- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.421
yok canım allahın izni ile tıkanmaz bazı talihsizlikler yaşanabiliyo ama bunlar nadir şeyer doktorun ve hastanene güveniyosan sıkıntı yok ben suda doğum istedm ama bi tk mediyol hastanesinde var oda bana uzak . sen nerdesin hangi hastaneye gidiyosun doktorla ilgili araştırma yaptın mı bazı doktorlar sezeryancı dediklerimizden . de
geçmiş olsun canım , bol su iç. maydonoz hamilelikte iyi değil die biliyorum , ben ıhlamur çayı içiyorum o da iyi geliyor ,Eveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
Eveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Canım peki normal doğumdan sonra cinsellik etkilemiyormu? Etraftan duyuyorum da sırf ortasının deforme olmaması için sezaryen tercih edenler varmış. Yani genişleme deformasyon falan oluyor mu? Benim kafama da çom takılıyor bu işcanım kesi atmamak çok mümkün değil ama korktuggun konu ne onu anlayamadım . 1 gün sancı çekip kurtulucaksın bu kadar kesi yapınca acımıyor ki. emin ol sezeryan kadar zor bir durum değil .
Ben İzmir'deyim. Ege Üniversitesi'ne gidiyoruzi 5.haftadan beri. Doktorum çok iyi ya da biz memnunuz ne bileyim. Normal doğum taraftarı o. Bende çift rahim var canım. Rahmimin kavitasyonu az yani. Alan sınırlı çocuumun yazık erken doğum riski var yani. Ama bakalım hayırlısı... daha şöyle olcak bu zamanda olcak diye de bişi demiyo. ^35. haftaya kadar çalışçaksın ama dedi.
Canım peki normal doğumdan sonra cinsellik etkilemiyormu? Etraftan duyuyorum da sırf ortasının deforme olmaması için sezaryen tercih edenler varmış. Yani genişleme deformasyon falan oluyor mu? Benim kafama da çom takılıyor bu iş
Gecmis olsun canim.masallah tecrubeli olunca sakin bi sekilde davranmissin.kac dakikada bir oluyodu ve de belinde mi oldu?basimiza gelse biz acemiler panikliycez sanirimKızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Gecmisolsun canim.bana uzun suredir kan idrar testi bile yapilmiyo olup olmadigindan haberim yok ama bicok hamilenin basina gelebilcek bisey cnm gecer insallah bol bol su ic ve idrarini tutma bildigim şeyler bunlar sadeceEveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
burda da hemen olsun bitsin diye doktorlar 15 gün öncesinde gün veriyo sezeryana.ve cogu doktor sezeryan yapmak için çabalıyo.ne güzel orda aksi bşy olmazsa normal doğum oluyoBak burda sezeryan olmak zorundaysan bile 40. Hafta oncesi gun almak yasak kanunen. Bir bildikleri var herhalde:)
E bebekte var canm.kilifi 5 lira bisey sanrmEvet arkadaşımında annesi dikmiş ama ben aldım 40 liraya dikecek kimse yok,kılıfını da bulamam maalesef...
Guzelms canm sen nerden aldn benm aldgm beskte buna benzyr cnm ama.biz taraftar degl heleki gs :)) ben fb esim bjk :))Bizimki bu canim babamız taraftar da azcik :)
İçinde 2 tane yastık,streç çarşaf,korumalık ve yorgan var.
Bende oyle yapmk istyrm cnm ama su gelirse ne yapczcanım herkez farklı doğum yapıyo ben sancım yetmedi suni sancı ile doğum yaptım daha dogrusu doktorum eve göndermek yerine bekletmeden doguma almak istedi . açılmam iyi di ama suni sancı kısmı zordu doğum hanede çok kolay dogum yaptım 3 ıknma sonucu kızım gelmişti. sadece hastaneye gitmeden öönce acele etmemek lazım evde beklememe izin vereydiler . bunlar başıma gelmezdi . . arkadaşıma özellikle tembihledim gitme diye kız 7 cm açılmayla gitti 1 saat içinde doğum yaptı .
Cnm bebek gelisimini tam.anlamyla tamamlyr bence mantikli burda erken alyrlrda ne olyr kiBak burda sezeryan olmak zorundaysan bile 40. Hafta oncesi gun almak yasak kanunen. Bir bildikleri var herhalde:)
Bnde onu dusunuyorum gizemm suyun gelirse hmn gel demiser bi arkdasa.herkesde diyo hmn dgurmuysun.bnde merak ediyom napcazBende oyle yapmk istyrm cnm ama su gelirse ne yapcz
Canm maydnzu fazla tuketmenin hamilelklte iyi olmdgni bilyrm ben ama ilac verdyse bil.su ic hemen gecyr benmki iki gune gecmsti meselaEveeeet kizlaaar bende sonunda kervana katildim. Son yapilan idrar testinde idrar yolu enfeksiyonu cikmishayatimda ilk kez yasiyorum karnim cok agriyor, ne cirkin birseymis bu hastalik ya 5 dk bir tuvaletteyim!!! Amoksisilin antibiyotik baladilar hemen 500 mg gunde iki kez. Birde nette okudum karnibahar kuru diye birsey varmis ender saracoglu filan da oneriyor uygulayan be faydasini goren var mi? Birde limon ve maydanoz iyi diyorlar?
Amaninnn canmm heycanlandm yaw :)) saglkli olsnda nezmn olrsa olsnlar :))Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
İns. Once suyum gelmz die dua edyrm canm ben cunku hastanede sanci cekmk istemyrm hic ve suni sanci korktyr beni yani gerek yok bence rabbm dogal sanci verms ne geregi var. Su geldgnde enfksyn kapyrms cnm bebek ve anne o yuzden hemen gidlmsi gerekyrmsBnde onu dusunuyorum gizemm suyun gelirse hmn gel demiser bi arkdasa.herkesde diyo hmn dgurmuysun.bnde merak ediyom napcaz
Evet dogru soyluyorsun. Dun basladim icmeye hemen etkisini gosterdi antibiyotik. Bugun cok daha iyi hissediyorum bol bol su iciyorum zorla:)Geçmiş olsun canım... Maydonoz doğum kasılmalarını artırır. amoksisilin başlamışlar zaten bence daha fazla karıştırma canım.. Maydonoz idrar yolları değil böbrek enfeksiyonlarında etkilidir hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?