- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.981
Ben fisher price diyorum:):)hahahah ben o işi dogumdan sonraya bıraktım,eger huysuz olursa 4mom nın otomatık olanını alırım dedim,uslu olursa da normal fisherprice yada chıcconun kilerden birini alırım dıyordummm..siz ne diyorsunuz acep:))))))))))
Tamamen normal ve sorunsuzdu, bana kalsa hala sorun yok ama ikinci nst de sancılar çok düzenli aralıklı diye endişelendi doktorum.canım normalde hamılelıgın nasıl gecıyodu
canım mısafır bana gelıyo bı haftalıgına yanıma geldı ama yok yanı kayınvalıdemle omur gecmez yemek yıyororuz bazen cok yorgun oluyorum toplamadan kalkıp gıtıp yatıyorum anneme soyluyomus sofrayı toplamadan yatmaya gıttı dıye allahım akıl fıkır banada sultan sabrı versınGitmesen ne olurki.rahatszim desen yorgunum desen zorla gel demez herhalde.dusuncesiz insan cok arkdasim.onlr saniyo hethlde hersey gulluk gulistanlik
canım sabah bı arkadas daha yazmıstı aynı seyı valla bende korkmaya basladım artık allahın ıznıyle bısey olmaz ıns ıcını ferah tutTamamen normal ve sorunsuzdu, bana kalsa hala sorun yok ama ikinci nst de sancılar çok düzenli aralıklı diye endişelendi doktorum.
canım sabah bı arkadas daha yazmıstı aynı seyı valla bende korkmaya basladım artık allahın ıznıyle bısey olmaz ıns ıcını ferah tut
kizlar benimki gelmek uzereymis kanala cok yakinmis basi ve baski yapiyomus asaya rahm uzunluguna 4 cm gibi bisey dedi erken dogum icin de igne verdi ama ben almadm igne ile ilgili iyi bisey duymadm bu ayda yaptiranlar icin o yuzden enfeksiynda varmis onun ilacini aldm benim ki aceleci davranacak sanki..
canım ya saglıkla sıhatle dogsunda ınsllah canını sıkıp panık yapma tamam rabbım yardımcın olsun bende persembe günü rapor almaya gıdıcem bakalım nstye baglıycaklarmı merak edıyorumİnş cnm. Bi de küçük bi ilçedeyim yenidoğan ünitesi yok yattığm devlet hastanesinde. Sırf doktorum iyi diyr buraya geldim. ama serumla iğneyle sancı durmazsa ambulansla şehre yollarım dedi. Öyle diyene kadar da çok korkmuyodum. Ben de eşim de 8 aylığız, bizim oğlan da 9 ay duramicak galiba
Benim spor çantam vardı cnm onu yıkadım onu kullanıcam birde ona para vermek istemedim,seninde varsa spor çantan kullan derimKızlar anne çantası kullanmaya ne zaman başlıcaz? Şart mı? Normal bir sırt çantasını temizlesek etsek olmaz mı? Sizde varsa ne var? Son soru sırta takılan bişi önerebilir misiniz almak şartsa?
AaaaaSelam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
çağırdın ama ben zaten 7 de geliyorum, o saatten sonra nasıl hazırlarız deseydin sende canım.kızlae kayınvalıdem aradı aksama mısafır cagırmıs baana dıyokı gelınce hazırlarız bıseyler ben bu kadar rahat bı ınsan gormedım ya ben yedı de evde oluyorum ıs yerınde zor calısıyorum bu kızda hamıle demıyo benı delı edıyo mudurumle konustum artık 4 de cıkıcam ama bılerek cıkmadım bugun benı delı ettı ya kayınvalıdesıyle anne kız gıbı olanlara o kadar cok ozenıyorum kı
Bn sandim ona geliyo.hos sanada gelse kndinin dusunmesi lazim gelin hamile diye.annene niye soyluyoki ne enteresan insanlr var.uzulme canim.sen skldikca bebekte etkleniyomus .sabir et esinede soyle bnce ya kv boyle dusuncesizlik yapmasin .canım mısafır bana gelıyo bı haftalıgına yanıma geldı ama yok yanı kayınvalıdemle omur gecmez yemek yıyororuz bazen cok yorgun oluyorum toplamadan kalkıp gıtıp yatıyorum anneme soyluyomus sofrayı toplamadan yatmaya gıttı dıye allahım akıl fıkır banada sultan sabrı versın
ben sıknti yapmiyorum erken gelecegine kendimi alistirdm zaten de babamiz stres yapiyo biraz dikkat etmiyn kendine oda etkileniyo senden diye onu sakinlestiriyorum bide :) biri DONAXYL , ZALAIN, UROCARE, igne de pralsfan oyle bisey yaziyo recetede igneyi almadm ben digerleri enfeksiyn icincanım Allah yardımcınız olsun bebişinle...iğnenin adı nedir...ilaç olarak ne kullanacaksın...bence hiç panik yapma sende...biz bebişlerimiz için sıkıntılı süreci çoktan atlattık..Aceleci davrancak demek ki annesi..sabah bana dediğin gibi bebek bizim stresimizden etkileniyor..aynen bana dediğin gibi olumlu düşünmeye bakkk
yazarken bıle gozlerım doluyo bu kadın benı delı edıcek ya bu kadar sorumsuzluk olmaz dogumdan sonra gelıp bır ay kalıcakmıs valla gelmesın ıstemıyorum o kafar fena fesat kı gercekten benı hasta edıyoçağırdın ama ben zaten 7 de geliyorum, o saatten sonra nasıl hazırlarız deseydin sende canım.
ben olsam eve gidince bişeler hazırlamak için kendimi hiiiç paralamam. çağıran kendisi. o düşünsün
esım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattıBn sandim ona geliyo.hos sanada gelse kndinin dusunmesi lazim gelin hamile diye.annene niye soyluyoki ne enteresan insanlr var.uzulme canim.sen skldikca bebekte etkleniyomus .sabir et esinede soyle bnce ya kv boyle dusuncesizlik yapmasin .
Iyi demissin cok yuz verneyeceksin astar istiyolar cunkuesım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
Sağol cnm Allah razı olsun. 1740 kg şu anAaaaa
Inş geciktirirler canım ya. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz. Kaç kilo şuan
bebişlerimiz çok minik. inş vakti zamanı dolunca gelirler canım. bende çok dua ediyorum hepimize. iyice gelişsinlerde sonra gelsinler, bekleriz biz :))Sağol cnm Allah razı olsun. 1740 kg şu an
canım ya saglıkla sıhatle dogsunda ınsllah canını sıkıp panık yapma tamam rabbım yardımcın olsun bende persembe günü rapor almaya gıdıcem bakalım nstye baglıycaklarmı merak edıyorum
Ağlıyorum inanın o kadar ıyı davranıyorum kı ona ama yıne yok yıne yok rahat böyle acayıp bı ınsan esıme yansıtmıyorum cunku cok sevıyorum annesı yuzunden sıkıntı yasamak ıstemıyorumIyi demissin cok yuz verneyeceksin astar istiyolar cunku
Aminn cnm çok sağolasn. Dua ediyorum ben de hepimiz için.bebişlerimiz çok minik. inş vakti zamanı dolunca gelirler canım. bende çok dua ediyorum hepimize. iyice gelişsinlerde sonra gelsinler, bekleriz biz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?