- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.701
En mantiklisi bu sanirim ben arayip erken randevu almaya calisayim inşallah olur yaCanim bana da doktorum 8+1 olacagim haftaya randevu vermisti kucuk bir pazarlikla 7+1 haftada anlastik ben ilk gebeligimde 5+5 haftalikken kalp atislarini görmüştüm 7 hafta idaal bence istersen 7. haftani doldurunca kendi doktoruna git sabredemedim de parasiyla degil mi kardeşim :)
Öncelikle bir şikayetin yoksa rahat ol canım. Devlete falan git ben öyle yapmıştım sırf içim rahatlasın diye :)
:) benim yan komşumda beni görünce hamile mi acaba bu kız demiş. ablasıyla oturuyor ablasına söylemiş ablasıda hamile olduğumu biliyordu ama ona söylememiş. bide erkek olacak onunki demiş. herkes erkek diyor zaten daha kız diyen olmadı ben dahil erkek hissediyorum :)
Banada butun takvimler her hamileyim dedigim insanlar bak senin oglun olacak diyor ama ben kiz hissediyorum :)))
ayni durumdayiz allah yardimcimiz olsun . benimde yedi yasinda bir kizim var. en cok ona uzuluyorum dogruduzgun yemek yapamiyorum. bugun zorla bi makarna bide corba yapabildim. dun onuda yapamadim esim tost yapti hepimizeİyi akşamlar arkadaşlar
Suyu bile ağız tadıyla içemiyorum.Mutfağa bile girip eşime kızıma bir şeyler pişiremiyorum Sizin durumlarınız nasıl?
ben ankaradayim etimesgutta. yeni mahalle devlet hastanesine gidiyorumKizlar of ya sizce ilk muayene 8+5 gec degilmi ankaradayim ben ancwk o zamana istedigim yeri buldum tedirginim herkes kese kontrolu kalp sesi duydu bende tik yok ankarada olan varmi ???
benim yedi hafta doldugunda gorunmustu karindanGorebilirsin buyuk ihtimal, ama goremeyenlerde var. Bana alttan bakildi oyle goruldu, ben 6. haftadaymisim...
ankaraBen canakkale bigadayim canim
olmaz insallah ya fazla takilma boyle seylere. gebelik org sitesinde okumustum doktor soyluyor. oyle agir kaldirmakla uzanmakla bebek dusmez bebek saglikli degilse duser diyor. eskiden annelerimiz soba kovalari cuvallar tasirmis anlatiyorlar yinede birsey olmazmis. tabi biz bir sey olmaz diye abartmayalimda. yinede dikkat etmeye calisalim ufak tefek seylerdede acaba birseymi oldu diye uzulmeyelim bence. moralimizi yuksek tutalimOff gece gece kendi kendime sorun cikardim camasir sebetini kaldirdim baya agirmis kasiklarima agri girdi ins bisey olmaz ya
hakikaten erken baslamissin. ama napican en rahat ettigin oysa digerleriyle rahat edemiyorsan yapcak birsey yokbenimde eteklerimin beli sıkmaya başladı , hamile elbisemi giymeye başladım , annemde hayırdır erken başlamışsın dedi ama olsun rahat oluyor
İçim rahatladi azda olsa evet eskiden neler yapiyorlardi allahim korur bisey olmaz ins ben biraz pimpirikliyimde ondan hemen panik oluyorum..olmaz insallah ya fazla takilma boyle seylere. gebelik org sitesinde okumustum doktor soyluyor. oyle agir kaldirmakla uzanmakla bebek dusmez bebek saglikli degilse duser diyor. eskiden annelerimiz soba kovalari cuvallar tasirmis anlatiyorlar yinede birsey olmazmis. tabi biz bir sey olmaz diye abartmayalimda. yinede dikkat etmeye calisalim ufak tefek seylerdede acaba birseymi oldu diye uzulmeyelim bence. moralimizi yuksek tutalim
Ben daha once kecioren hastanesine gitmistim memnun kalmadim simdi lina kadin sagligi merkezzine gidiyorumEvet folik asit kullaniyorum 4 ay once kalbi durdu benegimin 3 aydir kullaniyordum 1 ay ara verdim
Akropol nurten hanim istiyorum ama 19una verdi oda baska nereye gitsem cabuk randevu nerden alabilirimki sen nereye gidiyorsun
Canım gecmis olsun benimde ilk cocugum malesef kalbi durdu ama hayat hergun yeni sürpriz lerle karsimizda Allah saglikli sihatli evlatlar verecek sana vardir bir bildigihic.canini sikma kusme Allaha emanet ol guzel haberlerini de duyariz inşallahMerhabalar..
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...
Merhabalar..
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...
kızlar aman haa göbeğinizi sıkıştırcak şeyler giymeyin artık bebeişiniz rahat etsin bol kıyafetler almaya başlayın
Canim benim 6 haftada başladı hala devam ediyor.ve sadece sabah aakşam değil tüm gün boyunca.su isem çıkarıyorum. Bide çalışıyorum çok zor oluyo.bu hafta izin aldım evde dinlenir en azindan8 inci haftadan sonra hala devam ediyor mu ?
Canim Rabbim yinr nasip eder bu kismet degilmis. Cok gecmis olsun uzulme hic yine olur hayirlisiyla. Rabbim sana hepimize nasip etsin insallah saglikli bebisleri kucagimiza almayi insallahMerhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?