2015 Temmuz Anneleri

Ya aynen böyle devam Seymasevde
Cesaret lazım bize... Yoksa olacak olan oluo her şekilde. Allah korusun.

Selam kızlar, bu ara misafirim çok pek giremiyorum.
Pinhan erken doğurunca bn de telaşlandım, yenidoğan ebatındaki her şeyi ve battaniyelerini yıkadım. Annem astı tek tek. Bi de ütüsü var tabi bunların innak minnak.
Siz başladınız mı yıkamaya?

Eklentiler

• 20150522_210556~2.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 122

şükür iyisiniz ikinizde canım..Rabbim bi daha acil tecrübesi yaşatmasın inşallah..şu hastaneler bazen amacı dışında hizmet veriolar yani hezimet oluyor sonu

ohh canım ne güzel zaman ilacınız olacak sen ne kadar iyi olursan bebişin de o kadar çabuk toparlar inşallah..

Kolay gelsin canım
Yıkadım ütüledim yerleştirdim çantamı hazırladım

aynen canım yaa sidikli olduk çıktık ortaya ped takmaya başladım

canım ne güzel evine de geldin bundan sonra alışma ve bebişinin büyüme dönemi bir hafta geçsin tanıyamazsın çok çacuk büyüyorlar

canım benim de ağrı eşiğim çok düşüktür ama ilkini normal doğurdum inşallah bu da öyle olur..suni sancı vermişlerdi bunda istemediğimi sölicem suni sancı süreci hızlandırıyo ve sancı şiddeti çok artıyo...o kadar kötü ve korkunç değil ama zaten doğum bu olcak ki içinden bi can çıkıyo kıymetini bilelim diye o ağrı

Merhaba kızlar bugün giremedim foruma çünkü doktor randevum vardı.
Bebisimi görmeye gittim ama tabii yine yüzünü göstermedi benimki :)
Neyseki her şey yolunda doktorum normal mi sezaryen mi istediğimi sordu.
Birazda çarşılarda gezdim ama anladım ki benden geçmiş gezmeler ayaklarım şişti

kesi hissedilmiyo uyuşturuluyo zaten...her wc den sonra zaten enfeksiyon kapmaması için bir şeyler veriolar onları kullanıosun canım..tabii ki ikinci olmasına rağmen endişe yok mu var doğum bu kolay değil ama Rabbim in izniyle zor da değil..duamızı edelim Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…