- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.901
Vulvada iç kısımda başlıyo mor mor minik top gibi damarlar şişiyor. Rahim Ağzına doğru benim 2. Gebelikte son aylarda çıktı doğumdan sonra yok oldular bu gebelikte 4.-5. Aylarda belirginleşti. Doktorum bakmadı daha bazen çok işerlemişse normal doğuma engel olabiliyormuş nette okuduminş benimkiler öyle değildir. Ağrı gerginlik oluyor o kısımda
Kadın çağır güvendiğin biri varsa. Tabi maddi olarak uyarsa.geçmiş olsun canım zormuş bende bu gün temizlik yapmak istiyorum ama yapamıyorum napçam b,ilmiyorum..
kızlar cibinliği kaça aldınız ? ben hastane odasında kullanmak için istiyorum da,kendi yatağıma.
1 gün kullanacağım için çok pahalı olsun istemiyorum.
Benimde eski evin kucuktu canim 300tlye graco almistik kalite olarak cok iyi ama kizim yatti mi dersen hic sevmedi oylece durdu oyun alani olarak kullniyoruz sallanma ozelligi olsaydi belki daha iyi geliyor bana artik bu arada nevresim takimi yeterli park yatak icin korumalikli takima gerek yokkızlar haftasonu park yatak alacağım.
300 gibi fiyat düşünüyorum. fazlasını vermek istemiyorum.
önerebileceğiniz marka var mı?
nevresim takımı aldık. park yatak için yeter dimi? korumalıklı uyku seti almama gerek yok sanırım.
Bende kadin cagirsam o gelcek diye onden heryeri temizlerim cok sona kaldi sicaar hemen yoruluyorum varisten nasil biticek temizlikler bakalimKadın çağır güvendiğin biri varsa. Tabi maddi olarak uyarsa.
kızımda 37den sonra yapılmıştı çatı muaynesi ama bişey olmadı.Tehlikeli gerçekten canını acıtıyor çünkü.Cnm çatı muaynesı bana biraz tehlikeli geliyor.forumda okumuştum bir arkadaşın nişanını açmış doktor doğum yapmıştı.
Normal olacağı kesin değil canım çünkü plasenta tam anlamıyla yukarı çıkmadı.Acıyor ama muayneden sonra acı kalmıyor belki de ben çok kastım kendimi ondan olabilir.Normal doğum olur inşaallah canım ikimizinde.normal doğm demş ya cnm ondn sordm . deme yaw acyr mu ama ne yaplm okdrına katlncz normal doğm yapcz daha :)
sağol canım.Doktor ne dedi kilosu için benimki kilosu iyi iri olursa doğumda zor oluyor dedi.En son ne zaman gittin kilosu kaçtı senin tosuncuğun:)) hayırlısı dr 36 dan sonra doğsa sorun olmaz dedi.Acelem yok günü dolsun o zaman gelsin:))Ay maşallah canım oğluna. Ya benimki 2 haftada 500 gr alıyo bu gidişle nasıl doğurucam bilmiyorum şimdi 3 kilo olmuştur heraldeaynı zamanda çağırmış bizi gidip doğurup geliriz belki
Haziran'ın 12 si benimde muayenem.
Yok canım bağlamadı.Erken değil mi onun için.Bide nst ye bağladılar mı seni? Beni bağlamadılarda merak ettim
boşuna knşş ne yapcksn erkenckten :)gelsin diye ugrastikca gelmiyolar bekletiyolar bizi sipalar erken gelmeye niyetleri yok biz bosuna konusuyoruz gelsin diye
Canım bende alsam mı bilemedim, lazım olurmu acaba? yoksa evde boş yere çöp mü olur..Cnım bende bunu almak istiyorum kararsız kaldım
inş. canm yirrrr onu anasııı :))bebekler oluncaaaa sıkılmayız cnm:)))tam tersi az uyusa da bizde uyusak dıye gözüne bakarız bebişlerinnnn.....
trip atma bebeye şimdididen oda bebe daha anası :)) anlamyr küser bak sonra dinlemez ikinizide çok bejlrsnz uyusn dıe :)))Anayim ben ya bu gune bugun 8 ay karnimda tasimisim :) babanin bi lafiyla uyunur mu ben neyim burdaaaaaaa
anadizi dioz biz canım ana şevkatinde bişey bu :)))hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))
:)) klasik Türk hatunu temizlikçi neye geliyo o zamanBende kadin cagirsam o gelcek diye onden heryeri temizlerim cok sona kaldi sicaar hemen yoruluyorum varisten nasil biticek temizlikler bakalim
Bilmiyom hatırlamıyomki sanki 34 ten itibaren bağlıyordu ondan sordum. Gerçi ilk gebeliklerde öyle oluyodur belki. 2. De hiç gerek kalmadı zaten muayeneye diye gitmiştim açılmam vardı doğum başladı o yüzden merak ettimkızımda 37den sonra yapılmıştı çatı muaynesi ama bişey olmadı.Tehlikeli gerçekten canını acıtıyor çünkü.
Normal olacağı kesin değil canım çünkü plasenta tam anlamıyla yukarı çıkmadı.Acıyor ama muayneden sonra acı kalmıyor belki de ben çok kastım kendimi ondan olabilir.Normal doğum olur inşaallah canım ikimizinde.
sağol canım.Doktor ne dedi kilosu için benimki kilosu iyi iri olursa doğumda zor oluyor dedi.En son ne zaman gittin kilosu kaçtı senin tosuncuğun:)) hayırlısı dr 36 dan sonra doğsa sorun olmaz dedi.Acelem yok günü dolsun o zaman gelsin:))
Yok canım bağlamadı.Erken değil mi onun için.
alcm canm mecbr vercz o parayı :)benimde becerim yok ama arkadaşım yapmıştı bana da o zaman tek tek almaya çalış .
Yok daha aman herkes vaktinde doğursun kimsenin yawrusunu hastanede bırakıp kucağı boş kalmasın. İşin şakası doğuralım diye konuşuyoruz sağlıkla doğsunlar bizle beraber evimize gelsinler inş.Kizlar baska dogum yapan yok dimi annmdeydim giremedim pek
inş. cnm evet kasmşsndr belkıde yoksa vajınal muayene bile actyrmş kasıncakızımda 37den sonra yapılmıştı çatı muaynesi ama bişey olmadı.Tehlikeli gerçekten canını acıtıyor çünkü.
Normal olacağı kesin değil canım çünkü plasenta tam anlamıyla yukarı çıkmadı.Acıyor ama muayneden sonra acı kalmıyor belki de ben çok kastım kendimi ondan olabilir.Normal doğum olur inşaallah canım ikimizinde.
sağol canım.Doktor ne dedi kilosu için benimki kilosu iyi iri olursa doğumda zor oluyor dedi.En son ne zaman gittin kilosu kaçtı senin tosuncuğun:)) hayırlısı dr 36 dan sonra doğsa sorun olmaz dedi.Acelem yok günü dolsun o zaman gelsin:))
Yok canım bağlamadı.Erken değil mi onun için.
Canım beni kızımda hiç bağlamadı dr nstye.39+4 günlükken suyum geldi gece 3 de acil gittik o zaman bağladılar nst ye sabaha kadar pıt pıt sesiyle durdum bütün koridora kızımın kalbimin sesi yayıldı:)) 2. sürpriz olmuş kaç haftalık doğduBilmiyom hatırlamıyomki sanki 34 ten itibaren bağlıyordu ondan sordum. Gerçi ilk gebeliklerde öyle oluyodur belki. 2. De hiç gerek kalmadı zaten muayeneye diye gitmiştim açılmam vardı doğum başladı o yüzden merak ettim
evet canım kastığımdan canım acıdı bu sa sana bir örnek olsun kasmak yok acı yok:))inş. cnm evet kasmşsndr belkıde yoksa vajınal muayene bile actyrmş kasınca
Hayır işte hayatım. Port bebeye koyma meselA evin içinde. Anakucağı al onlar bir tık daha sağlıklı. Ötekinde uzun süre kalmaması lazım.bende alcaammm
ama benim bebek arabasının portbebesi var. acaba bunu hemen almama gerek var mıdır ki? port bebede de düz yatar,sallanır bi süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?