2015 Temmuz Anneleri

37. Haftada geldi kızım aynen öteki çok geç Doğdu 42. Haftada 2. Çok güzel süpriz oldu. Ay evet ya nst sesi kulaklarımda halen allahım kolayca doğurmak nasip etsin

Canım benim ölçmüştü son kontrolümde doktorum. Normal vajinal muayene gibi hiç bi farkı yok dklık Bişey. Benim 4 cm çıktı. 3 bile yeterli önlem alınmasına gerek yok dedi ama ishalden doktora gittim nst sancım yoğun çıkınca önlem aldılar iğneler serumlar falan yattım hastanede. Hiç korkulacak Bişey değil 2 dk bile sürmüyo normal vajinal muayene

37. Haftada geldi kızım aynen öteki çok geç Doğdu 42. Haftada 2. Çok güzel süpriz oldu. Ay evet ya nst sesi kulaklarımda halen allahım kolayca doğurmak nasip etsin
ilk kızının keyfi yerindeymiş bu rahatlığı daha bulamam deyip süreyi uzatmış:)) 37 . haftada erken gelmiş düşününce çok yakın bizim için 2 hafta falan var ooo her işimi halletmeliyim

acı yok acı :))
acı yok rocky acı yok

ikeadan bende hastanede kullanırım diye aldım 20 tl çok güzel
bebeğin odasına almadım şimdilik alırsam funna babyden alırım

aa süpermiş 20 tl ye canım, iyi ki sormuşum

hmm sallanma özelliği olan alayım o zaman ben. nevresim bi tanem var. kaç tane lazım oluyo acaba ?

Cnm beşik harıcındemı park yatak aldın.yoksa sadece park yatakmı?park yatakta korumalıga gerek varmı pek bilgim yok maalesef annemler park yatağı oyun alanı ııcn alacaklar ayrıca.
canım biz taşıncağımız için oda kurmadım oğluma. bizim odaya koymak için park yatak alacğım sadece.
oyuncak alanı için alacaksan zaten korumalık nevresim vs gerek yok senin için

Cnm aldığın bebeportun fotosunu atarmıısn?merak ettim:)ve ne kadara aldın?

canım benim bebek arabası travel sistem. yani portbebe içinde. portbebe otokoltuğuna dönüşüyo. indirime 2000 TL.
bir de 1 yaşından sonra oturacağı ayrı bir koltuk var. (fotoda altta olan)

cevaplarınız için teşekkür ederim. bugün doktora gittim çatı muayenesi olmadı şükür 32 haftalığız artık. doğum iznine de ayrıldım raporumu aldım. bebişte iyi şükür. 15 haziran da gel dedi. umarım herşey yolunda gider

Canım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.
canım çatı muayenesini her bebektemi yapıyolar.yani senin ikinci sonuçta normal yapmışsın.ilklerde diye biliyorum ben.hatta çevremdekilerde öyle oldu

Dogum tarihlerimiz ayni seninle ultrasonda ne zaman cikiyo tarih senin canim ?

kız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz

Erken gelmesin zamaninda gelsin annesi deme öyle :)

Ya ben de öyleyim ama ağrılar felan yoruyo mide yanması bide yoksa alışkınım uykusuzluğa. Allah yardım eder.

Benim 2 geceden beri mide yanmam olmuyor. Olmaz insallah bir daha

nutellamee bendeki de buna benziyor. Oto koltuk niyetine ilk resimdekini kullanabiliosun taşıyabiliyosun filan ama işte evde sürekli anakucağı olarak kullanılmamalı. onu demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…