2015 Temmuz Anneleri

En mantiklisi bu sanirim ben arayip erken randevu almaya calisayim inşallah olur ya

Banada butun takvimler her hamileyim dedigim insanlar bak senin oglun olacak diyor ama ben kiz hissediyorum :)))

Banada butun takvimler her hamileyim dedigim insanlar bak senin oglun olacak diyor ama ben kiz hissediyorum :)))

Banada ailerimiz takvimler kiz diyo ben de erkek hissediyorum 13. Haftadan sonra cinsiyetler belli olmaya baslar bakalim bizim hislrrimiz mi yoksa takvimlerin tahmini mi dogru çıkar

İyi akşamlar arkadaşlar

Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum. Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?
ayni durumdayiz allah yardimcimiz olsun . benimde yedi yasinda bir kizim var. en cok ona uzuluyorum dogruduzgun yemek yapamiyorum. bugun zorla bi makarna bide corba yapabildim. dun onuda yapamadim esim tost yapti hepimize

Kizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
ben ankaradayim etimesgutta. yeni mahalle devlet hastanesine gidiyorum

Bende 1-2 hafta evvel rüyamda kendi küçüklüğüme benzeyen bir kızım olduğunu gördüm
Ama nedense ben erkek hissediyorum
Bakalım artık
Öncekini 11.haftada söylemişti dr um
Bakalım bu bebiş ne olacak

Off gece gece kendi kendime sorun cikardim camasir sebetini kaldirdim baya agirmis kasiklarima agri girdi ins bisey olmaz ya

Off gece gece kendi kendime sorun cikardim camasir sebetini kaldirdim baya agirmis kasiklarima agri girdi ins bisey olmaz ya
olmaz insallah ya fazla takilma boyle seylere. gebelik org sitesinde okumustum doktor soyluyor. oyle agir kaldirmakla uzanmakla bebek dusmez bebek saglikli degilse duser diyor. eskiden annelerimiz soba kovalari cuvallar tasirmis anlatiyorlar yinede birsey olmazmis. tabi biz bir sey olmaz diye abartmayalimda. yinede dikkat etmeye calisalim ufak tefek seylerdede acaba birseymi oldu diye uzulmeyelim bence. moralimizi yuksek tutalim

İçim rahatladi azda olsa evet eskiden neler yapiyorlardi allahim korur bisey olmaz ins ben biraz pimpirikliyimde ondan hemen panik oluyorum..

Evet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdim

Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsun
Ben daha once kecioren hastanesine gitmistim memnun kalmadim simdi lina kadin sagligi merkezzine gidiyorum

Merhabalar..

Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...

Canım gecmis olsun benimde ilk cocugum malesef kalbi durdu ama hayat hergun yeni sürpriz lerle karsimizda Allah saglikli sihatli evlatlar verecek sana vardir bir bildigihic.canini sikma kusme Allaha emanet ol guzel haberlerini de duyariz inşallah

Geçmiş olsun sana canim.. Rabbim en hayırlı zamanda yerini doldursun inşallah

kızlar aman haa göbeğinizi sıkıştırcak şeyler giymeyin artık bebeişiniz rahat etsin bol kıyafetler almaya başlayın

Meraba kizlar
Benim karnim accayip sisik.pantalonlar olmuyor. Likrali etegim vardi onu giydim hastalandim bogazlar gidik. Bu hafta ne yapacagimi hic bilmiyorum.1-2 beden buyuk biseyler baktim duzgun bisey yok
Buyuk bi don almali

OTE="ciftekuzu, post: 38177209, member: 518213"]Geçmiş olsun sana canim.. Rabbim en hayırlı zamanda yerini doldursun inşallah[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun.insallah en kisa zamanda tekrar nasip olur bebeğin.

Canim Rabbim yinr nasip eder bu kismet degilmis. Cok gecmis olsun uzulme hic yine olur hayirlisiyla. Rabbim sana hepimize nasip etsin insallah saglikli bebisleri kucagimiza almayi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…