- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.281
Canim az once ben de kaçırdım hapsururkenaynen canım yaa sidikli olduk çıktık ortaya ped takmaya başladım
Buarada normal doğumda dikiş atılırken uyuşturuyorlar mı?
başla canım başla iyi oluyor hemde garanti olmuş oluyorCanim az once ben de kaçırdım hapsururken.hamile külotlarim dayanmiyo bende mi pede baslasam ne?
Canim boyum 1.60 civari kilom da 60ti zayif değildim aslinda ama baliketliydim.ben kapali olunca disarda hep bol giyiniyorum pek belli olmuyo gobegim anca yeni anlasiliyo hamile oldugum ama bu tarz hamile badilerine hevesim vardi hep ben de evde giyiyorum bikactane aldım hevesimi boyle gideriyorumBen 6 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Siz çok tatlı olmuşsunuz böyle üstündekinin rengi de çok güzelmiş
Cok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
Bende 13 kilo aldım ama benimki sanki daha çok çıkmış gibi ya.. Yada ben göbeğime Kafayı takmış durumdayımCok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
Aa Olur mu daha çok merak ettirdin şimdiAyy ben hiç paylaşmayım...Göbeğimi görseniz korkarsınız kızlaaar
Kiz bilerek beni zayif gosteren pantolonumu giydim yoksa bacaklar falan dobi dobi oldu13 kilo hiç belli olmuyo
Bende aldım 2 tane ama giymeye cesaret edemiyorum pek görmemişlik gibi geliyor bol bol giyinip çıkıyorumCanim boyum 1.60 civari kilom da 60ti zayif değildim aslinda ama baliketliydim.ben kapali olunca disarda hep bol giyiniyorum pek belli olmuyo gobegim anca yeni anlasiliyo hamile oldugum ama bu tarz hamile badilerine hevesim vardi hep ben de evde giyiyorum bikactane aldım hevesimi boyle gideriyorum
Kiz bilerek beni zayif gosteren pantolonumu giydim yoksa bacaklar falan dobi dobi oldu
Hehhe valla yine baktım da senin iki katınım şuandaAa Olur mu daha çok merak ettirdin şimdi
Yok canim sana oyle geliyordur.hamilelik her anne adayina yakisir.hamilelikte bazilari kendini daha guzel bulurmus bazisi da cirkinlestigini dusunurmus.ben de kendimi guzel bulmuyorum seninki de psikolojiktir.onun bunun dedigine zaten hic takilma bileBende 13 kilo aldım ama benimki sanki daha çok çıkmış gibi ya.. Yada ben göbeğime Kafayı takmış durumdayımgeçen birisi ikiz mi dedi ondan beri taktım.. Sen iyi görünüyorsun maşallah
Ohh ne guzel ellrrine saglik. Esim soylenip duruyor benim de. Hastane valizi de hastane valizi diye. Gogus pedi terlik ve gogus ucu kremi eksik. Onlari almam lazim sadece.
Canim az once ben de kaçırdım hapsururken.hamile külotlarim dayanmiyo bende mi pede baslasam ne?
Ben de 14 kg aldim ve cok cirkin hissediyorum. İns veririz ya. Gerci disardan bakan cok kilo almamissin diyor. Butun kilo ust bacaklarimda ve karnimda, ama bol giyindigim icin hamile oldugum pek anlasilmiyor. Yine de 14 kg almis gibi gorunmuyorum ama yine de guzel hissetmiyorum kendimi. Yuzum elim ayagim sismedi hic.Yok canim sana oyle geliyordur.hamilelik her anne adayina yakisir.hamilelikte bazilari kendini daha guzel bulurmus bazisi da cirkinlestigini dusunurmus.ben de kendimi guzel bulmuyorum seninki de psikolojiktir.onun bunun dedigine zaten hic takilma bile
Lansinoh ya da mustela diyorlar ama sanirim lansinoh alacapim ben de. En cok onun methiniduydum :)Göğüs ucu kremi ve pedini lansinoh marka al cnm mor krem en iyisi o diyorlarbnmde bebişin valizi hazır benmkiler yıkanıp ütülenip yerleşecek heralde haftaya hazırlarım onu da :)
Maşallah sana :) bizde inşallah doğumlarımızı normal yapıp senin gibi olumlu yorumlar yaparız sonrasında :)Epidural benide ürkütüyor bilmiyorum hiç düşünmedim bile. Sezeryanda Allah mecbur bırakmasın aklıma bile gelmedi hiçbirinde
Yani Allahtan elim Yüzüm şişmedi de kendimi çok kötü hissetmiyorum ama beni gören daha iki ayım olduğuna inanmıyor , sanki yani doğuma gidecek gibi duruyorum inşallah bundan sonra okadar büyümez. Benim bebekte üç hafta önde, o yüzden kendimi teselli etmeye çalışıyorum normaldir diye..Yok canim sana oyle geliyordur.hamilelik her anne adayina yakisir.hamilelikte bazilari kendini daha guzel bulurmus bazisi da cirkinlestigini dusunurmus.ben de kendimi guzel bulmuyorum seninki de psikolojiktir.onun bunun dedigine zaten hic takilma bile
Ben normal kontrole gittim 39 artı 4 de 2 xm açıklık var hayırlı olsun doğum başlamış dedi dr yatış yapabilirsin dedi istemedim eve gidip sonra geleceğim dedim çok uzatma ama dedi aksam gideriz dedik geceyarısı buldu evde işlerimi hallettim bi güzel hiç öyle acayip bi sancilanmam yoktu arada gelip gidiyorduAslinda normal olmasini istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacum var. Hastanede 20 gun once normal dogum yapmis biriyle tanistim. Cok aci cekmus kesmisler bir suru dikis atmislar. Hala karni agriyordu korkuttu beni. Biri de bebek cikmamis vakumla cekmisler falan filansen ne kadar sure sanci cektin mesela kac dikis attilar. Kac gunde iyilestin
Ben dr.uma sormayi unuttum ama aile hekimimin hemsiresine sordum bugun lansinoh kreme me zaman başlayayım diye?dogumdan 15 gun once dedi cok erken oynamaya baslamak erken doguma sebep olur diye duyup tirsmistim zaten haziran son gunleri baslarim insallah kreme göğüs uclarim simdiden ellenmiyo ama aciyo.zaten catlak kremimi bile duzenli kullanamiyorum ben kizlar banyodan banyoya anca .Allahtan henuz catlak yok umarim olmaz da var mi catlaklari baslayan?Lan
Lansinoh ya da mustela diyorlar ama sanirim lansinoh alacapim ben de. En cok onun methiniduydum :)
Burayi okudukca her an doguma gidebilirmisim gibi hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?