- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.261
benmde patlyck gibi rahat babet gibi bişey aldm normalde 38 giyryrdm 39 almştm artk onada sığmyr ayaklarm berbat halde bende dayanablcgm yere kadr dayancm yoksa bende cıkcm cnmvalla dahada 37 cok var ne yapcam bılmıyorum ama galıba bırakıcam ben 34 de burda olmuyo ayyaklarımın altına karton koydum ama yınede şişler ne olcak böyle bilmiyorum
canım bende spor ayyakabı aldım ama olucak gıbı degıl pişti ayaklarım santalet gıymemede esım ızın vermıyo aynen bende normalde cok ıstıyorum 37 kadar calışmayı ama otur otur burda bebeklerde ezılıyo karnımızda cok sıkıntılıyım ya hamılelıgın ne demek oldugunu suan ogrenıyorumbenmde patlyck gibi rahat babet gibi bişey aldm normalde 38 giyryrdm 39 almştm artk onada sığmyr ayaklarm berbat halde bende dayanablcgm yere kadr dayancm yoksa bende cıkcm cnm
selamlar canım aynen ben de aşırı yoruluyorum ve daha havalar çok sıcaklaşmadan böyleyse ilerde nolucak bilmiyorumGöbiş kardeşlerim günaydın hepinize..dün yazamadım ama sizin yazdıklarınızı az çok takip ediyorum.. buara çok yoruluyorum ya sıcaklardan ya da vücut artık kaldıramıyor kiloyu.. 13 kilo aldım ama bu ay sadece 2 almışım, geçen ay çok fena almıştım şimdi yine buna şükrediyorum.. yarın dr. randevum var bakalım bebiş ne kadar olmuş..
Buara kapı süsü yapımına girişmeyi düşünüyorum, keçeden aklımda bir model var.. umarım becerebilirim, burada da paylaşıırm inşallah..
aşırı yorgunluk ve gece giren kramplar dışında bir şikayetimiz yok allaha şükür..magnezyumu pek kullanmak istemiyordum ama mecbur kullanıcam heralde düzenli olarak..
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı sıkıntısız bir gün diliyorum...
neden izin vermyr canm, aynen bende dahada ısınınca daha cok anlycz benm oğlan bırde hep aşağıdydı bıraz yurym karnmdn cıkckmş gibi sancı hıssdyrm direnyrm ama nereye kadrcanım bende spor ayyakabı aldım ama olucak gıbı degıl pişti ayaklarım santalet gıymemede esım ızın vermıyo aynen bende normalde cok ıstıyorum 37 kadar calışmayı ama otur otur burda bebeklerde ezılıyo karnımızda cok sıkıntılıyım ya hamılelıgın ne demek oldugunu suan ogrenıyorum
aaa çok hoş olmuş canım eline sağlık maşallahgünaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
çok şeker olmş :) alcı mı cnm ogünaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
allahtan benımde karnım aşada miğde yanması falan olmuyo bide o olsa ne yapcam bilmiyorum eşim ayaklarım göründüğü için izin vermiyoneden izin vermyr canm, aynen bende dahada ısınınca daha cok anlycz benm oğlan bırde hep aşağıdydı bıraz yurym karnmdn cıkckmş gibi sancı hıssdyrm direnyrm ama nereye kadr
günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
günaydın kızlar nasılsınız uykusuz bı gece gecırdım ayaklarım hıc olmadıgı kadar şişmiş resmen ayak bielğimdeki kemik kaybolmuş neden bianda böyle oldu bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun, allah esirgemiş.. şimdi iyi olduğuna çok sevindim.. bundan sonra yalnız kalmamız bile sıkıntılı aslında.. tekrar geçmiş olsun..
canım turşu tam tuz deposu iyi cesaret vallaBenim ayaklarımn ilk şiştiği gün turşu yemiştim bi tane ve bommmmbb :)
Bi anda şişmişt yani benim de. :)
Sağ ol canım şimdi iyiyim. Yarın dr var. Daha iyi olcam inş
canım turşu tam tuz deposu iyi cesaret valla
eşim sabah çığlık atıyo ayaklarına bişey olmuş kalk dr gidelim diyo çok güldüm saçmalama ya şişmiş işte dedim küçüçük ayakların nasıl böyle oldu ya diyoOldu bi kere :)
Bende bulamiyorum neye baksam stokta yok diyor. Galiba her şey degismis.
Tutumlu anneden alirsam.sonrada istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum canim ya b
çok şeker olmş :) alcı mı cnm o
:) Ben 1 kere kalkıyorumda dün kendi kendime nazar değdirdim resmen, yatakta dön dön uyuyamadım... Neyse ki çok uzun sürmedi... Doğumla beraber aktif hale gelen hormonların bir kısmı umarım uyku konusunda destek oluyordurBenim hiç tahammülüm yok uykusuzluğa
nezledemi oluyrum ne dün konsere gitti üsüttüm galiab belim agrıyorr gittikçe zorlaşıyor herşeyallah yardımcımız olsun som aylar zor inş geçer
canm benmde asagıda ama bende olyr ayaklarıyla tekmelyr sanrm. anladm cnm kapalsnallahtan benımde karnım aşada miğde yanması falan olmuyo bide o olsa ne yapcam bilmiyorum eşim ayaklarım göründüğü için izin vermiyo
Benim doktorum son 2 aydır her kontrolde mutlaka bakıyor bacaklarıma, ödem durumuna... Son gittiğimde fazlaydı ödem, ama normal artık dedi...canm benmkı bısey demedı bu gittğmde sabah uyanyrm hiç bişey yok yarım saat sonra balon gibi. yürüyrş yaptkca daha cok sısyr cnm benmkı ya dün gezdm işte biraz patlyck gıbı oldulr. izne cıkckmsn ne guzel benm daha var yaa izne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?