2015 Temmuz Anneleri

canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebek

Epidural benide ürkütüyor bilmiyorum hiç düşünmedim bile. Sezeryanda Allah mecbur bırakmasın aklıma bile gelmedi hiçbirinde

Bende korkuyorum tedirginlik var.burda bitek devlet hastanesi var ama bakiorum ozellerde de sorunlr oluyo.olacagi varsa heryerde hersekilde olur diyorum insallh bi avazda kolyca dogururuz :)
ben de diyorum karnımda hem ben rahatım hem de bebişim :) bır şekilde dogacaklar tabl ki ama doğum anımın kötü bir anı olmasını istemiyorum

canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebek
Bebeğin anne karnında geçen her saniyesi okadar kıymetliki nebilim kim çıkarmış bunu acaba. Bak yurtdışında maya ya tarih bile tam vermiyorlar son haftaya kadar bekletiyorlar bildiğim kadarıyla.

Sevindim canım her şeyin yolunda olmasıns. İçin rahatlamıştır. Artık bildiğin kaçırıyoryz altımıza :))

Ayy ne güzel ya. İçindeydi şimdi kollarında kızın. Bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah. Sizede en kısa zamanda tam bir uyum içinde hareket etmeyi :) kızın çabuk çabuk alır kiloları inşallah

Ben acıya ağrıya çok dayanıklı birisiyimdir. Eşim ve annem de diyor hep sen doğuramıcan da kim doğurcak diye. Ama dediğim gibi orda kaldığım ve şahit olduklarımdan sonra bi korku sardı dört yanımı. anca doktorla konuşup garanti ederse bana kesi filan atmayacağına o zaman cesaret edebilirmişim gibi geliyor.

Deli misin tabii ki normal doğum
Bir komplikasyon yoksa sezaryen hiç düşünme derim..hiç dogurmamis gibiydim bacak bacak üstüne atıyordum unutup millet şaşırıyordu
İnşallah hepimiz sağlıklı rahat doğumlar yaparız güzel düşün güzel olsun

Yoğun bakımdaki hemşireler bana benzetiyor eşim sinir oluyo hayır oğlum bana benziyo deyip geziyo bide kimliği paylaşamıyoruz o diyo bende durcak ben diyorum olmaz kimlik annede durur yani tam görmemişin çocuğu olmuş durumu :)))))

Kesi yapılırken de hiç birşey hissedilmiyor
Yani ben hiç hissetmedim bilemiyorum hisseden var mı

Bebeğin derdinde olduğun için tabii ki hissetmezsin ben de hissetmem muhtemelen. Demek istediğim vajinadaki yara iyileşmesi sezeryan doğumdaki ensizyon hattının iyileşmesinden daha komplikasyonlu olur diye düşünüyorum. Endişem bundan yani canım

ben de diyorum karnımda hem ben rahatım hem de bebişim :) bır şekilde dogacaklar tabl ki ama doğum anımın kötü bir anı olmasını istemiyorum
Canim hep iyi sekilde dogum yapnlrla konusmk iyi oluyo burda cok arkadasimiz dogum.yapti iyi seyler duymk istiyorum.dun biri sezeryanda sorun.yasamis onu anltinca bn cok.kotu oldum dinlmk istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun cnm.

Kızlar doğumlar başlayınca alışverişe hız vereyim dedim. Yarım ay şeklindeki emzirme yastıkları gerekli mi acaba çok şirin görünüyor lar ama. Alan kullanan var mi

Aslinda normal olmasini istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacum var. Hastanede 20 gun once normal dogum yapmis biriyle tanistim. Cok aci cekmus kesmisler bir suru dikis atmislar. Hala karni agriyordu korkuttu beni. Biri de bebek cikmamis vakumla cekmisler falan filan sen ne kadar sure sanci cektin mesela kac dikis attilar. Kac gunde iyilestin

Çok bilmekte iyi değilmiş kız yok 1 haftada en fazla bişeyin kalmıyo normal tuvalete bile oturdum hijyene dikkat edersen hiiiiç bişey olmaz temizleme için zaten bişey veriyorlar onunla her tuvaletten sonra temizliyosun. Boşver sezeryanı gel normal doğur :)))

biran önce evinize dönersiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…