- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.261
Çok bilmekte iyi değilmişkız yok 1 haftada en fazla bişeyin kalmıyo normal tuvalete bile oturdum hijyene dikkat edersen hiiiiç bişey olmaz temizleme için zaten bişey veriyorlar onunla her tuvaletten sonra temizliyosun. Boşver sezeryanı gel normal doğur :)))
Cok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halinKızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farkettisizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
Merhaba arkadaşlar... ÇArşamba akşamı acile gittik. geçen günkü bayılmanın ardından sürkli midem bulanıyordu ve kusuyordum. Acil tecrübemiz çok kötüydü. Ege Üniversitesini su filan basmıştı ya o gün bi de iyice felaketti. çok yorulduk ve zorlandık. Kardiyoloji ve nöroloji hekiminden konsültasyon istediler. Ama eşim ve ben napacağımızı bilemedik. Tekerlekli sandalye tepesinde git gel git gel iyice kötü oldum. Üstüne üstlük bi de kanlarımı ve idrar örneğimi kaybettiler. Bi daha bi daha çile işkence
En sonunda iyice sinirlendim bitap düştüm. Bağırdım çağırdım damar yolumu bile kendim çıkardım ve terkettim. Eve geldiğimde her yerim kaskatı kesilmişti. Başım çatlardııyordu ve midem kaskatıydı.
Ertesi gün rutin doktor kontrolümüz vardı. 30hafta 5 günlük oğluşum 1783gr olmuş. Hiçbir problem görünmüyor dedi doc. Acile giderken haber vermediğimiz için kızdı. Hemen yatışımı verdi. MR istedi. Bir geceyi orda geçirdik işte. MR temiz çıktı. Kan sonuçlarında filan da bişi yokmuş. midem bulanırsa Zofer içebilirmişim. Baş ağrılarıma da migren dediler. Durum böyle yani annişler...
pozitif olmak zzorundayım tatlım başka çarem yok. Yoğun bakımdaki hemşireler duyguların sütünden geçer sen ne hissedersen oğlun onu yaşar dediler. Oğlumu düşünerek pozitif olmak zorundayım. Oğlumda çok iyi maşallah kilo almaya başladı ama tabi yavaş yavaş ilerliyoruz çok şükür bugünümüze.
Kolay gelsin canımSelam kızlar, bu ara misafirim çok pek giremiyorum.
Pinhan erken doğurunca bn de telaşlandım, yenidoğan ebatındaki her şeyi ve battaniyelerini yıkadım. Annem astı tek tek. Bi de ütüsü var tabi bunların innak minnak.
Siz başladınız mı yıkamaya?
Maşallah göbişine seninde benim gibi yanların yokCok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
aynen canım yaa sidikli olduk çıktık ortaya ped takmaya başladımSevindim canım her şeyin yolunda olmasıns. İçin rahatlamıştır. Artık bildiğin kaçırıyoryz altımıza :))
Ayy ne güzel ya. İçindeydi şimdi kollarında kızın. Bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah. Sizede en kısa zamanda tam bir uyum içinde hareket etmeyi :) kızın çabuk çabuk alır kiloları inşallah
Ayy ben de gece bezlenmeye basliycam nerdeyse:))aynen canım yaa sidikli olduk çıktık ortaya ped takmaya başladım
Kızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Ohh ne guzel ellrrine saglik. Esim soylenip duruyor benim de. Hastane valizi de hastane valizi diye. Gogus pedi terlik ve gogus ucu kremi eksik. Onlari almam lazim sadece.Kolay gelsin canım
Yıkadım ütüledim yerleştirdim çantamı hazırladım
artık son aylardayız bezlenme şart oldu yapcak bişey yok :))Ayy ben de gece bezlenmeye basliycam nerdeyse:))
Ayy ben de gece bezlenmeye basliycam nerdeyse:))
ben uzun zamandır kullanıom ki bezpişik yapıo yoksa bacaklarım sürtüne sürtüne
Of aynı şeyi bende yaşamaya başladım. Ben acı eşiği çok düşük biriyim. Vr biraz da nazlı.. Şimdi ki bel agrıları bile bezdirdi benidoğumdan iyice korkmaya başladım. Normal doğumdan ayrı sezeryan dan bi ayrı korkuyorum ee içimde mi kalacak oğluşum
Ayy ben hiç paylaşmayım...Göbeğimi görseniz korkarsınız kızlaaarKızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farkettisizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
Bebeğin derdinde olduğun için tabii ki hissetmezsin ben de hissetmem muhtemelen. Demek istediğim vajinadaki yara iyileşmesi sezeryan doğumdaki ensizyon hattının iyileşmesinden daha komplikasyonlu olur diye düşünüyorum. Endişem bundan yani canım
Kızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farkettisizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
Ben 6 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Siz çok tatlı olmuşsunuz böyle üstündekinin rengi de çok güzelmişCok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?