2015 Temmuz Anneleri

devlet hastanesine gittigm icin numara vermiyo doktorum kisiden kisiye degisirmi acaba ya bilmiyorum tedirgnm daha kucuk cunku bebegm ya. acil bi durum olmazsa pazartesi gitmeyi dusunuyorum

canım benim 2-3 damla kadar gelmişti değişebiliyo..bazen nişandan çok sonra da doğum oluyo bazen de doğumun habercisi...dr una sorsan bi keşke

Selam kızlar bugun baby showerı yaptım sonunda ne kadar moral oldu arkadaşlarım fır döndü çok mutluyumm
Birsürü fotograf çekildik sizlede paylaşayımm dedim
Hemde göbüşümün son halii
Canım çok güZel olmuşşş.. Bende çok istedim ama malesef yıllardır şehir dışındaydım buraya tekrar dönünce pek arkadaşım yok, o yüzden yapamadım.. Senin konseptine bayıldım, tabi mordan vazgeçmemişin yine :) mavi ponponları kendin mi yaptın canım?

Bu da oğlumla ben :) anneler gününden bir kare ama. Bikaç hafta öncesi...

Eki Görüntüle 1537479 Kızlar bu da benim son halim sizinkileri görünce dayanamadım ekledim.. 13 kilo aldım ben şimdidenn, nasıl görünüyorum sizce?

masallah kizlarr :) bebisler buyudu artk gobislerde amamgecici bunlar.minnaklar gelince kalmyck ins. Bisey :))

Kızlar ben artık ayakta durunca vede Yürüyünve çok yoruluyorum.20 adından sonra felan çok yoruluyorum siDe böylemisiniz
Ben de Öyleyim aslında yorgunluktan öte sanki çocuk Alt tarafta toplanıyor. Böyle semsert oluyor karnım ben yemek yapmaya falan kalktığımda da aynı şey oluyor. Oturunca rahatlıyorum..

Masallah canm :)) bizim oglanda surekli midemn sag tarafina bastryr aykalrini sonra sisryr totisini boyle elimle cek oglm azck diorm hemen duzeltyr esimde dio birak oglani oyle sevyr belki :)
O şişirmeler çok güzel oluyor ya =)) Resmen ayağını hissediyorsun avucunun içinde =)) Bitane onlar

Heheh süper poz olmuş. Senin de maşalalhın var canım r çok almadın sanırım kilo. Ben de doğumdan sonra veririm inşallah, şimdi akışına bıraktım :)
almaz olur muyum canim 15 kilo aldim hem deeee, cogunuda ilk aylarda aldim... son 2 aydir dikkat ediyorum mesela son ay hic almadım... 6 hafta kaldı sayılır doguma, hic almadan atlatirsam harika olur, hedefim bu en azindan

Demek ki ilerlemiş. Dikkatbet canım. Tedbirinizi almışsınız. Geçer şikayetlerin yakında

Evet canim burada oncelik normal dogum ama burada da sezeryan sonrasi nirmal dogum asla yaptirmiyorlar. Ona sasirdim biraz. Herhalde yine bir bildikleri var. ama yine de sezeryan asla zamanindan once yapilmiyor.

İlk doğumda rahme dikiş atılıyor ya sonra normal yaparsan o dikiş yerlerinden açılma olabiliyor

Buda oglmla ben :)) 16 kilo almsm dun tartldm 78 cikti bu gidisle kocami gecicem 80 kilo o :)

Hiç 78 durmuyorsun canım. Uzun boyun avantajı

Selam kızlar bugun baby showerı yaptım sonunda ne kadar moral oldu arkadaşlarım fır döndü çok mutluyumm
Birsürü fotograf çekildik sizlede paylaşayımm dedim
Hemde göbüşümün son halii

Elbisen çok yakışmış canım. Çok iyi olmuş senin için bu etkinlik

Kızlar ben artık ayakta durunca vede Yürüyünve çok yoruluyorum.20 adından sonra felan çok yoruluyorum siDe böylemisiniz

Benimde öyle canım. Çok yürüyünce dalağım şişmiş gibi ağrı giriyor kasığımın oraya

2 doğumum var bu 3. İnşş
Seninki ikiz miiii
Gel arkamdan bende şişlik yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…