- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.781
Aaa ben duymamistim onu arow almiyoruz o zamanOnu da mi yapmışlar
ilk defa duyuyom da inandirici gelmedi hickesin o sattiklari sey daha zararli cikar herseyin civisi cikmis
Ayy bu aradaa su zehirli ayakkabilar arow mus duydunuz mu
Evet ya gözünü Sevdiğimin edirnesikızlar bu forumda ne çok edirnede yaşayan varmış sayfalara bakarken gördüm bende edirneliyim ama aydında yaşıyorummemleketim diye demiyorum edirnem başkadır
Yok kız yüz üstü yatınca ağrım artmaya başladı ondan yatamiyorum ben baskı yapıyo sankiAlemsiniz kizlar hee bende sonradan yatamicam aylarca die paso yüz üstü yatiyomsimdiden kasmayin acizane bi tavsiye
Bugun ilk kez yogurt yedim köyden süt gelmisdi kaynattim bir guzel mayaladim bugunde yedim hazir yogurt gibiydi normalde kokor ederdi hic yiyemezdim ama bunu yedim kizlar icim cok rahat :)
Valla benimki pek gecmiyor sadece bazen hafifliyor. Baya sol kasigima bicak saplaniyor sanki. Bi kac kere kalkmaya calistim kalkamadim agridan. Doktora mi gitsem acaba diye dusundum, kanamam falan olmayinca vazgectim. Yarin doktora gidecektim zaten. Umarim gece uyuyabilirimbende şimdi aynı şeyi soracaktım kızlara.. benimde sanki adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor özerllikle son 3 gündür bugün 7+4 yim. ama dikkat ettim de bende bu ağrı genelde mesanem dolmaya başlayınca oluyor. tuvalete gidince azalıyor gerçi bu olayda yarım saatte bir oluyor yakında tv yi wc ye taşıyacağım orda yaşayacağım..acaba seninkide benimki gibi olabilirmi?
genelde sekizinci haftaya kadar istah aciliyor sekizinci haftada basliyor bulantilar. ama hic olmayabilirde tabiCanim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak ama
bencede sen yarin ilk is doktora git. ne olur ne olmazValla benimki pek gecmiyor sadece bazen hafifliyor. Baya sol kasigima bicak saplaniyor sanki. Bi kac kere kalkmaya calistim kalkamadim agridan. Doktora mi gitsem acaba diye dusundum, kanamam falan olmayinca vazgectim. Yarin doktora gidecektim zaten. Umarim gece uyuyabilirim
Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktorumacanım bana doktorum pastorize olmayan süt ve yoğurdu yasakladıhatta teyzem bana çiftlikten süt almış onla yoğurt yapmış.. hepsi kaldı onlar yedi .. sen doktora sordun mu
Bilmiyorum öyle olabilir fakat hiç bir pantolonuma giremiyorum Eğer sakincasi yoksa şunu sorayim . şimdiki hamileliğimde tedaviyle mi oldu? Bazıları tüp bebekten sonra tedavisiz ikinci bebekleri oluyormuş duyduğum çok kişi olunca merak ettim.Canim benim ilk gebeligim tup bebekle olmustu 18 haftalik ikizlerime hamileydim ve eski pantalonlarimi cok rahat giyebiliyordum sende buyuk bi ihtimal şişlik vardır yoksa bebek minik kesesi minik seni daraltmaz annesi :)
ben de katılıyorum hazır yoğurt ve sütlerdeki koruyucalr zararlı değil mi? kendimiz yapsak toxaplazma riski olur diye mi öyle dedi acaba o dr?Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma
Valla vardir bir bildigide ondan öle demişdir bende sorayim sonra yemege basliyayimben de katılıyorum hazır yoğurt ve sütlerdeki koruyucalr zararlı değil mi? kendimiz yapsak toxaplazma riski olur diye mi öyle dedi acaba o dr?
inşallah öğreniriz çatlıcam meraktan..Kizlar cinsiyetleri 13 haftadan sonra ogrencez demii
o kadar kötü diyorsun yani RAbbim şifa versin canım problem olacağını çok düşünmüyorum ağrı olması normal yat dinlen ayaklarının altına birşey koy çok gerilmesin karnın o bana iyi geliyor tavsiye ederim.Valla benimki pek gecmiyor sadece bazen hafifliyor. Baya sol kasigima bicak saplaniyor sanki. Bi kac kere kalkmaya calistim kalkamadim agridan. Doktora mi gitsem acaba diye dusundum, kanamam falan olmayinca vazgectim. Yarin doktora gidecektim zaten. Umarim gece uyuyabilirim
Ayyy hic demeee bende sabirsizlaniyorum rabbim saglikli hayirli evlat versin ama oglum.olsa fena olmaz kizim var bide oglum.olursa onunda tadini gorurum bazen bencillik yapiyorum gibi hissediyorum.inşallah öğreniriz çatlıcam meraktan..
bende şimdi aynı şeyi soracaktım kızlara.. benimde sanki adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor özerllikle son 3 gündür bugün 7+4 yim. ama dikkat ettim de bende bu ağrı genelde mesanem dolmaya başlayınca oluyor. tuvalete gidince azalıyor gerçi bu olayda yarım saatte bir oluyor yakında tv yi wc ye taşıyacağım orda yaşayacağım..acaba seninkide benimki gibi olabilirmi?
saol canım benim.. dikkat etmeye çalışıorum ama genede bazen unutuyo insan hamiş olduğunu :))Canim seninle birebir uyusuyoruz bence herkeste farkli belirtiler bende yeme icmede sikinti yok kasik batmasi utku unutkanlik vs. Var benim randevumada iki hafta var erkene alditrmaya calisacam hahirli olsun korkma kendine iyi bak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?