2015 Temmuz Anneleri

Bu geçen hastaneye yattığımda yaptılar canım bana korkulcak bişi yok :) hafif bi ıslaklık hissedeceksin sadece :)

Tamam merak ettim valla haberdar et :) inşallah güzel haberler bekliyoruz. Ben sabah muayene oldum savdım sıramı

Anakucagi aliyomusuz benim de haberim yoktu artik sen de aliyorsun hihohoho

hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))

Benim çok oluyo kasılmalar sancılar bu kadar hissetmemim sebebi 3. Gebeliğim olmasıymış heralde. Bence bekleyebildiniz kadar bekleyin sonuçta sezeryan dışardan müdahale ederek alınıyo normal doğum kendi Başlayan bi süreç oluşumun tamamlandığına Allah karar veriyo. O yüzden hiç acele etme belki kendi başlar doğumun erken alırlar.

Ben 2 aydır kullanıyorum. Bende memnunum sadece tek sıkıntı ilk sürdüğümde yüzüm. Bembeyaz oluyo

Aynen zaten görsen iki büklüm oluyo onlarda minder yapmışlar onlar için bel destekli bence onlarda işe yaramıyo çünkü yarı oturur vaziyet oluyo onların kemiği ne ki daha
bencede uzun süre yatırılmamalı. ben oyüzden oto koltuğu değilde bebeport aldım tam düz yatan.
4 aşamalı şekilde oto koltuğuna çevrilebiliyor. beli çok yamuk durmaz böylece.

Benim de yeni haberim oldu canim piyasa arastirmasi yapmadim ama chicconun ki guzel de bakalim bnde dogumdan sonra alabilirim bebek 1 aylik olunca falan :)

kızlar haftasonu park yatak alacağım.
300 gibi fiyat düşünüyorum. fazlasını vermek istemiyorum.
önerebileceğiniz marka var mı?

nevresim takımı aldık. park yatak için yeter dimi? korumalıklı uyku seti almama gerek yok sanırım.

Benim de yeni haberim oldu canim piyasa arastirmasi yapmadim ama chicconun ki guzel de bakalim bnde dogumdan sonra alabilirim bebek 1 aylik olunca falan :)

bende alcaammm
ama benim bebek arabasının portbebesi var. acaba bunu hemen almama gerek var mıdır ki? port bebede de düz yatar,sallanır bi süre.

Ben 2 aydır kullanıyorum. Bende memnunum sadece tek sıkıntı ilk sürdüğümde yüzüm. Bembeyaz oluyo
Evet o beyazlık oluyo ne yazıkkı ama yuzumde leke kalması daha buyuk sorun,hep bebeklerımızı dusunuyoruz bırazcıkta kendımıze özen göstermelıyız

Hani böyle kırmızımsı morumsu lekeler :) şimdiden belli edio kendini. Bende de çok var. Bio oil kullanıorum en başından beri ama kar etmedi.

bende hep biooil kullandım inceliyorum sürerkende şimdilik yok o zaman bakalım doğumdan sonra belli olur diyolar

Cnm beşik harıcındemı park yatak aldın.yoksa sadece park yatakmı?park yatakta korumalıga gerek varmı pek bilgim yok maalesef annemler park yatağı oyun alanı ııcn alacaklar ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…