- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.961
Bence kesin agrilari bekle oyle ol sezeryan. Bak burada 40. Haftadan once kanunen yapmak yasak planli bile olsa 40. Haftaya gun alabiliyorsun. Hatta benim tatile denk geliyor 40. Haftanin sonuna gun aldim:) kizimda da dogum basladiktan sonra sezeryane girdim emzirmede bebekte hicbir sorun yasamadim erken yaptiranlarda bazen emzirme filan sikintili olabiliyormus diye duydum cunku o agrilar vucuda bebek geliyor sutu hazirla mesaji veriyor.Kızlar ben planlı epıdural sezeryan olucam bazı sağlık sorunlarım sebebi ile.doktorum 20 temmuz gibi planlı yapabileceğimizi söyledi.yanı normal doğum tarihinden 8 gun önce.peki kızlar normal sancıları beklesem o zaman doğum yapsam olmazmı sezeryan?
Canim bebek oyle pat diye dogum yoluna girmiyor o en son asama sancilar baslayacak nisan gelecek suyun gelecek filan ondan sonra bunlar zaten saatler bazen gunler aliyor merak etme oyle pat diye dogum yoluna filan girmez:) heleki ilkinde:)Yanı bebek doğum yoluna girerse sezeryana alamıyorlar öyle mı? Doğrudur ya bende öyle düşündüm.yoksa neden planlı olsun sezeryan Dımı?birde ben clexane kullanıyorum doktorum 2 gun önceden bıraktırcak.öyle doğuma alıcakmıs.
Ay ne güzel hadi hayırlısı. Bizim okulda yapılmıycakmış 23 nisanda bi kısmı gösteri yaptı diyeBugün kızımın yıl sonu gösterisi olacak ana sınıfından mezun oluyor artık kep giyecek çok heyecanlıyım:)))
inşallah canım kısmet artıkcanım orasını bilmiyorum doktorum da bişey demedi çatı muaynesi falan yaparız diye zaten aynı doktora gidiyorum.ikinci de yapılmıyorsa bu benim için iyi bir haber:))
kız ya da erkek bebekle alası yok bence gelişimine göre kızım mesela 39+4 günlükken doğdu.sen de inşaallah 37 den sonra doğum yaparsın.
Ben cok kullandim. Oto koltugunda kizimCanım ben şunları kastediyprum http://www.mutlubebe.com/chicco-i-feel-ana-kucagi-blue
Sağolun kızlar kafam karışıktı epey eşimi aradım yün yorganı iptal ettirelim diye pamuk yorgan yaptırırım bir tane yeter inşallah 2 beşiği olduğu için boyutları biarz kafamı karıştırıyor en kötü bir tanede ufak yaptırırım artıkBeşiklerin yatakları ince oluyo benimkide öyle. İçin rahat etmiyorsa yaptırdığın yorganı serersin. Yün çok ağır ve gereksiz onun temizliği güzel yapılmazsa sağlıksızda. Elyafta hiç kullanmam ne yastık ne yorgan. En mantıklısı pamuk yastıklarıda pamuk yaptır.
Öyle mi her okul yapmıyor demek ki hayırlısı diğer mezuniyetlerini görürsün inşaallahAy ne güzel hadi hayırlısı. Bizim okulda yapılmıycakmış 23 nisanda bi kısmı gösteri yaptı diyenapalım artık kısmetimize.
dikkat ediyorum is yapmiyorum disari da pek cikmiyorum ama hayirlisi iste hastanede yattigimi soyledm cigerlerinin gelismesi icin igne vericekti hastanede yattigimda 2 doz yaptilar dedim o zaman bi sıknti olmaz dedi enfeksiyn icin ilac yazdi sadece 3 haftadir basi asada ve servikal uzunlugu normal mi 4 cm olmasiHayırlısı olsun inş 36. Haftan dolmadan gelmez daha çok küçük şuan
Sen fazla ayakta kalma dikkat et
valla 180 mılyona gerek varmı onu bılemedım kızların sabah paylastıklarıda guzel hem daha uygun arastırıp oyle alıcamCanım bende alsam mı bilemedim, lazım olurmu acaba? yoksa evde boş yere çöp mü olur..
Bugün işten geç çıkıcam filan deme şansın olur mu acaba canım? Kısasa kısas misali!?kızlae kayınvalıdem aradı aksama mısafır cagırmıs baana dıyokı gelınce hazırlarız bıseyler ben bu kadar rahat bı ınsan gormedım ya ben yedı de evde oluyorum ıs yerınde zor calısıyorum bu kızda hamıle demıyo benı delı edıyo mudurumle konustum artık 4 de cıkıcam ama bılerek cıkmadım bugun benı delı ettı ya kayınvalıdesıyle anne kız gıbı olanlara o kadar cok ozenıyorum kı
yok o olmaz mesaı yok ama acayıp uzuluyorum benım kızıma annem bakıcak dıyokı annen buytusun de alıcam onu ondan sonrada ben bakıcam dıyo delı oldum yok ya dedim annem kucukken bakıcak butun ezıyetını cekıcek sende hazır cocugu alıp goturucen el kadar cocugumun sende ne ısı var ya olsem vermem dedım dengesız ya esımde kızdı sustuBugün işten geç çıkıcam filan deme şansın olur mu acaba canım? Kısasa kısas misali!?
Bende de kanama olunca da vajinal ultrason ile baktilar serviks uzunlugu acilma vs icin.Merhaba canım bizimde randevumuz vardı sabah. 34. Haftadayız. Bana hiç alttan muayne yapmadılar şimdiye kadar. Daha önce nırmal karından muayene ile rahim açılıyormu diye bakmışlardı ama. Alttan neden muayene ediyorlar ki?
Ay hafi cik yeter artik ofis, isler hic birzaman bitmez sekerim:):) karnimin ici yirtilacak gibi benimde agriyor bebekler kocaman oldu artik. Hele senin tosun pasa tabi acitir seni annesi:) doktordan gelince yaz bize de oglan napiyomus icerde:):)günaydınnnnn güzell annelerrrrrrrrrrr.........umarım herkes iyidirr,doğuran yok dimii :)
35.haftaya giriş yaptım çok heyecanlıyım,bu hafta işe gelmiycektım,yine dayanamadım geldim ofise,biraz iş toparlar çıkarımm:))öğleden sonra kontrolümüz varrtabi birde vajınal ultrasonla rahım uzunlugu ölçümü bakalım yaramaz kaç kilo oldu merak edıyorum,artık iyice acıtıyor hareketleri...Birde gece sagdan sola dönerken karnımın içi acaip acıyor,onuda bi sorayım doktora normalmiii diye..gece hiç uyumadım başım çatlıyor bugünn...her gün ayrı bıyerın yaarı bozuluyorrr ne güzelll
Sedacim ilk bebeklerde yalanci agri o kadar olmuyor ikinci ucunculerde cosuyor:) doktorda oyle soyledi zaten bana panik yapma bu sefer cok olur ikinci oldugu icin dedi. Senin olmamasi normal canim.bende 36 dolsun sonrası allah kerim dıyorumm:)))amaaaaaa hain doktor ,hersey düzgün giderse 38 i dolunca alırım dediii..
hayırlısı bakalım tosun paşa süprizlemi yoksa planlımı gelicek görücez,pek ağrım kasılmamda olmuyor,sen baya arttı dıyorsunn..bende günde 1 kere hafif bi adet ağrısı gibi oluyor ,5 dk sürüyor o kadar..o da her gün olmuyor...normalmi sence bu kadar az olması...yalnız; ağrısı olan ayrı sızlanıyor olmayanda bi sıkıntımı var dıye sızlanıyor...bize napsalar iflah olmayız:))))))))))))))))))))
Gitmesen ne olurki.rahatszim desen yorgunum desen zorla gel demez herhalde.dusuncesiz insan cok arkdasim.onlr saniyo hethlde hersey gulluk gulistanlikkızlae kayınvalıdem aradı aksama mısafır cagırmıs baana dıyokı gelınce hazırlarız bıseyler ben bu kadar rahat bı ınsan gormedım ya ben yedı de evde oluyorum ıs yerınde zor calısıyorum bu kızda hamıle demıyo benı delı edıyo mudurumle konustum artık 4 de cıkıcam ama bılerek cıkmadım bugun benı delı ettı ya kayınvalıdesıyle anne kız gıbı olanlara o kadar cok ozenıyorum kı
canım normalde hamılelıgın nasıl gecıyoduSelam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?