2015 Temmuz Anneleri

İyi akşamlar arkadaşlar

Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum. Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?

Senin epey az kalmış az daha sabret. Tahlil yaptırdın mı? Kan idrar testi vs

Onlari hastanede yapmistim saglik ocaginda istemediler. 26 ocakta tekrar kontrol dedi. O zaman asilar için gün verecekmis.

Ahh kiyamam dünde ben kotuydum. Gece yataga girdim öyle çok midem bulandiki. Sabah iyi gibiydim sonra hafiften bulanti başlayınca ilaç ictim premesis mide bulantisi ilaci doktorum önermişti. Onu içtikten sonra kahvalti yapabildim.

İyi akşamlar arkadaşlar

Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum. Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?

ah canim 20 gündür hiç su icmedim sivi daha doğrusu ne yemek yapmasi yapilani yiyemiom zorlasamda cikio sonra .. serumlarla besleniyorum gecsin ins tez zamanda herkes telef oldu annem kizim kocam en basta da ben tabii

Teşekkür ederim arkadaslar. Brnim gibi kalp atimini duyan arkadaslari da tebrik ederim gözleri aydn olsun. Iyi haber almak icin tedirginlikle bekleyen annelerin de insallah guzel haberlerle gelirlwr buraya. Sayfalar almis basini gitmis yetisemiyorum kusuruma bakmayin. Mutlu bebisler hepinize...

İyi akşamlar arkadaşlar

Benim de her gunum farkli. Her gun bulanti var ama siddeti degisiyor.dr drammamine verdi ama onu ictigim gun ne yediysem geri cikti. Korkudan icemiyorum. Yan etkilerinde bulanti kusma var bulanti ilacinin :)
Ben zorla yemek yapiyorum. Zorla bir iki cesit sey yiyebiliyirum. Leblebi galeta peynir elma.. Biktim ayni seyleri yemekten. Buzdolabi kokuyor, ekmekteki maya kokuyor, ev kokuyor bazen kendim bile kendime kotu kokuyorum. Esime soruyorum hicbisey kokmuyor diyor.

Bana cevap verecek olan yokmuuu

Ben cevap vereyim canim bulantim gecince bende cok korkuyodum soylebisey kesfettim elbet tiksindigin bisey vardir benim cig etlerden birine ( ismini soylemiyorum aseren olabilir) asiri hassasiyetim var. bulantim gecince dolaptan onu kokluyorum ve ogur allah ogur diyorum ki oh allahima sukur bebegim benimle :) sende boyle yapabilirsin. Iyi dusun iyi olsun

selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktü bu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
Bizim Senle tarihlerimiz yakin :) Beende du kalp atislarini duymadim ama gordumm :) Bir rahatladim anlatamam:) Doktorumuda degistirdim :)
Haftaya kalp atislarini duymak icin gidecegiz tekrar :)
Herkes neguzel seyler yazmis busefer :) Ilerledikce endiselerimizde azaliyor :)

Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???

yaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Ya bende henuz as ermedim :)

Henuz dilimi isirayim mide bulantimda yok... Aman olmasinda :) birde cay kahve icmeden gun gecmiyor. Doktor 2 bardaga kadar izin verdi... Bitki cayi icilmiyor

Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???

Canim gecici baska yere goster sirf kalp atislarini duymak icin , okadar rahatliyorsun ki ... Sonra yine istedigin yerde devam edersin.

Kızlar bugün bi panikle 80 km yol gitmek zorunda kalınca(şehir merkezine)çok şükür kalp atışlarının devam ettiğini de duyduk..Sonra kendime kızdım bidaha kendimi bu kadar stres yapıp bebeğimi de üzmeyeceğim diye söz verdim kendime(bakalım ne kadar tutabileceğim:)) sonra bi bebek mağazasına girdim bebeğime ilk alışverişi yaptım moral olsun diye şirin bi minnak çorap aldım bebeişime.Allah hayırlısıyla ayağına giydirmeyi nasip etsin inşallah AMİN!

canım mesajını okuyunca çok güldüm aynen dediğin gibi sanki 5 aydır hamileyiz zaman da geçmiyor ,, o jeli bende kullanıyorum benden de geldi kahveli .
Ya kahveli akintida enfeksiyon belirtsi olabilirmis. Doktoruna sordun mu sen ? Ben doktor degistirdim bana kullanmana gerek yok 1 hafta sonra kes dedi. Vajinal jeli gereksiz buluyorum dedi. Onun yerine hapini kullan ama oda sersemletiyor dedi.
Aslinda kullanmak istiyorum progesteron jel , guvende hissediyorum kendimi. bakalim

Başka bir doktora git en azından için rahatlar :) Folik asit kullaniyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…