- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.681
Ben canakkale bigadayim canimGuzel anne adaylari
Memleketler neresi acaba
Ben istanbulda oturuyorum
gerçekten çok ilginç olmuş yaa ay korkar valla insan :) bu arada az önce istifra ettim boğzımda bi yanma hissi ıyyyMerhaba arkadaslar herkes iyidir umarim.Cok sık giremiyorum ama arada okuyorum sizleri.Bulantilarim tam gaz devam ediyorve halsizlik
Bugun cok ilginc birsey oldu size yazmak istedim.Oglumun arkadasinin d.gunu vardi bugun oraya gittik.Ve daha onceden birkac kez gordugum ama konusmadigim bir bayan uzaktan bakti bakti yanima geldi siz hamile misiniz dedi?!! Cok sasirdim bakakaldim eveet diyebildim.Ve sizin kızıniz olacak yuzunuzden bunu gordum dedi.ben yine sasirdim.yuzum mu sis falan dedim hayir benim altinci hissim kuvvetlidir daha onceden birkac kisiyi de bildim dedi.hala saskinim karnim fln da cikmis degil.hayirdir insallah
yanında mutlaka poşet tuzlu kraker fln bulundur.bende bugün normal şehir içi otobüsle sınav yapılıcagı yere gttim arabadan indim 20 dk sonra öğüre öğüre kustum sınav yerinin bahçesinde bi daha eşimle geri dönmek zorunda kaldımeyvahcok korkuyorum ya calisiyorum ise yarim saatte gidiyorum serviste flan midem bulanip kuscam diye cok korkuyorum
Evet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdim
Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsun
Merhaba arkadaslar herkes iyidir umarim.Cok sık giremiyorum ama arada okuyorum sizleri.Bulantilarim tam gaz devam ediyorve halsizlik
Bugun cok ilginc birsey oldu size yazmak istedim.Oglumun arkadasinin d.gunu vardi bugun oraya gittik.Ve daha onceden birkac kez gordugum ama konusmadigim bir bayan uzaktan bakti bakti yanima geldi siz hamile misiniz dedi?!! Cok sasirdim bakakaldim eveet diyebildim.Ve sizin kızıniz olacak yuzunuzden bunu gordum dedi.ben yine sasirdim.yuzum mu sis falan dedim hayir benim altinci hissim kuvvetlidir daha onceden birkac kisiyi de bildim dedi.hala saskinim karnim fln da cikmis degil.hayirdir insallah
Benim düşük tehlikesi için mi tüp bebekte uygulanan tedaviden dolayimi bilmiyorum ama benim karnım belli olmaya başladı. Baya zamandır pantolonlarim dar geliyor. Ayrica mide bulantısı ve baş dönmelerim devam ediyor. zor oturup kalkmaya basladim. Sizlerde durum nasıl?
Geçmiş olsun. Ayy üzüldüm. Bu durumda gitmek bile başarı birde sınava girememissiniz. Çok zor bir durum mide bulantısı, ne dışarı çıkabiliyor nede misafir geldiğinde rahat durabiliyorsunuz.yanında mutlaka poşet tuzlu kraker fln bulundur.bende bugün normal şehir içi otobüsle sınav yapılıcagı yere gttim arabadan indim 20 dk sonra öğüre öğüre kustum sınav yerinin bahçesinde bi daha eşimle geri dönmek zorunda kaldım
edirnede oturuyorum bendeGuzel anne adaylari
Memleketler neresi acaba
Ben istanbulda oturuyorum
evet zor hiç anlamadım iki haftadr kötüyüm öncesinde birşey yoktu..her an rezil olabiliyorsun :) araba almayı düşünüyoruz eşimi zorluyorum bir hafta içinde al şu arabayı artık diyeGeçmiş olsun. Ayy üzüldüm. Bu durumda gitmek bile başarı birde sınava girememissiniz. Çok zor bir durum mide bulantısı, ne dışarı çıkabiliyor nede misafir geldiğinde rahat durabiliyorsunuz.
Benim düşük tehlikesi için mi tüp bebekte uygulanan tedaviden dolayimi bilmiyorum ama benim karnım belli olmaya başladı. Baya zamandır pantolonlarim dar geliyor. Ayrica mide bulantısı ve baş dönmelerim devam ediyor. zor oturup kalkmaya basladim. Sizlerde durum nasıl?
benimde eteklerimin beli sıkmaya başladı , hamile elbisemi giymeye başladım , annemde hayırdır erken başlamışsın dedi ama olsun rahat oluyorkızlar aman haa göbeğinizi sıkıştırcak şeyler giymeyin artık bebeişiniz rahat etsin bol kıyafetler almaya başlayın
Oyyyyy cok guzelllll :) Yavrun saglikla dogsun insaAllah corabini giyip tekmeler atsin havaya :)Kızlar bugün bi panikle 80 km yol gitmek zorunda kalınca(şehir merkezine)çok şükür kalp atışlarının devam ettiğini de duyduk..Sonra kendime kızdım bidaha kendimi bu kadar stres yapıp bebeğimi de üzmeyeceğim diye söz verdim kendime(bakalım ne kadar tutabileceğim:)) sonra bi bebek mağazasına girdim bebeğime ilk alışverişi yaptım moral olsun diye şirin bi minnak çorap aldım bebeişime.Allah hayırlısıyla ayağına giydirmeyi nasip etsin inşallah AMİN!Eki Görüntüle 1326596
Ya valla hicbirseyden de tiksinmiyorum. Cok endiseleniyorum gogus hassasiyetim azaliyo kontrole mi gitsem doktorumu mu arasam off kalp atisi devam ediyo mu aklimda bi ton soru var
Bende oyle bir sey olmuyor cok sukur.Kullananlardanda hic boyle sikayet duymadim.Onu doktoruna bir sor istersen.Dozaji felan mi agir geliyorki?kızımda fraxiparine 03 kullandım bunda celaxane 04 kullanıyorum nefesim daralıyor göğsüm sıkışıyor gibi hissediyorum ilaçtanmı kaynaklanıyor anlamadım , sizde böyle durum varmı ?
Ayy edirne benim memleketim :)edirnede oturuyorum bende
gribal enfeksiyon durumumda var birde bulantılar sıkıştırıyor bilemedimki neden oluyorBende oyle bir sey olmuyor cok sukur.Kullananlardanda hic boyle sikayet duymadim.Onu doktoruna bir sor istersen.Dozaji felan mi agir geliyorki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?