- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.521
Şimdi ne durumdasın buram buram tecrübe kokan kadın? Korkuttun bi an...
Keşkeeeeeeeee ama hiç belli olmaz. Ben ilk gebeliğimde 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdim 42. Haftada doğurdum ümitlenmek istemiyom. Ama artık çok ağırlaştım beklemekte istemiyomGeçmiş olsun canım. Ben çok sık yakalanırım. Hamikelikte antibiyotiksiz atlattım. Purinol diye bi granül verdi doktor. Günde 3 kere içiliyor. 2 günde rahatladım. Bol su iç. Maydanoza girme bence. Fazlası doğumu tetikliyor.
Artık doğsada kurtarır kendini Allahın izniyle. Kocaman oldu. Ben geçende yazdım sıradaki ilk bebek senin bence :)
Kızlar ben artık ayakta durunca vede Yürüyünve çok yoruluyorum.20 adından sonra felan çok yoruluyorum siDe böylemisiniz
Evet belden kasıklara ordan bacaklara doğru yayılıyo sancı biraz sürüyo sonra geçti diyorsun aradan dakikalar geçiyo tekrar geliyo yokluyo aynı şekilde geçiyo önemli olan dakikaların çok düzenli olması. Benim düzensizdi bi 15 dk geldi 2 defa sonra yarım saat sonra 20 dk da bi geldi. Karışık düzensiz olunca talancı olduğu anlaşılıyoGecmis olsun canim.masallah tecrubeli olunca sakin bi sekilde davranmissin.kac dakikada bir oluyodu ve de belinde mi oldu?basimiza gelse biz acemiler panikliycez sanirim
E bebekte var canm.kilifi 5 lira bisey sanrm
Canım mjı şimdi gördüm belden vuruyo karnına kasıklarına bacaklarına yayılıyo bazen doğum Sancısı ishal olmuş gibi ağrıylada başlayabiliyor. Doğum Sancısı çok düzenli aralıklarla gelir gider. Aradaki süre Şaşmaz. Eğer dakikalar tuttmuyorsa yalancıdırCanım nasıl sancıların tarif eder misin? Benimde va r ilk gebeliğim olduğu için ayırt edemiyorum
O şişirmeler çok güzel oluyor ya =)) Resmen ayağını hissediyorsun avucunun içinde =)) Bitane onlar
aynen canım sana katılıyorum özellikle ben kötü doğum hikayesi duyunca cok korkuyorum hemen etkilenirim ben.ama güzel hikayeler duyuncada baya gaza geliyorum.o yüzden kimsenin kötü hikayesini dinlemiyorum..Canim sen hic boyle dusunme hicbir cocuk iceride kalmiyor bir sekilde cikiyorlar:) normal dogum sansin varsa dene derim. Ben cok isterdim kizim makat gelis olunca mecbur sezeryan oldum . Sezeryanimda cok iyi gecti ertesi gun katater cikinca zip diye ayaktaydim. Ameliyatin hemen ertesi bile
Hicbir agrim sizim olmadi herkes normal dogum yaptim sanmis dogum katinda:) ben elinde olan herkesin normal dogum yapmasi taraftariyim ama ayni zamanda bazi arkadaslar zorunlu olarak sezeryan olmasi gerekebilir onlara da demek istiyorum ki sezeryan da ocu kaka bir durum degil herkesin anlattigi gibi yada ben cok sansliydim bilmiyorum:) anladigim kadariyla normal yada sezeryan dogum herkesin bunyesi ve doktoruna gore degisen bir durum kimseyi kendinizle kiyaslamayin. Sonuc olarak bebek dogduktan sonra dogum hic hatirlanmiyor ufak bir ani olarak kaliyor insanin aklinda. Simdi akliniza geldigi gibi buyuk bir mesele olmaktan cikiyor cunku oncelikler degisiyor. Sezeryan konusunda da normal dogum konusunda da hicbirsey okumayin kimseyi dinlemeyin derim. Sizin icin daha korkutucu olur. Etrafta korku salmaya bayilan insan tipi cok fazla:)Herkese mutlu kolay dogumlar diliyorum:):)
Hemen kotu seyler getirme aklina canim. Benim iki gun once aynen senin anlattigin sekilde lekelenmelerim oldu 3 gun surdu bakildi ama bebekle ilgili cikmadi. Artarsa gel dediler bana da . Arada dun aksamda mesela geldi yine ama artmadigi icin birsey yapmiyorum. Belki sende idrar yollari enfeksiyonu olmussundur? Onun agrisida kasilmaya benziyor. Kisiden kisiye degisirmi biomiyorum ama benim etrafimda nisani oyle lekelenme seklinde gelen yok hic herkesin bayagi kan gelmis benimki gibi. Ama belli olmaz bu isler. Artarsa kanama acike gidersin hemen. Insallah yanlis alarmdir dedigim gibi!dinleniyorum ama korkuyorum erken gelirse diye ama insallah gelmez erkenden
Super gorunuyorsun canimEki Görüntüle 1537479 Kızlar bu da benim son halim sizinkileri görünce dayanamadım ekledim.. 13 kilo aldım ben şimdidenn, nasıl görünüyorum sizce?
Kocanin pozuna bayildim:) yaratici bir insan:):):)Yok canim yaaane kaldı doğumlara iyidir gobek ;p Bak bu da benimki gecen pazardan Kocam arkada eliyle Eyfel kulesinin tepesine elini degdirenler gibi poz vermis ;p Göbeği elliyioooEki Görüntüle 1537486 Eki Görüntüle 1537486
Canm konsept ne oluyor? Nasıl geçiyor zaman
Canım çok güZel olmuşşş.. Bende çok istedim ama malesef yıllardır şehir dışındaydım buraya tekrar dönünce pek arkadaşım yok, o yüzden yapamadım.. Senin konseptine bayıldım, tabi mordan vazgeçmemişin yine :) mavi ponponları kendin mi yaptın canım?
Keşkeeeeeeeee ama hiç belli olmaz. Ben ilk gebeliğimde 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdim 42. Haftada doğurdum ümitlenmek istemiyom. Ama artık çok ağırlaştım beklemekte istemiyom
Bnde de oluyo cnm aynisi yuruyus yspsyim belim.kopuyo kasiklrim agriyo.yurudukce baski yapiyo sanirimGünaydın kızlar... yürüyüş yapın diyorlar ama ben yürüdükçe bacak ağrısı kasık ağrısı oluyor. Karnım sertleşiyor. Huzursuz oluyorum. Sonrada kasılmalar oluyor. İşten çıkınca 15 dk yürüyorum her gün. Bazen eve yaklaşınca bi ağrı giriyor her adım eziyet. Çok koşunca dalağınız şişer ya öyle bir ağrı. Doktora soracağım bu çarşamba buna rağmen yürümeli mi yoksa kendimi kasmamalı mıyım
Bnde de oluyo cnm aynisi yuruyus yspsyim belim.kopuyo kasiklrim agriyo.yurudukce baski yapiyo sanirim
Slm kizlar gunydn naslsnz
yarin gidicem erkenden hastaneye insallah kotu bi haber almamCnm bende de erken dogum riski var. Rahmim cok incelmis. Yatiyorum sürekli. Kasilma olmasin diye progestan kullaniyorum. Yine de kasiliyor. Ama dr lar farkli renkteki akintilardan her zaman korkuyor. Biraz daha siklasirsa git dr a. Cunku kasildikca rahimde baski oluyor inceliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?