- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- 408
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.801
Allah ıkı meyvedende tattırsın canım sana.. gönlüne göre versin inşallah..benim ilk çocuğum olacağı ıcın fark etmıyor aslında ama merak ıste..Ayyy hic demeee bende sabirsizlaniyorum rabbim saglikli hayirli evlat versin ama oglum.olsa fena olmaz kizim var bide oglum.olursa onunda tadini gorurum bazen bencillik yapiyorum gibi hissediyorum.
Canım tebrik ederim, merak ettim, isteyerek mi oldu 2. Bebek, ilk bebek çok ufakmışta iyi cesaret valla,Allah tamamına erdirsin
Aminn inss bende kizimda hic bole bisey istemedim ama bunda sanki agir basiyor erkek olsun dige allah hayirli saglikli evlat versinde yeter.Allah ıkı meyvedende tattırsın canım sana.. gönlüne göre versin inşallah..benim ilk çocuğum olacağı ıcın fark etmıyor aslında ama merak ıste..
Kaç kilosunki canım benimde kilom var ben de dusunuyorum napıcam diye:)evet canım bn zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklemdim :)biraz kilo fazlam var moralim bozuluyo ama kuzenlarımde hep böle hamile kaldı inşallah sıkıntı olmadan geçer hamileligimizn
Benimde icimden kiz geliyor ama erkek olsa fena olmaz onunda tadini goruruz ama rabbimden ne gelirse başla göz üstüneBenim de ilk çocuğum olacak inşallah ama gönlüm hep kızdan yana benim.İlk randevuda dr. sağdan yumurtlamışsın genelde sağdan yumurtlamalar kız olur demişti.Sonrakinde de düzeltiyorum soldan yumurtlamışsın meğer,soldan genelde erkek olur dedi ama bizim gönlümüz kızda kaldı bi kere başta öyle duyunca :) hayırlısını versin rabbim
valla bn 75 kiloydum en son ewlndik bi sene oldu 10 kilo aldımKaç kilosunki canım benimde kilom var ben de dusunuyorum napıcam diye:)
ben de calisiyorum ise gidip gelirken yolda kusmaktan cok korkuyorumCanim benim 6 haftada başladı hala devam ediyor.ve sadece sabah aakşam değil tüm gün boyunca.su isem çıkarıyorum. Bide çalışıyorum çok zor oluyo.bu hafta izin aldım evde dinlenir en azindan
yanında mutlaka poşet tuzlu kraker fln bulundur.bende bugün normal şehir içi otobüsle sınav yapılıcagı yere gttim arabadan indim 20 dk sonra öğüre öğüre kustum sınav yerinin bahçesinde bi daha eşimle geri dönmek zorunda kaldım[/QU
Benimde geçen hafta 3 gün çok sık oldu şimdi ara ara ayağa kalkarken falan daha şiddetli oluyor. Doktorum korkulacak bir şey yok dedi fakat açıklama yapmadı. Yüzüme gülümsedi daha fazla su için dedi. Siz yinede sorum doktorunuza. Geçmiş olsun.Valla benimki pek gecmiyor sadece bazen hafifliyor. Baya sol kasigima bicak saplaniyor sanki. Bi kac kere kalkmaya calistim kalkamadim agridan. Doktora mi gitsem acaba diye dusundum, kanamam falan olmayinca vazgectim. Yarin doktora gidecektim zaten. Umarim gece uyuyabilirim
valla bn 75 kiloydum en son ewlndik bi sene oldu 10 kilo aldım( napcam ya bilmiorum çok canım sıkılıyor. eşim diodu kilo ver diede veremiorum ki ha deyince spor ypmm lazım okul ew ölüorum ([/QUOTEboyun kaç canım, benim 165 boyum kilomda 73tü ama aldım galiba iki kilo kadar yapacak bişey yok tombiş hamileler olucaz:) aslında kilo verip hamile kalırsam hamile kaldıgında veriklerinide alıyosun diyolar, dikkat ederim falan diyodum baştan ama malesef zaten midemden ötürü herşeyi yiyemiyorum canım kuru şeyler çekiyo makarna simit gibi hamur işi yoksa aç kalıcam planladıgımız gibi olmuyor edebildiğiniz kadar dikkat edip yuruyus yapmak lazım illaki kilo alıcaz sağsalim doğumdan sonra inşallah sıkın ir siyet yapabiliriz:) yapabiliriz diyorum çünkü kendime hiç güvenmiyorum:)
Rabbim sifa versin canim,umarim bi daha tekrarlamaz.Merhaba herkese.Dün çok zor bi gece geçirdim.Sürekli istifra ettim.15 kez fln olmuştur.Tamamen çıkarmadan rahat uyuyamadım da sürekli uykumdan uyandırdı gece uyuyamadım kızlar çok zordu en son baktığımda saat gece 3:30 du sonra uyuyabilmişim şükür...Kesin bişey dokundu hamilelik bulantısı değil benim 1-2 kez kusarım biter ama dün gece midem rahat bırakmadı hiç.Allahım yaşatmasın bidaha.çok ağır geçiren arkadaşlara da yardım etsin rabbim çok zormuş gerçekten
Çok sağol canım.İkiz olunca da mide bulantısı çok olur derler senin henüz yok di mi maşallah?İştahın yerinde mi hala :)Rabbim sifa versin canim,umarim bi daha tekrarlamaz.
Benim de ilk çocuğum olacak inşallah ama gönlüm hep kızdan yana benim.İlk randevuda dr. sağdan yumurtlamışsın genelde sağdan yumurtlamalar kız olur demişti.Sonrakinde de düzeltiyorum soldan yumurtlamışsın meğer,soldan genelde erkek olur dedi ama bizim gönlümüz kızda kaldı bi kere başta öyle duyunca :) hayırlısını versin rabbim
Hahahhaha demek tek ben degilmisim bende netten bakdim sonra napiyorum ben dige kapattimbiz bugün gezerken karyola fiyatlarını ve bebek arabalarını sorduk ne yapayım erken ama dayanamadım
zaten en pahalı şeylerde onlar. bir an önce cinsiyetini öğrensem de kuzucuğuma alışveriş yapmaya başlasam
Ben 79la hamile kaldim simdiden 3 kilo aldim bile ama hic takmiyorum.Evlatlarimiz saglikla dogsunlarda hep birlikte veririz.Hamileliginin tadini cikar canim :)valla bn 75 kiloydum en son ewlndik bi sene oldu 10 kilo aldım( napcam ya bilmiorum çok canım sıkılıyor. eşim diodu kilo ver diede veremiorum ki ha deyince spor ypmm lazım okul ew ölüorum (
Pastorize olmadığında yani organiklerde mikrop mu virüs mü bişey olma ihtimali varmış o yüzden dedi. ama dedim süt kaynıyo sonuçta yok dedi kaynatmak pastorize etmek değil yeme dedi.. kaldı bizim yoğurtlar :)Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma
tamm canım saol aynen sağlıklı olsunlarr yeter o bizee :)Ben 79la hamile kaldim simdiden 3 kilo aldim bile ama hic takmiyorum.Evlatlarimiz saglikla dogsunlarda hep birlikte veririz.Hamileliginin tadini cikar canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?