- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.441
Yatasta indirim varmis ordan bakabilirsinKizlar uyku seti alcmda bebege nerden alablrm ya
Canim sen hic boyle dusunme hicbir cocuk iceride kalmiyor bir sekilde cikiyorlar:) normal dogum sansin varsa dene derim. Ben cok isterdim kizim makat gelis olunca mecbur sezeryan oldum . Sezeryanimda cok iyi gecti ertesi gun katater cikinca zip diye ayaktaydim. Ameliyatin hemen ertesi bileBen kesiden değil süreci yönetememekten korkuyorum. Çocuğum yarıda kalır tıkanır eder boğulur filan kabuslar görüom hep.
Sagol canim ihlamur kaynatayimgeçmiş olsun canım , bol su iç. maydonoz hamilelikte iyi değil die biliyorum , ben ıhlamur çayı içiyorum o da iyi geliyor ,
Ayy ay cok heyecanli :)Kızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Bana dogrudan antibiyotik verdiler. Derecesini bilmiyorum enfeksiyonun ama burada zten antibiyotigi en son care veriyorlar istesen vermezler:) demekki hakikaten gerekmis. Bol su icmeye basladim ve bir gunde bile farketti ilac icmeye baslayinca. Bence bende bir suredir varmis enfeksiyon herhalde. 5 dk bir tuvaletteydim ve karnim cok agriyordu. Biraz ilerlemis olabilir o aradaGeçmiş olsun canım. Ben çok sık yakalanırım. Hamikelikte antibiyotiksiz atlattım. Purinol diye bi granül verdi doktor. Günde 3 kere içiliyor. 2 günde rahatladım. Bol su iç. Maydanoza girme bence. Fazlası doğumu tetikliyor.
Artık doğsada kurtarır kendini Allahın izniyle. Kocaman oldu. Ben geçende yazdım sıradaki ilk bebek senin bence :)
Evet canim burada oncelik normal dogum ama burada da sezeryan sonrasi nirmal dogum asla yaptirmiyorlar. Ona sasirdim biraz. Herhalde yine bir bildikleri var. ama yine de sezeryan asla zamanindan once yapilmiyor.burda da hemen olsun bitsin diye doktorlar 15 gün öncesinde gün veriyo sezeryana.ve cogu doktor sezeryan yapmak için çabalıyo.ne güzel orda aksi bşy olmazsa normal doğum oluyo
Canim olsa anlardin herhalde , gerci ben anlamadim basima hic gelmedigi icin:) karnimin alt kismi kasiklarima dogru cok agri yapti birde 5 dk bir tuvaletteydimGecmisolsun canim.bana uzun suredir kan idrar testi bile yapilmiyo olup olmadigindan haberim yok ama bicok hamilenin basina gelebilcek bisey cnm gecer insallah bol bol su ic ve idrarini tutma bildigim şeyler bunlar sadece
Evet canim otle oluyor kasik agrisi oluyor bana da vermisti antibiyotik hemde 1000mg gunde iki kere aliyordum ,gecer insallah cok gecmis olsun az kaldi zaten meleklerin gelmesine :)Canim olsa anlardin herhalde , gerci ben anlamadim basima hic gelmedigi icin:) karnimin alt kismi kasiklarima dogru cok agri yapti birde 5 dk bir tuvaletteydimsagol tavsiyelerin icin:)
Sağol canım inşallah ama bugün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. Biraz endişelendim. Şu an da da varhmm o zaman pazartesiyi bekliceksin yada dayanılmaz hale gelirse acile özele git derim inşallah geçer ağrıların
yani canım ünvt hastaneeri için bişey diyemiycem . muhtemelen normal doğum yaptırıcaklardır tecrübeli doktorlar vardır. sıkıntı yaşamazsın ama stajer ler de yanlarında olur belki rahatsız edici olabilir.
Hemii bnde diyodum dus alirim fn ama giderim hmn o zmn :).once sanci gelirse dusumu fln alirim oylece giderim .tabi hersey bizim planladigimiz gbi olmuyo her zmn.İns. Once suyum gelmz die dua edyrm canm ben cunku hastanede sanci cekmk istemyrm hic ve suni sanci korktyr beni yani gerek yok bence rabbm dogal sanci verms ne geregi var. Su geldgnde enfksyn kapyrms cnm bebek ve anne o yuzden hemen gidlmsi gerekyrms
Canım nasıl sancıların tarif eder misin? Benimde va r ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyorumKızlar dün sancılarım başladı baya uzun sürdü ılık duş aldım biraz yürüyüş yaptım dinlenmeye çalıştım. Ama eşime dedim böyle giderse sabaha hastane yolu göründü bize. Sonra geçti. Şimdi gene sancım var araları düzensiz tabi ötekilerde hiç bu kadar yalancı Sancı yaşamamıştım. Yarın 36. Haftaya giriyoruz sonra doğsada zaten bi sorun çıkmaz inş. Çok bekletmeden sağlıkla doğarlar inş 40 haftaya kadar beklemim yaw valla :))))
Evet dogru soyluyorsun. Dun basladim icmeye hemen etkisini gosterdi antibiyotik. Bugun cok daha iyi hissediyorum bol bol su iciyorum zorla:)
Kimse cevap vermiyoçok endişeliyim hakbuki
Canim normal artik olmasi duzensiz sancilarin. Saatte 6 dan fazla ve duzenliyse doktorunu ara .Kızlar özellikle daha önce doğum yapanlara bir sorum var. Bugün 4 Kez adet a ğrısı gibi ağrım oldu. Gelice bi 5 dk falan sürüyo. Şu an da da var nedir sizce?
Aynen canm su gelmez ins. Oncesinde evmzde cekerz birazHemii bnde diyodum dus alirim fn ama giderim hmn o zmn :).once sanci gelirse dusumu fln alirim oylece giderim .tabi hersey bizim planladigimiz gbi olmuyo her zmn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?