2015 Temmuz Anneleri

ya o bendede oluyo sonra bacaklarıma belıme vuruyo bıde cok koyu akıntım var ama bendemı soylesem ya ne olur ne olmaz

esım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
iyi demişsin. lohusalıkta iyice strese sokar seni. ne yap et gelmesin 1 ay sana.
ben hallederım sağol anne de. hem kendi annenle karşılıklı oturuyordun dimi? onu bahane et

iyi demişsin. lohusalıkta iyice strese sokar seni. ne yap et gelmesin 1 ay sana.
ben hallederım sağol anne de. hem kendi annenle karşılıklı oturuyordun dimi? onu bahane et
evet ona delı oluyo annem bakıcak falan ya onun derdınde simdi sonunda kalbını kırıcam olan o olucak ama terbıyesızlık yapmak ıstemıyorum annem boşver kızım ugrasma gıdıcek dıyo

esım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
İyi yapmışsın canım senin sağlıgın hiçbir şeydrn önemli değil. Biz düşünmezsek kimsenin bizi düşüneceği yok.. Geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım ilk kez ters davrandım ama benimde eski gücüm yok yani..

valla ya artık benıde cıleden cıkartıyo ve yalan soyluyo benım kayınvalıdem o yuzden basa cıkılmıyo onla eve gıttıgımde hazırlıgını yapmamıs olsunda o zaman gorusucez onla

Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
Bende de kanama olunca da vajinal ultrason ile baktilar serviks uzunlugu acilma vs icin.
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah

Canım benim de 15 çıktı bende sürüp kullanıyorum

Canım inşallah erken gelmez. 36 yı doldursun inşallah. Peki erken doğum için açılma vs de önemli varmıymış açılman? Bir de özel hastaneye mi gidiyosun?

İyimiş öyle allammm yaaa bi akıllı kendisi miymiş?

kan sayımında çok şeye bakılıyor.hangisi düşük çıktı acaba senin.
kan hapı derken ben demir ilacı kullanmaya başladım. trombosit referans aralığı 14-50 arasıyken benim ki 13.4 çıktı :))

Iyi etmissin bncede.valla ewimizde yemk yapmk bile zor geliyo bazen.kaldiki misafire hazirlik.anlayis bekliyoruz da sanki cok sey istiyoruz

Ay canım ya... Allah yardımcın olsun. Öyle üzgün suratlar filan da yapma her şey güzel olcak merak etme...

Canım inşallah erken gelmez. 36 yı doldursun inşallah. Peki erken doğum için açılma vs de önemli varmıymış açılman? Bir de özel hastaneye mi gidiyosun?
Açılmaya baktırmadım tanıdık diye çekindim:)
Kontrol altında olacak muhtemelen düzelecek korkma dedi, düzelmezse yapacak bi şey yok açıcaz kukuyu komşuya:)
Normalde özele gidiyorum ama hiç de özel muamele görmüyorum. Burada ilçe devlet hastanesinde geldiğim doktor üst kat komşum çok ilgili çok severek yapıyor işini. Ve de benimle de ekstra ilgileniyor her şeyi ayrı ayrı açıklıyor sağolsun.

Meraba kzlar bikacgündür gremedim erken dogum riskinden yatiyirum sürekli dün anneme gttim azck ayakta kaldm diye bugün yine kötüym bebegim toplaniyo sürekli baskıdavar biraz hic kalkmadan yatiyorum smdilik yazilanlari okudumda benim gibi olanlar da var noluyo bu temmuz annelerine bu erken dogum riski nedir böle inşallh zamannda gelir bebislerimiz bu havalarda yatmak cok skıcı

Kızlarr selammmm,kontrolden yeni geldikkkkk,nst de sancı falan cıkmadı,hersey yolunda olunca vajınal muayeneyede gerek duymadı,bende nasıl üzüldüm bu duruma:))))artık her hafta görücem dedi,haftaya salı yıne gıdıcez,her kontrolde nstye giricem...sonra oğlanın kilosunu ölçme zamanı geldi,hepimiz şoklandık,2950 gr olmuş...çok sağlıklı dedi..bu gidişle 4 kiloyu bulursun dedi doktor,boyda 50 cm e yaklaşmış,53-54 cm olabilir dedi..velhasıl içimde bir tosuncuk taşıyorum,yağlanmaya kremlenmeye devam yoksa parçalar bu oglan beniii:))))))darısı sizlerin başınaaaa,hep güzel haber alalımmmm inşşşş...korkulu günlerden bugunlere bizi çıkartan rabbime şükürler olsunnn..

Referans değerden çok şaşmamış canım. İçimizdeki yavrumuz da olsa bi parazit :) o kadarı norml yani korkma. Doktorunla da konuşçakmışsın bak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…