2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bi bana da bakın
Bende temmuz annesi olacam inşallah
Ama daha 5 haftalıkkn göğüs ucum kapkara oldu normalde varlığı bile beli olmaz ve bembeyaz dı sizlerde oldu mu aynı şey

canım çok geçmiş olsun , önce senin sağlığın önemli , sağlıkla taburcu olursun inşallah

Meraba kizlar
Benim karnim accayip sisik.pantalonlar olmuyor. Likrali etegim vardi onu giydim hastalandim bogazlar gidik. Bu hafta ne yapacagimi hic bilmiyorum.1-2 beden buyuk biseyler baktim duzgun bisey yok
Buyuk bi don almali
bende bir haftadır grip öksürük hapşuruk çekiyorum bol c vitamini al cnm .. büyük bir don al tabi lazım olcak ay ne güldüm

Kızlar bi bana da bakın
Ama daha 5 haftalıkkn göğüs ucum kapkara oldu normalde varlığı bile beli olmaz ve bembeyaz dı sizlerde oldu mu aynı şey
genelde son aylara yakın kararır ama bişey olmaz cnm , herkesin bünyesi farklı

Kızlar bi bana da bakın

Valla bence bu iyi bişey bu tarz olanlarin emzirmede daha az sorun yaşadığını düşünüyorum yara vs olma ihtimali daha az oluyo..
Of bide o var doğum sonrasi işkence lohusalik ve yara göğüs uclari emmeye calisan minik kuzu o her agzina aldiginda acidan deliren anne oyyyy ve bu şekilde en az 20 gun ayyy bayilazaaaammm

Hemende level atladim hee bulantilardan ya hastanede ya da evde klozetin dibinde yaşıyorum doğurdum da lohusalik meme ucu derdi sardi hahah

Allah sabir versin canim bende ilk bebegimi kaybettim ondan sonra stres ve uzuntuden sag sol yumurtalikta 5er cmlik kistler rahimde polip olustu doktor kesinlikle kendiliginden hamile kalamazsin ameliyat ol dedi bende olmak istemiyorum dedim o zaman direk git tup bebek yap dedi o kadar uzuldum gunlerce agladim ki hep dua ettim sonra oluruna biraktim zaten olmuyor diye korunmuyorduk ki rabbim bize bi mucize gonderdi. O doktoruda allaha havale ediyorum. Senden tek istedigim kurtajdan sonra ilaclarini duzenli kullan kendine skinti stres yapma bir kere hamile kaldin yine kalacaksin allahin izniyle hep dua et canim benim rabbim yardimcin olsun.

Kızlar bi bana da bakın
benimde gogus uclarim hemen belirginlesti ve sisti halada ayni. ilk hamileligimde boyle olmamisti.demekki degisiyo

Arkadaslar tshi yüksek olan varmı. Benim 4.67.guatir ilacı kullanıyorumama ddüşmüyor. Korkuyorum

Benimki 5 haftada seninki kadardi ilacin dozunu yukselttik simdi dustu allaha sukur senin ki neden dusmuyor ki allah allah hangi ilaci ne kadar kullaniosun?

Hemende level atladim hee bulantilardan ya hastanede ya da evde klozetin dibinde yaşıyorum doğurdum da lohusalik meme ucu derdi sardi hahah
erken ama aklima gelmisken soyliyim. gogus uclarinin yara olmamasi icin .bebegimizi emzirdikten sonra sutumuzu azicik sıkıp gogus ucuna krem gibi suruyoruz ve tamamen kurumadan asla kapatmiyoruz ve gogus pedi kullaniyoruz islandikca degistiriyoruz.ve kurutmadan hic kapatmiyoruz

bende ablamdan ogrendim. ilk bebegimde boyleyaptim ve hic yara olmadi tavsiye ederim ilac bile kullanmak zorunda kalmassiniz insallah

Meme ucu için lansinoh iyi diyolar o da doğumdan bir ay önce kullanmaya baslamak gerekiomus ben dogumdan sora surdum bi halta yaramadiydi

Yaa ben ilk defa yaşıcam diğerleri gibi beni bırakmazsa kulağa biraz ürkütücü geldi :|

Ben daha doktora gitmedim canim kendi tahminim budur senin sat nezamandi sen kalp atislarini duydunmu meleginin bulanti yoktu ama su iki gundur yemek yiyince rahatsizlaniyorum bogazima tikaniyor sanki sende durumlar nasil cnm

23 ekim son adet tarihim.bende henuz dr gitmedim.bu carsamba yada persembe gitmeyi dusunuyorum.8aylik bi kizim var.bu ikinci.ilkinde cok kotuydum.bulantim vardi evi ve esimikarartmistim.sukur bunda heniz bulsnti yok basim agiriyo ve kizimdsn dolayi asiri uykusuz kaldigimdan yorgunlugum hic gecmiyo.

Bende varımm 8 haftalık hamileyim bulantılsrım hç gecmedi on gun bıyunca hastaneye gıttım serum verdiler üç gündür cok iyiydim sonra bu sabah tekrar geldi buşantı ama dikkat ediyorum ac kalmayım diye ugrasıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…