- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.301
Ben dr.uma sormayi unuttum ama aile hekimimin hemsiresine sordum bugun lansinoh kreme me zaman başlayayım diye?dogumdan 15 gun once dedi cok erken oynamaya baslamak erken doguma sebep olur diye duyup tirsmistim zaten haziran son gunleri baslarim insallah kreme göğüs uclarim simdiden ellenmiyo ama aciyo.zaten catlak kremimi bile duzenli kullanamiyorum ben kizlar banyodan banyoya anca .Allahtan henuz catlak yok umarim olmaz da var mi catlaklari baslayan?
canım çokmu şiş?? birde tansıyon takibi yapıyormusun??Mrb kızlar benim elim ayağım cok sisti. Gebelik zehirlenmesimi var dıye korkuyorum.
amn işallah canım sanada geçmiş olsun bu arada aleyküm selambu arada kadın doğum yoğun bakımda yattım. Ve oradaki hamişlerin hepsiniz çok selamı var. Çok zor durumdalar dualarımızı eksik etmeyelim ne olur. Allah herkesin bebişini sağlıkla versin kucağına inş...
canım normal doğumu düşün sezeryan mecbur kalındığında tabiki yapılır ama önceliğin normal doğum olsun..Nasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
maşallah size inşallah bebişin kendinş çabucacık toparlar canım.. kızımla benim isim bandımız ha la durur saklıyourm :)Kızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
çok sevindim canım tombik balina olcak o annesi maşallah bebeğine..Kızlar çok şükür şeker testimin sonuçları iyi çıktı.. Bebişim de ben de gayet sağlıklıyız Allah'a şükür.. Ama bir günlük düşünce bile bana yetti, bebişime iyi bakamadım düşüncesi. Allah tüm annelere ve bebeklerine sağlık versin.. Bizim oğlan sadece biraz iri kıyım olacak teyzeleri :)
aynen doğru tespitDevlet hastanelerine yorum yapamıycam ama kesinlikle Sancı çekerken bağıranlara bi anlam veremiyorum inanın bağrılcak bi ağrı değil doğum anı zaten ıkınmak ve zorlanmak la alakalı ben mi anormalim bilmiyorum.
Ama şunu diyorum tekrar sezeryan bi doğum Şekli değil. Yurtdışında böyle bi Seçenek yok bi bizde var.
Ve Planlı sezeryanla doğum yapıldığında vaktinden önce bebek alındığı için hiç mantığıma uymuyo. Sezeryan olucaksada doğumun Başlama zamanı beklenmeli çocuk vaktim doldu yola çıktım demeli öyle alınmalı
maşallah canım göbüşe..Kızlaar kardeşim istedi ona çekip gönderdim sizle de paylaşayım dedim benim göbüşün son hali bu :) bu hafta baya farkettisizde durumlar ne Eki Görüntüle 1536366
maşallah canım göbüşler artık kendni daha çok belli ediyor kızlar :)Cok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
Aynen valla kulot yikamak icin camasir yikiyorum resmen:))
Ben de 14 kg aldim ve cok cirkin hissediyorum. İns veririz ya. Gerci disardan bakan cok kilo almamissin diyor. Butun kilo ust bacaklarimda ve karnimda, ama bol giyindigim icin hamile oldugum pek anlasilmiyor. Yine de 14 kg almis gibi gorunmuyorum ama yine de guzel hissetmiyorum kendimi. Yuzum elim ayagim sismedi hic.
SagOl canim . ne güzel yazmissin.suni sanci zormus gercekten. Normal sancilar o kadar aci vermiyormus
Ben normal kontrole gittim 39 artı 4 de 2 xm açıklık var hayırlı olsun doğum başlamış dedi dr yatış yapabilirsin dedi istemedim eve gidip sonra geleceğim dedim çok uzatma ama dedi aksam gideriz dedik geceyarısı buldu evde işlerimi hallettim bi güzel hiç öyle acayip bi sancilanmam yoktu arada gelip gidiyordu
12 de gittim hastaneye 1 gibi odadaydim suni sanci ister misin dedi dr siz bilirsiniz dedim
Suni sanci verilince doğum dalgalarını hissetmeye başladım 4 buçukta yavrum kollarimdaydi..çabuk açıldı çok şükür
Bir tek son zamanları zorlu geçti diyebilirim Doğum hanede ağrı yoktu doğum evresinde ikinma hissi oluyor..
Ne kesi atılırken ne sonrasında ağrı duymadım normal oturdum tuvalete gittim..hiç bir sorun yaşamadım
Bir tek dikis sırasında burası biraz acitabilir hassas bi bolgedeyim dediğinde hafif bi batma hissi oldu öyle kötü degildi dikiste yani..yürüyerek girmek istedim odaya ama koridor sonunda yol uzak diye izin vermediler..
Demem o ki bol bol dua edin tabi ki biraz zorlu bi surec ama dayanilamayack gibi değil..bi sonlara dogru öyle oluyor
Ufak da bi tavsiye suni sanci önermiyorumbu seferkini kendi dalgalarımla yaşamak istiyorum
Suni de sancılar dinlenme fırsatı tanımıyormus vs vs
Bu kadar uzun yazacagimi tahmin etmezdim sırf siz normal doğurun diye yani
Canim sen de profil foto da cok tatli duruyosun masallah hic o kadar kilo almis gibi durmuyosun zaten takmamakla en iyisini yapiyosunAyy sorma yetmiyo çamaşır yetmiyo bulamıyorum da hamile külodu internetten alıcam mecbur hastane valizine de koymak lazım rahat külotlar.
Kiloya gelince hiç moralini bozma ben dün tartıldım 17 kilo almışımönceleri takıyordm 10lu kilolar başlayıncaa aman dedim hamileyim benn :) heralde doğuma kadar 25 alcam bu gidişle zaten şişkoydum 63kilo başladım 80 oldm boyum 160 keşke daha az alabilseydim ama canımız sağolsun napalmm
Ben dr.uma sormayi unuttum ama aile hekimimin hemsiresine sordum bugun lansinoh kreme me zaman başlayayım diye?dogumdan 15 gun once dedi cok erken oynamaya baslamak erken doguma sebep olur diye duyup tirsmistim zaten haziran son gunleri baslarim insallah kreme göğüs uclarim simdiden ellenmiyo ama aciyo.zaten catlak kremimi bile duzenli kullanamiyorum ben kizlar banyodan banyoya anca .Allahtan henuz catlak yok umarim olmaz da var mi catlaklari baslayan?
Masallah ogluna canim, kisa surede cikarsiniz umarim hastaneden:)pozitif olmak zzorundayım tatlım başka çarem yok. Yoğun bakımdaki hemşireler duyguların sütünden geçer sen ne hissedersen oğlun onu yaşar dediler. Oğlumu düşünerek pozitif olmak zorundayım. Oğlumda çok iyi maşallah kilo almaya başladı ama tabi yavaş yavaş ilerliyoruz çok şükür bugünümüze.
Ben cinselliği geçtim zaten adam bana doğru düzgün sarılsa ona da razıyım göbeğime değmemek için jennifer lopez gibi arkadan kalçasını çıkararak sarılıyor sinir oluyom
Sevindim cok canim bisey cikmamadina.gittin iyi oldu icin rahatlamis:)sağol canım arada oluyor günde 1 bazen iki o kadar :)
kızlar geldim 3 saate yakın bekledim önce nst ye aldılar sonra kontrole nst iyi çıktı kontrolde suyuma karın çevresine felan baktı doktor gayet iyi görünüyor herşey normal dedi idrar kaçırmış olabilirsin dedi iki hafta sonra tekrar randevum var önce nst sonra muayene.. içim çok rahatladı iyikide gittim yoksa ben baya takardım acabamı diye ama çok kalabalıktı benim doktorum aynı zamanda perinatolog çok ayrıntılı vardı otururken yoruldum.. hepinize çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte bebkelerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız
Ay masallah 41 kere. Hayirli olsun canim evinize gelmissiniz:)Kızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Ayy sorma yetmiyo çamaşır yetmiyo bulamıyorum da hamile külodu internetten alıcam mecbur hastane valizine de koymak lazım rahat külotlar.
Kiloya gelince hiç moralini bozma ben dün tartıldım 17 kilo almışımönceleri takıyordm 10lu kilolar başlayıncaa aman dedim hamileyim benn :) heralde doğuma kadar 25 alcam bu gidişle zaten şişkoydum 63kilo başladım 80 oldm boyum 160 keşke daha az alabilseydim ama canımız sağolsun napalmm
Ooooo hic popon yokCok sirin görünüyor canim.bu ds benim bugun itibariyle 13 kilo almış son halin
Kızçeler sevgili annişler heyooo ! Kulak verin lütfen acil bişi danışmam lazım
Mustela'nın ürünlerinden sipariş vericem.
~ Saç ve vücut şampuanı 500ml
~ Bebek yağı 110ml
Pişik kremi olarak bepanten kullanıcm onu istemicem. Anne ürünlerinden göğüs ucu kremi olarak Lansinoh başladım sayılır ara ara sürüom.
Peki bebiş için şampuan ve yağdan başka vücut losyonu yağı filan da gerekir mi ki?
Tatlım ben tedi den aldın penyesine bayıldım bir tane aldım denemek için yarın 2 3 tane daha alıcam çanta içinAyy sorma yetmiyo çamaşır yetmiyo bulamıyorum da hamile külodu internetten alıcam mecbur hastane valizine de koymak lazım rahat külotlar.
Tedi den mi hiç aklıma gelmedi oraya bakmak yakınımda var bir bakayım bnde sağol cnm iyi olduTatlım ben tedi den aldın penyesine bayıldım bir tane aldım denemek için yarın 2 3 tane daha alıcam çanta için
canım yaaa ne güzel anlatmışsın.böyle normal doğumu güzel gecenler anlatınca bana bir cesaret geliyoki sorma
Ben normal kontrole gittim 39 artı 4 de 2 xm açıklık var hayırlı olsun doğum başlamış dedi dr yatış yapabilirsin dedi istemedim eve gidip sonra geleceğim dedim çok uzatma ama dedi aksam gideriz dedik geceyarısı buldu evde işlerimi hallettim bi güzel hiç öyle acayip bi sancilanmam yoktu arada gelip gidiyordu
12 de gittim hastaneye 1 gibi odadaydim suni sanci ister misin dedi dr siz bilirsiniz dedim
Suni sanci verilince doğum dalgalarını hissetmeye başladım 4 buçukta yavrum kollarimdaydi..çabuk açıldı çok şükür
Bir tek son zamanları zorlu geçti diyebilirim Doğum hanede ağrı yoktu doğum evresinde ikinma hissi oluyor..
Ne kesi atılırken ne sonrasında ağrı duymadım normal oturdum tuvalete gittim..hiç bir sorun yaşamadım
Bir tek dikis sırasında burası biraz acitabilir hassas bi bolgedeyim dediğinde hafif bi batma hissi oldu öyle kötü degildi dikiste yani..yürüyerek girmek istedim odaya ama koridor sonunda yol uzak diye izin vermediler..
Demem o ki bol bol dua edin tabi ki biraz zorlu bi surec ama dayanilamayack gibi değil..bi sonlara dogru öyle oluyor
Ufak da bi tavsiye suni sanci önermiyorumbu seferkini kendi dalgalarımla yaşamak istiyorum
Suni de sancılar dinlenme fırsatı tanımıyormus vs vs
Bu kadar uzun yazacagimi tahmin etmezdim sırf siz normal doğurun diye yani
Canım ben bunlardan aldım çok memnunum, dört yane almıştım ama daha da alıcam sanırım yetmiyor malum :) http://mobil.e-bebek.com/elija-gobek-alti-buzgulu-2li-kulot_14GELIKKLT1030TENTedi den mi hiç aklıma gelmedi oraya bakmak yakınımda var bir bakayım bnde sağol cnm iyi olduinternetten beden tutturamam diye alnak istemiyorum malum iççamaşırı iade olmaz ama bulamazsam mecbur tediye bakıcam bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?