- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.461
Gunde 3 kez bol limonlu salata yiyorum birde kiwi:) yeter hergalde degil mi?C vitamini de şart bak. Bol bol C vit ihtiva eden sebzeler meyveler tüketmelisin
Masallah canm :)) bizim oglanda surekli midemn sag tarafina bastryr aykalrini sonra sisryr totisini boyle elimle cek oglm azck diorm hemen duzeltyr esimde dio birak oglani oyle sevyr belki :)Bu da prensesimle benAyy bu aralar maşallahımız var, kıpır kıpırız hiç durmuyo bu zilli Eki Görüntüle 1537183
Canm adet sancisi gibi bendede olyr arada ama duzenli degl istersen doktorunu ara cunku tecrubeszm dogm sancisi nasl bisey bilmyrm kiKızlar özellikle daha önce doğum yapanlara bir sorum var. Bugün 4 Kez adet a ğrısı gibi ağrım oldu. Gelice bi 5 dk falan sürüyo. Şu an da da var nedir sizce?
Gunde 3 kez bol limonlu salata yiyorum birde kiwi:) yeter hergalde degil mi?
Senin göbeğin hiç çıkmamış canım ne güzel hiç te okadar kilo almış gibi durmuyorsun :)Buda oglmla ben :)) 16 kilo almsm dun tartldm 78 cikti bu gidisle kocami gecicem 80 kilo o :)
Canm aldm ama pek belli olmyr evet sadece yuzumden anlaslyr oncesini bilenler :)Senin göbeğin hiç çıkmamış canım ne güzel hiç te okadar kilo almış gibi durmuyorsun :)
Yanyrzz canm cok.sicak bugun burasi yaw ne yapcz boyleOhh herkes yaniyo galiba. Sortlar askililar falan :)) bebislerde buyumus masallah
İnan bende bilemdiğimden endişeleniyorum. Hala devam ediyo. Bakalım bekliyorum neler olacak diye. Üniversite hastanesine gidiyorum. Doktorumu hiç böyle mesai saati dışı aramadım. Bilemiyorum aranır mı? Pazartesi kontrolüm var. 2 daha bir şey olmazsa inşallah zaten randevuda sorcam. Bugün beni çok zorladı. Erken olmasın diye de dua ediyorum.Canm adet sancisi gibi bendede olyr arada ama duzenli degl istersen doktorunu ara cunku tecrubeszm dogm sancisi nasl bisey bilmyrm ki
Evet cnm, 20 mayısta dünyaya geldi kızım.
Amin cnm inş. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inş.Sevindim canım her şeyin yolunda olmasıns. İçin rahatlamıştır. Artık bildiğin kaçırıyoryz altımıza :))
Ayy ne güzel ya. İçindeydi şimdi kollarında kızın. Bizede sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah. Sizede en kısa zamanda tam bir uyum içinde hareket etmeyi :) kızın çabuk çabuk alır kiloları inşallah
Yoğun bakımdaki hemşireler bana benzetiyor eşim sinir oluyo hayır oğlum bana benziyo deyip geziyo bide kimliği paylaşamıyoruz o diyo bende durcak ben diyorum olmaz kimlik annede durur yani tam görmemişin çocuğu olmuş durumu :)))))
Bizim hiçbirşeyimiz üzerimize olmuyorSelam kızlar, bu ara misafirim çok pek giremiyorum.
Pinhan erken doğurunca bn de telaşlandım, yenidoğan ebatındaki her şeyi ve battaniyelerini yıkadım. Annem astı tek tek. Bi de ütüsü var tabi bunların innak minnak.
Siz başladınız mı yıkamaya?
canım ne güzel evine de geldin bundan sonra alışma ve bebişinin büyüme dönemi bir hafta geçsin tanıyamazsın çok çacuk büyüyorlar
Ay masallah 41 kere. Hayirli olsun canim evinize gelmissiniz:)
kizlar besik aldinz mi aldiysaniz park yatak mi yoksa ahsap besiklerden mi aldinz ya ben park yatak aldm ama icinin nevresimini feln almadm daha
oyy :)Evet cnm, 20 mayısta dünyaya geldi kızım.
Amin cnm inş. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inş.
Bizim hiçbirşeyimiz üzerimize olmuyor
Amin cnm inş. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inş.
ne guzel saglikli olmaniz rabbim uzun omurler versin insallah cok sevindim :)
Bizim hiçbirşeyimiz üzerimize olmuyor
kayin validem ve gorumcelerm icinin yatagina gerek yok diyolar silte yapcak kayinvalidem ve daha uyku seti nevresmleri feln hazir degil alim diyorm ama gerek yok dediler kumasini alir biz yapariz diye kumasini da onumuzdeki ay alacaklar ne yapcam bilmiyorum alsam mi diye sadece park yatagini ben aldm istedigm gibi hic bir seyini ben yapadm yaben çocuk odası yapmayacağım için sadece gardırop ve park yatak aldım. içinin uyku setini de aldığım yerden aldım, kullanışlı görünüyor şimdilik bakalım.
Cnm bnde park yatak.alcam icinin yatagini almicaktim annem.cok.inceden yatak yaoackti.bi komsu demis yataginida alin.ustunede yaptrdigini koyrsiniz duz durur diye bizde alcz yatagini yyorganini yastigini annem yundn yaptriyo ins.guzel olur.skma canini hallolur bizimde herseyimiz tam degilkayin validem ve gorumcelerm icinin yatagina gerek yok diyolar silte yapcak kayinvalidem ve daha uyku seti nevresmleri feln hazir degil alim diyorm ama gerek yok dediler kumasini alir biz yapariz diye kumasini da onumuzdeki ay alacaklar ne yapcam bilmiyorum alsam mi diye sadece park yatagini ben aldm istedigm gibi hic bir seyini ben yapadm ya
yatagini ve ustunun siltesini koyunca pek uer kalmiyo benegn yatmasi icn ustu duz oluyo diye yok dediler siltenin altina biraz yuksek olsn diye battaniye koyariz diyolar yastigini yorganini feln kaynvalidem yapck ayni sekilde yunden yapcakCnm bnde park yatak.alcam icinin yatagini almicaktim annem.cok.inceden yatak yaoackti.bi komsu demis yataginida alin.ustunede yaptrdigini koyrsiniz duz durur diye bizde alcz yatagini yyorganini yastigini annem yundn yaptriyo ins.guzel olur.skma canini hallolur bizimde herseyimiz tam degil
kayin validem ve gorumcelerm icinin yatagina gerek yok diyolar silte yapcak kayinvalidem ve daha uyku seti nevresmleri feln hazir degil alim diyorm ama gerek yok dediler kumasini alir biz yapariz diye kumasini da onumuzdeki ay alacaklar ne yapcam bilmiyorum alsam mi diye sadece park yatagini ben aldm istedigm gibi hic bir seyini ben yapadm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?