- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.241
Canim sen yeni randevu icin mi arayip alamadin?kızlar sonunda randevuyu aldm doktorun asıstanına ulaşp ıkı gundr aryrm acmyrlr ya var mı böyle bişey birde dio ki acıl olmadkça aradan hasta almyrz aslnda dedm 15 maystan sonra randevu acılck dıen sızsnz 15 indn sonra aradm 15 hazırana kadr dolu dediler dalga mı gecyrsnz. tamm ozmn not edyrm 5 hzıran 9.30-10.00 arası gelın dior yaw doktora gittğimde bu konuyu knşcm sınır edyrlr insanı ya
Uzanırken ayakta farketmiyor heran hareket halinde çok belirgin sert net bisiklet sürüyo sanki o Ayakları öyle çevirmeye çalışıyo daracık yerde
Son haftalarda iice büyüdüğü için hareketler seyrek sert oluyo kızlarda öyleydi ama bu öyle değil. Uzananıyorum ki uzanma şeklim sırtımda iki yastık oturup ayaklarımı uzatmak :))
hallolur canımm ALLAH Kolaylık veriyo gerçekten. bnde çok üzülüyorum annemin yaptıklarını düşününce doğuma zaten gelir kız kardeşimde kursunu bırakıp gelcm seni yalnız bırakamm abla diyocanm yapablgn kadr yap tabıkı yavas yavas annen geldgnde de sana yardm eder zaten ve emın ol sana bırakmaz anneler başka canm benm annemde sağolsn hakkını kesınlkle ödeymem ağlycm bak şimdi canm anam benm duygulandmtaşnma işinde kaynvlıdm annem görmcm yardm etcklr cnm bu halle bana iş yaptrmzlar kesınlkle ama şuan evım bıle dagnk tasncm dıe bıseyı duzenleyemyrm bebğin.
Canım çok geçmiş olsun, allah esirgemiş.. şimdi iyi olduğuna çok sevindim.. bundan sonra yalnız kalmamız bile sıkıntılı aslında.. tekrar geçmiş olsun..bebeğe bir şeyler aldık annemle. MEtrodn eve yürümek fena yaptı. Tüm gün dışardaydım. olay olduğunda yalnızdım evet. 1 saat kadar geçmiş. Çok ağladım o halde gitmek istemedim. Başım ağrıo şimdi de aama ağlamaktan muhtemelen. Bardak kırılmış. Cam parçaları filan bi yerime batmamış şükür.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...
yoktur inşallh cnm . bnmkide az hareket ediyo tuhf bişekilde akşam 7 de hareket ediyo anlamadım.ama çok gümletmiyo bi hfta önceki gbi. bnde yarın gidicem inşalh sorabilişrimbu arada benim kontolümde yarın... dündne beri az hissediyorum bebiş hareketlerini... inşallah bi sorun yoktur
aynen cnm 13 maysta gittiğimde 5 hazırana kadar randevu al ama 15 maystan sonra acılck dedi randevular aradm 15 hazırana kadr dolu dediler iki gündr aryrm ne asıstanı ne doktor cvp veryr iyice sinrlendm eger gittimde knşcm bu işi yoluna sokmazlrsa değiştrcm cnm bırtane daha erkek varmş orda arkdş onda doğrdu memnundu olmazsa ona geccm mecbr iyice sıkldm cunkuCanim sen yeni randevu icin mi arayip alamadin?
aynen öyle hızlı hızlı gecyr tecrubesı cok iyi doktor die gdyrm ama bunaldm iyice bu son durumdn sonraSon ayda doktor degistirmeye cesaretim yok ama keşke daha erken yapsaydim dedigim oluyor. Her seyi hızlı hızlı anlatip odadan cikman için gözünün içine bakiyo
English home da sabahlıklar görmüştüm canım. düz bi renk alırsan herşeyin üzerine uyarCanm sabahlkli biseyler al kesinlkle ben sabahlkli almadm ama.icimi cok gostryr simdide ayri sabahlk bulamyrm ne yaocm.bilmyrm ben
Canm.hepmzden allah razi olsn ins. Bisey olmyck canm icini ferah tut
maşallah paşanaa :) benmki nie sert vurmyr yaa anasına mı kıyamyr acaba :))) canm ödem şişlk bende diz boyu dün terlk alym kendıme dedm ayagıma girmedıler birtürlü sınırlrm bozlyr çok fazla ödem var yaAhahaha :)) Benimki senden tam 10 gün küçük muhtemelen 10 gün sonra benzer durumda olucazDün akşam kocama gel bak oğluna dedim, karnımın altında elleriyle mıncırıp üst kısımdada ayaklarıyla oynuyordu, aynı anda altlı üstlü saldırıya maruz kaldım
Tabiii benim ilk olduğu için başka nasıl oluyor bilemedim, heralde normali bu dedimBende akşamları evde sırtımın altında bir yastık ayaklarımın altında bir yastık modundayım, ayağımdaki şişler insin diye...
canm ıshalden dolayıdr o sancı bişey yoktr umarm salgn var bu konudaKızlar şehir dışındayım eşimin işi sebebiyle ve 2 gündür mahvoldum doktorumda yok. İshalle başladı kusma bulantı sancı. Bi lokma bişey yesem beş dk olmadan çıkarıyorum. Gece çok kötü geçti doktor yok burası küçük biyer şimdi gidiyorum sabahları geliyor. Sancı felaketbana dua edin
netten bakym hemen canm :)English home da sabahlıklar görmüştüm canım. düz bi renk alırsan herşeyin üzerine uyar
maşallah paşanaa :) benmki nie sert vurmyr yaa anasına mı kıyamyr acaba :))) canm ödem şişlk bende diz boyu dün terlk alym kendıme dedm ayagıma girmedıler birtürlü sınırlrm bozlyr çok fazla ödem var ya
tabıı canm ailen özellkle anne paha biçilemz benm ailem benm herşeym. inş olck canm birşeklde taşınma artk yardm etckler :)hallolur canımm ALLAH Kolaylık veriyo gerçekten. bnde çok üzülüyorum annemin yaptıklarını düşününce doğuma zaten gelir kız kardeşimde kursunu bırakıp gelcm seni yalnız bırakamm abla diyoçok canım skldı hep bnm için uğraşıyolr bnde onların iyiliğini ömrüm boyunca unutmam
gnydn cnm o bunalmalar hepmzde var artk ama bugn hava sern burda bıraz rahatım o yuızden ilaçlarını ihmal etme cnm magnzym onemlı kasılmalar içinde kullanın dıorlr. paylaş tabıı yaptklarını fıkır olsn bıze :)Göbiş kardeşlerim günaydın hepinize..dün yazamadım ama sizin yazdıklarınızı az çok takip ediyorum.. buara çok yoruluyorum ya sıcaklardan ya da vücut artık kaldıramıyor kiloyu.. 13 kilo aldım ama bu ay sadece 2 almışım, geçen ay çok fena almıştım şimdi yine buna şükrediyorum.. yarın dr. randevum var bakalım bebiş ne kadar olmuş..
Buara kapı süsü yapımına girişmeyi düşünüyorum, keçeden aklımda bir model var.. umarım becerebilirim, burada da paylaşıırm inşallah..
aşırı yorgunluk ve gece giren kramplar dışında bir şikayetimiz yok allaha şükür..magnezyumu pek kullanmak istemiyordum ama mecbur kullanıcam heralde düzenli olarak..
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı sıkıntısız bir gün diliyorum...
canm benmkı bısey demedı bu gittğmde sabah uyanyrm hiç bişey yok yarım saat sonra balon gibi. yürüyrş yaptkca daha cok sısyr cnm benmkı ya dün gezdm işte biraz patlyck gıbı oldulrBendede ödem var normal dedi doktorum son kontrolde ama yine de rahatsız etmesini engellemiyor... Ben cumartesiden beri her akşam spor ayakkabıları çekip yürüyüş yapmaya başladım, en iyi gelen şey o oldu... Tabi arada sadece pazartesi çalışmış olmamında etkisi çoktur... Tüm gün sarkınca ayaklar ister istemez fil ayağına dönüyorlar...
Bir daha ki doktor randevum 1 haziran, hem doğum iznini başlatıcaz hem de rutin bir kan testi varmış onu yaptırıcaz...
:) benmde öyle soğuk taşlara basasım var buz koysm yerıdr :) çalşrken cok kötü olyr ya terlk alym dedm ayagıma olmadıkızlar ayaklarım cok kötü ya işe gelmeyi hiç istemiyorum artık havalar da ısındı ayaklarımın altına sanki kızgın ateş dökmüşler o kadar yanıyo
valla dahada 37 cok var ne yapcam bılmıyorum ama galıba bırakıcam ben 34 de burda olmuyo ayyaklarımın altına karton koydum ama yınede şişler ne olcak böyle bilmiyorum:) benmde öyle soğuk taşlara basasım var buz koysm yerıdr :) çalşrken cok kötü olyr ya terlk alym dedm ayagıma olmadıcıplak ayak gelcm sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?