- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.221
Geldin mi noldukızlar doktoru aradım bu şekilde bilemeyiz ne olduğunu gel bakalım dedi ben hazrılanaya gidiyorum gelince yazarım inşallah allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin
iyi yaptın canın için rahat eder...hayırlı haberlerle gel inşallah
Ay hadi inş güzel haberle gel ben heycanlandım burda
CNM İNŞ SU FALAN DEĞİLDR. HABER ET BİZE ALLAHA EMANET
Hadi güzel haberle dön sende allaha emanet ol dualarım seninle
sağol canım arada oluyor günde 1 bazen iki o kadar :)Canim daha iki gun once ayni seyi doktorla konustum. Ikincide sancilar cok daha once ve sik gelir dedi. Benim fun icinde surekli sancim oluyor. Saatte 6 taneyi gecerse ara hemen dedi. Aklinda olsun onun disinda panige hic gerek yokmus normalmis. Ben alistim artik zaten yani gercek dogum sancilari baslasa umur etmeyecegim bu gidisle:):):)
kızlar geldim 3 saate yakın bekledim önce nst ye aldılar sonra kontrole nst iyi çıktı kontrolde suyuma karın çevresine felan baktı doktor gayet iyi görünüyor herşey normal dedi idrar kaçırmış olabilirsin dedi iki hafta sonra tekrar randevum var önce nst sonra muayene.. içim çok rahatladı iyikide gittim yoksa ben baya takardım acabamı diye ama çok kalabalıktı benim doktorum aynı zamanda perinatolog çok ayrıntılı vardı otururken yoruldum.. hepinize çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte bebkelerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırızgenelde Türk erkeklerine derler kıskanç diye ama senin kocanda bizimkileri aratmamış maşallah :))
doğsun buradan yazarım kuzumun saçları. senin kızın saç rengi çok güzel ya. boyatsan tutturamazlar maşallah
laflara bak sen
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
geldim canım herşey normal allaha şükürGeldin mi noldu
Iyi hadi çok şükür rahatladınsağol canım arada oluyor günde 1 bazen iki o kadar :)
kızlar geldim 3 saate yakın bekledim önce nst ye aldılar sonra kontrole nst iyi çıktı kontrolde suyuma karın çevresine felan baktı doktor gayet iyi görünüyor herşey normal dedi idrar kaçırmış olabilirsin dedi iki hafta sonra tekrar randevum var önce nst sonra muayene.. içim çok rahatladı iyikide gittim yoksa ben baya takardım acabamı diye ama çok kalabalıktı benim doktorum aynı zamanda perinatolog çok ayrıntılı vardı otururken yoruldum.. hepinize çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte bebkelerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız
allah razı olsun sizelride endişelendirdimIyi hadi çok şükür rahatladın
Çakmak Erdemde cnm. 1412 deydik. Sevil Hn Doktorumuz. Mükemmel biri. Diğer herkeste çok iyiydi. Çok memnun kaldım ben. Çok yardımcı oluyorlar her konuda. Olumsuz diyebileceğim tek şey odalar küçük. Suit Odalar varmış daha geniş. Bizimki çok acildi. Ben nereye çıkardıklarını bilemedim. Onun dışında herşey çok iyiydi.Amin canim :) Canim nerde dogum yaptin cakmak erdemde mi?Orda yaptiysan memnun kaldin mi :) Sali gunu kontrolum var odalari gezcem insaAllah :)
Çok sğl cnm. Uyandırmada sıkıntı çekiyorduk ama bugün daha iyi gibiyiz. Bişi olursa danışırım mutlaka.Ne gibi bir sorun yasiyorsun canim emzirmede? Sorularin varsa elimden geldigince yardimci olurum
Kapkara saçları varGeçmiş olsun ve hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kucağına aldın darısı bizlerin başına ikinizinde çok iyi olmasına sevindim maşallah. Gerçekten pozitif olmanı tebrik ediyorum. Erken doğum olmasına rağmen bizleride korkutmadım :) ve gerçekten şok oldum sabah 30 günüm kaldı diyip akşamda bebeğimi kucamğıma aldım diyince şaka yapıyorsun sandım:) kime benziyor saçları var mı :)
Öncelikle canım sezeryan bi doğum Şekli değil bunu seçeneklerinden çıkar kendini normal doğuma hazırlamak için rahatlatıcı yazılar videolar var araştır izle dinle.Nasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
Ayyy içim bi hoş oldu allahım uzun ömürler versin tekrar hayırlı olsun. Çok heycanlandım şuan bizde yakında yaşıycaz inşKızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Nasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
Öncelikle canım sezeryan bi doğum Şekli değil bunu seçeneklerinden çıkar kendini normal doğuma hazırlamak için rahatlatıcı yazılar videolar var araştır izle dinle.
Zaten son anda bi mecburiyet çıkarsa sezeryan hepimiz olabiliriz. Ama şuan sen kendine iki Seçenek değilde tek Seçenek sun. Ve kendine inan herkesin yapabildiğini neden sen yapamıyasın. Kimseninki bir değil bunuda unutma
Devlet hastanelerine yorum yapamıycam ama kesinlikle Sancı çekerken bağıranlara bi anlam veremiyorum inanın bağrılcak bi ağrı değil doğum anı zaten ıkınmak ve zorlanmak la alakalı ben mi anormalim bilmiyorum.Ben hiçbir şey düşünmüyordum bu konu hakkında. Doktorum da hala şu zamanda şu şekilde olacak filan demiyor. Ama son iki üç gündür yaşadıklarımdan sonra normal doğum defteri kapandı resmen bende. Doktoruma da söyledim. epidural sezeryan olsun mümkünse yoks 444 hafta içimde kalsın doğurmiim dedim. Üniversites hastanesi. Dün gece kaldığım yer kadın doğum yoğun bakımdı. Doğumhanenin hemen yani. O bağırışlar filan of... Tamam mutlu son kabul ediyorum. Ama ne bileyim iyice tırstım ya
Of aynı şeyi bende yaşamaya başladım. Ben acı eşiği çok düşük biriyim. Vr biraz da nazlı.. Şimdi ki bel agrıları bile bezdirdi beniNasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
Devlet hastanelerine yorum yapamıycam ama kesinlikle Sancı çekerken bağıranlara bi anlam veremiyorum inanın bağrılcak bi ağrı değil doğum anı zaten ıkınmak ve zorlanmak la alakalı ben mi anormalim bilmiyorum.
Ama şunu diyorum tekrar sezeryan bi doğum Şekli değil. Yurtdışında böyle bi Seçenek yok bi bizde var.
Ve Planlı sezeryanla doğum yapıldığında vaktinden önce bebek alındığı için hiç mantığıma uymuyo. Sezeryan olucaksada doğumun Başlama zamanı beklenmeli çocuk vaktim doldu yola çıktım demeli öyle alınmalı
Bende korkuyorum tedirginlik var.burda bitek devlet hastanesi var ama bakiorum ozellerde de sorunlr oluyo.olacagi varsa heryerde hersekilde olur diyorum insallh bi avazda kolyca dogururuz :)Özel hastane düşünmedim canım ben hiç. İstatistiklere filan biraz fazla takığım. Bi de belki kendim de hekim olduğum için bilemiyorum. Her şeyin elimin altında olması lazım. Sevk filan gerekmemeli Allah korusun. ama Dediiğim gibi; sanki normal doğum sürecini yönetemezmişim geliyor.
Of aynı şeyi bende yaşamaya başladım. Ben acı eşiği çok düşük biriyim. Vr biraz da nazlı.. Şimdi ki bel agrıları bile bezdirdi benidoğumdan iyice korkmaya başladım. Normal doğumdan ayrı sezeryan dan bi ayrı korkuyorum ee içimde mi kalacak oğluşum
Hekimsen zaten benden daha iyi biliyorsundur bazı şeyleri :)))Özel hastane düşünmedim canım ben hiç. İstatistiklere filan biraz fazla takığım. Bi de belki kendim de hekim olduğum için bilemiyorum. Her şeyin elimin altında olması lazım. Sevk filan gerekmemeli Allah korusun. ama Dediiğim gibi; sanki normal doğum sürecini yönetemezmişim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?