- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.661
Ben de ankaraday m canim. Aalina bakarsan bir yandan iyi bosuna stres yasamamis olursun hem de ultrasona girmemia olursun. 8+2 deyim 3 kere girdim usg ye. Bir sikintin yoksa dert etme. Hangi hastaneye gidiyorsun canimKizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.bende ilk gebeligimde ayni renk almıştım hala öyle sus olarak annemde durur.oğlum onu buldukca giymeye çalışır hala :)Kızlar bugün bi panikle 80 km yol gitmek zorunda kalınca(şehir merkezine)çok şükür kalp atışlarının devam ettiğini de duyduk..Sonra kendime kızdım bidaha kendimi bu kadar stres yapıp bebeğimi de üzmeyeceğim diye söz verdim kendime(bakalım ne kadar tutabileceğim:)) sonra bi bebek mağazasına girdim bebeğime ilk alışverişi yaptım moral olsun diye şirin bi minnak çorap aldım bebeişime.Allah hayırlısıyla ayağına giydirmeyi nasip etsin inşallah AMİN!Eki Görüntüle 1326596
Dualarimiz senin le canim ins hayirli haberler alirsin.
Canim cok normal sen cunku hamile olmadan hic icmiyormussun senin suan su miktarin 2 2.5 litre ic bak gor nasil degisecek idrarin rengi
Gunaydin canimm
Evet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdimBaşka bir doktora git en azından için rahatlar :) Folik asit kullaniyor musun?
Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsunBen de ankaraday m canim. Aalina bakarsan bir yandan iyi bosuna stres yasamamis olursun hem de ultrasona girmemia olursun. 8+2 deyim 3 kere girdim usg ye. Bir sikintin yoksa dert etme. Hangi hastaneye gidiyorsun canim
Sanirim oyle yapacagim olecem meraktan devlete gitsem ustten gorunurmu 7. HaftadaCanim gecici baska yere goster sirf kalp atislarini duymak icin , okadar rahatliyorsun ki ... Sonra yine istedigin yerde devam edersin.
Ya valla hicbirseyden de tiksinmiyorum. Cok endiseleniyorum gogus hassasiyetim azaliyo kontrole mi gitsem doktorumu mu arasam off kalp atisi devam ediyo mu aklimda bi ton soru varBen cevap vereyim canim bulantim gecikontode cok korkuyodum soylebisey kesfettim elbet tiksindigin bisey vardir benim cig etlerden birine ( ismini soylemiyorum aseren olabilir) asiri hassasiyetim var. bulantim gecince dolaptan onu kokluyorum ve ogur allah ogur diyorum ki oh allahima sukur bebegim benimle :) sende boyle yapabilirsin. Iyi dusun iyi olsun
sonunda beninle ayni gun dogum yaoacak birini buldum.gerci sezerysn ilk bebegim gunugunune olmasa da enazindan ayni gun ihtimali bile guzrl.durumun nasil canim bulanti filan var mi
Cnm kendini niye bukadar sikinti yapiyosun benimde cok vardi suan yok ve ben bebegimi hic gormedim bide beni dusun ama kanaman cok agrin olmadikdan sonra korkma gunden gune degisiyor uzYa valla hicbirseyden de tiksinmiyorum. Cok endiseleniyorum gogus hassasiyetim azaliyo kontrole mi gitsem doktorumu mu arasam off kalp atisi devam ediyo mu aklimda bi ton soru var
Bende daha gitmedim cnm doktorum cok gec randevu verdi ben ilk doktora gidecegim de 9 haftalik olacak meraktayim ama agrim sizim olmayinca pek sorun yapmiOrumSanir
Sanirim oyle yapacagim olecem meraktan devlete gitsem ustten gorunurmu 7. Haftada
Cok tatli masallah bebisin guzel guzel giyer minnak ayaklariylaKızlar bugün bi panikle 80 km yol gitmek zorunda kalınca(şehir merkezine)çok şükür kalp atışlarının devam ettiğini de duyduk..Sonra kendime kızdım bidaha kendimi bu kadar stres yapıp bebeğimi de üzmeyeceğim diye söz verdim kendime(bakalım ne kadar tutabileceğim:)) sonra bi bebek mağazasına girdim bebeğime ilk alışverişi yaptım moral olsun diye şirin bi minnak çorap aldım bebeişime.Allah hayırlısıyla ayağına giydirmeyi nasip etsin inşallah AMİN!Eki Görüntüle 1326596
Cok sukur kanamam yok agrimda cok yok. tesekkur ederim moral verdiginiz icin.Cnm kendini niye bukadar sikinti yapiyosun benimde cok vardi suan yok ve ben bebegimi hic gormedim bide beni dusun ama kanaman cok agrin olmadikdan sonra korkma gunden gune degisiyor uz
Rica ederin nedenek bende bazen endiseliyorum normal bir durum ama agrin olmadiktan sonra korkmayin bak bendaha bebegimi bile gormedim sabir ediyorum inaniyorum onu gorecegimeCok sukur kanamam yok agrimda cok yok. tesekkur ederim moral verdiginiz icin.
Gorebilirsin buyuk ihtimal, ama goremeyenlerde var. Bana alttan bakildi oyle goruldu, ben 6. haftadaymisim...Sanir
Sanirim oyle yapacagim olecem meraktan devlete gitsem ustten gorunurmu 7. Haftada
ben doktoruma sormadım kahveli jeli zaten bir günde geçti , bugün son jelimi kullandım dahada almıyacam , doktorum gecen haftaki kontrolde elindekileri kulllan daha gerek yok demişti ,, kalp atışını duyduktan sonra pek gereği yok , ama için rahat etekse kullan dedi ,, bende almıyacam zaten sevmiyorum o jeli .Ya kahveli akintida enfeksiyon belirtsi olabilirmis. Doktoruna sordun mu sen ? Ben doktor degistirdim bana kullanmana gerek yok 1 hafta sonra kes dedi. Vajinal jeli gereksiz buluyorum dedi. Onun yerine hapini kullan ama oda sersemletiyor dedi.
Aslinda kullanmak istiyorum progesteron jel , guvende hissediyorum kendimi. bakalim
kızımda fraxiparine 03 kullandım bunda celaxane 04 kullanıyorum nefesim daralıyor göğsüm sıkışıyor gibi hissediyorum ilaçtanmı kaynaklanıyor anlamadım , sizde böyle durum varmı ?ben pıhtılaşma boyutuna göre diye biliyorum. bende pıhtılaşma çıkmadı ama 3 düşük olunca doktor tedbir amaçlı verdi. günde 1 tane kullanıyorum
Canim olur mu hic oyle sey.Bir iki bilmeden yedigimiz seyden bi sey olmaz.Koydekiler cig yumurta iciyorlar :) Bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter.Kac kere hamile kaldik sanki,tecrubemiz yok.Birbirimizden cok sey ogrenicez.Aglama annesi bebisin cok uzulur sonra
eyvahbende öyle diyordum 8. haftada bi başladı maşallah bi sabah bi akşam olmak üzere öğürüp duruyorum.tabi sabah dediğim 12 1e kadar sürüyor akşamda yemek yapmaya başlayınca bi başlıyo gece yatana kadar. başlayabilir yani her an.ondan önce hiçbir tiksinme bulantı vb bşy yoktu
insaallah canim ya herkes 8 inci haftadan sonra baslar diyor korkuyorumbenim bulantılarım tam da sen gibiyken başladı .. inşallah senin başlamaz bulantısız geçirirsin zor oluyor
8 inci haftadan sonra hala devam ediyor mu ?8.haftada başladı benim.
Ondan önce çok rahattım.
İnş başlamaz cnm senin. Rahat geçirirsin hamileliğini.
Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?