- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.201
anladım zaten canım ya oluyor arada böyleAz önce petitoya yazıcaktım sana nasıl yazdım hala anlamış değilim :))
bizde eskisi kadar sık olamasada hafta bir gibi ilerleyen düzende devam :) eşimde bende eskisi kadar yanaşmıyoruz. her gece yanında ahh bacağım, vaaay karnım diyen birini kim napsın yaakorkuyor adam elinde kalacam diye
Sıcaklık dereceleri farklıdırHassas kurulamamilemnormal kurulama arasında ne fark var hala anlamış değilim ikiside aynı :) bir bakıyım çıktıktsn sonra düşünücem etrafa asıcam artık:)
zamanında çok kızdımda artık benimde hiç halim yok
neyse güç bize geçiçek az kaldı onlar kendi dertlerine yansın bundan sonra
ben zaten bu yüzden normal doğuramazsam ağzıma ne gelirse hastanede sana sayarım sezeryana giderken dedim
artık son haftalarda perine masajı felan yapayım diyorum
ama napsın ikiz bebişiniz olcakBen cinselliği geçtim zaten adam bana doğru düzgün sarılsa ona da razıyım göbeğime değmemek için jennifer lopez gibi arkadan kalçasını çıkararak sarılıyor sinir oluyom
ama napsın ikiz bebişiniz olcak
bende sarılırken hafif yan duruyorum. ikimizinde yüzü birbirimize dönük ama karnı yan tarafa atıyorum
sızlanmalar bizde de var canım, hamilelik öncesi gibi değil tabi ki
Ben cinselliği geçtim zaten adam bana doğru düzgün sarılsa ona da razıyım göbeğime değmemek için jennifer lopez gibi arkadan kalçasını çıkararak sarılıyor sinir oluyom
Tatlım hayırlı olsun ilk önce sen tattın anneliği eminim süper bir duygudur:) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim seninde pozitif olmana maşşallah diyorum . Nasıl paşamız kilo almaya başladı mı sen daha iyi misin
kilo almasına çok sevindim canım. inş daha hızlı toparlar bian önce. tosun olur tosunpozitif olmak zzorundayım tatlım başka çarem yok. Yoğun bakımdaki hemşireler duyguların sütünden geçer sen ne hissedersen oğlun onu yaşar dediler. Oğlumu düşünerek pozitif olmak zorundayım. Oğlumda çok iyi maşallah kilo almaya başladı ama tabi yavaş yavaş ilerliyoruz çok şükür bugünümüze.
sonrada lohusalık kanamaları, yok odada bebek var. yok uykum var derken napalım artık bi müddet daha takılırız :)
düşündümde biz ayaktayken hiç sarılmıyoruz ya o yüzden benim ki ne yapar bilemedim :) yatarken sarılır bana sadece :)
aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz
zamanında çok kızdımda artık benimde hiç halim yok
neyse güç bize geçiçek az kaldı onlar kendi dertlerine yansın bundan sonra
Merhaba arkadaşlar... ÇArşamba akşamı acile gittik. geçen günkü bayılmanın ardından sürkli midem bulanıyordu ve kusuyordum. Acil tecrübemiz çok kötüydü. Ege Üniversitesini su filan basmıştı ya o gün bi de iyice felaketti. çok yorulduk ve zorlandık. Kardiyoloji ve nöroloji hekiminden konsültasyon istediler. Ama eşim ve ben napacağımızı bilemedik. Tekerlekli sandalye tepesinde git gel git gel iyice kötü oldum. Üstüne üstlük bi de kanlarımı ve idrar örneğimi kaybettiler. Bi daha bi daha çile işkence
En sonunda iyice sinirlendim bitap düştüm. Bağırdım çağırdım damar yolumu bile kendim çıkardım ve terkettim. Eve geldiğimde her yerim kaskatı kesilmişti. Başım çatlardııyordu ve midem kaskatıydı.
Ertesi gün rutin doktor kontrolümüz vardı. 30hafta 5 günlük oğluşum 1783gr olmuş. Hiçbir problem görünmüyor dedi doc. Acile giderken haber vermediğimiz için kızdı. Hemen yatışımı verdi. MR istedi. Bir geceyi orda geçirdik işte. MR temiz çıktı. Kan sonuçlarında filan da bişi yokmuş. midem bulanırsa Zofer içebilirmişim. Baş ağrılarıma da migren dediler. Durum böyle yani annişler...
Oh kırkbin kere maşallah çok doğru demişler eşin bodruma geri mi döndü annenler mi yanındapozitif olmak zzorundayım tatlım başka çarem yok. Yoğun bakımdaki hemşireler duyguların sütünden geçer sen ne hissedersen oğlun onu yaşar dediler. Oğlumu düşünerek pozitif olmak zorundayım. Oğlumda çok iyi maşallah kilo almaya başladı ama tabi yavaş yavaş ilerliyoruz çok şükür bugünümüze.
Yuvarlanip gidiyoruz cnm sen.nasilsin.biz esimle kanka gbi olduk adami gece ruyamda opuyorum o derece :) bnmde eksiklerim var tamamlicaz insallh.sahlicakla dogsalrdi.kolayindan dogumlarimiz olsun insallh :)
kız koş çabuk a bişiler ben de eşime kızıyorum oda hazır değil bak geçen gün bi arkadş doğum bile yaptıı
hamileliğim şükür iyi gidiyor hep. Benim eşimde neredeyse 12.ci haftadan beri bitti o işler
neyse bende alıcam intikamımı o isteicek ben uygun değilim dicem
bizde hamileliğin başından beri birlikte olmuyoruz.arkadaş olduk eşimlebenim kendime ve bebeğe alacaklarım bitti ama ne yıkadım ne de çantamı hazırladım.dogumlar da olunca iyice korkmaya başladım
Merhaba arkadaşlar... ÇArşamba akşamı acile gittik. geçen günkü bayılmanın ardından sürkli midem bulanıyordu ve kusuyordum. Acil tecrübemiz çok kötüydü. Ege Üniversitesini su filan basmıştı ya o gün bi de iyice felaketti. çok yorulduk ve zorlandık. Kardiyoloji ve nöroloji hekiminden konsültasyon istediler. Ama eşim ve ben napacağımızı bilemedik. Tekerlekli sandalye tepesinde git gel git gel iyice kötü oldum. Üstüne üstlük bi de kanlarımı ve idrar örneğimi kaybettiler. Bi daha bi daha çile işkence
En sonunda iyice sinirlendim bitap düştüm. Bağırdım çağırdım damar yolumu bile kendim çıkardım ve terkettim. Eve geldiğimde her yerim kaskatı kesilmişti. Başım çatlardııyordu ve midem kaskatıydı.
Ertesi gün rutin doktor kontrolümüz vardı. 30hafta 5 günlük oğluşum 1783gr olmuş. Hiçbir problem görünmüyor dedi doc. Acile giderken haber vermediğimiz için kızdı. Hemen yatışımı verdi. MR istedi. Bir geceyi orda geçirdik işte. MR temiz çıktı. Kan sonuçlarında filan da bişi yokmuş. midem bulanırsa Zofer içebilirmişim. Baş ağrılarıma da migren dediler. Durum böyle yani annişler...
Zaten artık bizde sarılmıyoruz itiyorum öyle sarılınca,birde elini karnıma koyuyorum resmen direnç uyguluyorum eline o havada tutuyor ben bastırıyorum, korkma o kadar diyorum doktor cihazla ne kadar bastırıyor görmuyo musun diyorum o doktor diyor, bende sen bilirsin dedim sonra göbeğime konuşuyorum kızlar sizin bu babanız var ya diye çıldırıyor kötüleme beni kızlarıma diye
Ah canım kıyamam ya neler gelmiş bu halinle başına çok şükür bebeğinde sende iyisin çok geçmiş olsun Allah iş bilmezlerin eline düşürmesin kimseyiMerhaba arkadaşlar... ÇArşamba akşamı acile gittik. geçen günkü bayılmanın ardından sürkli midem bulanıyordu ve kusuyordum. Acil tecrübemiz çok kötüydü. Ege Üniversitesini su filan basmıştı ya o gün bi de iyice felaketti. çok yorulduk ve zorlandık. Kardiyoloji ve nöroloji hekiminden konsültasyon istediler. Ama eşim ve ben napacağımızı bilemedik. Tekerlekli sandalye tepesinde git gel git gel iyice kötü oldum. Üstüne üstlük bi de kanlarımı ve idrar örneğimi kaybettiler. Bi daha bi daha çile işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?