- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.221
Insallh canim saglicakla alirlar kucaklarinagünaydın kızlar...
bugün 3. kez teyze oluyorum inşallah...Ablam öğlen doğuma girecek sezeryan olacak... dua edin sağlıkla gelsin eymen bebeğimiz :)))
günydn cnm burasıda öyle biraz serın olmş bende sevındm rahat gecick bugun :)günaydın tatli annişler nasılsınızben iyiiym şükür.istanbujlda hava kapalı ama hiç üzülmedim yağsın bol bol duramıyorum sıcaktan yoksa
bu gece bende hiç uyuyamadım. akşam misafir vardı gündüz temizlik yapmıştım. belimin ağrısından ağladmArtık geceleri uyumak mümkün olmuyo oturarak yatarak hertürlü pozisyonu deniyorumpencerenin önünde yatmak istiyorum yada balkonda nefesim daralıyo. Dün sinirden oturdum Ağladım herkes mışıl mışıl uyuyor. Hem sıkıntıdan hem bebeğimin hareketlerinden uyuyamıyorum. Okadar sertki artık bütün azalarını hissediyorumya kızlarda hiç böyle değildi. Oyy oyyyy bugünlerde bi hayırlısıyla geçse miniğimi kucağıma sağlıkla bi alsam hepimiz inş.
gnydn cnm gözünz aydn rabbım kurtarsn ablanı :)günaydın kızlar...
bugün 3. kez teyze oluyorum inşallah...Ablam öğlen doğuma girecek sezeryan olacak... dua edin sağlıkla gelsin eymen bebeğimiz :)))
Normal doğum inş.sana az kaldı canım sabret normal doğum mu seninki belli mi
günydn canm bunaltma kendını ısler yuzunden yaparsn benmde çok işim var saysam sana okurken bunalırsn. ev taşycm en buyuk derdmGunydin annelerr. O kdr cok.isim. varki bunaldim yeminlen bide sular yok.cok skldim bugun islerimi bitereyimki yarin hastane isim var.icim daraliyoo
Aynen ya doğunca hiç olmazsa rahat edicez inş.canm gecicek inş. bunlar oğlan doğunca uyutmyck derler ama 5 dk da olsa rahat uyrsn ozmn sımdı sureklı rahatsz olyrsn. benm oğlan nıe sert değil ya elı agr olmyck mı ne :))
aminn canım darısı bizlere inşallahgnydn cnm gözünz aydn rabbım kurtarsn ablanı :)
Uzanırken ayakta farketmiyor heran hareket halinde çok belirgin sert net bisiklet sürüyo sanki o Ayakları öyle çevirmeye çalışıyo daracık yerdeCanım sen hepimizden öndesin tabiii, son4-5 haftan artık, inşallah bir çırpıda geçer sağlıkla alırsın kucağına... Bebeğin hareketleri bendede sertleşmeye başladı artık, hatta 32. haftadan sonra azalır fln yazıyor, bir terslik mi var diye düşünmüştüm senin yazdığını okuyunca daha bir rahatladım... Özellikle ben uzanırken daha net oluyor...
inş yoktr cnm sıkma canını bazen benmkıde azck harekt edyr yorlyrlr onlarda bızımle bırlktebu arada benim kontolümde yarın... dündne beri az hissediyorum bebiş hareketlerini... inşallah bi sorun yoktur
Günaydın canım yağmıyo ki ya yağsa bi rahatlıycak hava boğuk şuangünaydın tatli annişler nasılsınızben iyiiym şükür.istanbujlda hava kapalı ama hiç üzülmedim yağsın bol bol duramıyorum sıcaktan yoksa
Günaydın hadi gözün Aydın sağlıkla kucaklarsınız inş darısı hepimizegünaydın kızlar...
:))Aynen ya doğunca hiç olmazsa rahat edicez inş.
alemsin he
Valla yapabildigimi yapayim hic icimsen gelmiyo.bn daha canta hazrlamadim.okul islerini halledeyim yazili fln hazrlayayim kurtulayim.ay o tasinma varya biz gecn.sene bu zmn tasindik. skn. oyle sknti ki birileri olursa gene ii oluyo.bnm hep anacin vardi kv dem hep isi var hep hasta.günydn canm bunaltma kendını ısler yuzunden yaparsn benmde çok işim var saysam sana okurken bunalırsn. ev taşycm en buyuk derdm
canm yapablgn kadr yap tabıkı yavas yavas annen geldgnde de sana yardm eder zaten ve emın ol sana bırakmaz anneler başka canm benm annemde sağolsn hakkını kesınlkle ödeymem ağlycm bak şimdi canm anam benm duygulandmValla yapabildigimi yapayim hic icimsen gelmiyo.bn daha canta hazrlamadim.okul islerini halledeyim yazili fln hazrlayayim kurtulayim.ay o tasinma varya biz gecn.sene bu zmn tasindik. skn. oyle sknti ki birileri olursa gene ii oluyo.bnm hep anacin vardi kv dem hep isi var hep hasta.
aynen bende öyle eşim değiştrlm deyıp duryr eğer bugnde randevu alamazsm sanrm değiştrcm artık bende sıkldm çünkü ilglenemyr sanki artk doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?