2015 Temmuz Anneleri

kizlar bugun icimde enerji patlamasi var ya aksama kadar gezsem is yapsam yorlmicakmisim gibi hissediyorum esim aradi biraz once neyn var senin cok enerjiksin ogluma dikkat et diyo bana :) benim gibi olan var mi ? :)

Ay inş valla bu haftam dolsun biranönce doğurayım yaaaaaaa Sıcaklar bastırana kadar toparlanırlar ay düşünsenize haftaya doğuruyormuşum
Şimdi ben böyle bekliyom ya normal bi türlü gelmez sıpa
Senin sezeryan zaten heralde 37 de alırlar

Anladım canım. Bence tamamen doktorla ilgili. Hamile kaldığım günden beri doktor karından gördüğüm sürece alttan muayene yapıp seni rahatsız etmem dedi. Hakkaten hiç gerek olmadı. Yalnız son ayda falan alttan muayene olup nişanım geldi yazanlar var burada bir sürü.
Açıkçası korkutoyoda beni. Ondn sordum

günaydın cınımmmm :)) az dinlen evde boşver işi dicemde sen kendıne bak dicksn :)) ama eğlnyrm bende işte yoksa evde cnm sıklyr . kocaman oldu artk ondn olyrdr .

slmm canımm...hehehe sen hiç konuşmaaaa:)))))))hafta sonu evde balataları sıyırıyordum,dısarı cıkalım dedık sıcakdan bittim,hemen eve döndük..evdede otursan olmuyor,yatsan uyunmuyor,yapcak iş yok kafayı tırlatcaktım...çok alışmışım harereketlı olmaya evde kendimi oyalayamıyorum...

kizlar bugun icimde enerji patlamasi var ya aksama kadar gezsem is yapsam yorlmicakmisim gibi hissediyorum esim aradi biraz once neyn var senin cok enerjiksin ogluma dikkat et diyo bana :) benim gibi olan var mi ? :)
Hayır olsun tadını çıkar enerjinin bizede bulaşsın biraz

Selam kizlarrrrrr
Sagolsun oglum dun geceden beri donuyo duruyo resmen karnimdan cikacak gibi cok hareketli masallah uyutmadi da en son babasi konustu kerem oglum uyu hadi diye uyudu hemen sipam simdi tekrar hareketlendi doyurayim da belki uyur hic uyumuyo valla cildiracam dogunca da boyle olursa aysenin yolu olcak hayatim

Benim randevumu doktor 3 hafta sonraya verdi. 37 olcam o zaman gittiğimde doğururum heralde

Kızlar sakın o travel sistemlerin pto koltuğunda filan uzun süre tutmayın çocuaklarınızı.
Aynen zaten görsen iki büklüm oluyo onlarda minder yapmışlar onlar için bel destekli bence onlarda işe yaramıyo çünkü yarı oturur vaziyet oluyo onların kemiği ne ki daha

Canım ben ondan aldım ama ev tipi ana kucaklarından da almama gerek var mı acaba ona karar veremedim.. bebek, oto tarzı olanlarda rahat edebiliyormu? yani evde uzun süre kullanılıyor sonuçta.
Canim benim anakucaginin içi baya geniş ve olabildiğince duzdu bebek hic rahatsız oolmuyordu satıcının tavsiyesiyle almıştık mindere bile gerek duymamıştık onun için ben
Evde gezmede arabada hep onu kkullandım çok pratik geliyordu onun için ben ev tipine hic ihtiyaç duymadım

bende 36 dolsun sonrası allah kerim dıyorumm:)))amaaaaaa hain doktor ,hersey düzgün giderse 38 i dolunca alırım dediii..
hayırlısı bakalım tosun paşa süprizlemi yoksa planlımı gelicek görücez,pek ağrım kasılmamda olmuyor,sen baya arttı dıyorsunn..bende günde 1 kere hafif bi adet ağrısı gibi oluyor ,5 dk sürüyor o kadar..o da her gün olmuyor...normalmi sence bu kadar az olması...yalnız; ağrısı olan ayrı sızlanıyor olmayanda bi sıkıntımı var dıye sızlanıyor...bize napsalar iflah olmayız:))))))))))))))))))))

Merhaba hanımlar doktorum bana gunes koruyucu krem onerdı 50 faktorlu,hamılelık lekelerı olusmaması ve kalmaması ıcın paylasmak ıstedım solante ısmı ve cok memnunum hamıleler ıcın olanından aldım,gebelık maskesı olusumundan koruyormus 1 haftadır kullanıyorum ve cıldımde gozle gorulur bır guzellık olust tavsıye ederım

cnm elle kontrol yaptıranlarda oldu sanırım o problem..vajınal ultrasonla öyle bi sıkıntı olcagını sanmıyorum ama nasıl ölçeceğinide inanki merak edıyorum...saat 4 de gidicem,akşam nasıl oluyormuş anlatırım..ama doktoruma çok güvendıgım ıcın öyle bi stresım yok,benden daha cok paronayak çünkü:)

cnm diye diye doğrtcksn kendını :)) zorla getrtck çocugu :) az kalsn annesı doğar canı istync

aynen canm aynen bizim işimz zor doğrnca ne yapucuk yaa :)) alcz bebeleri atcz kenımız dışarı. :))

seni dinlemyr takmyr yaw :)) uyur anası yorulnca ne yapcek uyucek mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…