- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.761
anladım canım sagolasınilk olduğu için tecrübesizlik işte:) inşallah saüğ salim kucağımıza alırız.Akinti ve kasik agrisi bende var fena hemde
Şu bulanti kusmayi takinti yapmayin nolur ya hem senin haftan daha erken şu an bulanti olmamasi normal ve dua et böyle devam etsin bulanti cekilcek dert diil ...
ben daha once yaldir yaldir bulanti çekerken 10.haftada kalp atisi durduğu için kaybettim bebegimi bulanti hic biseyin garantisi değil olmayinca da bi aksiligin habercisi demeyin hemen...
bn bazen gece uyanıyorum bakıorum üz üstü yatmışım bişey olur die hmn yan yatıyorum :) genelde sol kasığımda ağrı var bugünde sağımda oldu bakalım doktor ne dicekBenim de sağ kasığımda ağrı gibi ama değişik bişey var hafif bastırınca acıyo gibi oluyo ama ben sanki bebeğim orda diye hissediyorum
Senin de mi ilk canım :) benim de ilk bebeğim olcak kısmetse :) amin canım :)anladım canım sagolasınilk olduğu için tecrübesizlik işte:) inşallah saüğ salim kucağımıza alırız.
Ben de yüz üstü yatmayi cok seviyorum yaa ama bebekten dolayi yatamiyorum her ne kadar küçükte olsa korkuyo insan :) doktora bi gitte kalp atislari baslamistir zaten 6 hafta olmuş artik :)bn bazen gece uyanıyorum bakıorum üz üstü yatmışım bişey olur die hmn yan yatıyorum :) genelde sol kasığımda ağrı var bugünde sağımda oldu bakalım doktor ne dicek
evet canım bn zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklemdim :)biraz kilo fazlam var moralim bozuluyo ama kuzenlarımde hep böle hamile kaldı inşallah sıkıntı olmadan geçer hamileligimiznSenin de mi ilk canım :) benim de ilk bebeğim olcak kısmetse :) amin canım :)
Inşallah canım olsun kiloyu fazla takıntı yapma bebek doğduktan sonra verilir o kilolarevet canım bn zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklemdim :)biraz kilo fazlam var moralim bozuluyo ama kuzenlarımde hep böle hamile kaldı inşallah sıkıntı olmadan geçer hamileligimizn
Ben de yüz üstü yatmayi cok seviyorum yaa ama bebekten dolayi yatamiyorum her ne kadar küçükte olsa korkuyo insan :) doktora bi gitte kalp atislari baslamistir zaten 6 hafta olmuş artik :)
selam kızlarr.. ben birşey soracağım leler için radyasyon koruyucu atlet veya korse kullanan yada duyan oldumu ?????????????
bnde duydum canım arowmuşşOnu da mi yapmışlar
ilk defa duyuyom da inandirici gelmedi hickesin o sattiklari sey daha zararli cikar herseyin civisi cikmis
Ayy bu aradaa su zehirli ayakkabilar arow mus duydunuz mu
hiç duymadım valla onu etrafımdada çok hamile var hiç kullanan yok canımselam kızlarr.. ben birşey soracağım hamileler için radyasyon koruyucu atlet veya korse kullanan yada duyan oldumu ?????????????
Onu da mi yapmışlar
ilk defa duyuyom da inandirici gelmedi hickesin o sattiklari sey daha zararli cikar herseyin civisi cikmis
Canim kullandigim ilaç euthyrox.25 mg kullanıyorum. Peki sen[/QUOTE][QUOTEkullandığım i post: 38178014, member: 602857"]Benimki 5 haftada seninki kadardi ilacin dozunu yukselttik simdi dustu allaha sukur senin ki neden dusmuyor ki allah allah hangi ilaci ne kadar kullaniosun?
Canim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak amakızlar bnde 6 haftalık hamileyim. daha hiç kontol olmadım iki hafta oldu öğreneli. cumaya gideceğim doktora inşallah. yanlız bnde akıntı oluyo sarı gibi kasıkalrımda ağrıda var sizdede oluyomu akıntı. bide bndede kusma falan yok. sanki kusma mide bulantısı olunca herşey normalmiş gibi gelio
Canim benimde midem bulanmiyor cok sukur.Sari akinti bende de var,hamileligim basindan beri var.Koku yoksa sorun yok :)kızlar bnde 6 haftalık hamileyim. daha hiç kontol olmadım iki hafta oldu öğreneli. cumaya gideceğim doktora inşallah. yanlız bnde akıntı oluyo sarı gibi kasıkalrımda ağrıda var sizdede oluyomu akıntı. bide bndede kusma falan yok. sanki kusma mide bulantısı olunca herşey normalmiş gibi gelio
Topigimizdeki annisler genelde tombis,bende dahil :)Stres yapma,tadini cikar canim :)evet canım bn zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklemdim :)biraz kilo fazlam var moralim bozuluyo ama kuzenlarımde hep böle hamile kaldı inşallah sıkıntı olmadan geçer hamileligimizn
Neeeee daha yeni iki cift aldim arowdanOnu da mi yapmışlar
bende şimdi aynı şeyi soracaktım kızlara.. benimde sanki adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor özerllikle son 3 gündür bugün 7+4 yim. ama dikkat ettim de bende bu ağrı genelde mesanem dolmaya başlayınca oluyor. tuvalete gidince azalıyor gerçi bu olayda yarım saatte bir oluyor yakında tv yi wc ye taşıyacağım orda yaşayacağım..Selam kizlar. Bugun sabahtan beri inanilmaz bir kasik agrisi cekiyorum. Sanki adet olacakmisim gibi. Bir de sol kasigimdan sol bacagima vuruyor bacagim da agriyor. Butun gun yattim. Gelen giden yok. Boyle bisey yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?