2015 Temmuz Anneleri

Ayyy hic demeee bende sabirsizlaniyorum rabbim saglikli hayirli evlat versin ama oglum.olsa fena olmaz kizim var bide oglum.olursa onunda tadini gorurum bazen bencillik yapiyorum gibi hissediyorum.
Allah ıkı meyvedende tattırsın canım sana.. gönlüne göre versin inşallah..benim ilk çocuğum olacağı ıcın fark etmıyor aslında ama merak ıste..

Canım tebrik ederim, merak ettim, isteyerek mi oldu 2. Bebek, ilk bebek çok ufakmışta iyi cesaret valla,Allah tamamına erdirsin

aslinda kasimda dusunmeye baslamistik bi kac ay sonra 2 olsun diye esimle.meger hamileymisim..ama ben korunuyordum nasil oldu anlamadan ikinciye buyur ettik ) kizim evet kucuk ama tedaviyle olmustu.bizde ara vermeyelim yine kendiliginden olmazsa dr destegiyle olur diye biraz erken dusunduk

Allah ıkı meyvedende tattırsın canım sana.. gönlüne göre versin inşallah..benim ilk çocuğum olacağı ıcın fark etmıyor aslında ama merak ıste..
Aminn inss bende kizimda hic bole bisey istemedim ama bunda sanki agir basiyor erkek olsun dige allah hayirli saglikli evlat versinde yeter.

Benim de ilk çocuğum olacak inşallah ama gönlüm hep kızdan yana benim.İlk randevuda dr. sağdan yumurtlamışsın genelde sağdan yumurtlamalar kız olur demişti.Sonrakinde de düzeltiyorum soldan yumurtlamışsın meğer,soldan genelde erkek olur dedi ama bizim gönlümüz kızda kaldı bi kere başta öyle duyunca :) hayırlısını versin rabbim

evet canım bn zaten pimpirikliyim iyice pimpiriklemdim :)biraz kilo fazlam var moralim bozuluyo ama kuzenlarımde hep böle hamile kaldı inşallah sıkıntı olmadan geçer hamileligimizn
Kaç kilosunki canım benimde kilom var ben de dusunuyorum napıcam diye:)

Benimde icimden kiz geliyor ama erkek olsa fena olmaz onunda tadini goruruz ama rabbimden ne gelirse başla göz üstüne

Kaç kilosunki canım benimde kilom var ben de dusunuyorum napıcam diye:)
valla bn 75 kiloydum en son ewlndik bi sene oldu 10 kilo aldım ( napcam ya bilmiorum çok canım sıkılıyor. eşim diodu kilo ver diede veremiorum ki ha deyince spor ypmm lazım okul ew ölüorum (

Canim benim 6 haftada başladı hala devam ediyor.ve sadece sabah aakşam değil tüm gün boyunca.su isem çıkarıyorum. Bide çalışıyorum çok zor oluyo.bu hafta izin aldım evde dinlenir en azindan
ben de calisiyorum ise gidip gelirken yolda kusmaktan cok korkuyorum bugn sigara kokusundan ogurmekten olecektim tabi bu arada esimi de oldurecektim sigara icip midemi bulandirdigi icin

biz bugün gezerken karyola fiyatlarını ve bebek arabalarını sorduk ne yapayım erken ama dayanamadım
zaten en pahalı şeylerde onlar. bir an önce cinsiyetini öğrensem de kuzucuğuma alışveriş yapmaya başlasam

Benimde geçen hafta 3 gün çok sık oldu şimdi ara ara ayağa kalkarken falan daha şiddetli oluyor. Doktorum korkulacak bir şey yok dedi fakat açıklama yapmadı. Yüzüme gülümsedi daha fazla su için dedi. Siz yinede sorum doktorunuza. Geçmiş olsun.

Rabbim sifa versin canim,umarim bi daha tekrarlamaz.

canım bnde boyum 165 hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda bebişler kiloyu sonra veririz inşallah bnm tanıdıklarımda da var kilolu hamile kalan verdiler sonra bizde veririz inşllh

oysa ben tam tersini biliyorum.keza kizim da soldan yumurtlamistim.ama saga yerlesmisti.bu sefer ne yandan bilmiyorum ama solumda bariz yumurys seklinde elime gelen bisey var.bu sefer bevegim solumda eminim

Hahahhaha demek tek ben degilmisim bende netten bakdim sonra napiyorum ben dige kapattim

valla bn 75 kiloydum en son ewlndik bi sene oldu 10 kilo aldım ( napcam ya bilmiorum çok canım sıkılıyor. eşim diodu kilo ver diede veremiorum ki ha deyince spor ypmm lazım okul ew ölüorum (
Ben 79la hamile kaldim simdiden 3 kilo aldim bile ama hic takmiyorum.Evlatlarimiz saglikla dogsunlarda hep birlikte veririz.Hamileliginin tadini cikar canim :)

Aaaaa neden acaba hay allah yok hafta ici gidicem sorayim bir ya netten arasdirdim hazir yogurtladaki jelatin ve katki maddesi hamilelikde faydadan cok zarar veriyor dige bole tercih ettim sorayim ben bi doktoruma
Pastorize olmadığında yani organiklerde mikrop mu virüs mü bişey olma ihtimali varmış o yüzden dedi. ama dedim süt kaynıyo sonuçta yok dedi kaynatmak pastorize etmek değil yeme dedi.. kaldı bizim yoğurtlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…