSIN AMA ohaa demek istiyorum o insanlara boyle birseyde nasil yalan soylenir be insaf bu insanlari anlamak mumkun degil artik
Allah yardımcın lsun canım..Günaydın kızlar, ya benim bulanti lafım hiç azalıyor. Hiçbişey yiyebildim. Şu isem çıkarıyorum. Yardim
ama ben süt ürünlerini oldum olası tüketemiyorum ya...Gunaydin guzel anneler. Kahvaltinizda bol kalsiyum almayi unutmayin. Ilerde cocuk buyuyunce annenin kalsiyumunu somuruyormus, bu da ilk dislerde SOS veriyormusHamilelikte en buyuk korkum disimin agrimasi. Ilac da alamiyorsun. Allah hicbirimize yasatmasin insallah..
canım benime 2 gün önce öyle oldu..Kızlar bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetmin neredeyse geçtiğini farkettim ve beni bir telşa aldı.İLk kimyasal gebeliğimde de adetten önce farketmiştim bunu o yüzden korkuyorum...3.aydan sonra geçiyomuş araştırdım ama bunuun için daha erken değil mi 9. hafta?
gözün aydın canımKizlar dr a gittim bugun. Hersey normal dedi kalp atimini duydum. Kanamam icin de eskiden olabilir dedi progesteron verdi 200 mg. Leke gelmesinin adet dongusuyle alakasi yokmuş. Bel agrisi da olabilir dedi. Suan 8 haftalik 1 ay sonra kontrole cagirdi
bu halde birde misafir mi geliyooooGunaydinnnn anne adaylariii..... Gune cok kotu basladim ben .....sabah muz yiyebilmistim bi tane sonra aciktim kahvalti edeyim dedim dolabi acmamla kapatmam bir oldu hemen lavobaya yedigim muzda bosa gitti.....suan acliktan ōluyorumm gur gur gur ediyor karnimm Allahim ama hicbirsey yiyemiyorum ...ustelik ogleden sonra misafirim var birseyler yapmam lazim
ohh ohh bizim yerimize de gezinMerhaba kızlar okadar birikmiş ki sayfalar okuyamadım.
Kalp atışını duyan arkadaşlar tebrik ederim.
Bizde ailecek şehir dışına çıktık haftasonu kaçamağıdün yoldaydık hep baş ağrısı mide bulantısı baya yorucuydu.
Umarım herşey yolunda gider kendimize dikkat edelim
anen canımBen 80 kiloyum 0.4 verdi.Bence kafalarına göre veriyorlar dediğin gibi :)
maşşşallah benimki de öyle..MaşaAllah canım.Aynı şeyleri yaşıyoruz biliyor musun?Benim eşim elini hiçbir şeye sürmez.İki hamileliğimde de evi süpürsen yeter dedim yok daha neler evi süpürmem diyen adam,bu hamileliğimde hiçbir iş yaptırmıyor maşaAllah.Evi süpürüyor,siliyor,banyoyu ovuyor :) Bulaşık ve çamaşır makinesini o boşaltıp o yerleştiriyor.Ben sadece yemek yapıyorum o kadar :) Rabbim nazarlardan korusun cümlemizin ailesini :)
gözün aydın canımbende bu sabah gittim doktora. geç döllenme olduğundan adet tarihime göre hesaplayamıyoduk haftasını. bugün net olarak ölçtü doktorum. tamtamına 2,17 cm olmuş. bugün tam 9 haftalık dedi. doğum tarihimizide 10 temmuza çekti. bundan sonra bu hesaba göre gitcez. testlerimi bile daha yapmamıştı. biraz bekleyelim demişti. bu sabah gittiğimde artık yapalım testlerini durcak bu bebek dedi. aç gitmiştim zaten. kan ve idrar verdim hemen. o kadar mutluyum ki. kuzum benim yaa o kadar büyümüştü ki inanamadım. daha geçen hafta 1 cm di. şimdi 2.17 cm kolları, bacakları çıkmış. sallıyo elini ayağını. inanamadık yaaa. el salladı bize resmen
canım geride kalmasına takılma..jsence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride hala
yaa benimde canım bazen acayip kola istiyo. normaldede pek içmem aslında ama yasak yaa illa isticek. eşiminkinden bir yudum alıyorum. o kadardanda bişey olmaz dimi
evet canım bende ilk kez böyle insanlarla karşılaşıyorum..
ama o kadar çok üzüldüm ki..
eşim boşver dedi..
zaten ben herşeyi biliyorum görüyorum..
eğer teyzemler gerçekten böyle birşey demişlerse asla onlarla konuşmam dedi..
sanki çok küçük birşeyde yalan söylensin..
normalde bile yalana karşıyken böyle birşey de nasıl yalan söylerim
içim acıdı resmen
Allah yardımcın lsun canım..
bende sabah öyle idim..
bulantı önleyici hapı attımda iki lokma birşey yiyebildim..
haptan olmasa perte çıkıyorum resmen
ama ben süt ürünlerini oldum olası tüketemiyorum ya...
peyniri de ya hamur içinde yada yumurta içinde olursa yiyebiliyorum..
dişler zaten bitik..
döllenmenin olduğu gün bile dr a dolgu yapmaya gitmiştim..
canım benime 2 gün önce öyle oldu..
sanki söndüler birden..
ama dünkü muayene de çok şükür herşey yolunda idi..
ama bugü göğüsler yine hassas
gözün aydın canım
bu halde birde misafir mi geliyoooo
alma canım rahatsızım de..
ben kendimee bakamıyorum eşim bakıyor birde misafir olsa biterim heralde..
aradılar eşimin arkadaşı çaya geliyoruz dediler..
eşim durumu anlattı başka zamaa erteledik..
siz de öyle yapın canım..
ohh ohh bizim yerimize de gezin
anen canım
maşşşallah benimki de öyle..
hizmette sınır tanımıyor
gözün aydın canım
kocaman olmuş keretaa
canım geride kalmasına takılma..
dr um o kadar da önemli değil demişti..
Dis cektiremiyorsunuz ama dolgu yapilabiliyor canim. Benim de 20 lik dislerimin dolgu yapilmasi gerekiyordu, ramazandi bayramdi, izindi derken kaldi.Bu sefer de hamilelik araya girince kaldi diyordum. kontrole gittigimde dr uma sordum olurmu öyle sey dolgu yapilabilir dedi, sadece düsük dozajda igne vurulmak sartiyla. Ben de gecen hafta bir disimi yaptirdim, dis doktorum öbürünü de 1 ay sonra tamir edelim , bebek icin daha iyi olur birden yüklenmiyelim dedi. Bi arkadasim da hamilelikte dolgu yapilmaz zannedip beklemis, disi apse yapmisti, bu bebege daha cok zarar veriyormus, 10 gün hastanede kalmisti garibim.O yüzden bol kalsiyum alin da disler cürümesin kizlar....Gunaydin guzel anneler. Kahvaltinizda bol kalsiyum almayi unutmayin. Ilerde cocuk buyuyunce annenin kalsiyumunu somuruyormus, bu da ilk dislerde SOS veriyormusHamilelikte en buyuk korkum disimin agrimasi. Ilac da alamiyorsun. Allah hicbirimize yasatmasin insallah..
Canim 8-9 . haftalarda gögüs hassasiyeti biraz azalir. dolgunluk devam eder ama baslardaki gibi ellenemez derecede agri olmaz.bundan sonra sadece süt dokusu olustugu icin gögüsler büyür, emzireceginiz zamana kadar agri olmaz yaniKızlar bu sabah kalktığımda göğüs hassasiyetmin neredeyse geçtiğini farkettim ve beni bir telşa aldı.İLk kimyasal gebeliğimde de adetten önce farketmiştim bunu o yüzden korkuyorum...3.aydan sonra geçiyomuş araştırdım ama bunuun için daha erken değil mi 9. hafta?
Doktoruna sor canim, kulaktan dolma seylere göre geciktirme bence, zamaninda tedbirini al, sonra daha tehlikeli olabiliyor...benim aksilik ya dolgum düştü üstünede aynı dişimde kırılma oldunapıcam bilmiyorum 3 aydan önce önerilmiyomuş diş tedavisi
jsence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride hala
seninle tahmini doğum tarıhlerimiz aynı.benimde bulantılarım cok fazlaydı.şimdi biraz azaldı tamamen bitmedi ama..hayırlı sağlıklı kucağımıza alırız ıns hepimiz..bugün resmen mide bulantım bitti..
inanamıyorum... harika bişi. coook hafifledi..
ben bodrumda yaşıyorum. burda yaşayan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?