2015 Temmuz Anneleri

kızlar bu forumda ne çok edirnede yaşayan varmış sayfalara bakarken gördüm bende edirneliyim ama aydında yaşıyorum memleketim diye demiyorum edirnem başkadır

idiko, post: 38181572, member: 602857"]Canim kullandigim ilaç euthyrox.25 mg kullanıyorum. Peki sen[/QUOTE]

çok düşük doz canım düşmemesi çok normal doktorun yükseltmesi lazım ben lavotirion kullanıyorum hamile kalmadan önce 50mg kullanıyordum şimdi pazartesi,salı,çarşamba 75mg, perşmbe cuma ctesi pazar 100mg. ikimizinde değeri 4 küsür çıkmış sana doktor çok düşük doz vermiş git görüşte yükseltsin.[/QUOTE]
Tesekkurler canım. Evet hemen başka bir doktora görusecegim

Bugun ilk kez yogurt yedim köyden süt gelmisdi kaynattim bir guzel mayaladim bugunde yedim hazir yogurt gibiydi normalde kokor ederdi hic yiyemezdim ama bunu yedim kizlar icim cok rahat :)

canım bana doktorum pastorize olmayan süt ve yoğurdu yasakladı hatta teyzem bana çiftlikten süt almış onla yoğurt yapmış.. hepsi kaldı onlar yedi .. sen doktora sordun mu

Valla benimki pek gecmiyor sadece bazen hafifliyor. Baya sol kasigima bicak saplaniyor sanki. Bi kac kere kalkmaya calistim kalkamadim agridan. Doktora mi gitsem acaba diye dusundum, kanamam falan olmayinca vazgectim. Yarin doktora gidecektim zaten. Umarim gece uyuyabilirim

Canim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak ama
genelde sekizinci haftaya kadar istah aciliyor sekizinci haftada basliyor bulantilar. ama hic olmayabilirde tabi

bencede sen yarin ilk is doktora git. ne olur ne olmaz

canım bana doktorum pastorize olmayan süt ve yoğurdu yasakladı hatta teyzem bana çiftlikten süt almış onla yoğurt yapmış.. hepsi kaldı onlar yedi .. sen doktora sordun mu
Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma

Merhaba herkese.Dün çok zor bi gece geçirdim.Sürekli istifra ettim.15 kez fln olmuştur.Tamamen çıkarmadan rahat uyuyamadım da sürekli uykumdan uyandırdı gece uyuyamadım kızlar çok zordu en son baktığımda saat gece 3:30 du sonra uyuyabilmişim şükür...Kesin bişey dokundu hamilelik bulantısı değil benim 1-2 kez kusarım biter ama dün gece midem rahat bırakmadı hiç.Allahım yaşatmasın bidaha.çok ağır geçiren arkadaşlara da yardım etsin rabbim çok zormuş gerçekten

Canim benim ilk gebeligim tup bebekle olmustu 18 haftalik ikizlerime hamileydim ve eski pantalonlarimi cok rahat giyebiliyordum sende buyuk bi ihtimal şişlik vardır yoksa bebek minik kesesi minik seni daraltmaz annesi :)
Bilmiyorum öyle olabilir fakat hiç bir pantolonuma giremiyorum Eğer sakincasi yoksa şunu sorayim . şimdiki hamileliğimde tedaviyle mi oldu? Bazıları tüp bebekten sonra tedavisiz ikinci bebekleri oluyormuş duyduğum çok kişi olunca merak ettim.

Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma
ben de katılıyorum hazır yoğurt ve sütlerdeki koruyucalr zararlı değil mi? kendimiz yapsak toxaplazma riski olur diye mi öyle dedi acaba o dr?

o kadar kötü diyorsun yani RAbbim şifa versin canım problem olacağını çok düşünmüyorum ağrı olması normal yat dinlen ayaklarının altına birşey koy çok gerilmesin karnın o bana iyi geliyor tavsiye ederim.

ne güldüm yaa ..

Canim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak ama
saol canım benim.. dikkat etmeye çalışıorum ama genede bazen unutuyo insan hamiş olduğunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…