2015 Temmuz Anneleri

canım herkez farklı doğum yapıyo ben sancım yetmedi suni sancı ile doğum yaptım daha dogrusu doktorum eve göndermek yerine bekletmeden doguma almak istedi . açılmam iyi di ama suni sancı kısmı zordu doğum hanede çok kolay dogum yaptım 3 ıknma sonucu kızım gelmişti. sadece hastaneye gitmeden öönce acele etmemek lazım evde beklememe izin vereydiler . bunlar başıma gelmezdi . . arkadaşıma özellikle tembihledim gitme diye kız 7 cm açılmayla gitti 1 saat içinde doğum yaptı .

Eveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmis hayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?

canım aynı şeyi bende düşünüyorum sürekli.sezeryanda niye 15 gün önceden oluyo ki doğum.yani sezeryan olacaksada gününde olsun o süreçte biraz daha büyür bebek
Bak burda sezeryan olmak zorundaysan bile 40. Hafta oncesi gun almak yasak kanunen. Bir bildikleri var herhalde:)

Ben suni Sancı almadım o yüzden bilmiyorum. Ablamda öyle diyodu

doktorumu değiştirdim zaten o kadın manyaktı . şimdik doktorum o kadar iyiki sesi bile beni sakinleştirmeye yetiyo dedim çok heycanlıyım tedirgin stresliym aaaaa sen tecrübelisin yapma böle o gü gelsin düşünürüz dedi bende artık takmıyorum .

günaydın kızlar.bugün sınavlarım var doğru düzgün çalışamadım da dua edin de geçecek kadar not alıyım.kendinize ii bakın. bol tekmeli güneşli günler herkese:)

benimde sınavlarım ard ve hiç çalışmadım . ilk dönem hepsini verdim ama odaklanamadım inşallah geçerimm. sana da bol şans canım ben oğluma ara da diom ki bunu sallıycam a mıı b mi tekme at

Valla çok şükür başıma hiç gelmedi ablam çok olurdu maydonoz kaynatıp içerdi ve tabiki bol bol su
Çok geçmiş olsun inş atlatırsın hemen

Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))

oh ne güzell hayırlı olsun . bebek kokusu özledik yaaa.

canım senin kaç doğumun var . seni takip ediyorum arkandayım bu gün bi and ayaklarım şişti işteyim inşallh kimse gelmez ayakkabımı giymiyom şuan . sepaya koydum ayakları . benim bebişler rahat hiç gelesi yok glibaaa

canım kesi atmamak çok mümkün değil ama korktuggun konu ne onu anlayamadım . 1 gün sancı çekip kurtulucaksın bu kadar kesi yapınca acımıyor ki. emin ol sezeryan kadar zor bir durum değil .

Ben kesiden değil süreci yönetememekten korkuyorum. Çocuğum yarıda kalır tıkanır eder boğulur filan kabuslar görüom hep.

Canim doktor gecen gun dedi bana dogum sayisi arttikca yalanci agrilarin gelisi ve sayisi artar diye. Benimde cok oluyor yalanci kasilmalar duzenli olmadiktan ve saatte 6 taneyi gecmedikten sonra sorun yok dedi bana

Geçmiş olsun canım... Maydonoz doğum kasılmalarını artırır. amoksisilin başlamışlar zaten bence daha fazla karıştırma canım.. Maydonoz idrar yolları değil böbrek enfeksiyonlarında etkilidir hem.

Şimdi ne durumdasın buram buram tecrübe kokan kadın? Korkuttun bi an...

Ben kesiden değil süreci yönetememekten korkuyorum. Çocuğum yarıda kalır tıkanır eder boğulur filan kabuslar görüom hep.

yok canım allahın izni ile tıkanmaz bazı talihsizlikler yaşanabiliyo ama bunlar nadir şeyer doktorun ve hastanene güveniyosan sıkıntı yok ben suda doğum istedm ama bi tk mediyol hastanesinde var oda bana uzak . sen nerdesin hangi hastaneye gidiyosun doktorla ilgili araştırma yaptın mı bazı doktorlar sezeryancı dediklerimizden . de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…