2015 Temmuz Anneleri

Nerelerdesin kız sen
Bizi mesajsız Bırakma. Napıyo cimcimelerin nasıl gidiyo evine yerleştin mi alışveriş yaptın mı? Çantanı hazırladın mı? Anlat bakim seni yakalamışken
Canimmm :) Yerlestim cok sukur.Bugun kizlarin kiyafetlerini yikadim.Cuma gunu cantami hazirlayacagim insaAllah. Bugun kizlarin odalarina bakmaya gidecegiz insaAllah :) Ana kucaklari ve mobilyalarda alininca eksiklerimiz bitiyor insaAllah :) Cok sukur iyiyiz.Sen nasilsin,kuzu nasil :)

Oy fotonun guzelligine bak :) MasaAllah size :) Rabbim hic ayirmasin sizi insaAllah :)

Kizlar yaa bnm hic istahim yok cnm sadece meyve ymk.istiyo kahvaltida yumurta fln yiyeyim kusmak.istiyorum bebegi besleyemiyomuyum acaba diye dusunmeye baslfim.

Kızlar doğumlar başlayınca alışverişe hız vereyim dedim. Yarım ay şeklindeki emzirme yastıkları gerekli mi acaba çok şirin görünüyor lar ama. Alan kullanan var mi

Ben aldım cnm kullanışlı diyorlar hem emzirirken hem çocuk oturmaya başlarken yardımcı olurmuş hemde şimdiden sırtımız için iyi gelirmiş ama ben emzirirken kullanıcam

Slm canlar gunaydin :)) naslsnz ben kurt gibi acktmmm kahvalti hazrlamam lazmm ama cokta guzel uzanms buraya yazyrm :))

Günaydın canım. Doyurdun mu oğluşunu :)

Kizlar yaa bnm hic istahim yok cnm sadece meyve ymk.istiyo kahvaltida yumurta fln yiyeyim kusmak.istiyorum bebegi besleyemiyomuyum acaba diye dusunmeye baslfim.

Benimde 2. Trimestra göre iştahım daha az. Kramplarım ağrılarım arttı. Diyorum vitamin alamıyırum heralde. Eskidrn her gün muz yerdim kramp olmazdı. Şimdi magnezyum içiyorum banamısın demiyor

Bnde magnezyum.iciyorum. bilek agrilarim fln hic gecmedi.aslinda sansliyiz meyveler cok guzel cesit cok .ama baska bisey yiyesim yok.esim diyor havalr isindi ondan gitti istahin.

Kizlar uyku seti alcmda bebege nerden alablrm ya

http://www.karaca-home.com/bebek-odasi/bebek-uyku-setleri karacanın da var bebk uyku setleri, hem kumasları da cok guzel yumusak bakabilirsin. ben de düşünüyorum da acaba perdesini de secince takım birşey mi alsam karar veremiyorum.

bir de karyolaya kenarına korucular var ya
onu hep hazır mı aldınız? kendi istediği kumaştan diktiren var mı? yani boyle birşey yapılıyor mu?

Benim aldigim uyku setinin içinde korumalikta vardı canım.öyle bir set alirsan daha iyi takim halinde.

Bnde magnezyum.iciyorum. bilek agrilarim fln hic gecmedi.aslinda sansliyiz meyveler cok guzel cesit cok .ama baska bisey yiyesim yok.esim diyor havalr isindi ondan gitti istahin.

Bu ara benimde istahim yok pek canim sabah yumurtayı zorla yedim. Yemek zorundayız tamda bebislerin kilo alma zamanları.
Şimdide zorla süt iciyorum.1 saat oldu yudum yudum bitiremedim

Ben bebek arabasi ve park yatak satan bir yerden aldm canim. Park yatak, icinin visko yatagi ve uyku setini toptan almistik fiyatini da hatirlamiyorum ama sanirim 50 civariydi. Kenarliklari yastigi carsafi yorgani var icinde.
Evet cnm bende oyle bisey aryrm esim besigi siprs etti netten uyku seti bakcm bende simdi brgnp onuda siprs etcz

:) evetncnm simdi ikinciye doyrcm :))

Ben aldım cnm kullanışlı diyorlar hem emzirirken hem çocuk oturmaya başlarken yardımcı olurmuş hemde şimdiden sırtımız için iyi gelirmiş ama ben emzirirken kullanıcam
Gecen bende baktm 50 lira dio arkdsta dedi kilifi 5 lira kilifini al annen doldrdsn icini bana mantkli geldi oyle yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…