- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.841
cnm hiç öyle becerilerm yok ki dikiş makınm bile yok uygun bişeyşler bulmaya çalşcm bakmcanım kendin yapmayı dene kenarlıkları falan daha ucuza mal olur nevresim takımları da 40 tl yede var yorgan alır geçirirsin içine çok dahha ucuza mal olur benim kızımın kiler olmasa idi ben öle yapçaktım arkadaşımda öle yaptı daha önce ben paylaşmıştım yaptıklarımızı uygun kumaşçı bulursan çok daha ucuza mal olur ben 35 tl kenarlıkları mal ettim 70 tl ye de nevresim takımını aldım .
Bide nst ye bağladılar mı seni? Beni bağlamadılarda merak ettimGünaydın güzel anneler
Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle
gnydn cnm afyt olsn size :) bende uyanrm artık lavobaya sık sık ama sabahta işe gelyrm mecburr keyf yapamyrm yani
İlle kendi doktorunu bekleme canım. Git doktora bence hemen. Bu mevsimde öksürük basit bişi olmayabilir geneldekızlar şu öksürük için acil yardım lütfenöksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?
Pusetler için geçerli o bu benim dediklerim dümdüz Beşik oluyo ben iki kızımdada kullandım iskeletlerde bi yamukluk yoköyleyse uyutmam canm yanımda uyankken kalsn onda :)
Vulvada iç kısımda başlıyo mor mor minik top gibi damarlar şişiyor. Rahim Ağzına doğru benim 2. Gebelikte son aylarda çıktı doğumdan sonra yok oldular bu gebelikte 4.-5. Aylarda belirginleşti. Doktorum bakmadı daha bazen çok işerlemişse normal doğuma engel olabiliyormuş nette okudumvajinada varis nasıl oluyor belki bende de vardır çünkü bu ara çok ciddi baskı var tualete gidiyorum hala baskı var gergin dün gece de çok bel agrım vardı . kızımda sabah anne kardeşimin gelmesine ne kadra kaldı dedi merak etme senin kadar çok beklemiycek dedim . boya bitmiş ama evde çok iş var yapamıyorum nasıl olcaak bilmiyorum.
Seninle aramizda iki gun var bende gecen carsamba gittigimde 1840 gram dedi ama kucuk ama az demedi bu doktorlar da bi degisik !!!günaydın kızlar, hafta sonu giremedim. ne çok konuşmuşsunuz. fotolar süper :). doktora gittik bizde hafta sonu çalışabilir raporumu aldım. prensesim 1800 gr. doktorm biraz küçük dedi. bebeğin kilo alması için ne yemek gerek acaba?
sakin ol telas ypma bende ayni durumdaydm sancisindan artik gelsn diye dua ediyodum bende hastaneye yattim 29 haftalikken bana da igne yaptilar cigerleri icin doktorun dedigi sancn cogalirsa kasilmalarin duzenli okur 5 dk kadar duserse kanaman suyun geldiginde veya lekelrnmen oldugunda mutlaka gel dedi benm de 2 gundur lekelenmem oluyodu ogleden sonra randevm var bakalm ne olacak doktor ne dicek. sende ayni sekilde kasilmalarn 5 dk kadar dustugunde suyun geldiginde veya lekelenmen oldugunda mutlaka git vok saglikliymisin gibi dusun inan daha rahat oluyosun biliyorum zor ama bebeklermz etkileniyo unutma o yuzden sakn ol kasilmalara odaklanma
Ikeadan aldım ben duruyo belki takmam funna baby ninkilerde güzeldii
ben funnababy den aldım oraya bakabılırsın hem guzel hem kalıtelı urunlerı
Günaydın canım sanada. Git bakalım senin tosun ne kadar büyümüş hadi maşallah bu haftaya kadar geldin çok şükür. Az kaldı doğurunca biticek inş ağrılar sızılar. Normal canım karnımın içi aynen sızlıyor ağrıyo. Ayar mı kaldı bizde yawgünaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii :)
35.haftaya giriş yaptım çok heyecanlıyım,bu hafta işe gelmiycektım,yine dayanamadım geldim ofise,biraz iş toparlar çıkarımm:))öğleden sonra kontrolümüz varrtabi birde vajınal ultrasonla rahım uzunlugu ölçümü bakalım yaramaz kaç kilo oldu merak edıyorum,artık iyice acıtıyor hareketleri...Birde gece sagdan sola dönerken karnımın içi acaip acıyor,onuda bi sorayım doktora normalmiii diye..gece hiç uyumadım başım çatlıyor bugünn...her gün ayrı bıyerın yaarı bozuluyorrr ne güzelll
Merhaba canım bizimde randevumuz vardı sabah. 34. Haftadayız. Bana hiç alttan muayne yapmadılar şimdiye kadar. Daha önce nırmal karından muayene ile rahim açılıyormu diye bakmışlardı ama. Alttan neden muayene ediyorlar ki?günaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii :)
35.haftaya giriş yaptım çok heyecanlıyım,bu hafta işe gelmiycektım,yine dayanamadım geldim ofise,biraz iş toparlar çıkarımm:))öğleden sonra kontrolümüz varrtabi birde vajınal ultrasonla rahım uzunlugu ölçümü bakalım yaramaz kaç kilo oldu merak edıyorum,artık iyice acıtıyor hareketleri...Birde gece sagdan sola dönerken karnımın içi acaip acıyor,onuda bi sorayım doktora normalmiii diye..gece hiç uyumadım başım çatlıyor bugünn...her gün ayrı bıyerın yaarı bozuluyorrr ne güzelll
canım valla ben besıkle uyku setını aldım cıbınlıgı bana hesıye verdı ama orda ornek gosterdı uyku setının kendı cıbınlıgı 100 tlydı almadım acıkcası hanı hastane ıcın falansa gıttı gıdıyordan bak ıstersenkızlar cibinliği kaça aldınız ? ben hastane odasında kullanmak için istiyorum da,kendi yatağıma.
1 gün kullanacağım için çok pahalı olsun istemiyorum.
Günaydın canım sanada. Git bakalım senin tosun ne kadar büyümüş hadi maşallah bu haftaya kadar geldin çok şükür. Az kaldı doğurunca biticek inş ağrılar sızılar. Normal canım karnımın içi aynen sızlıyor ağrıyo. Ayar mı kaldı bizde yaw
cnm benm kuznmde dio valla beşkte sayılı yatmştr dedi bunda daha çok uyudu ve daha rahat edyr dedi bana bende hemen listeye ekledm kesın alcm die :)Pusetler için geçerli o bu benim dediklerim dümdüz Beşik oluyo ben iki kızımdada kullandım iskeletlerde bi yamukluk yokama pusetler gerçekten tehlikeli çocuk iki büklüm duruyo gerçi onunda minderini yapmışlar ama genede düz değil. Sen ana dizini rahatça kullanabilirsin elin ayağın oluyo valla mutfakta yemek yaparken gelip gidip ayağımla az sallamadım
Merhaba canım bizimde randevumuz vardı sabah. 34. Haftadayız. Bana hiç alttan muayne yapmadılar şimdiye kadar. Daha önce nırmal karından muayene ile rahim açılıyormu diye bakmışlardı ama. Alttan neden muayene ediyorlar ki?
günaydın cınımmmm :)) az dinlen evde boşver işi dicemde sen kendıne bak dicksn :)) ama eğlnyrm bende işte yoksa evde cnm sıklyr . kocaman oldu artk ondn olyrdr .günaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii :)
mini mini birler :)) iyi yapmşsn cnm dinlen bol bolTsk ederiz teyzesi
İse gidenlere Rabbim kolaylık versin.ben 31 de pes ettim artik işkence gibi geliodu.
1.sınıf okutuyordum birazda ondan oldu oturamiyosun ki sınıfta...öğretmenim su nasıl bu nasil, nasıl olmuş derdimiz bitmiodu
tamam canm yazarm sende kendine dikkat et cok yorma kendini dinlen surekli strese girdikcede kasilmalarin cogalir haberin olsun. benm erken dogum riskim var bide o yuzden benmkiler cok erken vasladiBak sen bunları 29 da yaşamışsın şimdi 33 haftalıksın..inşallah bugün de her şey yolunda gider senin için...dediğin gibi olumlu bakmak daha faydalı,bebek etkileniyor onun için ayrıca sertleşme oluyor gibi...Allah yardımcımız olsun..bu kdr her şey yolunda giderken böyle sıkıntı çıkması beni şaşırttı onun etkisi de hala devam ediyor...çarşamba başka bir doktora gitmeye de karar verdim..niyeyse içimde bi güvensizlik oluştuu,bakalım çarşamba ne diyecek diğer doktor..öğleden sonra mutlaka yaz sonucu..
Kızlar sakın o travel sistemlerin pto koltuğunda filan uzun süre tutmayın çocuaklarınızı.Canım ben ondan aldım ama ev tipi ana kucaklarından da almama gerek var mı acaba ona karar veremedim.. bebek, oto tarzı olanlarda rahat edebiliyormu? yani evde uzun süre kullanılıyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?