- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.381
Bnde ayran.ictim o dahs iyi gidiyo serin serin.aksam yemkden snra midem bulaniyo zorlanrak yiyorum bnde.bn sute cok az tarcin atiyorum o zmn cok.kokusu klmiyo cnm.soguksa sut bi dikiste bitiriyyorumki kurtulayim hemn :)Bu ara benimde istahim yok pek canim sabah yumurtayı zorla yedim. Yemek zorundayız tamda bebislerin kilo alma zamanları.
Şimdide zorla süt iciyorum.1 saat oldu yudum yudum bitiremedim
Canm fiyat uygnms ama kenar korumalk yok bunlrda mobilya besk aldm ben korumalk sart oldu
Gecen bende baktm 50 lira dio arkdsta dedi kilifi 5 lira kilifini al annen doldrdsn icini bana mantkli geldi oyle yapcm
Gizemm post: 41086766 .!.:Bakiym canm onda karacahome da indrmdyms ama yorgan falan yok degsk yani
Cok guzel bi haber bu maşallah size!bizi habersiz birakma olur mu kizin saglikla büyüsün insallahKızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Sen en helimizin canım? Bşrde sağlık çalışanları hep sezeryan apar gibi geliyor bana yanlılmıyım
Kizlar yaa bnm hic istahim yok cnm sadece meyve ymk.istiyo kahvaltida yumurta fln yiyeyim kusmak.istiyorumbebegi besleyemiyomuyum acaba diye dusunmeye baslfim.
valla canım 31 den sonrakızlar kaçıncı haftadan sonra ara vermek lazım ?
ben son 4 hafta diye biliyorum ama sonu bilmiyoruz ki
hazır bende yarın 31. haftaya gireceğimden sorayım dedim
aa çok erkencisiniz yaw
kanama,erken doğum tehlikesi yoksa sıkıntı yapmayın demişti doktorum bana.ilk 3 ay kanamam vardı,sonra kanama bitince ara vermedik hiç.
bi sağlık sorunu yoksa neden ara verdiniz
benimde aldıgım uyku setlerinin içinde vardı.Benim aldigim uyku setinin içinde korumalikta vardı canım.öyle bir set alirsan daha iyi takim halinde.
Çamaşırları renklerine göre ayarladım nasıl toz tüy çıktı anlatamam zor nefes aldım iyi ki şimdi yapmışım temizlikten sonra ev mahfolurdu. Sen geç yazınca bende ön yıkama ile birlikte 1 saatlik programa attım 1000 de sıktırıyorum inşallah birşey olmaz :) daha iki makine daha açıcam olmadı onları öyle yaparım. Bende friendly aldım daha yıkama bitmedi ama mis gibi kokmaya başladı . İşin kötü tarafı benim çamaşır askımda yok ne yapıcam bilmşyorum belki komşudan alırım benimki öyle boş boş durunca anneme vermiştim :)
merhaba büşra nasılsın.ne zamandır göremiyorduk seni.ıyımısınız herşey yolundamı....Oy fotonun guzelligine bak :) MasaAllah size :) Rabbim hic ayirmasin sizi insaAllah :)
canım ben chıcconınkını aldım.güzel internette de var..Kizlar uyku seti alcmda bebege nerden alablrm ya
:) evetncnm simdi ikinciye doyrcm :))
Bizimki bu canim babamız taraftar da azcik :)
İçinde 2 tane yastık,streç çarşaf,korumalık ve yorgan var.
Iyi çok şükür bitti Taşınma işin gerisi kolay. Paraya bakıyo herşey birgünde bile alınır herşey. Ütü biraz yorar okadar. Bizde iyiyiz çok şükür. Sağlıkla kucaklarız inşCanimmm :) Yerlestim cok sukur.Bugun kizlarin kiyafetlerini yikadim.Cuma gunu cantami hazirlayacagim insaAllah. Bugun kizlarin odalarina bakmaya gidecegiz insaAllah :) Ana kucaklari ve mobilyalarda alininca eksiklerimiz bitiyor insaAllah :) Cok sukur iyiyiz.Sen nasilsin,kuzu nasil :)
Doktor her seferinde serbest desede benimki ama sen hamilesin ya bi sey olursa korkusunu yenemedi malesef. Cok kizdim cok direndim ama nafile :)
Sonra cok bekler o :)
Nasilsiniz kizlar. Benim kafam cok karisik. Bebislerin dogacagi zaman hic gelmez gibi geliyordu ama az kaldi dogumlara. Ben de gün gectikce strese girmeye basladim. Nasil doguracagimi bilmiyorum. Dr normal dogurabilirsin dedi ama normal dogum hakkinda da bir sürü kötü sey duyuyorum sezeryan hakkinda da. Herkes bir sey söylüyor
Devlet hastanelerine yorum yapamıycam ama kesinlikle Sancı çekerken bağıranlara bi anlam veremiyorum inanın bağrılcak bi ağrı değil doğum anı zaten ıkınmak ve zorlanmak la alakalı ben mi anormalim bilmiyorum.
Ama şunu diyorum tekrar sezeryan bi doğum Şekli değil. Yurtdışında böyle bi Seçenek yok bi bizde var.
Ve Planlı sezeryanla doğum yapıldığında vaktinden önce bebek alındığı için hiç mantığıma uymuyo. Sezeryan olucaksada doğumun Başlama zamanı beklenmeli çocuk vaktim doldu yola çıktım demeli öyle alınmalı
Ben acıya ağrıya çok dayanıklı birisiyimdir. Eşim ve annem de diyor hep sen doğuramıcan da kim doğurcak diye. Ama dediğim gibi orda kaldığım ve şahit olduklarımdan sonra bi korku sardı dört yanımı. anca doktorla konuşup garanti ederse bana kesi filan atmayacağına o zaman cesaret edebilirmişim gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?