2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar günaydın son günlerde sıcaktan sanırım ellerim şiş uyanıyorum elimi yumruk yapmak zor oluyor parmaklarımı hareket ettirmek Öğlene doğru geçiyor
offff canım aynı sıkıntı bende var.ellerim ayaklarım acayip oldular.özellıkle sabahları ellerimi hissetmiyorum uyuşuyo resmen

arkadaslar allah nasıp kısmet ederse bende temmuz annesı olucam ılk hamılelıgım...bu sıteyı yenı farkettım ve cok gereklı paylasımlarda bulunuyorsunuz :) benım bebegımde kız olucak ınsallah....
ısım konusunda fıkrınızı almak ıstıyorum....zeynep ismini kesin koyucaz ama yanına ne isim koycagımıza karar veremedık
zeynep ela--zeynep beril--zeynep eylül sizce hangisi güzel ?

Kizlar ben geldim doktorum aldi beni cok sukur bebegimin yuzunu goremedim ama tam anlamiyla dogum pozisyonunu almis ne dediysem dinlemedi doktorcum beni normal olur normal dedi durdu :) 1844 gram olmus oglusum
Maşallah oğluna. E ne güzel işte herşey yolunda demek normal olması için. Hem kilosuda iyi çok iri bi bebek olmaz kolayca doğurursun

Herkese çok teşekkür ederim. Iğne oldum serum yiyorum habire Sancı içinmiş. Kızlar sancıyı çok önemsemedim iki gündür vardı hatta daha fazla. Ve kusma falan olmasa o sancıyla doktora gelmeZdim. Allah korudu böyle Sancı varken bi anda açılma başlayabiliyormuş doktorum hemen yat iğneleri ol dedi zaten. Sakın ihmal etmeyin. Benim de hemen dönmüştü zaten bebeğim. Hayırlısı olsun. Eğer Bişey olursa Konya ya sevk yapacaklar burası küçük biyer. Herkese teşekkürler . Bu serumlar anca sancıma iyi gelirmiş. Çok hafif hissediyorum ama nst de çok çıkıyor

Hoşgeldin aramıza
Zeynep sude önerim
Zeynep berra da güzel

canım hosgeldın allah analı babalı buyutsun ınsallah benımde kız adını zeynepsare koyucam zeynep beril güzel olmuş

Zeynep Nil de koyan oluyor.hoşgeldin buarada

Evet bazen insan Sancıyı hissetmiyor ama sancı olabiliyor. Doğum anında yaşamıştım sancım hiç yoktu ama varmış değişik bi süreç gönlünü ferah tut Rabbim bebeğine ve sana sağlık sıhat şifa versin.

canım geçmiş olsun. iyi ki gitmişsin.
benimde pzt günü kasığım o kadar ağrıdı ki. zonkluyo gibiydi. haftasonu cok yoruldum ondandır diye düşünüyorum.
şimdi bişeyim yok neyse ki. sen böyle deyince acaba gitse miydim o an diye geçirdim içimden o zonklama sancı mıydı onu da bi bilsem

Sancı ani giren ağrı veya zonklama Bıçak saplanması şeklinde değil.
Usulca belinden karnına kasığına ordan bacaklarına doğru yayılıp biraz sürüp geçiyor. Hemen anlarsın farklı bişey çünkü ishal olmuş gibi karnın ağrıyo gibi de oluyo.
Şuanda kasığınıza rahminize hatta afedersiniz vajinada zonklama batma gibi ağrılar girmesi normal çocuğun hareketleri çatı kemiğinin açılmasıyla alakalı ağrılar onlar.

evet canım yaa, eşim normal ağrıması vücudun değişiyo diyo, o benden sakin neyseki. ikimiz de pimpirikli olsak geçmez kolay.
vajinada zonklama sanah kalktığımda oluyor,ağrıyor.
sağol içim rahatladı

canım kızlrımız adaş olucak galiba bizde Zeynep nehir düşünüyoruz..

Hoşgeldin aramıza
Zeynep sude önerim
Zeynep berra da güzel
önerileriniz için tesekkur ederım ama sude ısmınden pek hoslanmıyorum berra ısmınınde konulması hoş degılmış peygamber efendımızın anneannesının adıymıs ve kendısı peygamber olunca bu ısmı degıstırmıs dıye bı yerde okumustum o yuzden tereddut ettım aslında cok guzel bı ısım berra.... anlamı da sanırım temızlenmıs aklanmıs gıbı bısey oldugundanmıs

hoş geldin canım. hayırlı olsun prensesin. Zeynep e ada ismini yakıştırıyorum ben canım. Zeynep ada

Kizlar ben geldim doktorum aldi beni cok sukur bebegimin yuzunu goremedim ama tam anlamiyla dogum pozisyonunu almis ne dediysem dinlemedi doktorcum beni normal olur normal dedi durdu :) 1844 gram olmus oglusum
hayırlısı olsun canım bebişinide maşallah göremesende iyi olduğu öğrendin :)
hmm allah yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun anşlaşılan bebek fazla kalmak istemiyor inşallah bıraz daha geciktirebilirler..

fendimiz(a.s.m), kötü anlama gelen bazı isimleri değiştirdiği gibi, sahibini şımartma ihtimali olan bazı güzel isimleri de değiştirmiştir. Berra da bunlardan biridir. Berra; yüksek ahlaka sahip, her yönüyle arı-duru, tertemiz anlamına gelir. Bu anlamıyla sahibini hep iyi bir insan olarak hatırlattığı için, nefis muhasebesi yapmaktan alıkoyma ihtimali vardır. Az da olsa, dinî imtihan açısından bir risk taşıdığı için “sedd-i zerayi” kuralı gereğince değiştirilmiştir.z. Peygamber, "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen Berre ismini Zeyneb'e çevirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…