2015 Temmuz Anneleri

Benim var çatlaklarım. Bir günde oldu hem de inanmazsın.

Mrb kızlar benim elim ayağım cok sisti. Gebelik zehirlenmesimi var dıye korkuyorum.
canım çokmu şiş?? birde tansıyon takibi yapıyormusun??
amn işallah canım sanada geçmiş olsun bu arada aleyküm selam
canım normal doğumu düşün sezeryan mecbur kalındığında tabiki yapılır ama önceliğin normal doğum olsun..
maşallah size inşallah bebişin kendinş çabucacık toparlar canım.. kızımla benim isim bandımız ha la durur saklıyourm :)
çok sevindim canım tombik balina olcak o annesi maşallah bebeğine..
aynen doğru tespit
Kızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farketti sizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
maşallah canım göbüşe..
Cok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
maşallah canım göbüşler artık kendni daha çok belli ediyor kızlar :)

Ayy sorma yetmiyo çamaşır yetmiyo bulamıyorum da hamile külodu internetten alıcam mecbur hastane valizine de koymak lazım rahat külotlar.

Kiloya gelince hiç moralini bozma ben dün tartıldım 17 kilo almışım önceleri takıyordm 10lu kilolar başlayıncaa aman dedim hamileyim benn :) heralde doğuma kadar 25 alcam bu gidişle zaten şişkoydum 63kilo başladım 80 oldm boyum 160 keşke daha az alabilseydim ama canımız sağolsun napalmm

Sa
SagOl canim . ne güzel yazmissin.suni sanci zormus gercekten. Normal sancilar o kadar aci vermiyormus

Canim sen de profil foto da cok tatli duruyosun masallah hic o kadar kilo almis gibi durmuyosun zaten takmamakla en iyisini yapiyosun

Merhaba kizlar uzun zamandir yazilanlari takip ediyorum ama yazmak icin bir turlu firsatim olmuyordu ama bazi arkadaslarin normal ve sezeryan dogum arasinda kaldigini gorunce ilk dogumumdaki tedirginliklerim korkularim aklima geldi ve yazmak istedim.Kesinlikle zorunlu bir durum olmadigi surece normal dogumu tavsiye ediyorum.bence kendinize guvenin dogum sancilari dayanilamayacak gibi degil ara ara geliyor dinlenditiyor insani nefes cok onemli bagirmak care degil serin kanli olup sanci baslayinca derin nefes alip yavas vermek cok ise yariyor vucut herseyi ayarliyor.Ben zamanin nasil gectigini anlamadim acikcasi kendimi nefese vucuduma odakladim ebe tamam ikin dedi iki uc kerede kizim dunyaya geldi kizimi kucagima aldiktan sonra ne dikis hissettim nede baska bisey sadece kocaman gozleriyle bana bakisi kaldi aklimda3saat sonra normal hayatima dondum.

Ben çatır çatır çatlıyorumm valla ay ne güzel inşallah da olmaz çatlağın ben hiç olmaz bnde diye düşünüyodum ama çok fena çatladım krem yağ lierac nebulduysam sürdüm ama nafile olacağı varsa önüne geçilmiyor malesef

Masallah ogluna canim, kisa surede cikarsiniz umarim hastaneden:)

Ben cinselliği geçtim zaten adam bana doğru düzgün sarılsa ona da razıyım göbeğime değmemek için jennifer lopez gibi arkadan kalçasını çıkararak sarılıyor sinir oluyom

Göbeğimle sorunu yok şap şup öpüp duruyo işte nasıl bir hayal dünyası varsa bebeğe zarar vereceğini düşünüyo ilişkiye girerse o yüzden tırsıyı neyse yapcak biley yok artık

Sevindim cok canim bisey cikmamadina.gittin iyi oldu icin rahatlamis:)

Ay masallah 41 kere. Hayirli olsun canim evinize gelmissiniz:)

Ben de 58 ile hamile kaldm ayni boydayiz:)
Doguma kadar 20 yaparm heralde boyle yersem:)

Ben hamile kulodu almadim lcw de xl 5 li paket gormustm onu aldm asiri rahat:) gobegin ustune bisey cekemiyorum ama iki tanr de dogum sonrasi icn yupyuksek belli al dediler anne donu aldm kendime

Kızçeler sevgili annişler heyooo ! Kulak verin lütfen acil bişi danışmam lazım
Mustela'nın ürünlerinden sipariş vericem.
~ Saç ve vücut şampuanı 500ml
~ Bebek yağı 110ml

Pişik kremi olarak bepanten kullanıcm onu istemicem. Anne ürünlerinden göğüs ucu kremi olarak Lansinoh başladım sayılır ara ara sürüom.

Peki bebiş için şampuan ve yağdan başka vücut losyonu yağı filan da gerekir mi ki?

Mustela nın konak önleyici köpük şampuanı var yenidoğan saçlarına onu öneriyorlar. Yüz ve vücut losyonuda ayrı satılıyor bilmiyorum gerçekten çok gerekli mi ben alacağım ama doğumdan sınra gerekliliğine bakıp da alabilşrsin istersen.
Not: Bebeyağını ilk günler direk vücuda değilde suya katıp vücuduna dökmeyi öneriyormuş bebek hemşireleri aklında olsun seninde :)

Tatlım ben tedi den aldın penyesine bayıldım bir tane aldım denemek için yarın 2 3 tane daha alıcam çanta için

Tatlım ben tedi den aldın penyesine bayıldım bir tane aldım denemek için yarın 2 3 tane daha alıcam çanta için
Tedi den mi hiç aklıma gelmedi oraya bakmak yakınımda var bir bakayım bnde sağol cnm iyi oldu internetten beden tutturamam diye alnak istemiyorum malum iççamaşırı iade olmaz ama bulamazsam mecbur tediye bakıcam bnde

canım yaaa ne güzel anlatmışsın.böyle normal doğumu güzel gecenler anlatınca bana bir cesaret geliyoki sormadiyorum ki nolacak yaa normal doğurur çıkarımhalbuki çok korkağım ben tırsarım aslında ama bi an cesaret geliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…