2015 Temmuz Anneleri

Banyo yağı diye ayrı bi ürünü var ama gerek duymamıştım.

e bebekten almıştım bende 4 5 tane elija markası fena değil onlarda kalın biraz daha . gezmek için tediye girdim bir sürü şey aldım çıktım :) bende o yüzden bir tane alayım dedim beğenirsem alırım çok güzel yumuşak ince ve göbeğe kadar çıkıyor diğerleri o kadar uzun değil aşağı kayıyor . Bir tanede emzirme sütyeni aldım 10 lira bir deniyim dedim eh oda fena değil değiştiriyim ddim ama sonra vazgeçtim kalsın kullanılır elbet :) normal çamaşırcıdan nbb nin emzirme atletlerini aldım beğendim onları gerçekten kullanışlı birde idil babyden emzirme sütyeni aldım süngerli ama baya büyük gerçekten o kadar büyüycek mi göğüslerimiz ya yoksa boş yere almış olucam

canım bende toplamda 14 kilo aldım.boyum 1,60 benimde 53 ile hamile kaldım 67 oldum.bende önceleri takıyordum çünkü hayatım boyunca görmediğim kiloları gördüm soklandım resmen.şimdi çok alıştım gayet normal geliyo

Bende bübchenin ürünlerini aldırdım almanyadan arkadaşıma o çok ısrar etti almam için normalde burts bees alıcaktım neyse aynı dediğin gibi oradaki ebelerde suyun içine bir kaç damla bebek yağını öneriyorlarmış normal yağ değil ama ayrı bir ürün bende öyle yapıcam inşallah

Bana da arada geliyor cesaret ama sonra geçiyor o cesaret korkuyorum yine

Bnde emzirme atleti aldm nbb galiba yanlış hatırlamıyosam evet kullanışlı gözüküyor. Doğumdan snra süt dolup büyüyormuş birde göğüs pedi koyucaz oda doldurcak ay inşallah bol sütlerimiz olsun doysun yavrucaklar :))

Sen en helimizin canım? Bşrde sağlık çalışanları hep sezeryan apar gibi geliyor bana yanlılmıyım

Canım günaydın nasılsın ben bugün ise gitmedim ayyaklarimda su toplar gibi sislikler oldu bugünde alışverişe gidicez nasıl yapi cam bilmiyorum
iyiyim canım.. iyi yapmışsın ayaklarının altına uzandığın zaman yastık felan koy canım yüksekte olursa iyi olur banyodan sonrada en son soğuk su dök bacaklarına ayaklarına öyle çık.. su toplar gibi dedinya aslında doktoruna bi danışsan çok fazla su toplamış ama sen birde çalışıyorsun ayaklarını istediğin gibi uzatamıyorsun ondanda olabilir bu.. alışverişe çıkarken ayağına rahat bişey giyiyn canım..
günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım da dua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)
allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah istediğin notu alır geçersin sınavdan..
Gunydin cnm gene erknden uyndim benn :)bazen unutup yatakta sagdan sola donerkn geriliyorum insallh bi zarari.olmuyodur.oyle yorgun uyuyorumki pestilim cikmis hep :)
canım bende gece uyku arasında geriliyorum fark edince hemen toparlanıyorum ama zararı varmı yokmu bilemiyorum istemsiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…