2015 Temmuz Anneleri

Ben kesiden değil süreci yönetememekten korkuyorum. Çocuğum yarıda kalır tıkanır eder boğulur filan kabuslar görüom hep.
Canim sen hic boyle dusunme hicbir cocuk iceride kalmiyor bir sekilde cikiyorlar:) normal dogum sansin varsa dene derim. Ben cok isterdim kizim makat gelis olunca mecbur sezeryan oldum . Sezeryanimda cok iyi gecti ertesi gun katater cikinca zip diye ayaktaydim. Ameliyatin hemen ertesi bile
Hicbir agrim sizim olmadi herkes normal dogum yaptim sanmis dogum katinda:) ben elinde olan herkesin normal dogum yapmasi taraftariyim ama ayni zamanda bazi arkadaslar zorunlu olarak sezeryan olmasi gerekebilir onlara da demek istiyorum ki sezeryan da ocu kaka bir durum degil herkesin anlattigi gibi yada ben cok sansliydim bilmiyorum:) anladigim kadariyla normal yada sezeryan dogum herkesin bunyesi ve doktoruna gore degisen bir durum kimseyi kendinizle kiyaslamayin. Sonuc olarak bebek dogduktan sonra dogum hic hatirlanmiyor ufak bir ani olarak kaliyor insanin aklinda. Simdi akliniza geldigi gibi buyuk bir mesele olmaktan cikiyor cunku oncelikler degisiyor. Sezeryan konusunda da normal dogum konusunda da hicbirsey okumayin kimseyi dinlemeyin derim. Sizin icin daha korkutucu olur. Etrafta korku salmaya bayilan insan tipi cok fazla:)Herkese mutlu kolay dogumlar diliyorum:):)

Ayy ay cok heyecanli :)

Bana dogrudan antibiyotik verdiler. Derecesini bilmiyorum enfeksiyonun ama burada zten antibiyotigi en son care veriyorlar istesen vermezler:) demekki hakikaten gerekmis. Bol su icmeye basladim ve bir gunde bile farketti ilac icmeye baslayinca. Bence bende bir suredir varmis enfeksiyon herhalde. 5 dk bir tuvaletteydim ve karnim cok agriyordu. Biraz ilerlemis olabilir o arada

burda da hemen olsun bitsin diye doktorlar 15 gün öncesinde gün veriyo sezeryana.ve cogu doktor sezeryan yapmak için çabalıyo.ne güzel orda aksi bşy olmazsa normal doğum oluyo
Evet canim burada oncelik normal dogum ama burada da sezeryan sonrasi nirmal dogum asla yaptirmiyorlar. Ona sasirdim biraz. Herhalde yine bir bildikleri var. ama yine de sezeryan asla zamanindan once yapilmiyor.

Gecmisolsun canim.bana uzun suredir kan idrar testi bile yapilmiyo olup olmadigindan haberim yok ama bicok hamilenin basina gelebilcek bisey cnm gecer insallah bol bol su ic ve idrarini tutma bildigim şeyler bunlar sadece
Canim olsa anlardin herhalde , gerci ben anlamadim basima hic gelmedigi icin:) karnimin alt kismi kasiklarima dogru cok agri yapti birde 5 dk bir tuvaletteydim sagol tavsiyelerin icin:)

Canim olsa anlardin herhalde , gerci ben anlamadim basima hic gelmedigi icin:) karnimin alt kismi kasiklarima dogru cok agri yapti birde 5 dk bir tuvaletteydim sagol tavsiyelerin icin:)
Evet canim otle oluyor kasik agrisi oluyor bana da vermisti antibiyotik hemde 1000mg gunde iki kere aliyordum ,gecer insallah cok gecmis olsun az kaldi zaten meleklerin gelmesine :)

hmm o zaman pazartesiyi bekliceksin yada dayanılmaz hale gelirse acile özele git derim inşallah geçer ağrıların
Sağol canım inşallah ama bugün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Biraz endişelendim. Şu an da da var

Ya yok o stajyerler değil de olayın kendisi gerio beni işte :)

Hemii bnde diyodum dus alirim fn ama giderim hmn o zmn :).once sanci gelirse dusumu fln alirim oylece giderim .tabi hersey bizim planladigimiz gbi olmuyo her zmn.

Kızlar özellikle daha önce doğum yapanlara bir sorum var. Bugün 4 Kez adet a ğrısı gibi ağrım oldu. Gelice bi 5 dk falan sürüyo. Şu an da da var nedir sizce?

Canım nasıl sancıların tarif eder misin? Benimde va r ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyorum

Kızlar özellikle daha önce doğum yapanlara bir sorum var. Bugün 4 Kez adet a ğrısı gibi ağrım oldu. Gelice bi 5 dk falan sürüyo. Şu an da da var nedir sizce?
Canim normal artik olmasi duzensiz sancilarin. Saatte 6 dan fazla ve duzenliyse doktorunu ara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…