2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun canim, üzme kendini, vardir bunda da bi hayir...Yine olur insallah , stresten üzüntüden uzak durmaya calis olur mu canim
Kızlar bi bana da bakın
Bende temmuz annesi olacam inşallah
Ama daha 5 haftalıkkn göğüs ucum kapkara oldu normalde varlığı bile beli olmaz ve bembeyaz dı sizlerde oldu mu aynı şey
Normal bi durum bu endiselenmeye gerek yok, hamileligin belirtilerinden biridir bu. Benim de koyulasti ve büyüdü gögüs ucu, diger hamileliklerimde olmusmuydu onu da hatirliyamadim dogrusu.
Offf naptin bacim, icim karadi okurken. Yeni anne olacaklarin gözünü korkutmayalim dimi...Bu konulari ileriki zamanlarda zaten isliycez , yasayalim görelim.

İstanbul Atasehir'deyim canim.

Bende tuzladayim canim
Yakin sayiliriz

Ben canakkale bigadayim canim

Cok guzel gelmistim daha once

edirnede oturuyorum bende

Bende trakya un mezunuyum
Cok severim edirneyi

Canım tebrik ederim, merak ettim, isteyerek mi oldu 2. Bebek, ilk bebek çok ufakmışta iyi cesaret valla,Allah tamamına erdirsin

Bayanlar catlak kremi kullanan veya tavsiyesi olan var mi

Yada erken mi daha

Canim ben gebelik boyunca her dusta bebe yağı kullandim ilk bi heves lierac aldim cok pahali surulecek alan geniş zirt die bitio bas edemem die devam etmedim iyki de etmemisim valla bebe yagi da isimi gördü sonuçta catlicaksa zaten naparsan yap fayda etmio arkadaşlarimdan biliyorum

Gecmis olsun canim,cok uzuldum.Rabbim tez,zamanda saglikli hamilelik nasip etsin insaAllah.Hakkinda hayirlisi olsun.

ayni durumdayiz allah yardimcimiz olsun . benimde yedi yasinda bir kizim var. en cok ona uzuluyorum dogruduzgun yemek yapamiyorum. bugun zorla bi makarna bide corba yapabildim. dun onuda yapamadim esim tost yapti hepimize

Benim kızım daha büyük babasıyla ortak çekip çeviriyorlar evi Onlarda yardım etmese halimiz ne olurdu? En kısa zamanda şikayetlerimiz azalır inşallah

Bende su icemiyorum en.cok su icemedigim icin üzülüyorum aslinda

Evet su çok önemli sonuçta insanın canı sıkılıyor

ah canim 20 gündür hiç su icmedim sivi daha doğrusu ne yemek yapmasi yapilani yiyemiom zorlasamda cikio sonra .. serumlarla besleniyorum gecsin ins tez zamanda herkes telef oldu annem kizim kocam en basta da ben tabii

Senin durumun daha kötüymüş canım Allah yardımcın olsun

2 günde bir temizlik yaptırıyorum bende eşimle kızıma Ama ne yapayım bana da kokuyor ev

[QUOTEkullandığım i post: 38178014, member: 602857"]Benimki 5 haftada seninki kadardi ilacin dozunu yukselttik simdi dustu allaha sukur senin ki neden dusmuyor ki allah allah hangi ilaci ne kadar kullaniosun?[/QUOTE]
Canim kullandigim ilaç euthyrox.25 mg kullanıyorum. Peki sen

Nafiz "pinarsnm, post: 38179607, member: 586372"]benimde 7 küsür canım.düşmüyor aksine yükseliyor.hayırlısıyla bitirseydik sağlikli şeklde şu gebeliği[/QUOTE]
Napicaz peki böyle. Zararı olursa.kac mg kullaniyosun

selam kızlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim.
Hamileyken aldıgım kitapları satmak istiyorum.
Benim Tatlı Komposto Günlüğüm Kitapyurdu Fiyatı: 17,60 TL.
Mahallenin En Mutlu Bebeği Kitapyurdu Fiyatı: 9,90 TL.
Hamileyim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
Bebeğim- Annelik Akademisi Kitapyurdu Fiyatı: 17,50 TL.
internetten alabileceğiniz fiyatı toplamda 62,50 TL ben hepsini 30Tl'ye vereceğim.

kızlar bnde 6 haftalık hamileyim. daha hiç kontol olmadım iki hafta oldu öğreneli. cumaya gideceğim doktora inşallah. yanlız bnde akıntı oluyo sarı gibi kasıkalrımda ağrıda var sizdede oluyomu akıntı. bide bndede kusma falan yok. sanki kusma mide bulantısı olunca herşey normalmiş gibi gelio

Akinti ve kasik agrisi bende var fena hemde
Şu bulanti kusmayi takinti yapmayin nolur ya hem senin haftan daha erken şu an bulanti olmamasi normal ve dua et böyle devam etsin bulanti cekilcek dert diil ...
ben daha once yaldir yaldir bulanti çekerken 10.haftada kalp atisi durduğu için kaybettim bebegimi bulanti hic biseyin garantisi değil olmayinca da bi aksiligin habercisi demeyin hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…