2015 Temmuz Anneleri

valla dahada 37 cok var ne yapcam bılmıyorum ama galıba bırakıcam ben 34 de burda olmuyo ayyaklarımın altına karton koydum ama yınede şişler ne olcak böyle bilmiyorum
benmde patlyck gibi rahat babet gibi bişey aldm normalde 38 giyryrdm 39 almştm artk onada sığmyr ayaklarm berbat halde bende dayanablcgm yere kadr dayancm yoksa bende cıkcm cnm

benmde patlyck gibi rahat babet gibi bişey aldm normalde 38 giyryrdm 39 almştm artk onada sığmyr ayaklarm berbat halde bende dayanablcgm yere kadr dayancm yoksa bende cıkcm cnm
canım bende spor ayyakabı aldım ama olucak gıbı degıl pişti ayaklarım santalet gıymemede esım ızın vermıyo aynen bende normalde cok ıstıyorum 37 kadar calışmayı ama otur otur burda bebeklerde ezılıyo karnımızda cok sıkıntılıyım ya hamılelıgın ne demek oldugunu suan ogrenıyorum

selamlar canım aynen ben de aşırı yoruluyorum ve daha havalar çok sıcaklaşmadan böyleyse ilerde nolucak bilmiyorum

neden izin vermyr canm, aynen bende dahada ısınınca daha cok anlycz benm oğlan bırde hep aşağıdydı bıraz yurym karnmdn cıkckmş gibi sancı hıssdyrm direnyrm ama nereye kadr

neden izin vermyr canm, aynen bende dahada ısınınca daha cok anlycz benm oğlan bırde hep aşağıdydı bıraz yurym karnmdn cıkckmş gibi sancı hıssdyrm direnyrm ama nereye kadr
allahtan benımde karnım aşada miğde yanması falan olmuyo bide o olsa ne yapcam bilmiyorum eşim ayaklarım göründüğü için izin vermiyo

günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum

ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım

Çok güzel olmuş eline sağlık.. benimde haziran da doktora tez izleme sunumum var ama sanırım yapamayacağım.. hem doğru düzgün çalışmadım hem de benim üniversite istanbul da, oraya bu halde seyahat etmem çok sıkıntılı olacak gibi.. hem kariyer hem çocuk bir yere kadarmış, neyse olmadı doktorayı biraz uzatıcam artık... sen ne güzel savunmanı yap kurtul canım..başarılar..

günaydın kızlar nasılsınız uykusuz bı gece gecırdım ayaklarım hıc olmadıgı kadar şişmiş resmen ayak bielğimdeki kemik kaybolmuş neden bianda böyle oldu bilmiyorum

Benim ayaklarımn ilk şiştiği gün turşu yemiştim bi tane ve bommmmbb :)
Bi anda şişmişt yani benim de. :)

Canım çok geçmiş olsun, allah esirgemiş.. şimdi iyi olduğuna çok sevindim.. bundan sonra yalnız kalmamız bile sıkıntılı aslında.. tekrar geçmiş olsun..

Sağ ol canım şimdi iyiyim. Yarın dr var. Daha iyi olcam inş

o nasıl birşeymiş ya uyku dün gce 2 de yattım sabah 8 de ayaktaydım 3 defada tualete kalktım bide burnum akıyo aksilik gibi

allahtan benımde karnım aşada miğde yanması falan olmuyo bide o olsa ne yapcam bilmiyorum eşim ayaklarım göründüğü için izin vermiyo
canm benmde asagıda ama bende olyr ayaklarıyla tekmelyr sanrm. anladm cnm kapalsn sana sıcaklar dahada ceıklmz olr ozmn sen izne ayrlblrysn ayrl cnm

Benim doktorum son 2 aydır her kontrolde mutlaka bakıyor bacaklarıma, ödem durumuna... Son gittiğimde fazlaydı ödem, ama normal artık dedi...
İzin için geri sayıyorum artık gerçekten... Son 8 işgünüm, darısı başınıza =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…