2015 Temmuz Anneleri

anladım canım sagolasınilk olduğu için tecrübesizlik işte:) inşallah saüğ salim kucağımıza alırız.

Benim de sağ kasığımda ağrı gibi ama değişik bişey var hafif bastırınca acıyo gibi oluyo ama ben sanki bebeğim orda diye hissediyorum
bn bazen gece uyanıyorum bakıorum üz üstü yatmışım bişey olur die hmn yan yatıyorum :) genelde sol kasığımda ağrı var bugünde sağımda oldu bakalım doktor ne dicek

bn bazen gece uyanıyorum bakıorum üz üstü yatmışım bişey olur die hmn yan yatıyorum :) genelde sol kasığımda ağrı var bugünde sağımda oldu bakalım doktor ne dicek
Ben de yüz üstü yatmayi cok seviyorum yaa ama bebekten dolayi yatamiyorum her ne kadar küçükte olsa korkuyo insan :) doktora bi gitte kalp atislari baslamistir zaten 6 hafta olmuş artik :)

selam kızlarr.. ben birşey soracağım hamileler için radyasyon koruyucu atlet veya korse kullanan yada duyan oldumu ?????????????

Ben de yüz üstü yatmayi cok seviyorum yaa ama bebekten dolayi yatamiyorum her ne kadar küçükte olsa korkuyo insan :) doktora bi gitte kalp atislari baslamistir zaten 6 hafta olmuş artik :)

Alemsiniz kizlar hee bende sonradan yatamicam aylarca die paso yüz üstü yatiyom simdiden kasmayin acizane bi tavsiye

selam kızlarr.. ben birşey soracağım leler için radyasyon koruyucu atlet veya korse kullanan yada duyan oldumu ?????????????

Onu da mi yapmışlar
ilk defa duyuyom da inandirici gelmedi hic kesin o sattiklari sey daha zararli cikar herseyin civisi cikmis

Ayy bu aradaa su zehirli ayakkabilar arow mus duydunuz mu

Onu da mi yapmışlar
ilk defa duyuyom da inandirici gelmedi hic kesin o sattiklari sey daha zararli cikar herseyin civisi cikmis

Ayy bu aradaa su zehirli ayakkabilar arow mus duydunuz mu

Bana doktorum tavsiye etti.. içine cep telefonunu koyunca çekmiyormuş radyasyon geçirmiyomuş malum heryer radyasyon telefonlar bilgisayar vs.. ama ben ondan ziyade işimden dolayı almam gerekiyor kızlarr

Bugun ilk kez yogurt yedim köyden süt gelmisdi kaynattim bir guzel mayaladim bugunde yedim hazir yogurt gibiydi normalde kokor ederdi hic yiyemezdim ama bunu yedim kizlar icim cok rahat :)

Selam kizlar. Bugun sabahtan beri inanilmaz bir kasik agrisi cekiyorum. Sanki adet olacakmisim gibi. Bir de sol kasigimdan sol bacagima vuruyor bacagim da agriyor. Butun gun yattim. Gelen giden yok. Boyle bisey yasayan var mi?

[QUOTEkullandığım i post: 38178014, member: 602857"]Benimki 5 haftada seninki kadardi ilacin dozunu yukselttik simdi dustu allaha sukur senin ki neden dusmuyor ki allah allah hangi ilaci ne kadar kullaniosun?
Canim kullandigim ilaç euthyrox.25 mg kullanıyorum. Peki sen[/QUOTE]

çok düşük doz canım düşmemesi çok normal doktorun yükseltmesi lazım ben lavotirion kullanıyorum hamile kalmadan önce 50mg kullanıyordum şimdi pazartesi,salı,çarşamba 75mg, perşmbe cuma ctesi pazar 100mg. ikimizinde değeri 4 küsür çıkmış sana doktor çok düşük doz vermiş git görüşte yükseltsin.

Canim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak ama

Canim benimde midem bulanmiyor cok sukur.Sari akinti bende de var,hamileligim basindan beri var.Koku yoksa sorun yok :)

Selam kizlar. Bugun sabahtan beri inanilmaz bir kasik agrisi cekiyorum. Sanki adet olacakmisim gibi. Bir de sol kasigimdan sol bacagima vuruyor bacagim da agriyor. Butun gun yattim. Gelen giden yok. Boyle bisey yasayan var mi?
bende şimdi aynı şeyi soracaktım kızlara.. benimde sanki adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor özerllikle son 3 gündür bugün 7+4 yim. ama dikkat ettim de bende bu ağrı genelde mesanem dolmaya başlayınca oluyor. tuvalete gidince azalıyor gerçi bu olayda yarım saatte bir oluyor yakında tv yi wc ye taşıyacağım orda yaşayacağım.. acaba seninkide benimki gibi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…