2015 Temmuz Anneleri

hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun canım hepsde çok güzel karar vermedim :)

watermelon_watermelon bizde kız olsaydı eylül düşüyorduk eşimin bazen hala içi gider o çok istiyordu :) benim aklımda hilal de vardı :) ama oğlumuz olacak ve biz isim bulamadık
bizimkide kızcydı cnm ama yapck bısey yok cınsıyetı belırleyen onlar sonçta :)) bizimde oğlamnın adı yok :)

kızlar bugün ilk defa okula arabayla gittim. biraz kasılma sayım arttı normal mi sizce? araba kullanan arkadaşlar sizde de araba kullanırken kasılma oluyo mu

yazdığın musap ismi güzel canım. İslam da ki ilk öğretmenmiş. sahabe ismi yani.
biz eymen koyduk :)) ümmü eymen var hatta.
Ahmet,Malik,Talha,Yusuf,Eyüp olabilir.

sen dini isim istediğin için bunlar aklıma geldi.

bide aşağıdakilerden bakabilirsin. ama favorim musap,yusuf,eymen

Adem (a.s)
Davud (a.s)
Elyesa (a.s)
Eyyub (a.s)
Harun (a.s)
Hızır (a.s)
İbrahim (a.s)
İsa (a.s)
İshak (a.s)
İsmail (a.s)
Musa (a.s)
Salih (a.s)
Yahya (a.s)
Yakub (a.s)
Yunus (a.s)
Yusuf (a.s)

Kizlar benim baska bi topikten arkadasim var 1 yildan uzun suredir tanisiyoruz. Ordakilerle whatsapp grubumuz var hatta baya samimiyiz artik yani :)

Gelelim asil konuya bu arkadasim mayis 2014 annesi ve böyle mayis 2014 anneleri olarak bebislerine istanbulda ortak bi dogum günü partisi yaptilar pazar günü. Kac gündür hep unutuyorum yazmayi. Cok guzel olmus. Aklima tabikide biz geldi acaba seneye bizde yapar miyiz ki öyle :)

belki de :) ama cok farklı şehirlerdeniz hepimiz.
bazı anneler instagram grubu kurmuş. bizde öyle yapabiliriz aslında "temmuzanneleri" diye
sadece biz oluruz. aynı şehirde olanlar buluşabilir belki de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…