- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.641
Simdilik yok canim kiz sen orda nasil yasiosun cok pahali bi sehir bence
Senin epey az kalmış az daha sabret. Tahlil yaptırdın mı? Kan idrar testi vs
Gunaydinnnn anne adaylariii..... Gune cok kotu basladim ben .....sabah muz yiyebilmistim bi tane sonra aciktim kahvalti edeyim dedim dolabi acmamla kapatmam bir oldu hemen lavobaya yedigim muzda bosa gitti.....suan acliktan ōluyorumm gur gur gur ediyor karnimm Allahim ama hicbirsey yiyemiyorum ...ustelik ogleden sonra misafirim var birseyler yapmam lazim
İyi akşamlar arkadaşlar
Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum.Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?
İyi akşamlar arkadaşlar
Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum.Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?
aynen acayip pahalı. çok zor bir yer. ama mecbur eşim buralı
İnsaAllah canim :) 10 gun sonra gidicem tekrar nasipse goruruz hareketlerini :)sağol canım benim darısı senin başına 2 hafta sonra sende görceksin annesi. el sallicak sana ekrandan
İyi akşamlar arkadaşlar
İstanbul Atasehir'deyim canim.Guzel anne adaylari
Memleketler neresi acaba
Ben istanbulda oturuyorum
Bana cevap verecek olan yokmuuu
Bizim Senle tarihlerimiz yakin :) Beende du kalp atislarini duymadim ama gordumm :) Bir rahatladim anlatamam:) Doktorumuda degistirdim :)selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktübu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
Ya bende henuz as ermedim :)yaa ben hala aşermedim nasıl bi duygu cok merak ediyorum kızlarrrr :)) acaba kaçıncı aylarda başlar kişiden kişiye değişiyomu
ben 8+2 haftalıgım
Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
Ya kahveli akintida enfeksiyon belirtsi olabilirmis. Doktoruna sordun mu sen ? Ben doktor degistirdim bana kullanmana gerek yok 1 hafta sonra kes dedi. Vajinal jeli gereksiz buluyorum dedi. Onun yerine hapini kullan ama oda sersemletiyor dedi.canım mesajını okuyunca çok güldüm aynen dediğin gibi sanki 5 aydır hamileyiz zaman da geçmiyor ,, o jeli bende kullanıyorum benden de geldi kahveli .
Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?