- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.741
Gecmis olsun canim, üzme kendini, vardir bunda da bi hayir...Yine olur insallah , stresten üzüntüden uzak durmaya calis olur mu canimMerhabalar..
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...
Normal bi durum bu endiselenmeye gerek yok, hamileligin belirtilerinden biridir bu. Benim de koyulasti ve büyüdü gögüs ucu, diger hamileliklerimde olmusmuydu onu da hatirliyamadim dogrusuKızlar bi bana da bakın
Bende temmuz annesi olacam inşallah
Ama daha 5 haftalıkkn göğüs ucum kapkara oldu normalde varlığı bile beli olmaz ve bembeyaz dı sizlerde oldu mu aynı şey
Offf naptin bacim, icim karadi okurken. Yeni anne olacaklarin gözünü korkutmayalim dimi...Bu konulari ileriki zamanlarda zaten isliycez , yasayalim görelimValla bence bu iyi bişey bu tarz olanlarin emzirmede daha az sorun yaşadığını düşünüyorum yara vs olma ihtimali daha az oluyo..
Of bide o var doğum sonrasi işkence lohusalik ve yara göğüs uclari emmeye calisan minik kuzu o her agzina aldiginda acidan deliren anne oyyyy ve bu şekilde en az 20 gun ayyy bayilazaaaammm
İstanbul Atasehir'deyim canim.
Ben canakkale bigadayim canim
edirnede oturuyorum bende
Merhabalar
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla
kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum.
Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi
hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...[/
QUOTE]
Basiniz sagolsun cok uzuldum
Rabbim tekrarini nasip etsin
İns tez zamanda iyi haberler alirsiniz
Canım tebrik ederim, merak ettim, isteyerek mi oldu 2. Bebek, ilk bebek çok ufakmışta iyi cesaret valla,Allah tamamına erdirsin23 ekim son adet tarihim.bende henuz dr gitmedim.bu carsamba yada persembe gitmeyi dusunuyorum.8aylik bi kizim var.bu ikinci.ilkinde cok kotuydum.bulantim vardi evi ve esimikarartmistim.sukur bunda heniz bulsnti yok basim agiriyo ve kizimdsn dolayi asiri uykusuz kaldigimdan yorgunlugum hic gecmiyo.
Bayanlar catlak kremi kullanan veya tavsiyesi olan var mi
Yada erken mi daha
Canım tebrik ederim, merak ettim, isteyerek mi oldu 2. Bebek, ilk bebek çok ufakmışta iyi cesaret valla,Allah tamamına erdirsin
Gecmis olsun canim,cok uzuldum.Rabbim tez,zamanda saglikli hamilelik nasip etsin insaAllah.Hakkinda hayirlisi olsun.Merhabalar..
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...
benimde 7 küsür canım.düşmüyor aksine yükseliyor.hayırlısıyla bitirseydik sağlikli şeklde şu gebeliğiArkadaslar tshi yüksek olan varmı. Benim 4.67.guatir ilacı kullanıyorumama ddüşmüyor. Korkuyorum
ayni durumdayiz allah yardimcimiz olsun . benimde yedi yasinda bir kizim var. en cok ona uzuluyorum dogruduzgun yemek yapamiyorum. bugun zorla bi makarna bide corba yapabildim. dun onuda yapamadim esim tost yapti hepimize
Bende su icemiyorum en.cok su icemedigim icin üzülüyorum aslinda
ah canim 20 gündür hiç su icmedim sivi daha doğrusu ne yemek yapmasi yapilani yiyemiom zorlasamda cikio sonra .. serumlarla besleniyorumgecsin ins tez zamanda herkes telef oldu annem kizim kocam en basta da ben tabii
Benim de her gunum farkli. Her gun bulanti var ama siddeti degisiyor.dr drammamine verdi ama onu ictigim gun ne yediysem geri cikti. Korkudan icemiyorum. Yan etkilerinde bulanti kusma var bulanti ilacinin :)
Ben zorla yemek yapiyorum. Zorla bir iki cesit sey yiyebiliyirum. Leblebi galeta peynir elma.. Biktim ayni seyleri yemekten. Buzdolabi kokuyor, ekmekteki maya kokuyor, ev kokuyor bazen kendim bile kendime kotu kokuyorum. Esime soruyorum hicbisey kokmuyor diyor.
ilk bebegim kizdi.belki bu sefer erkek olur kim bilir?İlk bebeğin kızmıydı erkek mi bana göğüslerin erken kararması erkek demek diyorlar
Canakkale de guzeldir ama edirneyi de memleketim diye demiyorum gercekten cok guzel keşke orda oturma imkanım olsa da gitsem hemenBende tuzladayim canim
Yakin sayiliriz
Cok guzel gelmistim daha once
Bende trakya un mezunuyum
Cok severim edirneyi
Canakkale de guzeldir ama edirneyi de memleketim diye demiyorum gercekten cok guzel keşke orda oturma imkanım olsa da gitsem hemen
kızlar bnde 6 haftalık hamileyim. daha hiç kontol olmadım iki hafta oldu öğreneli. cumaya gideceğim doktora inşallah. yanlız bnde akıntı oluyo sarı gibi kasıkalrımda ağrıda var sizdede oluyomu akıntı. bide bndede kusma falan yok. sanki kusma mide bulantısı olunca herşey normalmiş gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?