- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.921
37. Haftada geldi kızım aynen öteki çok geç Doğdu 42. Haftada 2. Çok güzel süpriz oldu. Ay evet ya nst sesi kulaklarımda halenCanım beni kızımda hiç bağlamadı dr nstye.39+4 günlükken suyum geldi gece 3 de acil gittik o zaman bağladılar nst ye sabaha kadar pıt pıt sesiyle durdum bütün koridora kızımın kalbimin sesi yayıldı:)) 2. sürpriz olmuş kaç haftalık doğdu
acı yok acı :))evet canım kastığımdan canım acıdı bu sa sana bir örnek olsun kasmak yok acı yok:))
Hayır işte hayatım. Port bebeye koyma meselA evin içinde. Anakucağı al onlar bir tık daha sağlıklı. Ötekinde uzun süre kalmaması lazım.
Canım benim ölçmüştü son kontrolümde doktorum. Normal vajinal muayene gibi hiç bi farkı yok dklık Bişey. Benim 4 cm çıktı. 3 bile yeterli önlem alınmasına gerek yok dedi ama ishalden doktora gittim nst sancım yoğun çıkınca önlem aldılar iğneler serumlar falan yattım hastanede. Hiç korkulacak Bişey değil 2 dk bile sürmüyo normal vajinal muayenecnm elle kontrol yaptıranlarda oldu sanırım o problem..vajınal ultrasonla öyle bi sıkıntı olcagını sanmıyorum ama nasıl ölçeceğinide inanki merak edıyorum...saat 4 de gidicem,akşam nasıl oluyormuş anlatırım..ama doktoruma çok güvendıgım ıcın öyle bi stresım yok,benden daha cok paronayak çünkü:)
ilk kızının keyfi yerindeymiş bu rahatlığı daha bulamam deyip süreyi uzatmış:)) 37 . haftada erken gelmiş düşününce çok yakın bizim için37. Haftada geldi kızım aynen öteki çok geç Doğdu 42. Haftada 2. Çok güzel süpriz oldu. Ay evet ya nst sesi kulaklarımda halenallahım kolayca doğurmak nasip etsin
acı yok rocky acı yokacı yok acı :))
ikeadan bende hastanede kullanırım diye aldım 20 tl çok güzel
bebeğin odasına almadım şimdilik alırsam funna babyden alırım
hmm sallanma özelliği olan alayım o zaman ben. nevresim bi tanem var. kaç tane lazım oluyo acaba ?Benimde eski evin kucuktu canim 300tlye graco almistik kalite olarak cok iyi ama kizim yatti mi dersen hic sevmedi oylece durdu oyun alani olarak kullniyoruz sallanma ozelligi olsaydi belki daha iyi geliyor bana artik bu arada nevresim takimi yeterli park yatak icin korumalikli takima gerek yok
canım biz taşıncağımız için oda kurmadım oğluma. bizim odaya koymak için park yatak alacğım sadece.Cnm beşik harıcındemı park yatak aldın.yoksa sadece park yatakmı?park yatakta korumalıga gerek varmı pek bilgim yok maalesefannemler park yatağı oyun alanı ııcn alacaklar ayrıca.
Cnm aldığın bebeportun fotosunu atarmıısn?merak ettim:)ve ne kadara aldın?
tek tek al nevresim al içine yorgan al bide kenarlık alabilirsin bi kaç yerde görmüştüm uygundualcm canm mecbr vercz o parayı :)
alcm canm mecbr vercz o parayı :)
bakcm canm şimdi sağolsncanım ikea ya baktım şimdi de 29 lir kenarlık yorgan da öle bişey 50 tl ye de nevresim alsan daha ucuza çözersin bu işi
canım çatı muayenesini her bebektemi yapıyolar.yani senin ikinci sonuçta normal yapmışsın.ilklerde diye biliyorum ben.hatta çevremdekilerde öyle olduCanım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.
Dogum tarihlerimiz ayni seninle ultrasonda ne zaman cikiyo tarih senin canim ?cevaplarınız için teşekkür ederim. bugün doktora gittim çatı muayenesi olmadı şükür32 haftalığız artık. doğum iznine de ayrıldım raporumu aldım. bebişte iyi şükür. 15 haziran da gel dedi. umarım herşey yolunda gider
kız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmazilk kızının keyfi yerindeymiş bu rahatlığı daha bulamam deyip süreyi uzatmış:)) 37 . haftada erken gelmiş düşününce çok yakın bizim için2 hafta falan var ooo her işimi halletmeliyim
acı yok rocky acı yok
Hiic sikinti yapma canim kendine o denilenler herkes herkeste ttmuyor kiz anneleri var cevremde hepsi gununde dogdu ama tabi bizim hazir olmamiz lazim canta vskız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz
Canım bende bu günlerde aşırı terlemeye başladım gece bel agrıları başladıı belki evde iş çok yoruldüm ama ben bu sefer son haftaya kalmıycagını düşünüyorum en fazla 2hafta sonra gelir bu bebiş
Ya ben de öyleyim ama ağrılar felan yoruyo mide yanması bideyoksa alışkınım uykusuzluğa. Allah yardım eder.
kız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz
aa süpermiş 20 tl ye canım, iyi ki sormuşum
hmm sallanma özelliği olan alayım o zaman ben. nevresim bi tanem var. kaç tane lazım oluyo acaba ?
canım biz taşıncağımız için oda kurmadım oğluma. bizim odaya koymak için park yatak alacğım sadece.
oyuncak alanı için alacaksan zaten korumalık nevresim vs gerek yok senin için
canım benim bebek arabası travel sistem. yani portbebe içinde. portbebe otokoltuğuna dönüşüyo. indirime 2000 TL.
bir de 1 yaşından sonra oturacağı ayrı bir koltuk var. (fotoda altta olan)
Eki Görüntüle 1538563
nu ilk kez duydum bi bakayim ben de nasil birseymiscnm anadizi die bişey var ben ondan alcm biraz daha büyük bişey hem içinde rahatca uyuyadabılyrmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?