- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.341
aynn cnm o yuzden kasığım gerilio hmn toprlanıyorum ama inşallh oktur zararıiyiyim canım.. iyi yapmışsın ayaklarının altına uzandığın zaman yastık felan koy canım yüksekte olursa iyi olur banyodan sonrada en son soğuk su dök bacaklarına ayaklarına öyle çık.. su toplar gibi dedinya aslında doktoruna bi danışsan çok fazla su toplamış ama sen birde çalışıyorsun ayaklarını istediğin gibi uzatamıyorsun ondanda olabilir bu.. alışverişe çıkarken ayağına rahat bişey giyiyn canım..
allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah istediğin notu alır geçersin sınavdan..
canım bende gece uyku arasında geriliyorum fark edince hemen toparlanıyorum ama zararı varmı yokmu bilemiyorum istemsiz oluyor
ben çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum ne gördüğümü sendede öyle oluyormu çok tuhaf gözüm dalar dalmaz rüya görüyorum çok komik :))aynn cnm o yuzden kasığım gerilio hmn toprlanıyorum ama inşallh oktur zararı
Günaydın canım benimde çarşamba başlıyo. İnşallah çok güzel geçer. Allah zihin açıklığı versin.günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım dadua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)
allah allah neden böyle oldu acaba doktoruna ulaşabilirmisin bugün olmazsa giderdin bu ağrılara belki bi çözüm yolu bulurkızlar günaydın. Ya ben fena haldeyim. Tamam kasık ağrısı karın ağrısı vs anlıyorumda benim tüm vücudum ağrıyo. Belim sırtım kalçam kaburgam neremi saysam... Dökülüyorum... Napıcam ben yaa
banada oyle dedı canım.Ben 25. Haftada yaşadım canım. Muayene olmuştum. Dinlen sıcak duş al demişti doktorum. Bide minoset vermişti. Dinlenmekle geçmezse gel demişti
teşekkurler canım.belkıde oyledir.ilk olunca anlamıyorsunkı.....Miden agrimis olabilir mi? Dogum sancisi gogsun altinda olmuyor cunku. Birde diyaframa baski artiyor artik. Ayrica bebegin ayaklari yada kafasi kaburgalarini itiyordur. Benim kizin ayaklari resmen acitiyor artik yekme atinca ve gerinice iceride. Normaldir canim bende de cok oluyor.
Bilmiyorum ki... Halbuki düzenli sporda yapıyorum. Bir gariplik var her kemiğim ayrı ağrıyoallah allah neden böyle oldu acaba doktoruna ulaşabilirmisin bugün olmazsa giderdin bu ağrılara belki bi çözüm yolu bulur
canım bugün gitsen almazmı acabaBilmiyorum ki... Halbuki düzenli sporda yapıyorum. Bir gariplik var her kemiğim ayrı ağrıyodoktor randevum pazartesi
günaydın canım iyyim :) kalk canım bebişi doyur sonra miden ağrımaya başlar :))Slm canlar gunaydin :)) naslsnz ben kurt gibi acktmmm kahvalti hazrlamam lazmm ama cokta guzel uzanms buraya yazyrm :))
Aynn bes dakikada bisuru olay yasiyorum :))bazen hatirliyorum bazen hic bisey hatrlamiyorum.simdi kendi hftami okudum.kitaptanda artik bu hftalrda cok fzla ruya gorursunuz hatrladiklarinizi not alin fln diyo :))ben çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum ne gördüğümü sendede öyle oluyormu çok tuhaf gözüm dalar dalmaz rüya görüyorum çok komik :))
Gnydin cnm bnde kocamin.uyanmasini bekliorum uyuyor fosur fosurr :)Slm canlar gunaydin :)) naslsnz ben kurt gibi acktmmm kahvalti hazrlamam lazmm ama cokta guzel uzanms buraya yazyrm :))
Canım günaydın nasılsın ben bugün ise gitmedim ayyaklarimda su toplar gibi sislikler oldu bugünde alışverişe gidicez nasıl yapi cam bilmiyorum
günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım dadua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)
Üniversite hastanesi bugün adam yoktur bilecanım bugün gitsen almazmı acaba
hahaha nasıl not alacakmışız yahuu :)) not alırsam uykum hepten kaçar sabaha kadar nöbet beni bekler :)))Aynn bes dakikada bisuru olay yasiyorum :))bazen hatirliyorum bazen hic bisey hatrlamiyorum.simdi kendi hftami okudum.kitaptanda artik bu hftalrda cok fzla ruya gorursunuz hatrladiklarinizi not alin fln diyo :))
hmm o zaman pazartesiyi bekliceksin yada dayanılmaz hale gelirse acile özele git derim inşallah geçer ağrılarınÜniversite hastanesi bugün adam yoktur bile
Kalktm canm cayi koydm hazrldm biseyler esimi kaldrcm simdi yoksa oglan beni yicek :))günaydın canım iyyim :) kalk canım bebişi doyur sonra miden ağrımaya başlar :))
Ayni durumdyz cnm benm kide uyuyr uyandrcm simdi acktk biZ oglmla :)Gnydin cnm bnde kocamin.uyanmasini bekliorum uyuyor fosur fosurr :)
ben çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum ne gördüğümü sendede öyle oluyormu çok tuhaf gözüm dalar dalmaz rüya görüyorum çok komik :))
Aynn bes dakikada bisuru olay yasiyorum :))bazen hatirliyorum bazen hic bisey hatrlamiyorum.simdi kendi hftami okudum.kitaptanda artik bu hftalrda cok fzla ruya gorursunuz hatrladiklarinizi not alin fln diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?