2015 Temmuz Anneleri

Şimdi ne durumdasın buram buram tecrübe kokan kadın? Korkuttun bi an...
alemsin kız valla tecrübeler bi işe yaramıyor her hamilelik çok farklı tek faydası az çok tahmin ediyorsun yaşadığının normal olduğunu. Şuanda aynı devam sancılar düzensiz olup geçti.

Keşkeeeeeeeee ama hiç belli olmaz. Ben ilk gebeliğimde 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdim 42. Haftada doğurdum ümitlenmek istemiyom. Ama artık çok ağırlaştım beklemekte istemiyom

Kızlar ben artık ayakta durunca vede Yürüyünve çok yoruluyorum.20 adından sonra felan çok yoruluyorum siDe böylemisiniz

Evet bnde çok çabuk yoruluyorum birde kasıklarımın altındaki kemikler ayrılcakmış gibi ağrıyor gündüz daha iyiyim ama akşam olunca zor yürüyorum

Gecmis olsun canim.masallah tecrubeli olunca sakin bi sekilde davranmissin.kac dakikada bir oluyodu ve de belinde mi oldu?basimiza gelse biz acemiler panikliycez sanirim
Evet belden kasıklara ordan bacaklara doğru yayılıyo sancı biraz sürüyo sonra geçti diyorsun aradan dakikalar geçiyo tekrar geliyo yokluyo aynı şekilde geçiyo önemli olan dakikaların çok düzenli olması. Benim düzensizdi bi 15 dk geldi 2 defa sonra yarım saat sonra 20 dk da bi geldi. Karışık düzensiz olunca talancı olduğu anlaşılıyo

Canım nasıl sancıların tarif eder misin? Benimde va r ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyorum
Canım mjı şimdi gördüm belden vuruyo karnına kasıklarına bacaklarına yayılıyo bazen doğum Sancısı ishal olmuş gibi ağrıylada başlayabiliyor. Doğum Sancısı çok düzenli aralıklarla gelir gider. Aradaki süre Şaşmaz. Eğer dakikalar tuttmuyorsa yalancıdır

O şişirmeler çok güzel oluyor ya =)) Resmen ayağını hissediyorsun avucunun içinde =)) Bitane onlar

Evett hamilelikte enn enn sevdiğim an o anlar çok özliycem biliyorumm resmen elimle ayağını poposunu ellediğimi hissediyorum okadar güzelki Rabbim bütünn isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıkla :) bizimkinin başı aşağıda artık ayaklarını çok hissedemiyorum ama poposunu seviyorum hep :)) geçen hafta ultrasonda yüzüne bakmaya çalıştık renklide yavrucağın elleri ayakları hepsi yüzünün önündeydi tombik parmaklarını gördük:) okadar ilginçtiki üzüldüm biryandan kuzucuğuma yerleri daraldı artık

aynen canım sana katılıyorum özellikle ben kötü doğum hikayesi duyunca cok korkuyorum hemen etkilenirim ben.ama güzel hikayeler duyuncada baya gaza geliyorum.o yüzden kimsenin kötü hikayesini dinlemiyorum..

dinleniyorum ama korkuyorum erken gelirse diye ama insallah gelmez erkenden
Hemen kotu seyler getirme aklina canim. Benim iki gun once aynen senin anlattigin sekilde lekelenmelerim oldu 3 gun surdu bakildi ama bebekle ilgili cikmadi. Artarsa gel dediler bana da . Arada dun aksamda mesela geldi yine ama artmadigi icin birsey yapmiyorum. Belki sende idrar yollari enfeksiyonu olmussundur? Onun agrisida kasilmaya benziyor. Kisiden kisiye degisirmi biomiyorum ama benim etrafimda nisani oyle lekelenme seklinde gelen yok hic herkesin bayagi kan gelmis benimki gibi. Ama belli olmaz bu isler. Artarsa kanama acike gidersin hemen. Insallah yanlis alarmdir dedigim gibi!

Canm konsept ne oluyor? Nasıl geçiyor zaman

Canım herkes geldi pasta içtik yeme içme felan sonra illa annemler kızları oynat dedi oynamayanın hediyesini açmıyorum dedim baya eglenceliydi
Sonra göbek çevremi iple tahmin etme oyunu oynadık birinci hediye felan
Bide kumaş kalemiyle zıbınlara resim çizdiler baya yoğun dolu dolu geçti

Ewet süsleme komple bana ait arkadaşlarımada astırdım gelen kerkesede mavi ponpondan taç yaptım mor vaxgeçilmrzim tabi

Keşkeeeeeeeee ama hiç belli olmaz. Ben ilk gebeliğimde 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdim 42. Haftada doğurdum ümitlenmek istemiyom. Ama artık çok ağırlaştım beklemekte istemiyom

Aynen ablamda öyle gezdi. Hayırlı zamanda gelsinler hepsi inşallah

Günaydın kızlar... yürüyüş yapın diyorlar ama ben yürüdükçe bacak ağrısı kasık ağrısı oluyor. Karnım sertleşiyor. Huzursuz oluyorum. Sonrada kasılmalar oluyor. İşten çıkınca 15 dk yürüyorum her gün. Bazen eve yaklaşınca bi ağrı giriyor her adım eziyet. Çok koşunca dalağınız şişer ya öyle bir ağrı. Doktora soracağım bu çarşamba buna rağmen yürümeli mi yoksa kendimi kasmamalı mıyım

Bnde de oluyo cnm aynisi yuruyus yspsyim belim.kopuyo kasiklrim agriyo.yurudukce baski yapiyo sanirim

Bnde de oluyo cnm aynisi yuruyus yspsyim belim.kopuyo kasiklrim agriyo.yurudukce baski yapiyo sanirim

İnsan korkuyor canım. Faydalı diye yürümek istiyorum ama sanki daha çok zarar veriyorum. Çarşamba sorunca yazarım burdan bakalım ne yapmak lazım

yarin gidicem erkenden hastaneye insallah kotu bi haber almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…