2015 Temmuz Anneleri

aynn cnm o yuzden kasığım gerilio hmn toprlanıyorum ama inşallh oktur zararı

kızlar günaydın. Ya ben fena haldeyim. Tamam kasık ağrısı karın ağrısı vs anlıyorumda benim tüm vücudum ağrıyo. Belim sırtım kalçam kaburgam neremi saysam... Dökülüyorum... Napıcam ben yaa

günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım da dua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)
Günaydın canım benimde çarşamba başlıyo. İnşallah çok güzel geçer. Allah zihin açıklığı versin.

allah allah neden böyle oldu acaba doktoruna ulaşabilirmisin bugün olmazsa giderdin bu ağrılara belki bi çözüm yolu bulur

teşekkurler canım.belkıde oyledir.ilk olunca anlamıyorsunkı.....

allah allah neden böyle oldu acaba doktoruna ulaşabilirmisin bugün olmazsa giderdin bu ağrılara belki bi çözüm yolu bulur
Bilmiyorum ki... Halbuki düzenli sporda yapıyorum. Bir gariplik var her kemiğim ayrı ağrıyo doktor randevum pazartesi

ben çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum ne gördüğümü sendede öyle oluyormu çok tuhaf gözüm dalar dalmaz rüya görüyorum çok komik :))
Aynn bes dakikada bisuru olay yasiyorum :))bazen hatirliyorum bazen hic bisey hatrlamiyorum.simdi kendi hftami okudum.kitaptanda artik bu hftalrda cok fzla ruya gorursunuz hatrladiklarinizi not alin fln diyo :))

Canım günaydın nasılsın ben bugün ise gitmedim ayyaklarimda su toplar gibi sislikler oldu bugünde alışverişe gidicez nasıl yapi cam bilmiyorum

Yeni Ayakkabı mı vurdu acaba. Rahat bişey giy bari canım

günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım da dua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)

Günaydın canım. Başarılar sana. Allah yardımcın olsun

Aynn bes dakikada bisuru olay yasiyorum :))bazen hatirliyorum bazen hic bisey hatrlamiyorum.simdi kendi hftami okudum.kitaptanda artik bu hftalrda cok fzla ruya gorursunuz hatrladiklarinizi not alin fln diyo :))
hahaha nasıl not alacakmışız yahuu :)) not alırsam uykum hepten kaçar sabaha kadar nöbet beni bekler :)))

ben çok rüya görüyorum ama hatırlamıyorum ne gördüğümü sendede öyle oluyormu çok tuhaf gözüm dalar dalmaz rüya görüyorum çok komik :))

ben de oyleyim ya zaten gece surekli uyanıyorum. ama daldığımda hemen bir olaylar, film cekiyorum sanki sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…