2015 Temmuz Anneleri

Gunydin annelerr. O kdr cok.isim. varki bunaldim yeminlen bide sular yok.cok skldim bugun islerimi bitereyimki yarin hastane isim var.icim daraliyoo

bu arada benim kontolümde yarın... dündne beri az hissediyorum bebiş hareketlerini... inşallah bi sorun yoktur

bu gece bende hiç uyuyamadım. akşam misafir vardı gündüz temizlik yapmıştım. belimin ağrısından ağladm sıcaklarda cabası.. Rabbim yardımcımız olsun

Gunydin annelerr. O kdr cok.isim. varki bunaldim yeminlen bide sular yok.cok skldim bugun islerimi bitereyimki yarin hastane isim var.icim daraliyoo
günydn canm bunaltma kendını ısler yuzunden yaparsn benmde çok işim var saysam sana okurken bunalırsn. ev taşycm en buyuk derdm

Uzanırken ayakta farketmiyor heran hareket halinde çok belirgin sert net bisiklet sürüyo sanki o Ayakları öyle çevirmeye çalışıyo daracık yerde
Son haftalarda iice büyüdüğü için hareketler seyrek sert oluyo kızlarda öyleydi ama bu öyle değil. Uzananıyorum ki uzanma şeklim sırtımda iki yastık oturup ayaklarımı uzatmak :))

günaydın tatli annişler nasılsınızben iyiiym şükür.istanbujlda hava kapalı ama hiç üzülmedim yağsın bol bol duramıyorum sıcaktan yoksa
Günaydın canım yağmıyo ki ya yağsa bi rahatlıycak hava boğuk şuan

günaydın kızlar...
bugün 3. kez teyze oluyorum inşallah...Ablam öğlen doğuma girecek sezeryan olacak... dua edin sağlıkla gelsin eymen bebeğimiz :)))
Günaydın hadi gözün Aydın sağlıkla kucaklarsınız inş darısı hepimize

günydn canm bunaltma kendını ısler yuzunden yaparsn benmde çok işim var saysam sana okurken bunalırsn. ev taşycm en buyuk derdm
Valla yapabildigimi yapayim hic icimsen gelmiyo.bn daha canta hazrlamadim.okul islerini halledeyim yazili fln hazrlayayim kurtulayim.ay o tasinma varya biz gecn.sene bu zmn tasindik. skn. oyle sknti ki birileri olursa gene ii oluyo.bnm hep anacin vardi kv dem hep isi var hep hasta.

canm yapablgn kadr yap tabıkı yavas yavas annen geldgnde de sana yardm eder zaten ve emın ol sana bırakmaz anneler başka canm benm annemde sağolsn hakkını kesınlkle ödeymem ağlycm bak şimdi canm anam benm duygulandm taşnma işinde kaynvlıdm annem görmcm yardm etcklr cnm bu halle bana iş yaptrmzlar kesınlkle ama şuan evım bıle dagnk tasncm dıe bıseyı duzenleyemyrm bebğin.

kızlar sonunda randevuyu aldm doktorun asıstanına ulaşp ıkı gundr aryrm acmyrlr ya var mı böyle bişey birde dio ki acıl olmadkça aradan hasta almyrz aslnda dedm 15 maystan sonra randevu acılck dıen sızsnz 15 indn sonra aradm 15 hazırana kadr dolu dediler dalga mı gecyrsnz. tamm ozmn not edyrm 5 hzıran 9.30-10.00 arası gelın dior yaw doktora gittğimde bu konuyu knşcm sınır edyrlr insanı ya

aynen bende öyle eşim değiştrlm deyıp duryr eğer bugnde randevu alamazsm sanrm değiştrcm artık bende sıkldm çünkü ilglenemyr sanki artk doğru düzgün

Son ayda doktor degistirmeye cesaretim yok ama keşke daha erken yapsaydim dedigim oluyor. Her seyi hızlı hızlı anlatip odadan cikman için gözünün içine bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…