2015 Temmuz Anneleri

cnm hiç öyle becerilerm yok ki dikiş makınm bile yok uygun bişeyşler bulmaya çalşcm bakm

Bide nst ye bağladılar mı seni? Beni bağlamadılarda merak ettim

günaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii:)
35.haftaya giriş yaptım çok heyecanlıyım,bu hafta işe gelmiycektım,yine dayanamadım geldim ofise,biraz iş toparlar çıkarımm:))öğleden sonra kontrolümüz varrtabi birde vajınal ultrasonla rahım uzunlugu ölçümübakalım yaramaz kaç kilo oldu merak edıyorum,artık iyice acıtıyor hareketleri...Birde gece sagdan sola dönerken karnımın içi acaip acıyor,onuda bi sorayım doktora normalmiii diye..gece hiç uyumadım başım çatlıyor bugünn...her gün ayrı bıyerın yaarı bozuluyorrr ne güzelll

gnydn cnm afyt olsn size :) bende uyanrm artık lavobaya sık sık ama sabahta işe gelyrm mecburr keyf yapamyrm yani

Tsk ederiz teyzesi
İse gidenlere Rabbim kolaylık versin.ben 31 de pes ettim artik işkence gibi geliodu.
1.sınıf okutuyordum birazda ondan oldu oturamiyosun ki sınıfta...öğretmenim su nasıl bu nasil, nasıl olmuş derdimiz bitmiodu

kızlar şu öksürük için acil yardım lütfen öksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?
İlle kendi doktorunu bekleme canım. Git doktora bence hemen. Bu mevsimde öksürük basit bişi olmayabilir genelde

öyleyse uyutmam canm yanımda uyankken kalsn onda :)
Pusetler için geçerli o bu benim dediklerim dümdüz Beşik oluyo ben iki kızımdada kullandım iskeletlerde bi yamukluk yok ama pusetler gerçekten tehlikeli çocuk iki büklüm duruyo gerçi onunda minderini yapmışlar ama genede düz değil. Sen ana dizini rahatça kullanabilirsin elin ayağın oluyo valla mutfakta yemek yaparken gelip gidip ayağımla az sallamadım

Vulvada iç kısımda başlıyo mor mor minik top gibi damarlar şişiyor. Rahim Ağzına doğru benim 2. Gebelikte son aylarda çıktı doğumdan sonra yok oldular bu gebelikte 4.-5. Aylarda belirginleşti. Doktorum bakmadı daha bazen çok işerlemişse normal doğuma engel olabiliyormuş nette okudum inş benimkiler öyle değildir. Ağrı gerginlik oluyor o kısımda

Seninle aramizda iki gun var bende gecen carsamba gittigimde 1840 gram dedi ama kucuk ama az demedi bu doktorlar da bi degisik !!!

Bak sen bunları 29 da yaşamışsın şimdi 33 haftalıksın..inşallah bugün de her şey yolunda gider senin için...dediğin gibi olumlu bakmak daha faydalı,bebek etkileniyor onun için ayrıca sertleşme oluyor gibi...Allah yardımcımız olsun..bu kdr her şey yolunda giderken böyle sıkıntı çıkması beni şaşırttı onun etkisi de hala devam ediyor...çarşamba başka bir doktora gitmeye de karar verdim..niyeyse içimde bi güvensizlik oluştuu,bakalım çarşamba ne diyecek diğer doktor..öğleden sonra mutlaka yaz sonucu..

Günaydın canım sanada. Git bakalım senin tosun ne kadar büyümüş hadi maşallah bu haftaya kadar geldin çok şükür. Az kaldı doğurunca biticek inş ağrılar sızılar. Normal canım karnımın içi aynen sızlıyor ağrıyo. Ayar mı kaldı bizde yaw

Merhaba canım bizimde randevumuz vardı sabah. 34. Haftadayız. Bana hiç alttan muayne yapmadılar şimdiye kadar. Daha önce nırmal karından muayene ile rahim açılıyormu diye bakmışlardı ama. Alttan neden muayene ediyorlar ki?

kızlar cibinliği kaça aldınız ? ben hastane odasında kullanmak için istiyorum da,kendi yatağıma.
1 gün kullanacağım için çok pahalı olsun istemiyorum.
canım valla ben besıkle uyku setını aldım cıbınlıgı bana hesıye verdı ama orda ornek gosterdı uyku setının kendı cıbınlıgı 100 tlydı almadım acıkcası hanı hastane ıcın falansa gıttı gıdıyordan bak ıstersen

çok şükür cnmm yaaa,kanamadan sonra gün saydım resmen,allahım bugünleri gösterdi şükürler olsunn...şu sıcaklarda iyice gelmeden alalım kucagımıza saglıkla inş...şimdiden arıza vermeye başladı benim motorlar:))))))))))))))))

cnm benm kuznmde dio valla beşkte sayılı yatmştr dedi bunda daha çok uyudu ve daha rahat edyr dedi bana bende hemen listeye ekledm kesın alcm die :)

cnm bana da hiç yapılmadı bugüne kadar ama yapıcam dedii hain doktor bu sefer:))rahim uzunlugunu ölçücem dedi...vajinal ultrasonla yapıcak elle değil,zaten hamıleliğin basındada 12.haftaya kadar bütün kontrolleri aynı vajınal ultrasonla oldum benn alışığım yani:)))birde benım doktor obsesif takıntılı,birde arkadaşım..kontrol üstüne kontroll,sağlamasını yapıyor sanırımmm

günaydın cınımmmm :)) az dinlen evde boşver işi dicemde sen kendıne bak dicksn :)) ama eğlnyrm bende işte yoksa evde cnm sıklyr . kocaman oldu artk ondn olyrdr .

mini mini birler :)) iyi yapmşsn cnm dinlen bol bol

tamam canm yazarm sende kendine dikkat et cok yorma kendini dinlen surekli strese girdikcede kasilmalarin cogalir haberin olsun. benm erken dogum riskim var bide o yuzden benmkiler cok erken vasladi

Canım ben ondan aldım ama ev tipi ana kucaklarından da almama gerek var mı acaba ona karar veremedim.. bebek, oto tarzı olanlarda rahat edebiliyormu? yani evde uzun süre kullanılıyor sonuçta.
Kızlar sakın o travel sistemlerin pto koltuğunda filan uzun süre tutmayın çocuaklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…