2015 Temmuz Anneleri

Bu ara benimde istahim yok pek canim sabah yumurtayı zorla yedim. Yemek zorundayız tamda bebislerin kilo alma zamanları.
Şimdide zorla süt iciyorum.1 saat oldu yudum yudum bitiremedim
Bnde ayran.ictim o dahs iyi gidiyo serin serin.aksam yemkden snra midem bulaniyo zorlanrak yiyorum bnde.bn sute cok az tarcin atiyorum o zmn cok.kokusu klmiyo cnm.soguksa sut bi dikiste bitiriyyorumki kurtulayim hemn :)

Hanimlar bol bol semizotu tuketin cok faydali balik yerine geciyor her yerde var artik ucuz ucuz alin yiyin yalniz yogurt kullanmadan yersek daha iyi oluyormus demirden omega 3 ten yararlanmis oluruz

Cok guzel bi haber bu maşallah size!bizi habersiz birakma olur mu kizin saglikla büyüsün insallah

Kizlar yaa bnm hic istahim yok cnm sadece meyve ymk.istiyo kahvaltida yumurta fln yiyeyim kusmak.istiyorum bebegi besleyemiyomuyum acaba diye dusunmeye baslfim.

Öyle düşünme. O her şekilde besleniyor senin stoklarını tüketiyor. Senin yediklerin sana faydalı canım bebiş bulur yolunu merak etme

kızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim
valla canım 31 den sonra dur dedim ben kendim devam etsem bi sakıncası varmı yok .ama zaten anneiliğe odaklanmışsın isteksizsin koca göbekli biri olmuşsun bi süre dinenmek istedim açıkçası sen sıkıntı duymuyosan bi kaç hafta daha devam et 34-35 te ara ver derim .

aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz

aman hiç ugraşamam ya rahatım böleee hamileyken tüm eziyeti ben çekiyom ona da birazz eziyet olsun beklesinnn

canım kurutma makinesinin bi sakıncası yok küçülmedi ben attım hatta da yeni oldukları için inanılmaz derecede toz haznesi dolmuştu

Iyi çok şükür bitti Taşınma işin gerisi kolay. Paraya bakıyo herşey birgünde bile alınır herşey. Ütü biraz yorar okadar. Bizde iyiyiz çok şükür. Sağlıkla kucaklarız inş

Doktor her seferinde serbest desede benimki ama sen hamilesin ya bi sey olursa korkusunu yenemedi malesef. Cok kizdim cok direndim ama nafile :)

Sonra cok bekler o :)

valla ben açsam kollarımı koşarda biraz keyifimi yapıyımm sürünsünnn

canım ben normal doğuran biri olarak kesnlikle rtavsiye ediyorum . doktor hastane tecrübeleri değişik olabilir. iyi davranmamışlardır falan ama sezeryanın sonrası daha zor

bende bağırmadım o kadar ama çok ağladım suni sancı daha farklı norma sancıdann

canım kesi atmamak çok mümkün değil ama korktuggun konu ne onu anlayamadım . 1 gün sancı çekip kurtulucaksın bu kadar kesi yapınca acımıyor ki. emin ol sezeryan kadar zor bir durum değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…