- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.001
ya o bendede oluyo sonra bacaklarıma belıme vuruyo bıde cok koyu akıntım var ama bendemı soylesem ya ne olur ne olmazSağolasın cnm. İnş hepimizinki zamanında doğar.
Ben Doktoruma bazen hafif adet sancısı hibi çok az hissedilir şekilde bi şey hissediyorum demiştm o yüzden aldı nst ye. Normalde 34. Haftada başlıyprmuş sorunsuz gebeliklerde.
iyi demişsin. lohusalıkta iyice strese sokar seni. ne yap et gelmesin 1 ay sana.esım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
evet ona delı oluyo annem bakıcak falan ya onun derdınde simdi sonunda kalbını kırıcam olan o olucak ama terbıyesızlık yapmak ıstemıyorum annem boşver kızım ugrasma gıdıcek dıyoiyi demişsin. lohusalıkta iyice strese sokar seni. ne yap et gelmesin 1 ay sana.
ben hallederım sağol anne de. hem kendi annenle karşılıklı oturuyordun dimi? onu bahane et
İyi yapmışsın canım senin sağlıgın hiçbir şeydrn önemli değil. Biz düşünmezsek kimsenin bizi düşüneceği yok.. Geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım ilk kez ters davrandım ama benimde eski gücüm yok yani..esım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
valla ya artık benıde cıleden cıkartıyo ve yalan soyluyo benım kayınvalıdem o yuzden basa cıkılmıyo onla eve gıttıgımde hazırlıgını yapmamıs olsunda o zaman gorusucez onlaİyi yapmışsın canım senin sağlıgın hiçbir şeydrn önemli değil. Biz düşünmezsek kimsenin bizi düşüneceği yok.. Geçenlerde aynı sorunu bende yaşadım ilk kez ters davrandım ama benimde eski gücüm yok yani..
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallahBende de kanama olunca da vajinal ultrason ile baktilar serviks uzunlugu acilma vs icin.
Canım benim de 15 çıktı bende sürüp kullanıyorumKızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
hmm geçmiş olsun. Şimdi iyisindir inşallah
Canım inşallah erken gelmez. 36 yı doldursun inşallah. Peki erken doğum için açılma vs de önemli varmıymış açılman? Bir de özel hastaneye mi gidiyosun?Selam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
Sürüp nedir? Anlayamadım?Canım benim de 15 çıktı bende sürüp kullanıyorum
İyimiş öyle allammm yaaayok o olmaz mesaı yok ama acayıp uzuluyorum benım kızıma annem bakıcak dıyokı annen buytusun de alıcam onu ondan sonrada ben bakıcam dıyo delı oldum yok ya dedim annem kucukken bakıcak butun ezıyetını cekıcek sende hazır cocugu alıp goturucen el kadar cocugumun sende ne ısı var ya olsem vermem dedım dengesız ya esımde kızdı sustu
Kızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
Iyi etmissin bncede.valla ewimizde yemk yapmk bile zor geliyo bazen.kaldiki misafire hazirlik.anlayis bekliyoruz da sanki cok sey istiyoruzesım aradı sımdı annem senı beklıyo hazırlık ıcın dedı bende dedım bos yere beklemesın yapsın ne yapıyosa yorgunluktan oluyorum dedım tamam dedı kapattı
İyimiş öyle allammm yaaabi akıllı kendisi miymiş?
Ayİyimiş öyle allammm yaaabi akıllı kendisi miymiş?
allahım yardımcı olsun merhametsiz insnalarin eline düşürmesin canımIyi etmissin bncede.valla ewimizde yemk yapmk bile zor geliyo bazen.kaldiki misafire hazirlik.anlayis bekliyoruz da sanki cok sey istiyoruz
Ay canım ya... Allah yardımcın olsun. Öyle üzgün suratlar filan da yapma her şey güzel olcak merak etme...Selam kızlar, sabah kontrole geldm hiçbir şeyim yokken iki kez girdiğim nst de düzenli sancı çıktı. Erken doğum riskiyle yatış yaptım. Serum takıldı, iğne Yapıldı bir de hap verildi erken doğarsa ciğerleri çabuk gelişsin diye. 32. haftada gelmesin kuzum daha çok küçük
Dua edin nolur.
Açılmaya baktırmadım tanıdık diye çekindim:)Canım inşallah erken gelmez. 36 yı doldursun inşallah. Peki erken doğum için açılma vs de önemli varmıymış açılman? Bir de özel hastaneye mi gidiyosun?
Canım onu biz hesaplayamıyoruz diye biliyorum ben, ultrason cihazı tahmini hesaplıyor.kizlar bebegin kilosunu boyunu nasil hesapliyoruz bilen var mi ??
Referans değerden çok şaşmamış canım. İçimizdeki yavrumuz da olsa bi parazit :) o kadarı norml yani korkma. Doktorunla da konuşçakmışsın bak işteKızlar bugün kan sayımı yaptırdım. Kanım çok az düşük. Şöyle ki 10.7 olması gerekirken alt sınır 10.4 benimki. Doktorla sonucu yarın görüşcem. Aranızda kan hapı kullananlar varsa beni bilgilendirebilir mi? Kan hapı kullananların kan değeri nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?