2015 Temmuz Anneleri

istediğiniz bir kaç isim yaz arasından önerelim canım bi ton isim yazarız olmaz.
soyadına uyumlu,uzun/kısa isim,dini isim,moda isimler. kriterleri seç

biz merve koyacağız canım. Rabbim nasip ederse

sevde ismi çok güzel canım bence ben zeynepsare koyucam k-eımın kuzenın adı sevde o yuzden koyamadım
kızlar her turlu isim önerisine açığım:)

hem peygamberimizin eşinin adı sevde. cok beğenirim bende.
zeynep te eskilerden ama hiç eskimeyen bir isim. çok güzel
aynen canım zeynep ismi çok fazla var ama ben hep kızım olursa zeynep ismi koyucam dıyodum koydum sagolsun eşimde hiç bisey demedi ama sevde zehra zeliha bu tarz isimleri begeniyorum

canım nasıl geçti kontrolün??
geçmiş olsun canım kontrol altında olman en doğrusu inşallah vakti zamanı gelince kucağına alırsın bebğini fırsat buldukca haber et..
takma boşver canım bazen düşünmeden konuşuyor insanlar..
Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
canım bence yıka ütüle hazırda dursun haftalar ilerledikce daha zor olur birde havalar dahada sıcak olacak..

Kızlar daha kızımıza isim bulamadık.onerılerınızı bekliyorum.
aklında olan bir isim varmı canım bene melek rana çok güzel bir isim
hayrlı günler cnm iyidr sen naslsn ?
iyiyim canım bırazdan kızımı almaya gidicem ama gene çok uykum var yatıp uyumak istiyorum gec hiç rahat değilim sıcaklar bıraz zorlıcak sanırım

Kizlar vajinamin sag İç kisminda kan toplanmis. Kabarciklar seklinde. Sizde hic oldumu boyle bisey? Gebelige baglimi ki acaba

canım vajinayı bırak bikini bölgemi bile göremiyorum ben. sen nasıl gördün?
hamilelikte kan hacmi artıyor vücutta. varislerde o yüzden çıkıyor. sende de o yüzdendir muhtemelen. doktora gittiğinde söyle bi baksın

aynen ya bende oyle artık göbek deliğimi bile göremiyorum

canım bence hiç bekleme hemen gitt doktora lekelenmede olsa bu iyiye işaret etmeyebilir allah korusun 3. tirmesterdesin normal olmayabilir bu durum.. bizede haber ver

Geçmiş olsun canım yüreğini ferah tut

Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?

Ben çok erken diye düşünüyorum henüz ama sen bilirsin tabi :) senin kafar olanlatın çoğu yapıyor. Bu arada ne kadar ütüde zorlansan da onun minicik kıyafetlerini ütülerjen çok keyif alcaksın bence :)

soguk su icen yda dondurma yiyen varmi aranizda.bn hep serin seyler iciyorum yiyorim.bi akrabada bna diyi yeme dondurma anne karninda bile bevek.usutuyomus varmi boyle bisey ya.bna biraz sacma geldi ama
ben yiyorum canım günlük hemde.ve soğuk su da içiyorum napayım içim yanıyo resmen.dondurma serinletiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…