2015 Temmuz Anneleri

Bu da prensesimle ben Ayy bu aralar maşallahımız var, kıpır kıpırız hiç durmuyo bu zilli Eki Görüntüle 1537183
Masallah canm :)) bizim oglanda surekli midemn sag tarafina bastryr aykalrini sonra sisryr totisini boyle elimle cek oglm azck diorm hemen duzeltyr esimde dio birak oglani oyle sevyr belki :)

Kızlar özellikle daha önce doğum yapanlara bir sorum var. Bugün 4 Kez adet a ğrısı gibi ağrım oldu. Gelice bi 5 dk falan sürüyo. Şu an da da var nedir sizce?
Canm adet sancisi gibi bendede olyr arada ama duzenli degl istersen doktorunu ara cunku tecrubeszm dogm sancisi nasl bisey bilmyrm ki

Canm adet sancisi gibi bendede olyr arada ama duzenli degl istersen doktorunu ara cunku tecrubeszm dogm sancisi nasl bisey bilmyrm ki
İnan bende bilemdiğimden endişeleniyorum. Hala devam ediyo. Bakalım bekliyorum neler olacak diye. Üniversite hastanesine gidiyorum. Doktorumu hiç böyle mesai saati dışı aramadım. Bilemiyorum aranır mı? Pazartesi kontrolüm var. 2 daha bir şey olmazsa inşallah zaten randevuda sorcam. Bugün beni çok zorladı. Erken olmasın diye de dua ediyorum.

kizlar besik aldinz mi aldiysaniz park yatak mi yoksa ahsap besiklerden mi aldinz ya ben park yatak aldm ama icinin nevresimini feln almadm daha

ozellikle dogum yapan arkadaslara soruyorum bu sorumu yardimci olun litfen akil verin bana .. dun pembemsi akintim oldu ama 2 damla felan bugun sabah saat 10 gibi kahverengi sulu bi akintim oldu kasilmayla birlikte. bekledm dus aldm 1 saat veta geckin yurum 4 saattirde kasilmam oluyo 10 dk bir veya 15 dk bir sancm varmi bilmiyorum hissetmiyorum. netten arastirdigima gore nisan gelmesiymis ve dogumn yaklasmasinin habercisiymis sizde de oyle oldu mu ,???

P pinhan16 doğum mu yaptın??? Geçmişi okuyamadım ama sanki öyleymiş gibi son mesajlardan anladığım kadarıyla?
Evet cnm, 20 mayısta dünyaya geldi kızım.
Amin cnm inş. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inş.

Bizim hiçbirşeyimiz üzerimize olmuyor
canım ne güzel evine de geldin bundan sonra alışma ve bebişinin büyüme dönemi bir hafta geçsin tanıyamazsın çok çacuk büyüyorlar

Ay masallah 41 kere. Hayirli olsun canim evinize gelmissiniz:)

kizlar besik aldinz mi aldiysaniz park yatak mi yoksa ahsap besiklerden mi aldinz ya ben park yatak aldm ama icinin nevresimini feln almadm daha

ben çocuk odası yapmayacağım için sadece gardırop ve park yatak aldım. içinin uyku setini de aldığım yerden aldım, kullanışlı görünüyor şimdilik bakalım.

ben çocuk odası yapmayacağım için sadece gardırop ve park yatak aldım. içinin uyku setini de aldığım yerden aldım, kullanışlı görünüyor şimdilik bakalım.
kayin validem ve gorumcelerm icinin yatagina gerek yok diyolar silte yapcak kayinvalidem ve daha uyku seti nevresmleri feln hazir degil alim diyorm ama gerek yok dediler kumasini alir biz yapariz diye kumasini da onumuzdeki ay alacaklar ne yapcam bilmiyorum alsam mi diye sadece park yatagini ben aldm istedigm gibi hic bir seyini ben yapadm ya

Cnm bnde park yatak.alcam icinin yatagini almicaktim annem.cok.inceden yatak yaoackti.bi komsu demis yataginida alin.ustunede yaptrdigini koyrsiniz duz durur diye bizde alcz yatagini yyorganini yastigini annem yundn yaptriyo ins.guzel olur.skma canini hallolur bizimde herseyimiz tam degil

yatagini ve ustunun siltesini koyunca pek uer kalmiyo benegn yatmasi icn ustu duz oluyo diye yok dediler siltenin altina biraz yuksek olsn diye battaniye koyariz diyolar yastigini yorganini feln kaynvalidem yapck ayni sekilde yunden yapcak

benim annem de ben yaparım şiltesini yorganını yastığını demişti ama, yatağı alırken tamam bu da olsun dedi. kucak minderi yaptı şilte yerine. yün şilte de olur o sorun olmaz zaten incecik bi şey yatağı. ama uyku setinin kenarlıkları da var ya sanki daha güvenli gibi geldi bana. zaten 3 aylık hamileyken park yatak için nevresim dikmiştim bi hevesle :) arada uyku setinin yorganına geçiririm diye düşünüyorum onu da. yine bi tane al istersen, bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…