- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.861
Ay inş valla bu haftam dolsun biranönce doğurayım yaaaaaaa Sıcaklar bastırana kadar toparlanırlar ay düşünsenize haftaya doğuruyormuşumçok şükür cnmm yaaa,kanamadan sonra gün saydım resmen,allahım bugünleri gösterdi şükürler olsunn...şu sıcaklarda iyice gelmeden alalım kucagımıza saglıkla inş...şimdiden arıza vermeye başladı benim motorlar:))))))))))))))))
Anladım canım. Bence tamamen doktorla ilgili. Hamile kaldığım günden beri doktor karından gördüğüm sürece alttan muayene yapıp seni rahatsız etmem dedi. Hakkaten hiç gerek olmadı. Yalnız son ayda falan alttan muayene olup nişanım geldi yazanlar var burada bir sürü.cnm bana da hiç yapılmadı bugüne kadar ama yapıcam dedii hain doktor bu sefer:))rahim uzunlugunu ölçücem dedi...vajinal ultrasonla yapıcak elle değil,zaten hamıleliğin basındada 12.haftaya kadar bütün kontrolleri aynı vajınal ultrasonla oldum benn alışığım yani:)))birde benım doktor obsesif takıntılı,birde arkadaşım..kontrol üstüne kontroll,sağlamasını yapıyor sanırımmm
günaydın cınımmmm :)) az dinlen evde boşver işi dicemde sen kendıne bak dicksn :)) ama eğlnyrm bende işte yoksa evde cnm sıklyr . kocaman oldu artk ondn olyrdr .
Hayır olsun tadını çıkar enerjinin bizede bulaşsın birazkizlar bugun icimde enerji patlamasi var ya aksama kadar gezsem is yapsam yorlmicakmisim gibi hissediyorum esim aradi biraz once neyn var senin cok enerjiksin ogluma dikkat et diyo bana :) benim gibi olan var mi ? :)
Benim randevumu doktor 3 hafta sonraya verdi. 37 olcam o zaman gittiğimde doğururum heraldeAy inş valla bu haftam dolsun biranönce doğurayım yaaaaaaa Sıcaklar bastırana kadar toparlanırlar ay düşünsenize haftaya doğuruyormuşum
Şimdi ben böyle bekliyom ya normal bi türlü gelmez sıpa
Senin sezeryan zaten heralde 37 de alırlar
Bende alacam ya aklima girdiniz zalımsınızcnm benm kuznmde dio valla beşkte sayılı yatmştr dedi bunda daha çok uyudu ve daha rahat edyr dedi bana bende hemen listeye ekledm kesın alcm die :)
Aynen zaten görsen iki büklüm oluyo onlarda minder yapmışlar onlar için bel destekli bence onlarda işe yaramıyo çünkü yarı oturur vaziyet oluyo onların kemiği ne ki dahaKızlar sakın o travel sistemlerin pto koltuğunda filan uzun süre tutmayın çocuaklarınızı.
Ayyy hadi başlıycak heycanlı haberlerBenim randevumu doktor 3 hafta sonraya verdi. 37 olcam o zaman gittiğimde doğururum heralde
Canim benim anakucaginin içi baya geniş ve olabildiğince duzdu bebek hic rahatsız oolmuyordu satıcının tavsiyesiyle almıştık mindere bile gerek duymamıştık onun için benCanım ben ondan aldım ama ev tipi ana kucaklarından da almama gerek var mı acaba ona karar veremedim.. bebek, oto tarzı olanlarda rahat edebiliyormu? yani evde uzun süre kullanılıyor sonuçta.
Ay inş valla bu haftam dolsun biranönce doğurayım yaaaaaaa Sıcaklar bastırana kadar toparlanırlar ay düşünsenize haftaya doğuruyormuşum
Anladım canım. Bence tamamen doktorla ilgili. Hamile kaldığım günden beri doktor karından gördüğüm sürece alttan muayene yapıp seni rahatsız etmem dedi. Hakkaten hiç gerek olmadı. Yalnız son ayda falan alttan muayene olup nişanım geldi yazanlar var burada bir sürü.
Açıkçası korkutoyoda beni. Ondn sordum
Bende alacam ya aklima girdiniz zalımsınız
cnm diye diye doğrtcksn kendını :)) zorla getrtck çocugu :) az kalsn annesı doğar canı istyncAy inş valla bu haftam dolsun biranönce doğurayım yaaaaaaa Sıcaklar bastırana kadar toparlanırlar ay düşünsenize haftaya doğuruyormuşum
bulasir insallahHayır olsun tadını çıkar enerjinin bizede bulaşsın biraz
gelsin diye ugrastikca gelmiyolar bekletiyolar bizi sipalar erken gelmeye niyetleri yok biz bosuna konusuyoruz gelsin diyecnm diye diye doğrtcksn kendını :)) zorla getrtck çocugu :) az kalsn annesı doğar canı istync
aynen canm aynen bizim işimz zor doğrnca ne yapucuk yaa :)) alcz bebeleri atcz kenımız dışarı. :))slmm canımm...hehehe sen hiç konuşmaaaa:)))))))hafta sonu evde balataları sıyırıyordum,dısarı cıkalım dedık sıcakdan bittim,hemen eve döndük..evdede otursan olmuyor,yatsan uyunmuyor,yapcak iş yok kafayı tırlatcaktım...çok alışmışım harereketlı olmaya evde kendimi oyalayamıyorum...
seni dinlemyr takmyr yaw :)) uyur anası yorulnca ne yapcek uyucek mecbur :)Selam kizlarrrrrr
Sagolsun oglum dun geceden beri donuyo duruyo resmen karnimdan cikacak gibi cok hareketli masallah uyutmadi da en son babasi konustu kerem oglum uyu hadi diyeuyudu hemen sipam simdi tekrar hareketlendi doyurayim da belki uyur hic uyumuyo valla cildiracam dogunca da boyle olursa aysenin yolu olcak hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?