- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.461
Canim siz isim ne koyacaksiniz melegine :)Aynen inş uslu akıllı sağlıklı bi oğlum olur kınamak istemiyorum
Gizem isim buldunuz mu bulmadiysaniz sizde kerem koyunben yıkadm ütüledm iyikide yapmşm ufak ufak zamn alyr bırde çalşyrm eve gittkçe aksamları yaptm ama yordu beni açıkçası.
yok canım çok faydalı o afiyet olsun yarasın bebişeKızlar gebelikte semizotu yemek zararlımı?canım çok çekti yedim biraz.
belki de :) ama cok farklı şehirlerdeniz hepimiz.
bazı anneler instagram grubu kurmuş. bizde öyle yapabiliriz aslında "temmuzanneleri" diye
sadece biz oluruz. aynı şehirde olanlar buluşabilir belki de
Kızlar gebelikte semizotu yemek zararlımı?canım çok çekti yedim biraz.
Kizlar benim baska bi topikten arkadasim var 1 yildan uzun suredir tanisiyoruz. Ordakilerle whatsapp grubumuz var hatta baya samimiyiz artik yani :)
Gelelim asil konuya bu arkadasim mayis 2014 annesi ve böyle mayis 2014 anneleri olarak bebislerine istanbulda ortak bi dogum günü partisi yaptilar pazar günü. Kac gündür hep unutuyorum yazmayi. Cok guzel olmus. Aklima tabikide biz geldi acaba seneye bizde yapar miyiz ki öyle :)
Yok cnm semoz otu zararli degil.hatta bn yarin yapcm.salatadini esim nohutlu faln.istedi ilk defa denicem bakalim :) bnm bildigim.maydanoz fln dazla ymk ii degilZararlı mıymış? Ben çok yedimyemeğini yedim, yoğurtlusunu yedim, hiçbişisiz çatır çutur yedim
Kızlar benim kızımada isim önerisi beklıyorum.
Ben her gün yiyorum hiç düşünmemiştim zararı olabilecegini. Ayrıca iyi bir omega 3 kaynagı balık kadar fayfalıKızlar gebelikte semizotu yemek zararlımı?canım çok çekti yedim biraz.
Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedimbenim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler
Hosgeldin canim.sanki son aylar gecmiyo bnm icin.oyle en azindan :))Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedimbenim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler
O yaşa bomboş gelmişler,akıllar başka şeyde olunca cümlelerde böyle oluyor.Kızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
Defne ,melis,açelya,alya.Kızlar daha kızımıza isim bulamadık.onerılerınızı bekliyorum.
Ay insanin siniri bozmaya yer ariuolr bnce.dua etde kolay olsun teyze deseydin som agizlilar.Kızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
Muhammed üsame koyacağım inşCanim siz isim ne koyacaksiniz melegine :)
Maşallah oğluna sorun olmaz inş erkek bebeklerde çok duydum sonra kendiliğinden düzeliyor. Artık son haftalar bidaha gittiğinde nst ye bağlar seni. Benimki 1 ay sonra gel demiştiEveett doktorumuz herşey iyi dedi 33 hafta olmusum oğlum 2200kg boyuda tahmını 43 cm yüzü aşağıya dönük olunca göremedik tabiki biraz böbreklerde büyüme var dedi ama cok takip edilecege benZemiyor sorun oek olmaz dedi inşallah olmaz
İlk defa iki hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?