- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.881
Bu geçen hastaneye yattığımda yaptılar canım bana korkulcak bişi yok :) hafif bi ıslaklık hissedeceksin sadece :)cnm elle kontrol yaptıranlarda oldu sanırım o problem..vajınal ultrasonla öyle bi sıkıntı olcagını sanmıyorum ama nasıl ölçeceğinide inanki merak edıyorum...saat 4 de gidicem,akşam nasıl oluyormuş anlatırım..ama doktoruma çok güvendıgım ıcın öyle bi stresım yok,benden daha cok paronayak çünkü:)
Anakucagi aliyomusuz benim de haberim yoktu artik sen de aliyorsun hihohohone alıyorsunuz bakimmmmmmmmm:)))
Burada teker teker dökülcezAyyy hadi başlıycak heycanlı haberler
aynen canm aynen bizim işimz zor doğrnca ne yapucuk yaa :)) alcz bebeleri atcz kenımız dışarı. :))
al canm al pahalı bişeyde değil yanmzda onlara koyarz rahat edrez:)Bende alacam ya aklima girdiniz zalımsınız
Anayim ben ya bu gune bugun 8 ay karnimda tasimisim :) babanin bi lafiyla uyunur mu ben neyim burdaaaaaaaseni dinlemyr takmyr yaw :)) uyur anası yorulnca ne yapcek uyucek mecbur :)
Tamam merak ettim valla haberdar et :) inşallah güzel haberler bekliyoruz. Ben sabah muayene oldum savdım sıramıcnm elle kontrol yaptıranlarda oldu sanırım o problem..vajınal ultrasonla öyle bi sıkıntı olcagını sanmıyorum ama nasıl ölçeceğinide inanki merak edıyorum...saat 4 de gidicem,akşam nasıl oluyormuş anlatırım..ama doktoruma çok güvendıgım ıcın öyle bi stresım yok,benden daha cok paronayak çünkü:)
Anakucagi aliyomusuz benim de haberim yoktu artik sen de aliyorsun hihohoho
Benim çok oluyo kasılmalar sancılar bu kadar hissetmemim sebebi 3. Gebeliğim olmasıymış heralde. Bence bekleyebildiniz kadar bekleyin sonuçta sezeryan dışardan müdahale ederek alınıyo normal doğum kendi Başlayan bi süreç oluşumun tamamlandığına Allah karar veriyo. O yüzden hiç acele etme belki kendi başlar doğumun erken alırlar.bende 36 dolsun sonrası allah kerim dıyorumm:)))amaaaaaa hain doktor ,hersey düzgün giderse 38 i dolunca alırım dediii..
hayırlısı bakalım tosun paşa süprizlemi yoksa planlımı gelicek görücez,pek ağrım kasılmamda olmuyor,sen baya arttı dıyorsunn..bende günde 1 kere hafif bi adet ağrısı gibi oluyor ,5 dk sürüyor o kadar..o da her gün olmuyor...normalmi sence bu kadar az olması...yalnız; ağrısı olan ayrı sızlanıyor olmayanda bi sıkıntımı var dıye sızlanıyor...bize napsalar iflah olmayız:))))))))))))))))))))
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bende memnunum sadece tek sıkıntı ilk sürdüğümde yüzüm. Bembeyaz oluyoMerhaba hanımlar doktorum bana gunes koruyucu krem onerdı 50 faktorlu,hamılelık lekelerı olusmaması ve kalmaması ıcın paylasmak ıstedım solante ısmı ve cok memnunum hamıleler ıcın olanından aldım,gebelık maskesı olusumundan koruyormus 1 haftadır kullanıyorum ve cıldımde gozle gorulur bır guzellık olust tavsıye ederım
bencede uzun süre yatırılmamalı. ben oyüzden oto koltuğu değilde bebeport aldım tam düz yatan.Aynen zaten görsen iki büklüm oluyo onlarda minder yapmışlar onlar için bel destekli bence onlarda işe yaramıyo çünkü yarı oturur vaziyet oluyo onların kemiği ne ki daha
Benim de yeni haberim oldu canim piyasa arastirmasi yapmadim ama chicconun ki guzel de bakalim bnde dogumdan sonra alabilirim bebek 1 aylik olunca falan :)hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))
hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))
Benim de yeni haberim oldu canim piyasa arastirmasi yapmadim ama chicconun ki guzel de bakalim bnde dogumdan sonra alabilirim bebek 1 aylik olunca falan :)
Evet o beyazlık oluyo ne yazıkkı ama yuzumde leke kalması daha buyuk sorun,hep bebeklerımızı dusunuyoruz bırazcıkta kendımıze özen göstermelıyızBen 2 aydır kullanıyorum. Bende memnunum sadece tek sıkıntı ilk sürdüğümde yüzüm. Bembeyaz oluyo
Hani böyle kırmızımsı morumsu lekeler :) şimdiden belli edio kendini. Bende de çok var. Bio oil kullanıorum en başından beri ama kar etmedi.
Cnm aldığın bebeportun fotosunu atarmıısn?merak ettim:)ve ne kadara aldın?bencede uzun süre yatırılmamalı. ben oyüzden oto koltuğu değilde bebeport aldım tam düz yatan.
4 aşamalı şekilde oto koltuğuna çevrilebiliyor. beli çok yamuk durmaz böylece.
benimde becerim yok ama arkadaşım yapmıştı bana da o zaman tek tek almaya çalış .cnm hiç öyle becerilerm yok ki dikiş makınm bile yok uygun bişeyşler bulmaya çalşcm bakm
Cnm beşik harıcındemı park yatak aldın.yoksa sadece park yatakmı?park yatakta korumalıga gerek varmı pek bilgim yok maalesefkızlar haftasonu park yatak alacağım.
300 gibi fiyat düşünüyorum. fazlasını vermek istemiyorum.
önerebileceğiniz marka var mı?
nevresim takımı aldık. park yatak için yeter dimi? korumalıklı uyku seti almama gerek yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?