- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.941
Body shop un yeşil çay özlü bb kremi var avcuma biraz güneş kremi sıkıp 2 damlada o bb kremden sıkıyorum. Hem yüzümü bembeyaz yapmıyo hemde biraz kapatıcı oluyo cildimi güzel gösteriyo.Evet o beyazlık oluyo ne yazıkkı ama yuzumde leke kalması daha buyuk sorun,hep bebeklerımızı dusunuyoruz bırazcıkta kendımıze özen göstermelıyız
Park yatak için uyku setine gerek yok canımkızlar haftasonu park yatak alacağım.
300 gibi fiyat düşünüyorum. fazlasını vermek istemiyorum.
önerebileceğiniz marka var mı?
nevresim takımı aldık. park yatak için yeter dimi? korumalıklı uyku seti almama gerek yok sanırım.
evet canım kız çocukları erken doguyo diye bende duydum.hatta dün kuzenim dogum yaptı.daha 10 günü vardıkız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz
evet evet ana kucağı olarak evde uzun süreli yatırılmamalı canımnutellamee bendeki de buna benziyor. Oto koltuk niyetine ilk resimdekini kullanabiliosun taşıyabiliyosun filan ama işte evde sürekli anakucağı olarak kullanılmamalı. onu demek istemiştim.
Sadece halk arasında söylenti iki kızımdan biri 42. Haftada biri 37. Haftada Doğdu.kız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz
Ya ben de anne yanı beşiğine hala yorgan yaptırmadım, pamuk mu yün mü karar veremiyorum.. birde döşeği çok ince geldi bana üzerine de pamuk yada yünden döşek mi yaptırsam diyorum.. valla ben karar verene kadar bebek doğacakmerhaba hanımlar size sorum olacak kızımın odasındaki büyüyen yatağı 80*130 uyku setini aldık ona uygun ayrıca odamızda yanımıza 60*100 beşik aldık geçen english home dan bir nevresim takımı aldım çarşafın boyutu standartları bu galibabeşik için 2 tane çarşaf yaptırıyorum ölçülerine uygun ama yorgan yaptırıyım dedim ayrıca yün yorgan mı yaptırsam pamuk mu karar veremedim bide boyutu nasıl olsun nevresim uysun diye 100*150 yaptırmalıyım ama küçük beşiğe çok büyük olur 2 tane mi yaptırıyım bilemedim ???
merhaba hanımlar size sorum olacak kızımın odasındaki büyüyen yatağı 80*130 uyku setini aldık ona uygun ayrıca odamızda yanımıza 60*100 beşik aldık geçen english home dan bir nevresim takımı aldım çarşafın boyutu standartları bu galibabeşik için 2 tane çarşaf yaptırıyorum ölçülerine uygun ama yorgan yaptırıyım dedim ayrıca yün yorgan mı yaptırsam pamuk mu karar veremedim bide boyutu nasıl olsun nevresim uysun diye 100*150 yaptırmalıyım ama küçük beşiğe çok büyük olur 2 tane mi yaptırıyım bilemedim ???
Tabiki pamuk yaptırın kızlar yün yaptırmayın.Ya ben de anne yanı beşiğine hala yorgan yaptırmadım, pamuk mu yün mü karar veremiyorum.. birde döşeği çok ince geldi bana üzerine de pamuk yada yünden döşek mi yaptırsam diyorum.. valla ben karar verene kadar bebek doğacakkeşke birisi akıl verse bize..
aynen demek ki tek değilim geçen rüyama girdi altına sericek bişey bulamıyordum yavrumun beşiğinin yatağı incecik anneme sordum bebek rahat edermi diye eder dedi ama benim içimde hiç rahat değil az tecrübeli olsak biraz daha rahat olurdum.Ya ben de anne yanı beşiğine hala yorgan yaptırmadım, pamuk mu yün mü karar veremiyorum.. birde döşeği çok ince geldi bana üzerine de pamuk yada yünden döşek mi yaptırsam diyorum.. valla ben karar verene kadar bebek doğacakkeşke birisi akıl verse bize..
tecrübe konuşunca farklı oluyor sonuçta evlerimiz doğalgazlı sıcak olur ama eskiden gelen alışkanlık bizler hala kışın yün yorganda yattığımızda bebek için üşür diye korkuyoruz uyku setinde bir yorganı var elyaf galiba onu haricinde pamuktan bir tane daha yaptırsam yeterli olur herhalde 5 tane battaniyesi var ben battaniye olayını biraz abarttım yorganıda abartmak istemdiğimden soruyorum bide ufak beşiğin altındaki yatağı biarz ince bebek rahat eder mi acaba yoksa onada pamuktan yatak yaptırmalımıyız ?Bide o yaptırdığınız yorganları hiç kullanmıycaksınız söyliyim battaniyeler yetiyo büyük kızıma bu kış örttüm 5 yaşında düşünün. Çünkü ağır oluyo pratik değil yaptırın tabi ama kenarda kalıyo öyle
canım orasını bilmiyorum doktorum da bişey demedi çatı muaynesi falan yaparız diye zaten aynı doktora gidiyorum.ikinci de yapılmıyorsa bu benim için iyi bir haber:))canım çatı muayenesini her bebektemi yapıyolar.yani senin ikinci sonuçta normal yapmışsın.ilklerde diye biliyorum ben.hatta çevremdekilerde öyle oldu
kız ya da erkek bebekle alası yok bence gelişimine göre kızım mesela 39+4 günlükken doğdu.sen de inşaallah 37 den sonra doğum yaparsın.kız çocukları için erken doğuyor diyolar. ben 37 ye kadar çalışacam. inşallah ters bir durum olmaz
Yün yorgan bebeğe dokunuyor canım.Kıızıma yastık altına yün yatak yapmıştı annem.Alerjisi çıktı dr hepsini kaldırmamı söyledi halı bile olmayacak odasında dokunuyor..Sana tavsiyem pamuk yaptırmanmerhaba hanımlar size sorum olacak kızımın odasındaki büyüyen yatağı 80*130 uyku setini aldık ona uygun ayrıca odamızda yanımıza 60*100 beşik aldık geçen english home dan bir nevresim takımı aldım çarşafın boyutu standartları bu galibabeşik için 2 tane çarşaf yaptırıyorum ölçülerine uygun ama yorgan yaptırıyım dedim ayrıca yün yorgan mı yaptırsam pamuk mu karar veremedim bide boyutu nasıl olsun nevresim uysun diye 100*150 yaptırmalıyım ama küçük beşiğe çok büyük olur 2 tane mi yaptırıyım bilemedim ???
aynen katılıyorum ben de battaniye ile büyüttüm kızımı 1,5 yaşında odasına ayırdım o zaman da battaniye kullandım 3 yaşına gelince yorgana geçtim.Bide o yaptırdığınız yorganları hiç kullanmıycaksınız söyliyim battaniyeler yetiyo büyük kızıma bu kış örttüm 5 yaşında düşünün. Çünkü ağır oluyo pratik değil yaptırın tabi ama kenarda kalıyo öyle
ama gelmek istedimi geliyo abla benimki gelmek uzereymis kanala cok yakinmis basi ve baski yapiyomus asaya rahm uzunluguna 4 cm gibi bisey dedi erken dogum icin de igne verdi ama ben almadm igne ile ilgili iyi bisey duymadm bu ayda yaptiranlar icin o yuzdenboşuna knşş ne yapcksn erkenckten :)
Beşiklerin yatakları ince oluyo benimkide öyle. İçin rahat etmiyorsa yaptırdığın yorganı serersin. Yün çok ağır ve gereksiz onun temizliği güzel yapılmazsa sağlıksızda. Elyafta hiç kullanmam ne yastık ne yorgan. En mantıklısı pamuk yastıklarıda pamuk yaptır.tecrübe konuşunca farklı oluyor sonuçta evlerimiz doğalgazlı sıcak olur ama eskiden gelen alışkanlık bizler hala kışın yün yorganda yattığımızda bebek için üşür diye korkuyoruz uyku setinde bir yorganı var elyaf galiba onu haricinde pamuktan bir tane daha yaptırsam yeterli olur herhalde 5 tane battaniyesi var ben battaniye olayını biraz abarttım yorganıda abartmak istemdiğimden soruyorum bide ufak beşiğin altındaki yatağı biarz ince bebek rahat eder mi acaba yoksa onada pamuktan yatak yaptırmalımıyız ?
Hayırlısı olsun inş 36. Haftan dolmadan gelmez daha çok küçük şuankizlar benimki gelmek uzereymis kanala cok yakinmis basi ve baski yapiyomus asaya rahm uzunluguna 4 cm gibi bisey dedi erken dogum icin de igne verdi ama ben almadm igne ile ilgili iyi bisey duymadm bu ayda yaptiranlar icin o yuzden enfeksiynda varmis onun ilacini aldm benim ki aceleci davranacak sanki..
İşte eskiler öyle biliyo ama inan tam tersi hijyen açısından. BakSlm kızlar bu hafta sonu bizde 2 yün yastık bi döşek bide yorgan yaptık annem ve kv. yün sağlıklı diye tutturdu heveslerini kırmayım dedim bende elyaf yorgan yastığımız zaten var yatağıda iyi almıştım kışın belki kullanılır çok soğuklarda ama ben bile kullanamıyorum çocuğa çok gibi hakkaten bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?