- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.401
uyuşturdular ben öle hatırlıyorum çünkü iğne vuurdu damardan . banaBuarada normal doğumda dikiş atılırken uyuşturuyorlar mı?
Nayırr
Zaten 2. De hiç dikişim yok kedi atılmadı 1. De atılmış sonradan öğrendim
Aslinda normal olmasini istiyorum ama biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacum var. Hastanede 20 gun once normal dogum yapmis biriyle tanistim. Cok aci cekmus kesmisler bir suru dikis atmislar. Hala karni agriyordu korkuttu beni. Biri de bebek cikmamis vakumla cekmisler falan filansen ne kadar sure sanci cektin mesela kac dikis attilar. Kac gunde iyilestin
Ben suni Sancı almadım o yüzden bilmiyorum. Ablamda öyle diyodubende bağırmadım o kadar ama çok ağladım suni sancı daha farklı norma sancıdann
Benimki görmesin bunu :) güle güle kullan canım
Bak burda sezeryan olmak zorundaysan bile 40. Hafta oncesi gun almak yasak kanunen. Bir bildikleri var herhalde:)canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebek
Ben suni Sancı almadım o yüzden bilmiyorum. Ablamda öyle diyodu
Kizlar uyku seti alcmda bebege nerden alablrm ya
günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım dadua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)
Valla çok şükür başıma hiç gelmedi ablam çok olurdu maydonoz kaynatıp içerdi ve tabiki bol bol suEveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
Kızlar kızımla eve geldik biz bugün. Şükürler olsun. Yarın kontrolümüz var. Sarılık için sürekli kontrol altındayız. Onun dışında günden güne biraz daha değişiyoruz.ikimizde birbirimize alışıyoruz sanırımküçük bir foto bizden birde.
Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
canım kesi atmamak çok mümkün değil ama korktuggun konu ne onu anlayamadım . 1 gün sancı çekip kurtulucaksın bu kadar kesi yapınca acımıyor ki. emin ol sezeryan kadar zor bir durum değil .
Sagol canim ya, benimde ilk kez basimaValla çok şükür başıma hiç gelmedi ablam çok olurdu maydonoz kaynatıp içerdi ve tabiki bol bol su
Çok geçmiş olsun inş atlatırsın hemen
Canim doktor gecen gun dedi bana dogum sayisi arttikca yalanci agrilarin gelisi ve sayisi artar diye. Benimde cok oluyor yalanci kasilmalar duzenli olmadiktan ve saatte 6 taneyi gecmedikten sonra sorun yok dedi banaKızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Eveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Ben kesiden değil süreci yönetememekten korkuyorum. Çocuğum yarıda kalır tıkanır eder boğulur filan kabuslar görüom hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?