2015 Temmuz Anneleri

Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarim.Cok sık giremiyorum ama arada okuyorum sizleri.Bulantilarim tam gaz devam ediyor ve halsizlik
Bugun cok ilginc birsey oldu size yazmak istedim.Oglumun arkadasinin d.gunu vardi bugun oraya gittik.Ve daha onceden birkac kez gordugum ama konusmadigim bir bayan uzaktan bakti bakti yanima geldi siz hamile misiniz dedi?!! Cok sasirdim bakakaldim eveet diyebildim.Ve sizin kızıniz olacak yuzunuzden bunu gordum dedi.ben yine sasirdim.yuzum mu sis falan dedim hayir benim altinci hissim kuvvetlidir daha onceden birkac kisiyi de bildim dedi.hala saskinim karnim fln da cikmis degil.hayirdir insallah

gerçekten çok ilginç olmuş yaa ay korkar valla insan :) bu arada az önce istifra ettim boğzımda bi yanma hissi ıyyy

eyvah cok korkuyorum ya calisiyorum ise yarim saatte gidiyorum serviste flan midem bulanip kuscam diye cok korkuyorum
yanında mutlaka poşet tuzlu kraker fln bulundur.bende bugün normal şehir içi otobüsle sınav yapılıcagı yere gttim arabadan indim 20 dk sonra öğüre öğüre kustum sınav yerinin bahçesinde bi daha eşimle geri dönmek zorunda kaldım

Benim düşük tehlikesi için mi tüp bebekte uygulanan tedaviden dolayimi bilmiyorum ama benim karnım belli olmaya başladı. Baya zamandır pantolonlarim dar geliyor. Ayrica mide bulantısı ve baş dönmelerim devam ediyor. zor oturup kalkmaya basladim. Sizlerde durum nasıl?

Evet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdim

Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsun

Öncelikle bir şikayetin yoksa rahat ol canım. Devlete falan git ben öyle yapmıştım sırf içim rahatlasın diye :)

:) benim yan komşumda beni görünce hamile mi acaba bu kız demiş. ablasıyla oturuyor ablasına söylemiş ablasıda hamile olduğumu biliyordu ama ona söylememiş. bide erkek olacak onunki demiş. herkes erkek diyor zaten daha kız diyen olmadı ben dahil erkek hissediyorum :)

kızlar ilk defa bu kadar çok istifra ettim ya çok kötü oldum birden bu akşam.Bebeğim sanki 'sen misin benim varlığımdan şüphe eden?' diyo bana aman o iyi olsun da ben razıyım

biraz ödem falan oluyor tabi bide rahim genişliyor. pantolanlarım dar değil ama genelde düşük bel olduğundan tam bebeğin olduğu yere denk geliyor çok rahatsız oluyorum otururken. keseyi sıkıştırıyor sanırım. o yüzden ben pantolonlarımı giymiyorum yüksek bel tayt aldım onu giyiyorum. kendimi daha rahat hissediyorum :)

Geçmiş olsun. Ayy üzüldüm. Bu durumda gitmek bile başarı birde sınava girememissiniz. Çok zor bir durum mide bulantısı, ne dışarı çıkabiliyor nede misafir geldiğinde rahat durabiliyorsunuz.

Geçmiş olsun. Ayy üzüldüm. Bu durumda gitmek bile başarı birde sınava girememissiniz. Çok zor bir durum mide bulantısı, ne dışarı çıkabiliyor nede misafir geldiğinde rahat durabiliyorsunuz.
evet zor hiç anlamadım iki haftadr kötüyüm öncesinde birşey yoktu..her an rezil olabiliyorsun :) araba almayı düşünüyoruz eşimi zorluyorum bir hafta içinde al şu arabayı artık diye

kızlar aman haa göbeğinizi sıkıştırcak şeyler giymeyin artık bebeişiniz rahat etsin bol kıyafetler almaya başlayın

Canim benim ilk gebeligim tup bebekle olmustu 18 haftalik ikizlerime hamileydim ve eski pantalonlarimi cok rahat giyebiliyordum sende buyuk bi ihtimal şişlik vardır yoksa bebek minik kesesi minik seni daraltmaz annesi :)

kızlar aman haa göbeğinizi sıkıştırcak şeyler giymeyin artık bebeişiniz rahat etsin bol kıyafetler almaya başlayın
benimde eteklerimin beli sıkmaya başladı , hamile elbisemi giymeye başladım , annemde hayırdır erken başlamışsın dedi ama olsun rahat oluyor

Oyyyyy cok guzelllll :) Yavrun saglikla dogsun insaAllah corabini giyip tekmeler atsin havaya :)

kızımda fraxiparine 03 kullandım bunda celaxane 04 kullanıyorum nefesim daralıyor göğsüm sıkışıyor gibi hissediyorum ilaçtanmı kaynaklanıyor anlamadım , sizde böyle durum varmı ?
Bende oyle bir sey olmuyor cok sukur.Kullananlardanda hic boyle sikayet duymadim.Onu doktoruna bir sor istersen.Dozaji felan mi agir geliyorki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…