2015 Temmuz Anneleri

Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
Ben de ankaraday m canim. Aalina bakarsan bir yandan iyi bosuna stres yasamamis olursun hem de ultrasona girmemia olursun. 8+2 deyim 3 kere girdim usg ye. Bir sikintin yoksa dert etme. Hangi hastaneye gidiyorsun canim

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.bende ilk gebeligimde ayni renk almıştım hala öyle sus olarak annemde durur.oğlum onu buldukca giymeye çalışır hala :)

Dualarimiz senin le canim ins hayirli haberler alirsin.

Canim cok normal sen cunku hamile olmadan hic icmiyormussun senin suan su miktarin 2 2.5 litre ic bak gor nasil degisecek idrarin rengi

Gunaydin canimm

sonunda beninle ayni gun dogum yaoacak birini buldum.gerci sezerysn ilk bebegim gunugunune olmasa da enazindan ayni gun ihtimali bile guzrl.durumun nasil canim bulanti filan var mi

Başka bir doktora git en azından için rahatlar :) Folik asit kullaniyor musun?
Evet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdim
Ben de ankaraday m canim. Aalina bakarsan bir yandan iyi bosuna stres yasamamis olursun hem de ultrasona girmemia olursun. 8+2 deyim 3 kere girdim usg ye. Bir sikintin yoksa dert etme. Hangi hastaneye gidiyorsun canim
Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsun

Ya valla hicbirseyden de tiksinmiyorum. Cok endiseleniyorum gogus hassasiyetim azaliyo kontrole mi gitsem doktorumu mu arasam off kalp atisi devam ediyo mu aklimda bi ton soru var

sonunda beninle ayni gun dogum yaoacak birini buldum.gerci sezerysn ilk bebegim gunugunune olmasa da enazindan ayni gun ihtimali bile guzrl.durumun nasil canim bulanti filan var mi

Ben daha doktora gitmedim canim kendi tahminim budur senin sat nezamandi sen kalp atislarini duydunmu meleginin bulanti yoktu ama su iki gundur yemek yiyince rahatsizlaniyorum bogazima tikaniyor sanki sende durumlar nasil cnm

Ya valla hicbirseyden de tiksinmiyorum. Cok endiseleniyorum gogus hassasiyetim azaliyo kontrole mi gitsem doktorumu mu arasam off kalp atisi devam ediyo mu aklimda bi ton soru var
Cnm kendini niye bukadar sikinti yapiyosun benimde cok vardi suan yok ve ben bebegimi hic gormedim bide beni dusun ama kanaman cok agrin olmadikdan sonra korkma gunden gune degisiyor uz

Cok tatli masallah bebisin guzel guzel giyer minnak ayaklariyla

ben doktoruma sormadım kahveli jeli zaten bir günde geçti , bugün son jelimi kullandım dahada almıyacam , doktorum gecen haftaki kontrolde elindekileri kulllan daha gerek yok demişti ,, kalp atışını duyduktan sonra pek gereği yok , ama için rahat etekse kullan dedi ,, bende almıyacam zaten sevmiyorum o jeli .

ben pıhtılaşma boyutuna göre diye biliyorum. bende pıhtılaşma çıkmadı ama 3 düşük olunca doktor tedbir amaçlı verdi. günde 1 tane kullanıyorum
kızımda fraxiparine 03 kullandım bunda celaxane 04 kullanıyorum nefesim daralıyor göğsüm sıkışıyor gibi hissediyorum ilaçtanmı kaynaklanıyor anlamadım , sizde böyle durum varmı ?

Aglamak yok dun cok uzuldum kasiklarimda ara batma oldu bugun iyiyim bi şikayetim de yok cok sukur sizlerde haberler nasil nasilsiniz?

eyvah cok korkuyorum ya calisiyorum ise yarim saatte gidiyorum serviste flan midem bulanip kuscam diye cok korkuyorum

Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???

Canim bana da doktorum 8+1 olacagim haftaya randevu vermisti kucuk bir pazarlikla 7+1 haftada anlastik ben ilk gebeligimde 5+5 haftalikken kalp atislarini görmüştüm 7 hafta idaal bence istersen 7. haftani doldurunca kendi doktoruna git sabredemedim de parasiyla degil mi kardeşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…