- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.241
Oh kırkbin kere maşallah çok doğru demişler eşin bodruma geri mi döndü annenler mi yanında
canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebekDevlet hastanelerine yorum yapamıycam ama kesinlikle Sancı çekerken bağıranlara bi anlam veremiyorum inanın bağrılcak bi ağrı değil doğum anı zaten ıkınmak ve zorlanmak la alakalı ben mi anormalim bilmiyorum.
Ama şunu diyorum tekrar sezeryan bi doğum Şekli değil. Yurtdışında böyle bi Seçenek yok bi bizde var.
Ve Planlı sezeryanla doğum yapıldığında vaktinden önce bebek alındığı için hiç mantığıma uymuyo. Sezeryan olucaksada doğumun Başlama zamanı beklenmeli çocuk vaktim doldu yola çıktım demeli öyle alınmalı
Epidural benide ürkütüyor bilmiyorum hiç düşünmedim bile. Sezeryanda Allah mecbur bırakmasın aklıma bile gelmedi hiçbirindeBende sezeryandan korkuyorumnormal yapmak istiyorum ama bakalımm nasıl olcak epidural vs zaten hiç düşünmüyorum daha korkutucu geliyor ve bel fıtığımda var.. Bebişim içerdeyken çok mutluyum ben biraz daha kalabilirr
ben de diyorum karnımda hem ben rahatım hem de bebişim :) bır şekilde dogacaklar tabl ki ama doğum anımın kötü bir anı olmasını istemiyorumBende korkuyorum tedirginlik var.burda bitek devlet hastanesi var ama bakiorum ozellerde de sorunlr oluyo.olacagi varsa heryerde hersekilde olur diyorum insallh bi avazda kolyca dogururuz :)
Bebeğin anne karnında geçen her saniyesi okadar kıymetliki nebilim kim çıkarmış bunu acaba. Bak yurtdışında maya ya tarih bile tam vermiyorlar son haftaya kadar bekletiyorlar bildiğim kadarıyla.canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebek
sağol canım arada oluyor günde 1 bazen iki o kadar :)
kızlar geldim 3 saate yakın bekledim önce nst ye aldılar sonra kontrole nst iyi çıktı kontrolde suyuma karın çevresine felan baktı doktor gayet iyi görünüyor herşey normal dedi idrar kaçırmış olabilirsin dedi iki hafta sonra tekrar randevum var önce nst sonra muayene.. içim çok rahatladı iyikide gittim yoksa ben baya takardım acabamı diye ama çok kalabalıktı benim doktorum aynı zamanda perinatolog çok ayrıntılı vardı otururken yoruldum.. hepinize çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte bebkelerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız
Kızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Hekimsen zaten benden daha iyi biliyorsundur bazı şeyleri :)))
ama normal doğum korkulacak bişey değil yaşarsan anlarsın. 2 doğumumdada aynı doktora gittim farklı hastanelerde. Ama çok şükür yenidoğan yoğun bakımı olan hastanelerdeydi zaten gerekte kalmadı inş bundada öyle olur. Dediklerin doğru sevk gerekiyor insanlar uğraşıyo geç kalınıyo ama sen en kötüsünü hesap edip plan yapma canım ya. Hakkımızda hayırlısı olsun
Deli misin tabii ki normal doğumNasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
Çakmak Erdemde cnm. 1412 deydik. Sevil Hn Doktorumuz. Mükemmel biri. Diğer herkeste çok iyiydi. Çok memnun kaldım ben. Çok yardımcı oluyorlar her konuda. Olumsuz diyebileceğim tek şey odalar küçük. Suit Odalar varmış daha geniş. Bizimki çok acildi. Ben nereye çıkardıklarını bilemedim. Onun dışında herşey çok iyiydi.
Çok sğl cnm. Uyandırmada sıkıntı çekiyorduk ama bugün daha iyi gibiyiz. Bişi olursa danışırım mutlaka.
Kapkara saçları varkimseye benzetemediK daha. Azıcık daha büyüdüğünde anlaşılır herhalde
Kesi yapılırken de hiç birşey hissedilmiyor
Yani ben hiç hissetmedim bilemiyorum hisseden var mı
Canim hep iyi sekilde dogum yapnlrla konusmk iyi oluyo burda cok arkadasimiz dogum.yapti iyi seyler duymk istiyorum.dun biri sezeryanda sorun.yasamis onu anltinca bn cok.kotu oldum dinlmk istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun cnm.ben de diyorum karnımda hem ben rahatım hem de bebişim :) bır şekilde dogacaklar tabl ki ama doğum anımın kötü bir anı olmasını istemiyorum
NayırrKesi yapılırken de hiç birşey hissedilmiyor
Yani ben hiç hissetmedim bilemiyorum hisseden var mı
Aslinda normal olmasini istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacum var. Hastanede 20 gun once normal dogum yapmis biriyle tanistim. Cok aci cekmus kesmisler bir suru dikis atmislar. Hala karni agriyordu korkuttu beni. Biri de bebek cikmamis vakumla cekmisler falan filanDeli misin tabii ki normal doğum
Bir komplikasyon yoksa sezaryen hiç düşünme derim..hiç dogurmamis gibiydim bacak bacak üstüne atıyordum unutup millet şaşırıyordu
İnşallah hepimiz sağlıklı rahat doğumlar yaparız güzel düşün güzel olsun
Çok bilmekte iyi değilmişBebeğin derdinde olduğun için tabii ki hissetmezsin ben de hissetmem muhtemelen. Demek istediğim vajinadaki yara iyileşmesi sezeryan doğumdaki ensizyon hattının iyileşmesinden daha komplikasyonlu olur diye düşünüyorum. Endişem bundan yani canım
Yoğun bakımdaki hemşireler bana benzetiyor eşim sinir oluyo hayır oğlum bana benziyo deyip geziyo bide kimliği paylaşamıyoruz o diyo bende durcak ben diyorum olmaz kimlik annede durur yani tam görmemişin çocuğu olmuş durumu :)))))
Maşallah büyümüş göbiş bebiş:))Kızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farkettisizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?