2015 Temmuz Anneleri

Canim nisan oyle gelmiyor daha fazla oluyor yani benimki bayagi kanamaydi bildigin nisan geldiginde. Ama sen emin ol doktorunu ara hemen. 10 dk bir sanci bayagi cok. Insallah yanlis alarmdir.benimde iki gun once aynisi oldu hicbirsey cikmadi doktora gittim. Idrar yolu enfeksiyonu cikti yalniz.

Canim nisan oyle gelmiyor daha fazla oluyor yani benimki bayagi kanamaydi bildigin nisan geldiginde. Ama sen emin ol doktorunu ara hemen. 20 dk bir sanci bayagi cok. Insallah yanlis alarmdir.
devlet hastanesine gittigm icin numara vermiyo doktorum kisiden kisiye degisirmi acaba ya bilmiyorum tedirgnm daha kucuk cunku bebegm ya. acil bi durum olmazsa pazartesi gitmeyi dusunuyorum

yani park yataginin icine yatagini alim mi ? istedigm gibi nevresimi artik kendi evime gecnce alirm buyuk ihtimal simdi alsam kirilabilir o yuzden kirilgan biraz kayinvalidem

Canmndevam ederse acile git onlar doktoruna ulasr

Doktora gittn mi canm

yani park yataginin icine yatagini alim mi ? istedigm gibi nevresimi artik kendi evime gecnce alirm buyuk ihtimal simdi alsam kirilabilir o yuzden kirilgan biraz kayinvalidem

yok eğer şilte yapacaklarsa yatağını almasan da olur. gereksiz olur ikisi birden.
tamam o zaman evine geçince alırsın uyku setini, zaten ilk etapta bebek koyduğun gibi yatacak hareket etmeyecek o yüzden kenarlıklar çok acil değil. birkaç aylık olunca alırsın uyku setini. dönmelere başlayıp yatağın kenarlarına filan erişmeye başlayınca yumuşak yerlere gelsin kafası yavruşun :)

bu arada nişan benim bildiğim de daha çok oluyormuş. ben de yaşamadım ama arkadaşlardan öyle duydum. sen yine de ihmal etme dr'a ya da bilen ebe tanıdığın fln varsa ona sor. çok geçmiş olsn.

evime gecnce alacagm vok sey var ogluma teyzesi :)
tanidik eve yk dogm yapan arkada sordm onda da pembe lekelenme gibi olmus sabah ogleden sonrada hastaneye yatmis dogm yapmis. benmde dun pembe oldu bugun kahverengi ve sulu oldu

Sagol canim. Sanci gelince panikliyor insanlar. Annem de aynisini soyluyor. Doktora hemen gitmemek lazim diye .

yk abla sancm olursa giderm dedim ama sancmda yok. sadece kasilmam oluyo rahm toplaniyo 30 saniye bazen 60 sn suruyo ve 15 dk bir oluyo ama sancm yok bebekde hareketli o yuzden gitmedm
Bende de rahim kasilmalari oluyor bir kac aydir ama bu kadar sik degil.gunde 5 defa falan. Kahverengi akintin da varmis. Bence bekleme devletin aciline git. Orda nöbetci kadin dogum doktorlari oluyor. Allah korusun dogum riski varda ilaclarla serumla geciktirebiliyorlar

erken dogm riskm var zatn daha once hastaneye yatmistm simdi kasilmalarimi takp ediyorum ama duzenli degil duzenli olsa beklemicem hemen gidicem de benm oglan beni oynatiyo :)

erken dogm riskm var zatn daha once hastaneye yatmistm simdi kasilmalarimi takp ediyorum ama duzenli degil duzenli olsa beklemicem hemen gidicem de benm oglan beni oynatiyo :)
Cnm bende de erken dogum riski var. Rahmim cok incelmis. Yatiyorum sürekli. Kasilma olmasin diye progestan kullaniyorum. Yine de kasiliyor. Ama dr lar farkli renkteki akintilardan her zaman korkuyor. Biraz daha siklasirsa git dr a. Cunku kasildikca rahimde baski oluyor inceliyor

evime gecnce alacagm vok sey var ogluma teyzesi :)
tanidik eve yk dogm yapan arkada sordm onda da pembe lekelenme gibi olmus sabah ogleden sonrada hastaneye yatmis dogm yapmis. benmde dun pembe oldu bugun kahverengi ve sulu oldu
Canım sen bi doktoru ara veya acile git baktır. İçin rahatlar en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…