2015 Temmuz Anneleri

Bence kesin agrilari bekle oyle ol sezeryan. Bak burada 40. Haftadan once kanunen yapmak yasak planli bile olsa 40. Haftaya gun alabiliyorsun. Hatta benim tatile denk geliyor 40. Haftanin sonuna gun aldim:) kizimda da dogum basladiktan sonra sezeryane girdim emzirmede bebekte hicbir sorun yasamadim erken yaptiranlarda bazen emzirme filan sikintili olabiliyormus diye duydum cunku o agrilar vucuda bebek geliyor sutu hazirla mesaji veriyor.

Canim bebek oyle pat diye dogum yoluna girmiyor o en son asama sancilar baslayacak nisan gelecek suyun gelecek filan ondan sonra bunlar zaten saatler bazen gunler aliyor merak etme oyle pat diye dogum yoluna filan girmez:) heleki ilkinde:)

Bugün kızımın yıl sonu gösterisi olacak ana sınıfından mezun oluyor artık kep giyecek çok heyecanlıyım:)))
Ay ne güzel hadi hayırlısı. Bizim okulda yapılmıycakmış 23 nisanda bi kısmı gösteri yaptı diye napalım artık kısmetimize.

inşallah canım kısmet artık

Sağolun kızlar kafam karışıktı epey eşimi aradım yün yorganı iptal ettirelim diye pamuk yorgan yaptırırım bir tane yeter inşallah 2 beşiği olduğu için boyutları biarz kafamı karıştırıyor en kötü bir tanede ufak yaptırırım artık

Kızlar anne çantası kullanmaya ne zaman başlıcaz? Şart mı? Normal bir sırt çantasını temizlesek etsek olmaz mı? Sizde varsa ne var? Son soru sırta takılan bişi önerebilir misiniz almak şartsa?

Hayırlısı olsun inş 36. Haftan dolmadan gelmez daha çok küçük şuan
Sen fazla ayakta kalma dikkat et
dikkat ediyorum is yapmiyorum disari da pek cikmiyorum ama hayirlisi iste hastanede yattigimi soyledm cigerlerinin gelismesi icin igne vericekti hastanede yattigimda 2 doz yaptilar dedim o zaman bi sıknti olmaz dedi enfeksiyn icin ilac yazdi sadece 3 haftadir basi asada ve servikal uzunlugu normal mi 4 cm olmasi

kızlae kayınvalıdem aradı aksama mısafır cagırmıs baana dıyokı gelınce hazırlarız bıseyler ben bu kadar rahat bı ınsan gormedım ya ben yedı de evde oluyorum ıs yerınde zor calısıyorum bu kızda hamıle demıyo benı delı edıyo mudurumle konustum artık 4 de cıkıcam ama bılerek cıkmadım bugun benı delı ettı ya kayınvalıdesıyle anne kız gıbı olanlara o kadar cok ozenıyorum kı

Bugün işten geç çıkıcam filan deme şansın olur mu acaba canım? Kısasa kısas misali!?

Bugün işten geç çıkıcam filan deme şansın olur mu acaba canım? Kısasa kısas misali!?
yok o olmaz mesaı yok ama acayıp uzuluyorum benım kızıma annem bakıcak dıyokı annen buytusun de alıcam onu ondan sonrada ben bakıcam dıyo delı oldum yok ya dedim annem kucukken bakıcak butun ezıyetını cekıcek sende hazır cocugu alıp goturucen el kadar cocugumun sende ne ısı var ya olsem vermem dedım dengesız ya esımde kızdı sustu

Bende de kanama olunca da vajinal ultrason ile baktilar serviks uzunlugu acilma vs icin.

Ay hafi cik yeter artik ofis, isler hic birzaman bitmez sekerim:):) karnimin ici yirtilacak gibi benimde agriyor bebekler kocaman oldu artik. Hele senin tosun pasa tabi acitir seni annesi:) doktordan gelince yaz bize de oglan napiyomus icerde:):)

Sedacim ilk bebeklerde yalanci agri o kadar olmuyor ikinci ucunculerde cosuyor:) doktorda oyle soyledi zaten bana panik yapma bu sefer cok olur ikinci oldugu icin dedi. Senin olmamasi normal canim.

Selam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.

Gitmesen ne olurki.rahatszim desen yorgunum desen zorla gel demez herhalde.dusuncesiz insan cok arkdasim.onlr saniyo hethlde hersey gulluk gulistanlik

canım normalde hamılelıgın nasıl gecıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…