- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.401
istediğiniz bir kaç isim yaz arasından önerelim canımbi ton isim yazarız olmaz.
soyadına uyumlu,uzun/kısa isim,dini isim,moda isimler. kriterleri seç
biz merve koyacağız canım. Rabbim nasip ederse
kızlar her turlu isim önerisine açığım:)sevde ismi çok güzel canım bence ben zeynepsare koyucam k-eımın kuzenın adı sevde o yuzden koyamadım
hem peygamberimizin eşinin adı sevde. cok beğenirim bende.sevde ismi çok güzel canım bence ben zeynepsare koyucam k-eımın kuzenın adı sevde o yuzden koyamadım
aynen canım zeynep ismi çok fazla var ama ben hep kızım olursa zeynep ismi koyucam dıyodum koydum sagolsun eşimde hiç bisey demedi ama sevde zehra zeliha bu tarz isimleri begeniyorumhem peygamberimizin eşinin adı sevde. cok beğenirim bende.
zeynep te eskilerden ama hiç eskimeyen bir isim. çok güzel
canım nasıl geçti kontrolün??Merhaba kKizlar keyifler nasil?bizim bugun kontrolümuz var..dua edin bebegimin sag böbreğinin durumu düzelmiş olsun.maya lekelenmem var demis merak ettim haber var mi?nyala ve bebegi de iyidir umarım..sizlerde bi olumsuzluk yok inşallah sayfalara yetisemiyorum..
geçmiş olsun canım kontrol altında olman en doğrusu inşallah vakti zamanı gelince kucağına alırsın bebğini fırsat buldukca haber et..Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
takma boşver canım bazen düşünmeden konuşuyor insanlar..Kızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
canım bence yıka ütüle hazırda dursun haftalar ilerledikce daha zor olur birde havalar dahada sıcak olacak..Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
aklında olan bir isim varmı canım bene melek rana çok güzel bir isimKızlar daha kızımıza isim bulamadık.onerılerınızı bekliyorum.
iyiyim canım bırazdan kızımı almaya gidicem ama gene çok uykum var yatıp uyumak istiyorum gec hiç rahat değilim sıcaklar bıraz zorlıcak sanırımhayrlı günler cnm iyidr sen naslsn ?
Sakın Miraç koyma eltimin oğlu var çok vahimcanm ayazı cok ıstedm bendemiraçta pek beğenmyrm ya daha doğrusu bırnın oğlu var burda pek haşara bişey
canım geçmiş olsun, haberdar et bizi.
Kizlar vajinamin sag İç kisminda kan toplanmis. Kabarciklar seklinde. Sizde hic oldumu boyle bisey? Gebelige baglimi ki acaba
Benim küçük Kızımın adı sevde bende çok severek koydumsevde ismi çok güzel canım bence ben zeynepsare koyucam k-eımın kuzenın adı sevde o yuzden koyamadım
Sakın Miraç koyma eltimin oğlu var çok vahim
bende çok isterdim ama koyamadık çok yakında oldugu için bi bayan için çok zarif bi isim benceBenim küçük Kızımın adı sevde bende çok severek koydumcimcimem benim
aynen ya bende oyle artık göbek deliğimi bile göremiyorumcanım vajinayı bırak bikini bölgemi bile göremiyorum ben. sen nasıl gördün?
hamilelikte kan hacmi artıyor vücutta. varislerde o yüzden çıkıyor. sende de o yüzdendir muhtemelen. doktora gittiğinde söyle bi baksın
canım bence hiç bekleme hemen gitt doktora lekelenmede olsa bu iyiye işaret etmeyebilir allah korusun 3. tirmesterdesin normal olmayabilir bu durum.. bizede haber verKizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Kizimda hic olmamisti boyle lekelenme filan 3.
Trimesterda
kızım olsaydı seçeneklerimde vardı zehraaynen canım zeynep ismi çok fazla var ama ben hep kızım olursa zeynep ismi koyucam dıyodum koydum sagolsun eşimde hiç bisey demedi ama sevde zehra zeliha bu tarz isimleri begeniyorum
Geçmiş olsun canım yüreğini ferah tutKızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
bi daki sefere canım inş o zaman :)kızım olsaydı seçeneklerimde vardı zehraçok duru temiz geliyor bu isim bana
Betül- selin Zeynep- melis bunları beğeniyorum canım ben :)kızlar her turlu isim önerisine açığım:)
Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
katılııyorum benmde eltimin oğlu miraç.çocuktan şeytan olmaz ama tahammül edilemicek bi çocuk :/Sakın Miraç koyma eltimin oğlu var çok vahim
Kızlar daha kızımıza isim bulamadık.onerılerınızı bekliyorum.
ben yiyorum canım günlük hemde.ve soğuk su da içiyorum napayım içim yanıyo resmen.dondurma serinletiyor benisoguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?