2015 Temmuz Anneleri

j sence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride hala

benim aksilik ya dolgum düştü üstünede aynı dişimde kırılma oldu napıcam bilmiyorum 3 aydan önce önerilmiyomuş diş tedavisi

Canım sana öyle gelmiş olmasın.Benimde bazen hassasiyet geçiyor gibi oluyor sonra yine geliyor.Geçtiği bir vakte denk gelmiş olmayasın?
cnm destegin icin saol dayanamadim geldim dr.a kalp atimini duyduk şukur.bu sefer de eşim kafami karistirdi 10 gun önce daha hizliydi sanki diyo.24.haftadan önce önemli diil diye sayisini da soylemiyolar.cuma kendi druma kontrol war bakalm hayirlis cnm

Aman maşallah canım
Valla dediğin gibi bizim şer sandığımız hayırmis meğerse
Belki de hemen doğurmuş olsaydık bu denli değişmez kıymet bilmezlerdi
Çok şükür allahıma
[OUOTE="fallenangel8, post: 38161395, member: 234808"]Şerde hayır olur mu aklımız almıyo ya rabbim öyle bi veriyo ki...İlk hamilleiğimde eşimden ilgi bekledim(zaten 10 gün sürdü kimyasaldı) eşim hiiiiç umursamadı.O 10 günde bi sürü bunalım yaşadım,sorunlar kavgalar.2. hamileliğimde(dış gebelik) tutuştu benim hayati tehlikem olabilme ihtimalini de öğrenince ,normalde rahat sakin relax bi insandır.Hiç işi şansa bırakmadı 2 günde bir hastane koşturduk sürekli..(rabbim yaşatmasın kimseye) şimdii eşimde öyle bi olgunluk seziyorum ki normalde 1 dediğimi 2 etmeyen bi adam değil aksine isteklerimi yapar ama ağırdan alır(nefsimi köreltmek için rabbim karşıma böyle bi koca çıkarmış diye düşünürüm hep) ama şimdi her istediğimi hemen yapıyo,bi dediğimi 2 etmiyo,çok anlayışlı,geçen tuvalet banyo pis görünce bile midem bulanıyo cnm bi yıkayıversen dedim (ama beklemiyorum tabi) işten geldi üstünü çıkarır çıkarmaz bi girdi banyo wc pırıl pırıl çok hoşuma gidiyo bu durum..aramız çok iyiii Allah bozmasın ne diyim[/QUOTE]
An

Ayyy ne kadar güzel maşaAllah :) Hayırlı olsun canım,çok sevindim :)

Hayırlısı olsun canım.Benim doktorumda atım hızını felan söylemiyor.Eşine takılma sen oda stres yapıyordur :)

Ne guzel hersey yolunda gidiyormus canim cok sevindim. Kocamda bol bol sevinsin tadini cikarsin bu gunlerin. Dogduktan sknra bol bol kendisini de iper bebisin:)
Ay inşallah canım ya
Rabbim o günleri görmemizi de nasip etsin inşallah
Zaten bu gecede rüyamda bebek 38haftalik oldu artık rahatım diyordum ne alakaysa

Herkese hayirli h.sonlari olsun ins
Sabah guzel jahvaltimi yaptim
Aksamda eltimler gelecek ins
Dogalgazlari acilmis cok sukur
Dun gece saga/sola donmekten uyuyamadim
Esimide uyandirmamask icin odaya gectim
Uyumusum orda esim geldi kaldirdi

Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum neden insan böyle bir konu da yalan söylesin ki ne kadar art niyetli insanlar gerçekten.

AFEDERSIN AMA ohaa demek istiyorum o insanlara boyle birseyde nasil yalan soylenir be insaf bu insanlari anlamak mumkun degil artik
evet canım bende ilk kez böyle insanlarla karşılaşıyorum..
ama o kadar çok üzüldüm ki..
eşim boşver dedi..
zaten ben herşeyi biliyorum görüyorum..
eğer teyzemler gerçekten böyle birşey demişlerse asla onlarla konuşmam dedi..
sanki çok küçük birşeyde yalan söylensin..
normalde bile yalana karşıyken böyle birşey de nasıl yalan söylerim
içim acıdı resmen

Günaydın kızlar, ya benim bulanti lafım hiç azalıyor. Hiçbişey yiyebildim. Şu isem çıkarıyorum. Yardim
Allah yardımcın lsun canım..
bende sabah öyle idim..
bulantı önleyici hapı attımda iki lokma birşey yiyebildim..
haptan olmasa perte çıkıyorum resmen

ama ben süt ürünlerini oldum olası tüketemiyorum ya...
peyniri de ya hamur içinde yada yumurta içinde olursa yiyebiliyorum..
dişler zaten bitik..
döllenmenin olduğu gün bile dr a dolgu yapmaya gitmiştim..

canım benime 2 gün önce öyle oldu..
sanki söndüler birden..
ama dünkü muayene de çok şükür herşey yolunda idi..
ama bugü göğüsler yine hassas

gözün aydın canım

bu halde birde misafir mi geliyoooo
alma canım rahatsızım de..
ben kendimee bakamıyorum eşim bakıyor birde misafir olsa biterim heralde..
aradılar eşimin arkadaşı çaya geliyoruz dediler..
eşim durumu anlattı başka zamaa erteledik..
siz de öyle yapın canım..

ohh ohh bizim yerimize de gezin

Ben 80 kiloyum 0.4 verdi.Bence kafalarına göre veriyorlar dediğin gibi :)
anen canım
maşşşallah benimki de öyle..
hizmette sınır tanımıyor
gözün aydın canım
kocaman olmuş keretaa

jsence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride hala
canım geride kalmasına takılma..
dr um o kadar da önemli değil demişti..

yaa benimde canım bazen acayip kola istiyo. normaldede pek içmem aslında ama yasak yaa illa isticek. eşiminkinden bir yudum alıyorum. o kadardanda bişey olmaz dimi

Kolanin yasak olmasının temel sebebi kafein, dolayısı ile canim cok çekerse ben birkaç yudum aliyorum. Doktorumda bunun zararı olmadıgını söyledi, tabi abartmıyorum... Çay & kahve gibi duşunun bence Onlarında cogu zarar ama nefsini koreltecek miktarı icmeye kimse hayir demiyor...

sağol canım darısı size olsun. sizide heyecanla takip ediyorum.

Dis cektiremiyorsunuz ama dolgu yapilabiliyor canim. Benim de 20 lik dislerimin dolgu yapilmasi gerekiyordu, ramazandi bayramdi, izindi derken kaldi.Bu sefer de hamilelik araya girince kaldi diyordum. kontrole gittigimde dr uma sordum olurmu öyle sey dolgu yapilabilir dedi, sadece düsük dozajda igne vurulmak sartiyla. Ben de gecen hafta bir disimi yaptirdim, dis doktorum öbürünü de 1 ay sonra tamir edelim , bebek icin daha iyi olur birden yüklenmiyelim dedi. Bi arkadasim da hamilelikte dolgu yapilmaz zannedip beklemis, disi apse yapmisti, bu bebege daha cok zarar veriyormus, 10 gün hastanede kalmisti garibim.O yüzden bol kalsiyum alin da disler cürümesin kizlar....

Canim 8-9 . haftalarda gögüs hassasiyeti biraz azalir. dolgunluk devam eder ama baslardaki gibi ellenemez derecede agri olmaz.bundan sonra sadece süt dokusu olustugu icin gögüsler büyür, emzireceginiz zamana kadar agri olmaz yani.

benim aksilik ya dolgum düştü üstünede aynı dişimde kırılma oldu napıcam bilmiyorum 3 aydan önce önerilmiyomuş diş tedavisi
Doktoruna sor canim, kulaktan dolma seylere göre geciktirme bence, zamaninda tedbirini al, sonra daha tehlikeli olabiliyor...

jsence durabildim mi?dr.u aradim bence bisey yok ama icin rahat etsn diyosan git bugun servise nobetci dr baksin dedi.80 km geldim şükür duyduk atışlari.10 gun önce 1,02 olan boy 1,72 cm iyi mi sençe?ama 4 gün geride hala

Durulmuyor iste, bende duramadım... Benimde 2,05 cikti boyu, 2 gun geride dedi ama cok önemsemedik... 7 güne kadar cok normalmiş hem ileri hem geri

bugün resmen mide bulantım bitti..
inanamıyorum... harika bişi. coook hafifledi..
seninle tahmini doğum tarıhlerimiz aynı.benimde bulantılarım cok fazlaydı.şimdi biraz azaldı tamamen bitmedi ama..hayırlı sağlıklı kucağımıza alırız ıns hepimiz..

Arkadaslar hamileligimun 7. Haftasindayim. birkac gun mide bulantim oldu simdi yok yemek yiyebiliyorum bide gogus hassasiyetim azaldi. Kasiklarimda ara ara adet olacamisim gibi agri var. Sali gunu kalp atisini duydum.ama su anda kprkuyorum bisey olacak diye.bunlar normal mi kontrole de 5 ocakta gidecegim. Ya bisey aoyleyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…