2015 Temmuz Anneleri

Ben İzmir'deyim. Ege Üniversitesi'ne gidiyoruzi 5.haftadan beri. Doktorum çok iyi ya da biz memnunuz ne bileyim. Normal doğum taraftarı o. Bende çift rahim var canım. Rahmimin kavitasyonu az yani. Alan sınırlı çocuumun yazık erken doğum riski var yani. Ama bakalım hayırlısı... daha şöyle olcak bu zamanda olcak diye de bişi demiyo. ^35. haftaya kadar çalışçaksın ama dedi.

geçmiş olsun canım , bol su iç. maydonoz hamilelikte iyi değil die biliyorum , ben ıhlamur çayı içiyorum o da iyi geliyor ,

Geçmiş olsun canım. Ben çok sık yakalanırım. Hamikelikte antibiyotiksiz atlattım. Purinol diye bi granül verdi doktor. Günde 3 kere içiliyor. 2 günde rahatladım. Bol su iç. Maydanoza girme bence. Fazlası doğumu tetikliyor.

Artık doğsada kurtarır kendini Allahın izniyle. Kocaman oldu. Ben geçende yazdım sıradaki ilk bebek senin bence :)

kızlar merhaba. doğumlar başladımı yoksa. erken doğum riskim var dün serum verildi ve magnezyuma başladım sabah akşam. kasılmalarım oluyor gün içinde. az daha dayansa daha çok küçük yavrum. sizler nasılsınız

canım kesi atmamak çok mümkün değil ama korktuggun konu ne onu anlayamadım . 1 gün sancı çekip kurtulucaksın bu kadar kesi yapınca acımıyor ki. emin ol sezeryan kadar zor bir durum değil .
Canım peki normal doğumdan sonra cinsellik etkilemiyormu? Etraftan duyuyorum da sırf ortasının deforme olmaması için sezaryen tercih edenler varmış. Yani genişleme deformasyon falan oluyor mu? Benim kafama da çom takılıyor bu iş

yani canım ünvt hastaneeri için bişey diyemiycem . muhtemelen normal doğum yaptırıcaklardır tecrübeli doktorlar vardır. sıkıntı yaşamazsın ama stajer ler de yanlarında olur belki rahatsız edici olabilir.

yok canım piskolojik olarak bi etki olmuştu ama şimdi şöle bi kaç kişi dedi böle bi yorum bende eşime sordum .yooo hatta dikişten sonra daha iyi olmuş dedi.

Gecmis olsun canim.masallah tecrubeli olunca sakin bi sekilde davranmissin.kac dakikada bir oluyodu ve de belinde mi oldu?basimiza gelse biz acemiler panikliycez sanirim

Gecmisolsun canim.bana uzun suredir kan idrar testi bile yapilmiyo olup olmadigindan haberim yok ama bicok hamilenin basina gelebilcek bisey cnm gecer insallah bol bol su ic ve idrarini tutma bildigim şeyler bunlar sadece

Bak burda sezeryan olmak zorundaysan bile 40. Hafta oncesi gun almak yasak kanunen. Bir bildikleri var herhalde:)
burda da hemen olsun bitsin diye doktorlar 15 gün öncesinde gün veriyo sezeryana.ve cogu doktor sezeryan yapmak için çabalıyo.ne güzel orda aksi bşy olmazsa normal doğum oluyo

Kizlarrr nasılsınız? Bende kızımın kiyafetlerini yikadim sonunda. Ütü için bekliyorlar ama ben yapamiycam belim cok ağrıyor artik kv annem ya da gorumcem ütü yapacak.

Doğuran falan yok dimi

Bende oyle yapmk istyrm cnm ama su gelirse ne yapcz

Canm maydnzu fazla tuketmenin hamilelklte iyi olmdgni bilyrm ben ama ilac verdyse bil.su ic hemen gecyr benmki iki gune gecmsti mesela

Amaninnn canmm heycanlandm yaw :)) saglkli olsnda nezmn olrsa olsnlar :))

Bnde onu dusunuyorum gizemm suyun gelirse hmn gel demiser bi arkdasa.herkesde diyo hmn dgurmuysun.bnde merak ediyom napcaz
İns. Once suyum gelmz die dua edyrm canm ben cunku hastanede sanci cekmk istemyrm hic ve suni sanci korktyr beni yani gerek yok bence rabbm dogal sanci verms ne geregi var. Su geldgnde enfksyn kapyrms cnm bebek ve anne o yuzden hemen gidlmsi gerekyrms

Evet dogru soyluyorsun. Dun basladim icmeye hemen etkisini gosterdi antibiyotik. Bugun cok daha iyi hissediyorum bol bol su iciyorum zorla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…