2015 Temmuz Anneleri

tamam abla artarsa giderm bugunde bekleym yarn kontrole gidicem zaten bugun bisey olmazsa yarn ogrenirim ne oldugunu

gunaydin kizlar bugun sabah keyfiniz nasil bakalm. ben gece bi ruya gordum doguma gidiyorum birinci cocugumu doguruyprum doktor bekle bi daha var doyo ikinciyide doguruyorum arkasindan bi tabe daha geliyo 3 tane erkek bebek doguruyodum cok sasirdim doktora sordm neden boyle bi tane gorunuyo ve oyle biliyodm ben diye olur boyle dedi kendilerini gostermemisler dedi 3 kiloydu 3 ude erkekdi ve cok tatlilardi :))

Hayir olsun insallahh :)

Hayır olsun rüyada doğurmak maddi manevi rahatlamak diye biliyorum
Tabi bizim rüyalar biraz Bilinçaltı artık:)))

evet aciklamasi cok guzel de ben bebekle cok ruya gormem cok nadir gorurum ilk defa boyle gordum acaba 3 tane erkek cocugum mu olacak onu mu gordum diyorum :)
Ruyai neye yorarsan.o.olurmus :) ne kdr dogru bilmiyorum tabi.dun bide rahtszdinya erknden dogmasin fln muhabbetindende etkilnmisdindr.bnde cok gormm kizimi bi iki kere gordum daha tik yok.kendimden gecerek uyudugum.icin :) bugun uc oda degistrdim.uyumk icin anca raht ediyorum :))

Gunaydin kizlarr

Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel

Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki

Gunaydin kizlarr

Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel

Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki
Bnde kilolu hamile kaldigim.icin hantallasiyorum giderek .surekli yatayim bos tembel durayim istiyorum bebek.olunca boyle olmm insallh ya

oda olabilir belki. bide bebegn cinsiyetini ogrenmeden erkek cocugm oldugunu gordum ertesi gn de hastanede erkek oldugunu ogrendim onun icin ona da yorumladm biraz. benim uykm cok hafif ve gece de cok kasilmam oluyo o yuzden dern uyuyamiyorum daldigm zaman da ruya goruyrum iste :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…