- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.441
aynen canım bende zeynep sare koyucam valla çokca zeynep var orası kesın olsun meleklerımız ısımlerıyle yasasın ınsallahcanım kızlrımız adaş olucak galiba bizde Zeynep nehir düşünüyoruz..
hoşgeldin canım kızın hayırlı olsun canım hepsde çok güzel karar vermedim :)arkadaslar allah nasıp kısmet ederse bende temmuz annesı olucam ılk hamılelıgım...bu sıteyı yenı farkettım ve cok gereklı paylasımlarda bulunuyorsunuz :) benım bebegımde kız olucak ınsallah....
ısım konusunda fıkrınızı almak ıstıyorum....zeynep ismini kesin koyucaz ama yanına ne isim koycagımıza karar veremedık
zeynep ela--zeynep beril--zeynep eylül sizce hangisi güzel ?
Maşallah oğluna. E ne güzel işte herşey yolunda demek normal olması için. Hem kilosuda iyi çok iri bi bebek olmaz kolayca doğurursun
günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
bende bende :)istediğiniz bir kaç isim yaz arasından önerelim canımbi ton isim yazarız olmaz.
soyadına uyumlu,uzun/kısa isim,dini isim,moda isimler. kriterleri seç
aynen cnm koymam bizim burdakıde öyle :)Sakın Miraç koyma eltimin oğlu var çok vahim
aynen cnm koymam bizim burdakıde öyle :)
bizimkide kızcydı cnm ama yapck bısey yok cınsıyetı belırleyen onlar sonçta :)) bizimde oğlamnın adı yok :)watermelon_watermelon bizde kız olsaydı eylül düşüyorduk eşimin bazen hala içi gider o çok istiyordu :) benim aklımda hilal de vardı :) ama oğlumuz olacak ve biz isim bulamadık
görümcem koydu yenı bebeğinebenım kızım olucak ama oglum olsaydı adı bellıydı.... KEREM ismini cok begenıyorum tavsıye edebılırım...
canm semzotu omega kaynagı ye tabıı özellkle kızlar yazdı burda bende yapyrm mıss gıbı olyr :)Kızlar gebelikte semizotu yemek zararlımı?canım çok çekti yedim biraz.
kızlar her turlu isim önerisine açığım:)
BIZDE KIZIMIZIN ADINI ZÜMRA KOYACAGIZ İNŞALLAAHHHH :9Ben hep aynı isimleri öneriyorum ama belki sana denk gelmemiştir
Kızımız olsaydı Nehir veya Alin (Yükselen ışık, parlayan, parıldayan) koyacaktık biz ismini :)
yazdığın musap ismi güzel canım. İslam da ki ilk öğretmenmiş. sahabe ismi yani.bende bende :)
Benim minnos oglumun ismi KEREM olacak insallah :) favori ismimbenım kızım olucak ama oglum olsaydı adı bellıydı.... KEREM ismini cok begenıyorum tavsıye edebılırım...
Netten gördüm canımnasıl bişiymiş ki o broşlar filan canım? aldın mı? foto atablio musun?
belki de :) ama cok farklı şehirlerdeniz hepimiz.Kizlar benim baska bi topikten arkadasim var 1 yildan uzun suredir tanisiyoruz. Ordakilerle whatsapp grubumuz var hatta baya samimiyiz artik yani :)
Gelelim asil konuya bu arkadasim mayis 2014 annesi ve böyle mayis 2014 anneleri olarak bebislerine istanbulda ortak bi dogum günü partisi yaptilar pazar günü. Kac gündür hep unutuyorum yazmayi. Cok guzel olmus. Aklima tabikide biz geldi acaba seneye bizde yapar miyiz ki öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?