- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.541
hastaneye gitmem lazm burdaki doktorlar numara vermiyo devlet hastanesi oldugu icin yarn gidicem kontrolecanım benim 2-3 damla kadar gelmişti değişebiliyo..bazen nişandan çok sonra da doğum oluyo bazen de doğumun habercisi...dr una sorsan bi keşke
yarn gidicem kontrole canm ya suan bi sancm yk sadece kasilmalarm oluyo hafiften sancm oluyo igne batar gibi cogalmadi daha o yuzden gitmedmCanım sen bi doktoru ara veya acile git baktır. İçin rahatlar en azından..
ooo ıyı olmanıza sevindim tatlım.hayırlı olsun yenı evın.biz ıyıyız kızımla.yavaş yavaş sonu beklıyoruz....Merhaba canim,cok sukur biz iyiyiz.Tasindim,yerlestim cok sukur.Netim yoktu giremedim.Sen nasilsin canim,minik nasil :)
tamam abla artarsa giderm bugunde bekleym yarn kontrole gidicem zaten bugun bisey olmazsa yarn ogrenirim ne oldugunuHemen kotu seyler getirme aklina canim. Benim iki gun once aynen senin anlattigin sekilde lekelenmelerim oldu 3 gun surdu bakildi ama bebekle ilgili cikmadi. Artarsa gel dediler bana da . Arada dun aksamda mesela geldi yine ama artmadigi icin birsey yapmiyorum. Belki sende idrar yollari enfeksiyonu olmussundur? Onun agrisida kasilmaya benziyor. Kisiden kisiye degisirmi biomiyorum ama benim etrafimda nisani oyle lekelenme seklinde gelen yok hic herkesin bayagi kan gelmis benimki gibi. Ama belli olmaz bu isler. Artarsa kanama acike gidersin hemen. Insallah yanlis alarmdir dedigim gibi!
gunaydin ablacm iyiz sen nasilsin :)Slm kizlar gunydn naslsnz
Ginydin cnm.idare ediyoruz su kasiklarim yirtiliyo gbi hissetmesem memnun kalcam :) sen nasilsinSlm kizlar gunydn naslsnz
Hayir olsun insallahh :)gunaydin kizlar bugun sabah keyfiniz nasil bakalm. ben gece bi ruya gordum doguma gidiyorum birinci cocugumu doguruyprum doktor bekle bi daha var doyo ikinciyide doguruyorum arkasindan bi tabe daha geliyo 3 tane erkek bebek doguruyodum cok sasirdim doktora sordm neden boyle bi tane gorunuyo ve oyle biliyodm ben diye olur boyle dedi kendilerini gostermemisler dedi 3 kiloydu 3 ude erkekdi ve cok tatlilardi :))
cok güzel olmuşlar canım...Selam kızlar bugun baby showerı yaptım sonunda ne kadar moral oldu arkadaşlarım fır döndü çok mutluyumm
Birsürü fotograf çekildik sizlede paylaşayımm dedim
Hemde göbüşümün son halii
günaydın kızlar......gunaydin ablacm iyiz sen nasilsin :)
günaydın canım.iyiyiz.siz nasılsınız..Slm kizlar gunydn naslsnz
Hayır olsun rüyada doğurmak maddi manevi rahatlamak diye biliyorumgunaydin kizlar bugun sabah keyfiniz nasil bakalm. ben gece bi ruya gordum doguma gidiyorum birinci cocugumu doguruyprum doktor bekle bi daha var doyo ikinciyide doguruyorum arkasindan bi tabe daha geliyo 3 tane erkek bebek doguruyodum cok sasirdim doktora sordm neden boyle bi tane gorunuyo ve oyle biliyodm ben diye olur boyle dedi kendilerini gostermemisler dedi 3 kiloydu 3 ude erkekdi ve cok tatlilardi :))
evet aciklamasi cok guzel de ben bebekle cok ruya gormem cok nadir gorurum ilk defa boyle gordum acaba 3 tane erkek cocugum mu olacak onu mu gordum diyorum :)Hayır olsun rüyada doğurmak maddi manevi rahatlamak diye biliyorum
Tabi bizim rüyalar biraz Bilinçaltı artık:)))
Ruyai neye yorarsan.o.olurmus :) ne kdr dogru bilmiyorum tabi.dun bide rahtszdinya erknden dogmasin fln muhabbetindende etkilnmisdindr.bnde cok gormm kizimi bi iki kere gordum daha tik yok.kendimden gecerek uyudugum.icin :) bugun uc oda degistrdim.uyumk icin anca raht ediyorum :))evet aciklamasi cok guzel de ben bebekle cok ruya gormem cok nadir gorurum ilk defa boyle gordum acaba 3 tane erkek cocugum mu olacak onu mu gordum diyorum :)
Bnde kilolu hamile kaldigim.icin hantallasiyorum giderek .surekli yatayim bos tembel durayim istiyorum bebek.olunca boyle olmm insallh yaGunaydin kizlarr
Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel
Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki
oda olabilir belki. bide bebegn cinsiyetini ogrenmeden erkek cocugm oldugunu gordum ertesi gn de hastanede erkek oldugunu ogrendim onun icin ona da yorumladm biraz. benim uykm cok hafif ve gece de cok kasilmam oluyo o yuzden dern uyuyamiyorum daldigm zaman da ruya goruyrum iste :)Ruyai neye yorarsan.o.olurmus :) ne kdr dogru bilmiyorum tabi.dun bide rahtszdinya erknden dogmasin fln muhabbetindende etkilnmisdindr.bnde cok gormm kizimi bi iki kere gordum daha tik yok.kendimden gecerek uyudugum.icin :) bugun uc oda degistrdim.uyumk icin anca raht ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?