2015 Temmuz Anneleri

aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz

her muayenede doktor cinselliğe devam dedi ama eşim istemedi çok kızdım çok sinirlendim ama yapcak bişey yok onların olay beyinde bitiyor

Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)

hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler
neyse bende alıcam intikamımı o isteicek ben uygun değilim dicem

Aynen bizde unuttuk artık o işleri çoook uzun zamandr yok beyefendi istemiyo bizde hep kanka diye takılırız birbirimize geçen gün dedim biz seninle iyice kanka olduk farkındamısın diye gülüyoo zaten ben koca göbüşimle sağdan sola dönemiyorumm başka aktivitelerde gözüm yokk :)))) Ama bu demek değilki intikam almıcamm

Çamaşırları renklerine göre ayarladım nasıl toz tüy çıktı anlatamam zor nefes aldım iyi ki şimdi yapmışım temizlikten sonra ev mahfolurdu. Sen geç yazınca bende ön yıkama ile birlikte 1 saatlik programa attım 1000 de sıktırıyorum inşallah birşey olmaz :) daha iki makine daha açıcam olmadı onları öyle yaparım. Bende friendly aldım daha yıkama bitmedi ama mis gibi kokmaya başladı . İşin kötü tarafı benim çamaşır askımda yok ne yapıcam bilmşyorum belki komşudan alırım benimki öyle boş boş durunca anneme vermiştim :)

her muayenede doktor cinselliğe devam dedi ama eşim istemedi çok kızdım çok sinirlendim ama yapcak bişey yok onların olay beyinde bitiyor

Erkekler korkuyor bir zararı olmasından bide utanıyorlar galiba bnm eşimde istemiyor. Doktorlar cinselliği öneriyorlar bir sakınca yoksa birde ben normal doğum için faydalı olduğunu duymuştum ama gerçekten tıbben doğru olup olmadığını bilmiyorum. Doğruysa da şansımıza küselim artık napalımm

hamilelik + lohusalık az zaman değil. gerçi bebeğin olması düşüncesine alışamıyo herkes, hak vermek lazım.

hazır alıntılamışken limonata tarifi yazayım

miktarı artırırsın doğru orantıyla.portakalda kat 1 tane

• 2 limon
  • 1 bardak şeker
  • 1 lt su

lımon/portakal ince rende kısmıyla rendelenir.beyazlarına gelme acıtır tadını.
rendelenenlerin üzerine şekeri dök karıştır.
limonun/portakalın beyaz kısmını soy at onları. limonları şekerli karışımın içine doğra ve 10 dk elinle yoğur.
sonra 1 lt suyu boşalt üzerine beklet.iyice özleşsinler.

posaları kalmasın diye ince tülbentten süzebilirsin. içine nane at oh mis

Aynn cnm sagolsun gene eslerde oyle zorlma isyan yok.oda alisti nazlatr arada bni bn onu nazlatirim oyle geciuo cok sukur gunler :)

Yok bişey olmaz bnde 1000yok direk 1200e geçiyo oyüzden ben genelde 800yapıyorum. Çamaşır askın yoksa kurutmaya at hassas ütü kuruluğunda bir şey olmaz belki cnm hem akşam oldu şimdi zor kurur zaten

aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz
canım bende iki düşük oldu daha önce.açıkcası bunda da korktuk doktorumuzda hiç bşy sölemedi oyüzden kendimizce tedbir aldık

bizde eskisi kadar sık olamasada hafta bir gibi ilerleyen düzende devam :) eşimde bende eskisi kadar yanaşmıyoruz. her gece yanında ahh bacağım, vaaay karnım diyen birini kim napsın yaa korkuyor adam elinde kalacam diye

ben zaten bu yüzden normal doğuramazsam ağzıma ne gelirse hastanede sana sayarım sezeryana giderken dedim
artık son haftalarda perine masajı felan yapayım diyorum

kabuk ve beyaz kısmını hiç karıştırmayayımmı içine

canım bende iki düşük oldu daha önce.açıkcası bunda da korktuk doktorumuzda hiç bşy sölemedi oyüzden kendimizce tedbir aldık
Hassas kurulamamilemnormal kurulama arasında ne fark var hala anlamış değilim ikiside aynı :) bir bakıyım çıktıktsn sonra düşünücem etrafa asıcam artık:)

Yok bişey olmaz bnde 1000yok direk 1200e geçiyo oyüzden ben genelde 800yapıyorum. Çamaşır askın yoksa kurutmaya at hassas ütü kuruluğunda bir şey olmaz belki cnm hem akşam oldu şimdi zor kurur zaten

Hassas kurulamamilemnormal kurulama arasında ne fark var hala anlamış değilim ikiside aynı :) bir bakıyım çıktıktsn sonra düşünücem etrafa asıcam artık:)

sızlanmalar bizde de var canım, hamilelik öncesi gibi değil tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…