2015 Temmuz Anneleri

belki de :) ama cok farklı şehirlerdeniz hepimiz.
bazı anneler instagram grubu kurmuş. bizde öyle yapabiliriz aslında "temmuzanneleri" diye
sadece biz oluruz. aynı şehirde olanlar buluşabilir belki de

Onlarda istanbul cevresi hepsi istanbulda degil yani :) mesela benim arkadasim sakaryada

Süper bi fikir bence

Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedim benim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler

Selam kizlar yeni farkettim grubu cok sevindim hemen dahil olaym dedim benim kizim da 23 temmuz görünüyo insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Zaman iledikce endiseler arttikca artiyo yahu gecsin artik su günler
Hosgeldin canim.sanki son aylar gecmiyo bnm icin.oyle en azindan :))

O yaşa bomboş gelmişler,akıllar başka şeyde olunca cümlelerde böyle oluyor.

Ay insanin siniri bozmaya yer ariuolr bnce.dua etde kolay olsun teyze deseydin som agizlilar.

Maşallah oğluna sorun olmaz inş erkek bebeklerde çok duydum sonra kendiliğinden düzeliyor. Artık son haftalar bidaha gittiğinde nst ye bağlar seni. Benimki 1 ay sonra gel demişti heralde doğuma gidicem Haziran'ın 12 sinde gitmem lazım yani 38. Haftamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…